Odličan početak,9' Higuain 1:0 :D
Da al jedino mi malo Ronaldo nekak sebicno igra,i vise manje hoda xD
I neka još koji gol padne u drugom pol...
Upast će 100% minimalno jedan.
Jbg minimalna pobjeda ali barem su se popeli na vrh table :)
Jos samo da vidimo kako ce sutra Levante odigrati s osasunom.
Jbg minimalna pobjeda ali barem su se popeli na vrh table :)
Jos samo da vidimo kako ce sutra Levante odigrati s osasunom.
Kako je Barca ostala,ne da mi se tražit :D
5 - 0 messi hat trick u 30 min
5 - 0 Messi hat trick u 30 min
Hvala ti na informaciji, ali, bilo bi dovoljno da si rekao da je pobijedila i to je to !
Koji dobar tube video, za poluditi , može još , makar dva !!!!
P.S. svima koji se brusite na Lyon : Real Madrid i koji bi ste igrali dvojke, na pobjedu Reala sigurno, jedno upozorenje;
Mourinho je izjavio kada su osvojili 9 bodova u trećoj utakmici; "sada se posvećujemo prvenstvu, zanemarujem Ligu Prvaka", da nije možda pila naopako ili održi riječ, tu bih pripazio malo sutra !!
Neka vam bude primjer Bate Borisov : Milano 1:1, jer je Milano osigurao drugi krug, a doma ionako još igra vs Barcelona !
Koji dobar tube video, za poluditi , može još , makar dva !!!!
P.S. svima koji se brusite na Lyon : Real Madrid i koji bi ste igrali dvojke, na pobjedu Reala sigurno, jedno upozorenje;
Mourinho je izjavio kada su osvojili 9 bodova u trećoj utakmici; "sada se posvećujemo prvenstvu, zanemarujem Ligu Prvaka", da nije možda pila naopako ili održi riječ, tu bih pripazio malo sutra !!
Neka vam bude primjer Bate Borisov : Milano 1:1, jer je Milano osigurao drugi krug, a doma ionako još igra vs Barcelona !
jbg vec sam stavio na njih,ali nema veze i onako ce me chelsea sad sjebat jer igraju 1-1 a 89min je
Vodimo 1:0,neznam ko je strijelac stream je pao.
Cristiano Rooonaldo
Također xD
Al pogledao sam na rezultati.com,CR7 :D napokon taj 100-ti gol!!
Pa kako su juče igrali, ja bi dao drugačiji naslov ovom topiku ali to je osobni problem znam :)
Nemam ništa protiv Reala, iako su pobjedili, ali nisu igrali kako se od njih očekuje. Mislim da je opet MOurinho ušinio svoje, ali dobro, pobjedi se u zube ne gleda
I mislim da Realk ni ne može da ima igru Barce, ali mogli bi malo atraktivniji i ljepši nogomet igrati
Pa kako su juče igrali, ja bi dao drugačiji naslov ovom topiku ali to je osobni problem znam :)
Nemam ništa protiv Reala, iako su pobjedili, ali nisu igrali kako se od njih očekuje. Mislim da je opet MOurinho ušinio svoje, ali dobro, pobjedi se u zube ne gleda
I mislim da Realk ni ne može da ima igru Barce, ali mogli bi malo atraktivniji i ljepši nogomet igrati
Joj molim te, nije ni Mourinho glup da forsa igrače u lp a i sam je rekao da im je prioritet primera, k tome još prolaze dalje.
aj gledaj ih malo u primeri
Laganih 7-1 danas protiv Osasune.
I 3 gola Ronalda.
7:1 predivno, to je sve kaj budem rekel
+3 je u madridu :),nadajmo se da če tako i ostati :D
Doso Terry kod Boga i pita ga
- Kad ce Chelsea stici MUFC po titulama
- Bog kaze za 10 god
- Terry izadje plakajuci
-Poslije njega dođe Zanetti i pita kad ce Inter prestici Milan po titulama
- Kaze Bog za 20 godina
- I Zanetti izade plakajuci
- I Na kraju dođe Puyol kod Boga i pita kad ce Barca prestici Real po titulama
- Bog usuti i pocne da place i kaze :
- Pa to ni ja necu dozivjeti !!
- Dođe Ronaldo kod Boga i pita kad ce Real pobjediti Barcu
Dobra,Dobra
Doso Terry kod Boga i pita ga
- Kad ce Chelsea stici MUFC po titulama
- Bog kaze za 10 god
- Terry izadje plakajuci
-Poslije njega dođe Zanetti i pita kad ce Inter prestici Milan po titulama
- Kaze Bog za 20 godina
- I Zanetti izade plakajuci
- I Na kraju dođe Puyol kod Boga i pita kad ce Barca prestici Real po titulama
malo si se zahebao,barca odnedavno ima vise trofeja nego real,kad se gledaju svi trofeji u povijesti ova dva kluba,tako da ti vic nije bas na mjestu,ovaj ispod sto je kolega editirao je nekako realniji.
Da stvarno lol, imam smisla za humor, taman se kontao nasmijati na račun Barce - kad ništa.
Bio je možda aktualan prije 7 godina.
Na ovaj i ovakav članak, svaki komentar je suvišan !!!!
Prebrutalna istina, tko godu što pomislio, ima li tko jači ????
Po tri je pogotka Ronaldo zabijao Zaragozi, Rayo Vallecanu, Malagi i Osasuni, a još je jedan dodao protiv Getafea tako da ukupno na kontu ima 13 prvenstvenih golova, jedan manje od Barceloninog čarobnjaka Lea Messija.
Nije ismijavanje, ali opet ima jedan manje? wtf
malo si se zahebao,barca odnedavno ima vise trofeja nego real,kad se gledaju svi trofeji u povijesti ova dva kluba,tako da ti vic nije bas na mjestu,ovaj ispod sto je kolega editirao je nekako realniji.
Real Madrid Barcelona
La Liga 31 21
Liga prvaka 9 4
Copa del Ray 18 25
Španjolski super kup 8 10
Europski superkup 1 4
Kup UEFA 2 4
Interkontinetalni kup 3 1
UKUPNO 72 69
Eto kolko ima više trofeja. A sad pogledaj po važnost titula ko je kolko osvojija.
Imaju osvojit još 10 la liga i 5 liga prvaka pa onda kažite da su bolji, naravno držite fige da Real ne osvoji dotad još koji.
To su malo zastarjele informacije?
http://www.barcabalkan.com/news/read/1277/Barcelona-najbolji-a-od-sinoc-i-najtrofejniji-klub (nisam čitao, prvo izašlo)
vjerojatno si neke trofeje preskočio,jer znam kad je Barca osvojila Europski superkup da je tad prestigla Real po trofejima,do tada su bili izjednačeni,bilo je dosta članaka o tome. I što ti to znači "trebate osvojiti još LP-a i La liga da bi bili bolji"? isto tako onda ja mogu reći da Real treba osvojiti još 8 Kupova kralja da bi bio bolji od Barce,po toj logici. Bezveze se raspravljamo,bitno je samo da onaj vic nema veze sa istinom i to je to.
edit- kolega iznad ti je stavio link.
To znači da je jedan taj teže osvojit nego sve ostale zajedno.