Alonso vadi dušu ovom Ferrariu, al auto ne ide da ga jeb**.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hamilton je zakon...
Ne znam zašto ga je Roseberg zadržavao
Safety car.
Rosberg zvan iskrica:)
Evo Safet vani!
Barem neke koristi od ovog SC-a, možda RG ili Kimi dobiu šansu za 1st pos.
Od dosadne trke postala još dosadnija.
Već dugo Jeep nije bio SC.
Webberov RB9 je skroz izgorio...
Kimi car.
Ono nije bio SC...
Ovo više nije normalno... Ove force indie su danas prave kamikaze...
Evo velika slika kako webberov bolid gori.
EDIT: Za sve one koji govore da massa nije dobar vozač, sad je bio dobar dokaz da je sasvim suprotno, četvoricu je ubio u pojam u par trenutaka.
Drž se Hulk!!!
Čestitke Lotusovcima i Hulkenbergu!
Super Hulk je to odlično odradio. Ovaj cheater što je pobjedio čak i slavi. Sramota
Nakon SC utrka je postala solidna. Bar smo vidjeli neke napade i pretjecanja
Prokleti njemac ubija svu zabavu....
Ali iza njega, zato show, neznam jeli bila bolja borba između Masse, Pereza, maldonada i još nekoga, ili na kraju ova sa Alonsom, Hamiltonom i Hulkom
Danas šaljem mail McLrenu da potjeraju Pereza, i kupe ovo zeleno čudovište
Ono nije bio SC...
Al je vozio skoro pa 2 kruga kao SC.
smor
P.S. Zao mi Webbera
Koliko god mi je drago zbog Kimija, isto toliko mi je žao što Hulk nije dobio mjesto u Ferrariju.
Da li itko ima video od interviewa odmah nakon utrke? Nisam bio u mogucnosti odgledati to
Hvala.
prespava, sad kad sam sve pročita, koliko se isplati da skinem i pogledam??
Isplati se, ako ne gledaš prvo mjesto.
Ova Koreja ispada kao jedan sasvim solidan Tilkedrom.
Svaka čast Hulku, mali je ostao hladne glave, šteta što ne dobija priliku u jačoj momčadi.

Jedna od losijih realno trka ove godine, broj preticanja minimalan cak i na startu :|
Da istina 2x SC je izlazio jednom zbog gume, drugi put zbog *malog* udesa ali iskreno, radije pogledaj na formula1.com kad izbace race summary od 2 minute i ostani na tome, jer se nista realno nije desilo.
Odlična defenzivna vožnja Hulkenberga, izgleda da je još neko eksperimentirao sa mappingom jer se definitivno odvajao jebachki na sporim zavojima koji su ujedno granice drs zone. DC sezona je gotova, ako nije bila prošlu utrku. Al opet svaka utrka se broji. Želio bi jednom čuti prijenos iz RB bolida, ''you won'', ''ok, I did, thx guys'', jer ovi usklici sreće već zvuče lažno. To je ko da pojebesh 30x istu ribu i još si neutaživ, ok, možda je do mene...
Ime sebstian je jako u motorsportu Vettel, Loeb, Ogier...samo fali neko u motorima
Jedna od losijih realno trka ove godine, broj preticanja minimalan cak i na startu :|
Da istina 2x SC je izlazio jednom zbog gume, drugi put zbog *malog* udesa ali iskreno, radije pogledaj na formula1.com kad izbace race summary od 2 minute i ostani na tome, jer se nista realno nije desilo.
iskreno ja bi radije vratio tursku , ako ne na uštrb koreje onda (čak i radije) na uštrb mađarske
može netko upućeniji objasniti zašto je SC prvi put (kad je pukla guma perezu) bio toliko dugo na stazi?
može netko upućeniji objasniti zašto je SC prvi put (kad je pukla guma perezu) bio toliko dugo na stazi?
evo. SC je trebao već nakon drugog kruga ić u box, al su rekli čistačima da ispoliraju stazu jer se njima vozika u 400 ks snažnom autu još malo. i ne sudim ih nimalo, ja bi isto tako
Cekalo se da ih spori vozaci sustignu za krug.

propustio sam singapor i koreu...vidim nista posebno...krastavac vec naporan...
koreu nisam nijednom gledao uzivo, zanimljivo :)