Real Madrid-Barcelona 2:6

poruka: 43
|
čitano: 8.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Barcelona je preveličanstvena i cijelu ovu sezonu igra predobro, zaslužuje i Ligu prvaka, na razini je većoj nego na onoj kada su imali Ronaldinha, a meni ga je žao jer je stvarno dobar igrač ali ovo što radi od sebe nije normalno. Valjda će se vratit na stare staze slave.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis.
17 godina
RE: Real Madrid-Barcelona 2:6
Jack Sparrow kaže...
deja_vu kaže...
fifiX kaže...

Barca!!!!

veličanstveno, koja tekma, tako deklasirat real. BARCA je najači klub na svijetu u ovom trenutku i zaslužuju osvojit ligu, ligu prvaka i kup!

ma kakva barcelona najjaci klub, man defitivno bolji klub, inace sam fan intera ali ja mislim da ce man ove godine osvojiti ligu prvaka
Spank Master kaže...

Već dugo nisam gledo neku tekmu u kojoj je bio tako savršen nogomet vjerojatno je zadnja bila man utd roma 7:1 prije 2 god.

nije sve u golovima, isto ko kada komentator veli da jos fale golovi ili da trebalo bi biti vise golovo, mislim oon wtf
 Ti si moj, Inter bi razbio oba dva:D
Real je imao manjak igrača, a i manje sreče.
 Onda je u talijanskom BUNKERU koji već dugo ne uspijeva i zato je smanjen broj njihovih ekipa u LP...
Od finala Juventus-Milan (kojeg se vi koji to pišete vjerojatno ne sjećate), Talijani nisu nikaj napravili u LP.
Čini mi se da je jedino jednom bil Milan poslije u finanalu ali nisam siguran.
Ali svejedno vrijeđa me izjava Jacka Sparowa koji očito nema balge veze o sportu, pogotovo nogometu.
I nikad nije 4 puta zgubil posel zbog gledanja nekog SP-a ko ja...
Nemojte me zato u sportu dirati

EDIT: Skoro zaboravih na tekmu.
Gledao sam 1. poluvrijeme i bilo je fantastično.
GG Barca i Messi
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 19:14 (Armor).
16 godina
neaktivan

samo barca,j..... real...pusa svima...Poljubac

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 20:41 (F1-IVO).
17 godina
Armor kaže...
Jack Sparrow kaže...
deja_vu kaže...
fifiX kaže...

Barca!!!!

veličanstveno, koja tekma, tako deklasirat real. BARCA je najači klub na svijetu u ovom trenutku i zaslužuju osvojit ligu, ligu prvaka i kup!

ma kakva barcelona najjaci klub, man defitivno bolji klub, inace sam fan intera ali ja mislim da ce man ove godine osvojiti ligu prvaka
Spank Master kaže...

Već dugo nisam gledo neku tekmu u kojoj je bio tako savršen nogomet vjerojatno je zadnja bila man utd roma 7:1 prije 2 god.

nije sve u golovima, isto ko kada komentator veli da jos fale golovi ili da trebalo bi biti vise golovo, mislim oon wtf
 Ti si moj, Inter bi razbio oba dva:D
Real je imao manjak igrača, a i manje sreče.
 Onda je u talijanskom BUNKERU koji već dugo ne uspijeva i zato je smanjen broj njihovih ekipa u LP...
Od finala Juventus-Milan (kojeg se vi koji to pišete vjerojatno ne sjećate), Talijani nisu nikaj napravili u LP.
Čini mi se da je jedino jednom bil Milan poslije u finanalu ali nisam siguran.
Ali svejedno vrijeđa me izjava Jacka Sparowa koji očito nema balge veze o sportu, pogotovo nogometu.
I nikad nije 4 puta zgubil posel zbog gledanja nekog SP-a ko ja...
Nemojte me zato u sportu dirati

EDIT: Skoro zaboravih na tekmu.
Gledao sam 1. poluvrijeme i bilo je fantastično.
GG Barca i Messi
 AC Milan je 2005. izgubio u FINALU Lige Prvaka,2006, su izgubili u polufinalu,a 2007. su OSVOJILI Ligu Prvaka.
AC Milan
16 godina

Armor da ti lagano kažem, ne s....! Da malo bolje čitaš vidio bi da sam ja to rekao iz zezancije, nakraju sam zato stavio :D ili ti ga još podcrtam.

Mene je i nasmijala tvoja izjava nek me niko ne dira u sportu, pa daj govoriš ko da si  sir Alex Ferguson, a da si pametan nebi gubio posao radi nogometa.

Drugi put bolje gledaj dok neko nekaj kaže iz šale.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
17 godina
emerik kaže...
 AC Milan je 2005. izgubio u FINALU Lige Prvaka,2006, su izgubili u polufinalu,a 2007. su OSVOJILI Ligu Prvaka.
 i to oba puta su protiv liverpoola igrali kolko se ja sjecam
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 20:10 (Aki).
16 godina
Aki kaže...
emerik kaže...
 i to oba puta su protiv liverpoola igrali kolko se ja sjecam
 2005 je pobijedio Liverpool onim fenomenalnim izjednačenjem u 6minuta, a 2007 Milan pobijedio.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 20:14 (Jack Sparrow).
17 godina

Sad se vidi koliko bi dobio Chelsei od Barce da nije imao savršeni sustav kojeg je Hiding postavio 10-0-0 !!!

0

0

2-3-4-5-6-7-8-9-10-11

1

16 godina
Miha LA kaže...

Sad se vidi koliko bi dobio Chelsei od Barce da nije imao savršeni sustav kojeg je Hiding postavio 10-0-0 !!!

0

0

2-3-4-5-6-7-8-9-10-11

1

lol, prava formacija.
17 godina
neaktivan

talijani nemogu ni prismrdit englezima i španjolcima u LP... jednostavno igraju bolji nogomet

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
leo_819 kaže...

talijani nemogu ni prismrdit englezima i španjolcima u LP... jednostavno igraju bolji nogomet

Istina oni igraju više na sreču, takav je taljanski nogomet. Jaka obrana pa ako daju gol daju,a ako ne, glavno da ga ne prime. Navijam za Inter najviše radi Ibrahimovića, Ballotelia i Zanettija.
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

da dodam i u italji se najvise potplacuju sudciNamigiva
Potpis nije nužan kada si tužan...:P
17 godina
Jack Sparrow kaže...
 Istina oni igraju više na sreču, takav je taljanski nogomet. Jaka obrana pa ako daju gol daju,a ako ne, glavno da ga ne prime. Navijam za Inter najviše radi Ibrahimovića, Ballotelia i Zanettija.
 baš zbog tog kaj igraju na sreću mrzim talijanksi nogomet, al zato engleska četvorka i BARCA rasturaju, ne samo što igraju lijep nogomet već je i efikasan
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice