Koliko sam razumeo, postoji propisani test i standard koji krilo mora zadovoljiti, i ono to sve zadovoljava.
ne zadovoljava jer se taj mini drs savija u neki manjim kutovima di se ne bi smjelo savijat i zato su im ga zabranili.
Koliko sam razumeo, postoji propisani test i standard koji krilo mora zadovoljiti, i ono to sve zadovoljava.
ne zadovoljava jer se taj mini drs savija u neki manjim kutovima di se ne bi smjelo savijat i zato su im ga zabranili.
Ferrariju to ništa ne znači jer oni kad su u prilici nešto ozbiljnije osvojit uvijek za seru kao i danas.
PiAsTri je bOljI, NoRriS ne pOdNosI prItISak.
Jedna utrka ne čini vozača prvaka. Norris je danas super sutra na startu kad mu Verstapne zapuše za vratom šasne su 50/50 da će usrat utrku. Danas je sve ovisilo o gumama tako će biti i sutra.
Piastri je podbacio, Max je izvukao maksimum iako je nekoliko puta majstorski izbjegao kršenje u zid.
Sutra bi moglo biti svega na startu i tu čak ne mislim na Landa i Maxa već bi Hamilton mogao zasoliti čorbu iz drugog reda.
Moguće je i da oba Ferrarija završe utrku u prvom zavoju.
Moguće je da Hamilton i Verstappen uđu u problem. Lewis je na bržoj strani.
Bogami osim par struganja zida Norris odvozio dobro.
Mclaren izgleda nedodirljivo. Bit će intersatno do kraja. Ferrari umanjio štetu koliko je mogao, Mercedes uzeo ono kaj su drugi rasipali a Max pokazao da se ne da. Na kraju mu je Ricciardo više doprinjeo za WDC nego Perez. Bravo za Hulka i Alonsa koji si uzeli maksimum.
Norris dominantan, Piastri debelo podbacio zbog loših kvalifikacija.
Max izvukao maksimum i može biti presretan rezultatom, Perez se poslije kratkog bljeska na prethodnoj utrci vratio na svoj očajan nivo.
Ostali se borili za mrvice i nisu bili ni blizu da priđu podijumu.
Sve u svemu odličan rezultat za Landa, Mclaren može biti razočaran jer su trebali uzeti 1-2.
Nadam se da će Piastri u Austinu biti dosta bolji jer je više njegov tip staze.
Mclaren +41
Lando -52
Još 6 utrka i 3 sprinta, Mclaren je u dobroj poziciji, a Lando ako ovako nastavi dajem mu 50/50 šansu za titulu.
Teoretski, šest trka do kraja s ovakvim poretkom imamo Norrisa na -10 i to bez bodova za najbrži krug, a tu su još tri sprinta pa s istim poretkom imamo Norrisa na -7. S druge strane 52 boda prednosti šest trka prije kraja i dalje izgleda previše, ali s jednim Maxovim DNF sve to dovodi u neizvjesnost s vrlo izvjesnim ishodom, Norrisovom titulom.
Zaboravio si Oscara koji ima brži bolid isto,a ni Ferrari nije sporiji od RB a i Mercedes se nešto pita. Max u trkama prije ove nije bio drugi btw
Više je u ovoj jednoj utrci Daniel pomogao Maxu, nego u cijeloj sezoni Piastri Norrisu.
Neće Lando do naslova. Ova sezona mu je trening. Ova sezona je da se osjete pobjede, da se vidi kakav je pritisak borbe za naslov.
Ne znam o čemu pričaš, Red Bull i RB su dva potpuno odvojena tima. Prema pravilima Formule 1, ne mogu dva tima biti vlasnički povezana, tako nešto bi podrilo integritet kompletnog prvenstva.
EDIT: Uzgred, zašto manji timovi to inače ne rade? Promeniš gume par krugova pre kraja, pokušaš uzeti taj jedan bod... što da ne?!
Moraš biti u TOP10 za bod od najbržeg kruga, ovdje je DR išao na najbrži krug da oduzme bod Norrisu.
Ne znam o čemu pričaš, Red Bull i RB su dva potpuno odvojena tima. Prema pravilima Formule 1, ne mogu dva tima biti vlasnički povezana, tako nešto bi podrilo integritet kompletnog prvenstva.
EDIT: Uzgred, zašto manji timovi to inače ne rade? Promeniš gume par krugova pre kraja, pokušaš uzeti taj jedan bod... što da ne?!
Bio je posljednji, 18-ti... znači nema boda. Dobili su nalog od RB-a da oduzmu Norrisu bod.
Norris dominantan, Piastri debelo podbacio zbog loših kvalifikacija.
Max izvukao maksimum i može biti presretan rezultatom, Perez se poslije kratkog bljeska na prethodnoj utrci vratio na svoj očajan nivo.
Ostali se borili za mrvice i nisu bili ni blizu da priđu podijumu.
Sve u svemu odličan rezultat za Landa, Mclaren može biti razočaran jer su trebali uzeti 1-2.
Nadam se da će Piastri u Austinu biti dosta bolji jer je više njegov tip staze.
Mclaren +41
Lando -52
Još 6 utrka i 3 sprinta, Mclaren je u dobroj poziciji, a Lando ako ovako nastavi dajem mu 50/50 šansu za titulu.
Kako svi nahvališe Landa i McLaren, a pazite činjenicu, prije Miamija bodovna razlika je bila 52 boda.
Nakon Singapura bodovna razlika je 52 boda. Što je Lando kapitalizirao?
MCL38 nakon Miamija je postao i postajao avion.
RB20 nakon Miamija je krenuo u smjeru smetlarskog kamiona.
I takav RB20, taj monster kako ga je Max nazvao uzme P2 na jedinom mjestu gdje je RB19 podbacio.
Pričajte mi o sposobnostima.
Max s 3. i povremeno 4. najbržim bolidom održava WDC na životu.
Landov kapacitet smo jučer dovoljno vidjeli. Frajer je imao sreće više nego pameti.
A što se Maxovog P2 ovdje tiče, ovo je najbolji rezultat u zadnjih jaaako puno utrka. Rekao bih puno bolji nego P2 u Zandvoortu.
Jer da mi je netko rekao da će deficit nakon Bakua i Singapura biti -10 kao i svi fanovi RBR-a, potpisali bi odmah.
Vrlo vjerojatno, plus da Ferrariji nisu imali užasan Q3, vrlo vjerojatno bi se i oni upleli u igru.
Međutim na ovoj stazi sam najmanje očekivao, a dobio sam puno više.
Tako je. Mclaren ovisi o Ferrariju koji mora biti između Landa i Maxa. To je jedina nada za Mclaren. Sam do naslova neće doći.
Za početak da Oscar bude brži od Maxa.
A nemojmo ni otpisati ovu dugu pauzu, mini summer break sada i onda prije finala sezone imamo opet 3 tjedna pauze.
Ja sam uvjeren da će do Austina RBR naći performanse, isto tako vjerujem da će i McLaren, ali oni imaju trenutno puno veći problem a to je očiti redizajn zadnjeg krila.
To zadnje zabranjeno krilo nisu ni koristili u ovoj trci pa je opet bolid bio dominantan.
To zadnje zabranjeno krilo nisu ni koristili u ovoj trci pa je opet bolid bio dominantan.
Slažem se. Zato što koriste prednje koje je zabranjeno