Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.619
|
čitano: 3.975.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Ferrari izgleda odlicno...rekao bi napokon.

Bravo i za Haas i Alfu, Haas mozda cak ocekivano, ali Alfa je bas iznenadjenje.

16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1
Toliko o tome da će Russell nabiti Lewisa, Norriss odnosno McLaren teško razočarenje i ajde draže mi je vidjeti Ferrari nego Redbull na PP. Zanima me šta je s onim da je staza do bijele linije mislim da je u Q1 dosta njih prešlo i nije im skinuto vrijeme.
14 godina
x18x05x kaže...

F e r r a r i

Konačno di im je i mjesto.

Neka se mečka pati da vidimo malo nerovoznog Sir Black Lives-a, dosta je bilo 8 godina dosade i solo vožnje naprijed.

twice the pride double the fall
13 godina
odjavljen

Uff, dobre kvalifikacije. Ferrari dobar? Nadam se da nisu žrtvovali izdržljivost bolida za brzinu. Magnussen odvozio fenomenalno. 

Russell svaki puta ispred Hamiltona i daje mu slipstream. Nadam se da to ne znači da je službeno drugi vozač.

13 godina
neaktivan
Nije bio stalno ispred njega, izmjenjivali su se. I naravno da je drugi vozac.
14 godina

Definitivno će biti sutra zanimljivo, Ferrari napokon opet normalan . Ne bih ja otpisao Lewisa, nikad se ne zna. A šteta što je McLaren totalno podbacio, očito. Magnussen vrh s obzirom da je izbivao iz F1. Russell je omašio zadnji krug, zato je toliko iz Lewisa, neće inače to tako biti, dobar je on. Sutra Max na startu riješi LeClerca i super 

16 godina
itomic009 kaže...

Definitivno će biti sutra zanimljivo, Ferrari napokon opet normalan . Ne bih ja otpisao Lewisa, nikad se ne zna. 

s obzirom da će trebati paziti na potrošnju guma mogli bi se neki neugodno iznenaditi 

14 godina

Hahah, pa da. Ne znamo još ništa dok se sutra utrka ne razvije . Svi su toga svjesni pa ćemo vidjeti kako će tko odvoziti i kako se koji auto ponaša po "čuvanju" guma. Russell je na istom pace-u kao Lewis, što se tiče "fast lap"-a. To je jasno, samo je ovaj zadnji krug kiksao. Ali da, utrka je nešto drugo.  Mercedes je tu malo iza sada, ali tu su oni sad ili za koju trku. Samo nek ostane tu i Ferrari te Red Bull i super. 

13 godina
Forca Ferrari!!!💪💪💪💪
AUDIOFIL
15 godina

odusevljen bottasom i k-magom

ferrari sandbaggao u P3 :D

presretan sam!

16 godina

Kao Ferrarijev fan ovo mi daje previse nade kao i 2018 

Nadam se da se Sainz i Leclerc nece tuc na stazi ove godine...

Bottas dobio Russella koji ga je zamijenio...i to sa Alficom...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2022 18:38 (Mitch).
14 godina
Mitch kaže...

Kao Ferrarijev fan ovo mi daje previse nade kao i 2018 

Nadam se da se Sainz i Leclerc nece tuc na stazi ove godine...

Bottas dobio Russella koji ga je zamijenio...i to sa Alficom...

khm, Ferrarijem.

13 godina
odjavljen

Da, treba vidjeti kako će izdržati gume na ferrariu s obzirom da jako brzo postignu optimalnu temperaturu guma

14 godina
neaktivan
miner kaže...
Posmatrač kaže...
miner kaže...
clutch kaže...

Evo sad vam je F1TV Pro na 20% popusta do 13.03., sa 64,99€ na 51,99€, šta ispadne cca 400kn.

Ako nekome treba, imam account za do kraja sezone za puno manje od ovoga.

Para?

F1 TV Pro za 20 eura.

1 prodan 1 ostao. Starijim i aktivnim forumasima saljem prije placanja.

17 godina
RuskeGTT kaže...

odusevljen bottasom i k-magom

ferrari sandbaggao u P3 :D

presretan sam!

Obojicu stavio u svoj f1 fantasy team :)

ko ga fucka :)

Baš mi je drago za obojicu..

Nadam se spektaklu sutra.

Bnet: mNik987#2148
16 godina
toxic kaže...

Obojicu stavio u svoj f1 fantasy team :)

ko ga fucka :)

kod mene Norris TD, Ricciardo  Leclerc, Sainz, Gasly i McLaren

17 godina

Drugovi i drugarice, ovo ništa ne znači, ali moram reći da sam se nasmješio nakon dugog niza godina. Moji voljeni nesuđeni automobil za po doma, čitaj Ferrari, napokon se probudio i izgleda da će se ove godine boriti za pobjede.

Momčad Tote - ucviljenog terminatora je napokon gdje joj je i mjesto (iza Ferrarija).

Sve momčadi koje koriste Ferrari motor su solidne. Bottas je u prilici da uvali jednu zidarsku šamarčinu u prvom zavoju svojem negdašnjem partneru Nebeskom vitezu.

Mali Šumaher će napokon moći a) natjecati se sa bolidima oko sebe b) učiti od nekog iskusnijeg u ekipi jer Nikita baš i nije bio mjerilo napredka.

Očekujemo možda najveću bitku srednjih ekipa ikada. Mercedes će iza sebe imati čudesa.

15 godina

Ferrari odlican, vidi se i po Alfi i Haasu da je Ferrari slozio odlican paket. Nadamo se da opet nije nesto ¨ilegalno¨.

Red Bull standardo uvijek pri vrhu al malo fali da budu najbolji...

McLaren i Aston Martin su potonuli...

Cekamo sutra utrku. Nadam se da ce cim vise bolida ostati do kraja.

mihi
15 godina
RuskeGTT kaže...

mislim da s ovim P3 mozemo sad vidjeti kako je hamilton sandbaggersko smece i kako se nije NISTA promjenilo u odnosu na proslu godinu. ferrari i dalje jad i bijeda

Ovo je loše ostarilo..

15 godina
loky4i4 kaže...
itomic009 kaže...

Definitivno će biti sutra zanimljivo, Ferrari napokon opet normalan . Ne bih ja otpisao Lewisa, nikad se ne zna. 

s obzirom da će trebati paziti na potrošnju guma mogli bi se neki neugodno iznenaditi 

Razlika od 7 desetinki po krugu je ipak prevelika za neka iznenađenja.

6 godina
AFARON kaže...
loky4i4 kaže...
itomic009 kaže...

Razlika od 7 desetinki po krugu je ipak prevelika za neka iznenađenja.

Ostaje faktor pouzdanost....Mada ne vjerujem da ce i tu biti nekih iznenadjenja.....A nikad se ne zna ipak je to F1. 

13 godina
neaktivan
AFARON kaže...
RuskeGTT kaže...

mislim da s ovim P3 mozemo sad vidjeti kako je hamilton sandbaggersko smece i kako se nije NISTA promjenilo u odnosu na proslu godinu. ferrari i dalje jad i bijeda

Ovo je loše ostarilo..

Dobro si to primjetio. Vecina tih dezurnih forumskih pljuvaca niti ne prati formulu, vec lijece svoje osobne frustracije na temelju birtijaskih rasprava i tri procitana naslova.

Bitno da je kontra i da je negativa. 

6 godina
Maddog_HR kaže...
AFARON kaže...
RuskeGTT kaže...

Ovo je loše ostarilo..

Dobro si to primjetio. Vecina tih dezurnih forumskih pljuvaca niti ne prati formulu, vec lijece svoje osobne frustracije na temelju birtijaskih rasprava i tri procitana naslova.

Nikad necu shvatiti koja je poenta nekoga pljuvati radi ljudskih osobina? Pa ne trazis kuma vec gledas trku a LH je najbolji ikad po rezultatitma. Nije on kriv sto je konkurencija losija. Sta bi trebao? Ono sto je Vettel u sali rekao da se trebaju skloniti da on prodje? Navijac sam Mercedesa ali ne zelim da je iko dominatan da su trke maltene cista formalnost....

Prosla sezona je bila spektakularna i zao mi je sto je Verstapen pobijedio na onakav nacin. Nije on to zasluzio a da li je zasluzio biti sampion o tome se moze pricati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 10:54 (Posmatrač).
17 godina

Prošle sezone Hamilton je trebao imati 100 bodova manje i prije zadnjih nekoliko trka. Greške sudaca na njegovu stranu i male kazne i kada je dobio su bile tragikomične.

Možemo reći da je 99% svih odluka od 2014. išlo u njegovu korist, osim posljednje velike odluke za zadnji krug posljednje utrke sezone.

13 godina
neaktivan
Nek si ti to precizno izracunao. Daj jos malo potvrdi kakav si biser.

Kao sto sam rekao - pausalne izjave se daju na temelju rasprave sa lokalnim kronerima uz hladnu pivu i dva procitana naslova na Indexu.
13 godina
neaktivan
Posmatrač kaže...
Maddog_HR kaže...
AFARON kaže...
RuskeGTT kaže...

Ovo je loše ostarilo..

Nikad necu shvatiti koja je poenta nekoga pljuvati radi ljudskih osobina? Pa ne trazis kuma vec gledas trku a LH je najbolji ikad po rezultatitma. Nije on kriv sto je konkurencija losija. Sta bi trebao? Ono sto je Vettel u sali rekao da se trebaju skloniti da on prodje? Navijac sam Mercedesa ali ne zelim da je iko dominatan da su trke maltene cista formalnost....

Prosla sezona je bila spektakularna i zao mi je sto je Verstapen pobijedio na onakav nacin. Nije on to zasluzio a da li je zasluzio biti sampion o tome se moze pricati...

Zato sto su sami nezadovoljni svojim jadnim pateticnim zivotima i onda lijece svoju mentalnu zakinutost napadanjem drugih, najcesce javnih osoba, temeljem nhihovih stavova, osobina, boje koze, seksualne orijentacije i slicno.

Nazalost internet je omogucio svakoj budali da izrazi svoje misljenje i lijeci svoje frustracije na mrezi, ovaj topic je najbolji dokaz za to. Samo baci pogled na facebook komentare ispod clanaka web portala i sve je jasno. Cesto se zapitam u kakvom to drustvu zivimo...Srecom mogu birati ljude s kojima provodum vrijeme, a na poslu sam okruzen normalnim ljudima. Tako da ove genijalce samo srecem po forumima...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 11:50 (Maddog_HR).
11 godina

Vi koji imate max tv i sportske pakete, ja imam sve SK programe od 1 do 9 i ne pronalazim SK HD na kojem ce biti utrka danas. Na kojem programu se to nalazi ako uopće ima, kod frenda isti slučaj... 

13 godina
neaktivan
Nemas ma MaxTVu, samo na EONu. To je dio koji je HT presutio korisnicima kad su produzavali ugovor sa UM grupom. Naime, produzili su ugovor za SK programe, ali je F1 presla ma SK HD, koji je dostupan samo na EONu.

...zato sam se i rastao sa svim uslugama HTa.
17 godina

Iskreno isprintao sam listu svih država i kanala koji prenose Formulu 1 za 2022. godinu te počeo listati KODI. Nije anđeoski način, ali....

11 godina

Nista uzet cu F1Tv i to je to. Nemam izbora :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice