Iz pouzdanih izvora saznajem da počinje za 36 dana. :)
FERNANDO ALONSO prvak!!!!!
Iz pouzdanih izvora saznajem da počinje za 36 dana. :)
FERNANDO ALONSO prvak!!!!!
Da.Nemožese tu ništa protiv Mercedesa ili Ferarij.
Da.Nemožese tu ništa protiv Mercedesa ili Ferarij.
Ja vjerujem u BMW i Kubicu.
Po nekim spekulacijama, BMW je opet najbrži!
Jedva čekam taj BMW Power na djelu...
Predsezonski testovi nisu pravi pokazatelj snage.Karte ce se otkrit na utrkama.
Navijam za Kimija, nadam se da ce se malo potrudit, a ne kao prosle sezone!
Vratila se Honda u F1. Pare dali Brazilci, motor je Mercedesov, vozači Button i Bruno Senna. Bernie miješa neku kašu. Stay tuned!
Vratila se Honda u F1. Pare dali Brazilci, motor je Mercedesov, vozači Button i Bruno Senna. Bernie miješa neku kašu. Stay tuned!
hvala!
tak sam i mislio, ta odluka im je još uvijek na snazi, vidjet ćemo za mjesec dana kaj će točno biti..
Malo up-datea. Onaj RedBull/Torro Rosso odlično izgledaju, izgleda da je Newey najbolje zamislio bolid. U najvećoj nevolji je izgleda Mclaren, niti potiska na stražnjem krilu, a gume se troooše, ko... Ma pogledajte sliku. 6 sekundi su sporiji jučer bili od Vettela, doduše jesu testirali uvjete za utrku. Ali sfint od jedva 15 krugova. Ferrari, tako, tako, nije brži bio od RedBulla, ali su dobro u dužim sfintovima. Od ostalih, nema većih iznenađenja. Pratite direktno testiranja.
Danas McLaren u strašnim problemima, eksplozija motora i 2 sekunde kasne za F. Alonsom. Kasne 2 sek s krilom za 2008 godinu koje daje puno više downforce-a i vremena bi trebala puno bolja bit. Ne piše im se dobro. Fernando i Kimi najbolje stoje.
Volio bi da Schumy sjedne u ovogodisnji bolid pa da vidimo koliko je bolid dobar.Nadam se da ce crveni bit ubojiti od prve utrke jer kako cujem pijanac ne tulumari previse i navodno je opet onaj pravi.
Izgleda da je i Bruno Senna pop...io mjesto u F1.Navodno je Rubinju produzen ugovor premda bi ga ja otpratio u mirovinu.Mlade nade dolaze a najsretniji bi bio da Vettel obuce crveni kombinezon jer je iznimno talentiran vozac.
ma daj... za pobjedu u utrci je zaslužan samo i isključivo vozač... i naravno da se bolidi dotjeruju, to je sasvim normalno
Evo dva zanimljiva videa nove tehnolgije "KERS"
https://www.youtube.com/watch?v=__DpDTDyc4g&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=HveeutlVe1k&feature=related&fm=18