Ja ću samo reći da mi je žao zbog crvene zastave jer nismo dobili direktnu borbu Max-Lando na stazi.
Na stranu sve to, oni trenuci prije safety cara kad je Norris pretekao Russella - imao sam flashbackove na dobre stare kišne utrke gdje se stvarno vozilo po ovakvim i gorim uvjetima.
Vidjelo se da voze po jajima al to i želim vidjeti - navodno najbolje vozače na svijetu kako se prilagođavaju uvjetima. Na trenutak sam mislio da ćemo dobiti pravu kišnu utrku, al ne.
Nije li ironično da se Colapinto razbio dok je već dobrano bio proglašen safety car?
Boldano - pa gledao si najboljeg vozača na svijetu kako se prilagođava uvjetima i vozi.
Kako su velikani rekli "Kiša izjednačava sve na gridu". Max je to dokazao. Jel toliko teško to prihvatiti?
Mogla je bit borba Maxa i Landa da je Max vozio 2-3 sekunde sporije pa da pričeka Landa koji je otklizao na T1 dok je Max obilazio Ocona za P1.
Drugo boldano - Jel ti to prizivaš nešto ili?
Nije li ironično da je na kvalifikacijama red flag dignut nakon 47 sekundi u Q2?
Nije li ironično da je VCS na sprintu dignut nakon što je McKaren uspio swappati Landa i Oscara?
Ajde molim te.
Čuj, i ovak zvučiš kao da pratiš F1 zadnje 3 sezone .Šta si sad našao u mojem komentaru da te triggeralo da mi odgovaraš?
Crvene zastave su sranje. Safety car su digli taman dok su neki vozači krenuli uzimat full wetove a većina ih se svejedno odlučila za intermedije - toliko je beznadna situacija s gumama.
Što se tiče boldanog, mislio sam da je ironija da se u trkaćim uvjetima nitko nije razbio al u neutraliziranoj utrci je. Lakše je vozačima izgubit koncentraciju u neutraliziranim uvjetima.
Jel ti ne smijem odgovoriti?
Ovo je javni forum i svi smo pozvani komentirati. Što sam našao da sam odgovorio? - točno sam ti rekao što sam našao.
Boldao i označio.
Pa Lando je izgubio koncentraciju na samom startu, ili trebam reći abortanom startu. Točno nakon tog drugog "starta" sam znao da Lando neće imati utrku kakvu je trebao.
I potvrdilo se. Lik jednostavno nije kapacitet. Što prije to prihvatite bit će vam lakše.
I za to je dobio šta, 5k€ kazne? Sprdačina.
Vidim da pecaš, pa evo vi trigger: gledao sam najboljeg vozača današnjice (bez ironije) kako dobiva free pitstop i preskače direktne rivale na stazi bez direktnog obračuna, što nije ono što želim gledati. Isto tako, Max je zapeo 15ak krugova iza Leclerca od kojeg je bio dosta brži, sve dok Leclerc nije ušao u boks.
Ono što je Norris rekao stoji, Max je imao ogromnu sreću. Ne znači da je Norris vozio bezgrešnu utrku, daleko od toga. Ne znači da Max ne bi pobjedio i bez red flaga, ali nije se u tom trenu činilo izgledno. Ali i to je motorsport - treba imati sreće u pravim trenucima.
Btw, "MI"? Ak malo izvrtiš temu vidjet ćeš da sam navijao za Maxa 2021. i na dalje, dok se nije ovu sezonu vratio na default setting koje je imao u startu karijere.