NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.528
|
čitano: 773.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Pozdrav...

U startnoj petorci bi morali imat KCP-a ili Bradleya, u protivnom nemaju nikog tko ce im cuvat protivnicke pg-e. Green je obrambeno korisniji protiv dvojki ili trojki, tako da mi on nije rjesenje.
(I slazem se da su ga preplatili)

Kuzma i Cousins su obrambeno slabi tako da kao njihovu najjacu petorku vidim sastav LBJ-AB-Green-Kuzma-AD.
Trojac AB, Green i AD su nositelji obrane, svi mogu pogodit tricu i pretpostavljam da ce s ovim sastavom zatvarat utakmice.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2019 21:20 (MVVM).
17 godina
NBA liga

Danas objavljeno da je cousins 100% zdrav trenutno i da se ocekuje da ce igrat sve utakmice u sezoni. Dobre vijesti. 

12 godina
NBA liga

westbrook u rocketsima za cp-a 2 pika prve i dvije zamijene pikova

rocketsima ce trebati 2 lopte 

17 godina
neaktivan
TITO_broz kaže...

westbrook u rocketsima za cp-a 2 pika prve i dvije zamijene pikova

rocketsima ce trebati 2 lopte 

Ja sam fan Rocketsa jos od vremena McGradya i iskreno cak mislim da je trejd okej.

Pickovi koji realno nisu nesto vrijedni (osim onih swapova tamo z†tra 6-7 god), a CP3 je realno na zalasku i konstantno ozlijeden uz katastrofalan ugovor.

Westbrook je propustio mozda 14 tekmi u zadnjih 4 sezone i cak i nakon ove sezone ce imat ogroman trade value.

Ako netko moze to poslozit to je D'Antoni i to je pokazao i sa Paulom u startnoj petorci.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Danas objavljeno da je cousins 100% zdrav trenutno i da se ocekuje da ce igrat sve utakmice u sezoni. Dobre vijesti. 

Skinuo je 18 lbs u zadnjih dva mj.

12 godina

cp3 je nije vise onaj igrac koji je bio, jos ne ide on pretjerano dobro sa hardenom, jer kroz citavu karijeru on je diktirao tempo ekipe, lopta vecinski kod njega. Uvijek se kroz njega igralo, sad u rocketsima znalo se ko je glavni i ocigledno mu je to smetalo. Dok s druge strane wb zna sta znaciti biti druga opcija plus on i harden znaju kako je igrat zajedno, tako da ja ovo vidim kao dobar trade za rocketse, em su se rijesili velikog ugovora igraca koji je na zalasku em su povecali sanse za titulu, sad ta 2 pika ockeujem da budu negdje oko 25-30 pika.

6 godina
neaktivan
NBA liga

11 godina
NBA liga

Nadam se da ovo što čitam nije točno, ne mogu disat

6 godina
neaktivan
Lil Dice kaže...

Nadam se da ovo što čitam nije točno, ne mogu disat

Adrian Wojnarowski je potvrdio da je Kobe poginuo

https://twitter.com/wojespn/status/1221521133608079368

15 godina
neaktivan
NBA liga

Zbogom legendo...

15 godina
NBA liga

Ne mogu vjerovati... najdrazi igrac ikada. Bio je takva inspiracija svim danasnjim igracima, pokazao svijetu da ako nesto zelis trebas raditi za to. Uzas, uzas i uzas. RIP MAMBA.

VISCA BARCA
11 godina
NBA liga

Iako ne pratim košarku i NBA toliko, dosta me vijest šokirala sad. Nadam se da napisi da bi druge žrtve mogle biti i kćeri nisu istiniti.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
16 godina
NBA liga

Kobe, RIP.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
11 godina
odjavljen
Jedna od kćeri je poginula, navodno su ju vozili na trening u akademiju
13 godina
protjeran
NBA liga

... RIP legendo...

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
6 godina
neaktivan
18 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Jedna od kćeri je poginula, navodno su ju vozili na trening u akademiju

išli su na utakmicu u kojoj je trebala igrati a Kobe trebao biti trener. poginule su i dvije njene suigračice sa roditeljima

6 godina
protjeran

A magle u 3pm, minimalni uvjeti pisu 2milje i 800 stopa(predpostavljam vertikalno) ok on je kao isao nesto ispod tih min uvjeta, al ono vidljivost 2milje i 250m, hebo te da je Migom 21 letio 2 maha stigao bi izbjeci i vertikalni zid od 1km a ne brdašce, zamisli jos helic, prakticki je mogao sletiti gdje mu se prdne al ne on se zabije na padinu s 250km/h

12 godina
@Pubglogic
Sve je to tako al fuckaj ga sad.
6 godina
neaktivan
14 godina
NBA liga

jordan je goat i ikona nba franšize. nijedan drugi je nije uspio toliko popularizirati, pa ni bryant. statsi sa tim nemaju veze, a ni preuranjena i tragična smrt se ne bi smjela na taj način iskorištaviti. 

What could possibly go wrong?
6 godina
protjeran
Hornet_93 kaže...

jordan je goat i ikona nba franšize. nijedan drugi je nije uspio toliko popularizirati, pa ni bryant. statsi sa tim nemaju veze, a ni preuranjena i tragična smrt se ne bi smjela na taj način iskorištaviti. 

Osobno sam za to da to mijenjaju kroz godine, Bryant je imao svoje desetljece, Jordan svoje, Bryant-ov problem je sto je tu bio preimpozantni Shaq zamislite da je Jordan imao takvog pored sebe vise to nebi bilo to. A i to glasanje je "online" dakle preferira se mlada ekipa kao sto se vidi na zadnjem glasovanju gdje je bio i Lebron James, mislim ono ko je taj?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 22:23 (Pubglogic).
16 godina
Pubglogic kaže...
Hornet_93 kaže...

Osobno sam za to da to mijenjaju kroz godine, Bryant je imao svoje desetljece, Jordan svoje, Bryant-ov problem je sto je tu bio preimpozantni Shaq zamislite da je Jordan imao takvog pored sebe vise to nebi bilo to. A i to glasanje je "online" dakle preferira se mlada ekipa kao sto se vidi na zadnjem glasovanju gdje je bio i Lebron James, mislim ono ko je taj?!

Tko je LeBron? Pa ono nitko, samo možda najkompletniji igrač u povijesti košarke? Čovjek koji je jedan od najboljih dodavača ikad, a uz to je praktički nezaustavljiv pod košem, a može i pogoditi izvana. Ne volim kad ljudi seru po današnjim igračima samo jer eto nisu igrali 80-ih godina kao Jordan.

Nego, baš me potresla me ova smrt Kobe-a. On je za nas koji smo rođeni početkom 90-ih ono što je onima prije nas bio Jordan. Još se nije dosad dogodilo da netko od ovih sportaša uz koje smo odrasli mi iz 90-ih izgubi život. Zvuči malo nestvarno da ga više nema. Kad nekog sportaša gledaš kroz cijelo djetinjstvo i vidiš ga kako sazrijeva kao igrač i ostvari sve što je ostvario, onda ga na neki način prihvatiš kao nekoga tko ti je stvarno blizak. 

Treba cijeniti sve te sportaše dok god su tu sa nama. I Messija i Ronalda, LeBrona, Federera itd. Jer tek kad ih ne bude, onda shvatiš što su zapravo značili ti ljudi milijunima djece po svijetu. Ne treba se upuštati u glupe rasprave. Svakome je draži onaj sportaš uz kojeg je odrastao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
protjeran
NBA liga

13 godina
protjeran
NBA liga

... sinoc Milan Torino pocetak kup utakmice posvecen navijacu Milana - Kobeu...

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Tko je LeBron? Pa ono nitko, samo možda najkompletniji igrač u povijesti košarke? Čovjek koji je jedan od najboljih dodavača ikad, a uz to je praktički nezaustavljiv pod košem, a može i pogoditi izvana. Ne volim kad ljudi seru po današnjim igračima samo jer eto nisu igrali 80-ih godina kao Jordan.

... 127 NBA igraca je izabralo, a njima vjerujem, jer znaju... mani se statistika tvoj omiljeni leo djesi nije jedno svjetsko osvojio, Maradona je... na kraju dana, to ce se gledat, ne statistika... nece ti se svidjet, da je Jordan GOAT i bit ce jos neko vrijeme, sigurno... https://www.news.com.au/sport/american-sports/nba/nba-player-poll-michael-jordan-voted-greatest-ever-ahead-of-lebron-james/news-story/019e781d10e7e76ca09d923103fd7ac3

16 godina
Tallahassee kaže...
antimadridista kaže...

... 127 NBA igraca je izabralo, a njima vjerujem, jer znaju... mani se statistika tvoj omiljeni leo djesi nije jedno svjetsko osvojio, Maradona je... na kraju dana, to ce se gledat, ne statistika... nece ti se svidjet, da je Jordan GOAT i bit ce jos neko vrijeme, sigurno... https://www.news.com.au/sport/american-sports/nba/nba-player-poll-michael-jordan-voted-greatest-ever-ahead-of-lebron-james/news-story/019e781d10e7e76ca09d923103fd7ac3

Jesam ja igdje rekao da Jordan nije najveći ikad? Daj se nauči čitati s razumijevanjem.

Samo zato što je Jordan najveći, ne znači da se treba pljuvati po igračini kao što je LeBron James. To je bila moja poanta. Da je LeBron igrao 80-ih ili 90-ih, danas bi ga starija generacija puno više cijenila.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2020 18:46 (antimadridista).
6 godina
protjeran
NBA liga

Jedan zanimljiv klip a i prica:

13 godina
protjeran
Pubglogic kaže...

Jedan zanimljiv klip a i prica:

... intonacija lika je za povracat, to samo merikanci mogu popusit... di je Lebron, di si bio 91... ovo se ne moze ponovit  u narednih milion godina...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice