Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 29.643
|
čitano: 3.614.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Kako onda komentirate cinjenicu da je Lando kod pretjecanja u istom zavoju (4) isao cca 15km/h brze nego u njegovom najbrzem krugu i puno kasnije kocio od uobicajenoga !? To znaci da bi izletio izvan staze i da nije bilo Maxa, tj prljaviji je od njega i glumi nevinasce a u biti je odvratan englez kao i modna primadona koja ga brani.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Da je izgledalo da će izleteti, Max bi ga pustio da izleti, pa da mora da vrati poziciju (i eventualno zaradi kaznu ako to ne uradi odmah).

EDIT: Svaki put kad pokušavaš obilaženje na nekom zavoju, bilo kad, bilo gde, biraš drugačiju putanju i brzinu od one kojom inače voziš. Tad ti nije bitno da idealno prođeš zavoj, da imaš savršen izlaz iz njega itd, nego da se ubaciš ispred vozila koje pokušavaš da obiđeš. Da je to nemoguće, ne bismo nikad imali nijedno obilaženje na zavoju (osim između bolida drastično različitih performansi) jer bi bilo dovoljno držati uobičajenu trkačku liniju i brzinu, i onaj drugi ne bi mogao proći, a da ne izleti, no znamo da nije tako.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2024 18:13 (Ivan(4)).
14 godina
Hazar kaže...
sudy_freak kaže...
deepshitcro kaže...
Ako nista drugo, bar se je perez iskazao na domacoj utrci... 😁

Baš.

Tražim video gdje ga je Lawson na kraju obišao i maše mu hahahah.

Iconic. Šteta i za Padrea Alonsa da završi jednako svoj milestone kao i 2018 (300. utrku)

Lawson overtakes Perez and gives him the finger - Dubz

Mislim da mu je srednjaka stisnuo :D

Ovo podsjeca na dobre stare dane, ovo danas je sve previše sterilno :(

twice the pride double the fall
2 mjeseca
Hazar kaže...
Korny1603987 kaže...

Ja sam jedini koji ne vidi problem u Maxu, ali jebiga, ja sam također bio i gorljivi navijač Schumachera.

Al šta ti to znači da ne vidiš problem u Maxu, misliš da nije trebao biti kažnjen ili ne vidiš problem u agresivnom stilu vožnje općenito. Ovo drugo ne vidim ni ja, ali ovo jučer je baš bilo za kaznit. Mislim žao mi je što Lando tu ispada neki slabić i mlitavac kojeg Max bullyja umjesto da se promovira clean racing. Ostavi mjesta, nemoj gurat ljude sa staze, nemoj bit prljav, suprotno nek se kazni. Al izgleda da u ovom sportu to baš ne prolazi, jer očito ne možeš bit prvak ako nisi siledžija na stazi.

Možeš biti prvak i ako nisi siledžija, a ima mnogo primjera u prošlosti poput, po mom mišljenju, Laude, Prosta, Hilla, Hakkinena, Alonsa, Kimija, Buttona, Rosberga, a ni Vettel i Hamilton nisu neke siledžije. Verstappen mi je pojam maloumnog siledžije koji smatra da mu se svi moraju sklanjati, a najgore je to da nikad ne prizna svoju grešku. Piquet, Senna i Schumacher su također bili bahati i bezobzirni, ali ni približno kao Verstappen. Ja sam mislio da je došao u godine kad je mogao i sazrijeti, ali on se i dalje ponaša djetinjasto i ne baš prepametno. Njegova tobožnja zrelost je trajala dok je imao svemirski brod pod sobom, a sad, kad to više nije sličaj, opet pokazuje svoje pravo lice.

13 godina
Da cim bolid vise nije najbrzi vratio se svojim starim navikama,klasika,ni prvi ni zadnji prvak u F1!
Drago mi je sto su ga opleli po prstima ali i dalje vjerujem da ce lagano uzet 4 naslov,nazalost!
AUDIOFIL
15 godina
Hazar kaže...
sudy_freak kaže...
deepshitcro kaže...
Ako nista drugo, bar se je perez iskazao na domacoj utrci... 😁

Baš.

Tražim video gdje ga je Lawson na kraju obišao i maše mu hahahah.

Iconic. Šteta i za Padrea Alonsa da završi jednako svoj milestone kao i 2018 (300. utrku)

Lawson overtakes Perez and gives him the finger - Dubz

Mislim da mu je srednjaka stisnuo :D

On se ugledao na Maxa pa misli da može i on se tak ponašat na stazi, sa svima na pas mater.

16 godina
Krellac kaže...
Hazar kaže...
Korny1603987 kaže...

Ja sam jedini koji ne vidi problem u Maxu, ali jebiga, ja sam također bio i gorljivi navijač Schumachera.

Al šta ti to znači da ne vidiš problem u Maxu, misliš da nije trebao biti kažnjen ili ne vidiš problem u agresivnom stilu vožnje općenito. Ovo drugo ne vidim ni ja, ali ovo jučer je baš bilo za kaznit. Mislim žao mi je što Lando tu ispada neki slabić i mlitavac kojeg Max bullyja umjesto da se promovira clean racing. Ostavi mjesta, nemoj gurat ljude sa staze, nemoj bit prljav, suprotno nek se kazni. Al izgleda da u ovom sportu to baš ne prolazi, jer očito ne možeš bit prvak ako nisi siledžija na stazi.

Možeš biti prvak i ako nisi siledžija, a ima mnogo primjera u prošlosti poput, po mom mišljenju, Laude, Prosta, Hilla, Hakkinena, Alonsa, Kimija, Buttona, Rosberga, a ni Vettel i Hamilton nisu neke siledžije. Verstappen mi je pojam maloumnog siledžije koji smatra da mu se svi moraju sklanjati, a najgore je to da nikad ne prizna svoju grešku. Piquet, Senna i Schumacher su također bili bahati i bezobzirni, ali ni približno kao Verstappen. Ja sam mislio da je došao u godine kad je mogao i sazrijeti, ali on se i dalje ponaša djetinjasto i ne baš prepametno. Njegova tobožnja zrelost je trajala dok je imao svemirski brod pod sobom, a sad, kad to više nije sličaj, opet pokazuje svoje pravo lice.

Ok ali on nije nov vozac na gridu.

Norris dobro zna protiv koga se natjece. Klin se klinom...

16 godina
deepshitcro kaže...
Kako onda komentirate cinjenicu da je Lando kod pretjecanja u istom zavoju (4) isao cca 15km/h brze nego u njegovom najbrzem krugu i puno kasnije kocio od uobicajenoga !? To znaci da bi izletio izvan staze i da nije bilo Maxa, tj prljaviji je od njega i glumi nevinasce a u biti je odvratan englez kao i modna primadona koja ga brani.

Hoćeš da se objasni kako je išao brže 15 km/h u momentu dok je imao zavjetrinu i DRS od bolida ispred (i to je izmjerena brzina na pravcu, ne u zavoju) u odnosu na najbrži krug kada nije imao nikog ispred sebe?

I nije kočio kasnije već je čak ranije pustio gas. A na snimku se vidi da ne samo da je uspio odraditi zavoj već je bio usmjeren prema sljedećem zavoju u momentu kada ga je Max udario i tek poslije kontakta je otišao desno.

Ti Hornerovi spinovi su tako providni da bi ih i dijete iz vrtića prokužilo.

Još se on našao da baca kritike na kasno kočenje, kako se nije sjetio da to radi posljednjih nekoliko godina kada je njegov vozač bio u pitanju.

2 mjeseca

Nemoguće je i Horneru nać opravdanje za svog divljaka pa što god rekao ispada glupo.

16 godina

Mene smeta što kao navijač Ferrarija moram braniti Maxa. 

Ne znam, imam tu misao da bi pljuvanjem po Maxu pljuvao po Mihaelu, a to se neće dogoditi jer je Mihael za mene najveći svih vremena i to uzimajući u obzir sve sportove ikad. Svi znamo da bi Schumacher u situacijama biti ili ne biti uvijek odabrao opciju s "krvi do koljena", opciju koja nije gospodska, sportska ili anđeoska, ali je obično brutalno efikasna.

2 mjeseca

Da da... naročito mu je bila brutalno efikasna protiv Villeneuvea u Jerezu. Ne znam kako možeš braniti i pravdati nesportske poteze, a radi se o sportu.

16 godina

Za mene F1 nikad nije bio čisti sport već više korak na bolje izvan zračnih duela drugog svjetskog rata i utrka kočija starog Rima. Gledajući povijest uvijek sam se divio ljudima koji su ginuli u F1 za ideale pobjede i vječne slave, doslovno kao u starom Rimu. Nije poanta sudjelovati, nije poanta igrati se, poanta je pobijediti na bilo koji način. Varaj pravila (nemoj da te ulove), protivnika blokiraj da bira između kočenja ili zida na 200 km/h. Schumacher je često sa slabijim bolidom dolazio u situaciju da se skoro cijelu sezonu bori za naslov. Da je sve bilo "po pravilima" onaj s boljim bolidom bi imao naslov u rukama do ljetne pauze.

2 mjeseca
Korny1603987 kaže...

Za mene F1 nikad nije bio čisti sport već više korak na bolje izvan zračnih duela drugog svjetskog rata i utrka kočija starog Rima. Gledajući povijest uvijek sam se divio ljudima koji su ginuli u F1 za ideale pobjede i vječne slave, doslovno kao u starom Rimu. Nije poanta sudjelovati, nije poanta igrati se, poanta je pobijediti na bilo koji način. Varaj pravila (nemoj da te ulove), protivnika blokiraj da bira između kočenja ili zida na 200 km/h. Schumacher je često sa slabijim bolidom dolazio u situaciju da se skoro cijelu sezonu bori za naslov. Da je sve bilo "po pravilima" onaj s boljim bolidom bi imao naslov u rukama do ljetne pauze.

I kad ovo zeleno Hamilton napravi Verstappenu u Silverstoneu onda je smeće englesko i treba ga obisit.

13 godina
Krellac kaže...
Korny1603987 kaže...

I kad ovo zeleno Hamilton napravi Verstappenu u Silverstoneu onda je smeće englesko i treba ga obisit.

Da se uključim... jesi ti realno usporedio ove Maxove incidente s 2021 Silverstoneom i šupačkih 10s koje je jedva Hamilton dobio?

Please.

Simply lovely! Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
2 mjeseca

Ne čitaš što pišem, ne razumiješ. Kakve veze ima ono zeleno s ovim zasluženim kaznama Verstappena? To zeleno je u kontekstu onoga što je kolega napisao. 

15 godina

Verstappen dobiva 5 mjesta u Brazilu jer je promijenio motor. (Zasad samo motor).

E da jos hoce Ferrari, McLaren i Merc biti dobri na kvalifikacijama, pa da malo govno starta tamo negdje od 11+ mjesta, bilo bi top.

13 godina
Opet ce doc 5-6 minimum
AUDIOFIL
16 godina

Nemam ja problema kada Hamilton glumi Sennu. Problem je kada je Sir Woke radio sranja po stazi, a ili nije bio kažnjen ili je dobio neku kaznicu koja ga nije previše dirala jer je uvijek imao 30 sec prednosti.
Dakle mene smeta kada netko nabija Ferrari po zidovima, a nevaljalac ne pokupi kaznu i još je prvi na kraju trke. (Na idućoj trci Ferrarijav vozač napravi isto i odmah kazna) Jesam ja za gladijatorsko utrkivanje, ali da se ista pravila primjenjuju za sve. Znači da svatko može biti Max-Schumacher- Senna i tko živ, tko mrtav. Nema sudaca.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:49 (Korny1603987).
2 mjeseca

Po meni je to krivo shvaćanje sporta, ali okay... svak po svom guštu.

13 godina
passat kaže...

Verstappen dobiva 5 mjesta u Brazilu jer je promijenio motor. (Zasad samo motor).

E da jos hoce Ferrari, McLaren i Merc biti dobri na kvalifikacijama, pa da malo govno starta tamo negdje od 11+ mjesta, bilo bi top.

Cijela plejada pogrdnih naziva kojim oslovljavate i častite Maxa govori puno više o vama, nego li o ičem drugom.

13 godina

Btw. novi trailer za Netflixovu mini seriju

nadajmo se da će ovo biti solidno dobro kao sve čega su se uhvatili za F1.

16 godina

Ali na F1 ne gledam kao na sport... nije F1 nogomet i rukomet. Kao što rekoh meni je F1 više kao utrke konja na Circus Maximusu.

9 godina
sudy_freak kaže...

Btw. novi trailer za Netflixovu mini seriju

nadajmo se da će ovo biti solidno dobro kao sve čega su se uhvatili za F1.

Solidno dobro? Sarkazam, nadam se.

13 godina

Podsjetnik za neke koji se kunu u neka stara vremena

https://x.com/433_marc/status/1851950198857117872

"if you no longer go for a gap, you are no longer a racing driver"

-------Ayrton Senna

9 godina
Zanimljiva cinjenica "Ferrari have now won as many races as McLaren this season (five) and taken just one fewer podium (18)."
Forza Ferrari !!!
Jos samo da nisu umjesto odlicnog Sainza doveli modnu primadonu, gdje bi im bio kraj...
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
2 mjeseca

Nije ni Sainz uvijek bio dobar. Dapače...

2 mjeseca
sudy_freak kaže...

Podsjetnik za neke koji se kunu u neka stara vremena

https://x.com/433_marc/status/1851950198857117872

"if you no longer go for a gap, you are no longer a racing driver"

-------Ayrton Senna

Sve se to može činiti u okviru propisa. Nije ni Senna bio uvijek u okviru propisa. Odmah se sjetim dva slučaja s Prostom u Suzuki.

16 godina

U Maxovoj glavi je to:

"Only I can go for a gap, I will make sure that there is no gap for anyone else"

16 godina

Zamisli si da je umjesto Mike u onom bijelo crnom Mclarenu bio Max :-D Max vs Michael. To bi se kupovala karta više.

16 godina

Max treba da ustane i da se pokloni kada se pomene Mikino ime.

Nije dostojan ni da mu glanca kacigu posle utrke.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice