22 and counting. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nadam se da će im večeras završiti taj niz 
što radi Green u prvom poluvremenu 
Celticsi uništavaju Miami zasad.
edit. Miami se približio pred kraj poluvremena, biti će zanimljivo do kraja...
ajmo kelti!
EDIT: e *ebiga, i kelti legli a bogami i bullsi (super tekma vs denver)
kakav dunk mcgeea majko issusova... monstruozno

bogami su ih zasluzeno dobili, pribojavao sam se toga kada su kelti imali +10 ali heat mašina melje i dalje, i mislim da nece stati još neko vrijeme... boston je mozda bilna nateza utvrda, sada slijede opet 4 relativno lagane tekme... do chicago-a
meni ovaj dunk nije ništa specijalno, ostali su 3 na 1 iz greške Terrya i onda su mogli što žele preko njega, naravno da takva mrga poput LeBrona može zakucati preko Terrya.
inače, ja sam zadovoljan Celticsima, nedostajalo je malo sreće za pobjedu. Cijelu utakmicu bez Garnetta i naravno bez Ronda su parirali ovakvom Miamiju, većinu utakmice bili i u vodstvu. LeBron je odigrao fantastično zadnjih par minuta i riješio utakmicu...
meni ovaj dunk nije ništa specijalno, ostali su 3 na 1 iz greške Terrya i onda su mogli što žele preko njega, naravno da takva mrga poput LeBrona može zakucati preko Terrya.
inače, ja sam zadovoljan Celticsima, nedostajalo je malo sreće za pobjedu. Cijelu utakmicu bez Garnetta i naravno bez Ronda su parirali ovakvom Miamiju, većinu utakmice bili i u vodstvu. LeBron je odigrao fantastično zadnjih par minuta i riješio utakmicu...
Tako možeš spustit apsolutno svaki play osim ako neko ne zakuca nogama ili nešto slično bolesno napravi...
Ja sam zadovoljan utakmicom također, čudilo me što je Pierce dosta fizički išao na LeBrona, ali svakako okršaj dvije velike ekipe sa 2 velika trenera na čelu!
P.S. Začudili su me statsi Celticsa bez Ronda, mnogo su bolji... :/
Pa možda sam dunk i nije nešto, al kao cjelokupni play je stvarno impresivan. Od steala do dunka 3-4 sekunde. Cista perfekcija.
Celticsi su gadan tim( kao protivnici). Jučer ih je igri držao samo Jeff Green. Drugi put ce to biti netko drugi.
Inače da, bez Ronda zapravo djeluju bolje, iako jel to uistinu tako je upitno. Prvenstveno zato jer Rondo traži Piercea ili Garnetta da odigraju nešto, dok ovako puno vise sudjeluju role-playeri.
Heatov niz bi se zapravo mogao najlakše prekinuti protiv neke lošije momčadi, tipa Hornetsi ukoliko se ude u laganijem ritmu. Doduše nadamo se da ce do kraja imat sve pobjede. :D
Report: 43% of Heat fans have not been around long enough to have ever seen them lose.

naletiše heat na pravu obranu , playoff obranu, u chicagu i nisu bogami mogli.... onaj potez lebrona nad boozerom je prejadan... kada se zaleti ramenom u boozera dok je u bloku... BOOZ se nije ni pomaknuo prakticki... hhhh
dobra tekma
Miami trenutno na početku 4. četvrtine vodi u San Antoniu, a igraju bez Jamesa i Wadea, svaka im čast.
nego, nema baš veze sa NBA, ali sveučilišna košarka. Jeste vidjeli onu ozljedu igrača Louisvillea? otvoren prijelom noge nakon običnog skoka, najgora ozljeda koju sam ikad vidio u sportu. Samo neka se dečko što prije oporavi, prestrašno. Ne želim stavljati video jer nikome ne preporučujem to gledati, ja sam nažalost pogledao pa ne mogu izbaciti tu sliku iz glave, stvarno je uznemirujuće...
Dinosaur, svaka mu cast na clutch trici...
Mogu oni parirati Spursima i bez Lebrona, Wadea i Chalmersa
nego, nema baš veze sa NBA, ali sveučilišna košarka. Jeste vidjeli onu ozljedu igrača Louisvillea? otvoren prijelom noge nakon običnog skoka, najgora ozljeda koju sam ikad vidio u sportu. Samo neka se dečko što prije oporavi, prestrašno. Ne želim stavljati video jer nikome ne preporučujem to gledati, ja sam nažalost pogledao pa ne mogu izbaciti tu sliku iz glave, stvarno je uznemirujuće...
Upravo sam pogledao snimak, sadrzaj je bas uznemirujuci, nije preporucljivo za one koji su slabi na ovu temu povreda ljudskog tijela.
I nije mi jasno kako se ono desilo uopce, po nekom razumnom razmisljanju nema sanse da kost onako pukne.
meni je isto apsolutno nejasno, kako tako moze puci kost... strasno... mislim da je to 1 of a million shot da se tako sto dogodi... doslovno
Kako mi je drago radi Memphisa brate mili! Još im je Gay na odlasku, a dobiju futave Spurse
Kako mi je drago radi Memphisa brate mili! Još im je Gay na odlasku, a dobiju futave Spurse
rudy gay na odlasku? hhh, majstore 2 mj gay ne igra za grizzliese, a spursi su igrali bez duncana i manu ginobilija ... do your homework
al svakako super tekma
meni je isto apsolutno nejasno, kako tako moze puci kost... strasno... mislim da je to 1 of a million shot da se tako sto dogodi... doslovno
a čuj zvuči teško al kad uzmeš u obzir opterećenje koju kost podnosi (košarkaši su vrlo teški bez obzira na visoke skokove i to što se doimaju tanji), tako da kad je doskočio samo malo izvan ravnoteže opterećenje je jednostavno bilo preveliko na samo jednu nogu i pukla je. i zato se tijelo gradi "prema nba standardima" da se ojačaju mišići i tetive koje drže noge stabilnima i da podnesu još više opterećenja.. ncaa nije nba pa ni ne izgrađuju tijela još na tom stupnju ko za nba al bi trebali počet jer je i to košarka na vrlo visokoj razini, zadnjih godina posebno
i istina je da je to "jedan od milijun" i teško za povjerovat da sam tak pukne, a opet kad se pogleda malo fizički tu je ogromno trzajno opterećenje (gdje se težina višestruko povećava) i logično da je teško podnjet puno takvih u utakmici
a čuj zvuči teško al kad uzmeš u obzir opterećenje koju kost podnosi (košarkaši su vrlo teški bez obzira na visoke skokove i to što se doimaju tanji), tako da kad je doskočio samo malo izvan ravnoteže opterećenje je jednostavno bilo preveliko na samo jednu nogu i pukla je. i zato se tijelo gradi "prema nba standardima" da se ojačaju mišići i tetive koje drže noge stabilnima i da podnesu još više opterećenja.. ncaa nije nba pa ni ne izgrađuju tijela još na tom stupnju ko za nba al bi trebali počet jer je i to košarka na vrlo visokoj razini, zadnjih godina posebno
i istina je da je to "jedan od milijun" i teško za povjerovat da sam tak pukne, a opet kad se pogleda malo fizički tu je ogromno trzajno opterećenje (gdje se težina višestruko povećava) i logično da je teško podnjet puno takvih u utakmici
da slazem se..sve mi je to jasno ali opet... weeeiird :S... jadan momak..
MuWu
kakav road win osakaćenih bullsa nad brookylnom... prava nba poslastica.. :)
nisam gledo :(
jel igro rose napokon? jer vratio se već treninzima
nije igrao, stalno je oko njega drž-nedaj... hoće igrati ili ne... tko to zna... mislim da je sada već velika šansa da propusti cijelu sezonu jer je samo na njemu da odluči kada će se vratiti, gledao sam interview, gdje kaže upravo to, i kaže da je sve super i da ga nitko ne požuruje ,niti bullsi kao asocijacija niti trener niti nitko, ima potpuni support i ako treba neka pričeka cijelu sezonu i potpuno zacijeli mentalno i fizički.... a možda ipak zaigra u playoffu... :)
nije igrao, stalno je oko njega drž-nedaj... hoće igrati ili ne... tko to zna... mislim da je sada već velika šansa da propusti cijelu sezonu jer je samo na njemu da odluči kada će se vratiti, gledao sam interview, gdje kaže upravo to, i kaže da je sve super i da ga nitko ne požuruje ,niti bullsi kao asocijacija niti trener niti nitko, ima potpuni support i ako treba neka pričeka cijelu sezonu i potpuno zacijeli mentalno i fizički.... a možda ipak zaigra u playoffu... :)
Fizicki je on potpuno spreman, samo sto ima psihicku blokadu. Snimali su ga nekoliko puta prije utakmice kad se zagrijava i jos niti jednom nije od/doskocijo na ozljedenu nogu. Upitno je kakav ce to Rose bit kad se vrati.
Fizicki je on potpuno spreman, samo sto ima psihicku blokadu. Snimali su ga nekoliko puta prije utakmice kad se zagrijava i jos niti jednom nije od/doskocijo na ozljedenu nogu. Upitno je kakav ce to Rose bit kad se vrati.
da, upravo to, zato je mozda bolje da priceka cijelu sezonu...
nebitno kolko će čekat glavno da se vrati onaj stari da mu ne bi bilo ko da silvi u arsenalu
nebitno kolko će čekat glavno da se vrati onaj stari da mu ne bi bilo ko da silvi u arsenalu
tačno!
Lakersi očajni, sinoć ih nekako izvukao Kobe sa sjajnom zadnjom četvrtinom. Biti će njima do zadnje utakmice borba za playoff.
Knicksi u zadnjih mjesec dana strašni, Melo je nezuastavljiv. Nadam se okršaju Celticsa i Knicksa odmah u prvoj rundi playoffa 
Knicksi u zadnjih mjesec dana strašni, Melo je nezuastavljiv. Nadam se okršaju Celticsa i Knicksa odmah u prvoj rundi playoffa 
Ja pomno pratim Knickse, u ovoj seriji im su se poslozile mnoge stvari, igraju igru kao na pocetku sezone kad su imali omjer 18-5, protok lopte, odbrana, nesebicnost, visok procenat suta. Medjutim veceras ce se niz od 13 pobjeda vjerovatno prekinuti, Chicago odlicno brani sut za 3 poena koji je njihovo najvece oruzje, a Knicksi nemaju ama bas nijednog visokog igraca da to kompenziraju igrom u reketu i da cuvaju Boozera i Nou. Chandler, Martin, Amare, Camby, Thomas, Wallace, sve povrijedjeno.
Melo igra vanserijski. Poslije Bernanda Kinga prvi igrac Knicksa koji je nanizao 5 tekmi sa min. 35 poena. Miamiu ubacio 50 i odmah sljedecu noc Atlanti 40, 2 dana poslije Bucksima 41. Vjerovatno ce osvojiti scoring titulu, skinuo je Lebrona se prvog mjesta po prodaji dresova, ali nazalost mislim da za MVP nema velikih sansi.
Smith ce vjerovatno osvojiti 6th man award, New York ce zavrsiti na 2 poziciji na Istoku, u lijepoj su formi pred ulazak u playoff, Chandler i Martin ce se do pocetka vratiti. Sve lijepe stvari za Knickse, digli su prasinu i usutkali kriticare i novinare pobjedom OKC-a u gostima, vidim i polemise se posvuda da li mogu dobiti seriju protiv Heata u playoffu. Ja bi rekao da imaju sanse jedino u slucaju da igraju kosarku kao zadnjih 10-tak tekmi zajedno sa zdravim Chandlerom, Martinom i Amareom.
veliki sam fan NBA lige opcenito i zao mi vidjeti da je kobe ovako zavrsio, totalni shame...al jbg... prosle godine rose u prvom krugu, ove godine on 2 tekme prije playoffa kojeg jos nisu potvrdili...ali bad..steta