Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.798
|
čitano: 4.148.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1
Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 17:53 (insomniac).
17 godina

Kad si već spomenuo kyalami...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan

F1 Okrenuta naglavacke

{#} malo smjesan naslov, al neka..

17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
mokymi kaže...

F1 Okrenuta naglavacke

Pa smiješan je i izvor teksta (Gol.hr), tako da...

17 godina
neaktivan
Schumix kaže...
mokymi kaže...

F1 Okrenuta naglavacke

Pa smiješan je i izvor teksta (Gol.hr), tako da...

{#} već sam mislio da ima veze s ovim J... lud zbunjenog oko okretanja bolida u tunelu zadnjih par strana na threadu... hehe, ...što se mene tiče, ako nova i pripadajući portali nisu htjeli prijenose, ne moraju ni ove "inside analize" piskarati.

iddqd
17 godina
neaktivan

Na današnji dan 1994-te godine svijet je napustio Ayrton Senna.

Eto prošlo je 17 godina ali sjećanje na velikana nikada neće izblijediti.

Počivao u miru Ayrtone!

Bezobrazno od mene što sam zaboravio ali nesmijemo zaboraviti i Rolanda Ratzenbergera koji je 30.4.1994 također napustio svijet.

Prokleti vikend:(

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 13:33 (F1-IVO).
15 godina

jeza me prolazi...kakav vikend!

morat cu i ove godine pogledat snimku te utrke...

15 godina
neaktivan

{#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
14 godina
neaktivan

Evo da ozivim temu malo

VN Turske je skoro spremna,ekipe su se vec spakirale ,pocet ce stizat u Istanbul
Predviđanja? Nesto,bilo sta haha

Ja bi reka,Hamilton ili Webber (Webber malo subjektivno,ali prosle godine je ovjde bio jak,kao i Hamilton)

Sta mislite o tome da se Istanbul Park (Ili kako se vec staza zove lol {#} ) Nece vozit poslije 2011

Meni bi bilo najdraze da ovu staru stazu demontiraju,sruse sta vec,(Ko stari hockenheim :( )

I da naprave jednaku kopiju negdi di je interes veci...

Znam da je nemoguce,al ono :P
Za razliku od npr valencie,utrke na ovoj stazi su prilicno zanimljive i uzbudljive,Valencia na TV izgleda 1000% dosadno,a kad sam je vozio na F1 2010 bila je prva staza koju sam odvozio bez dynamic racing line lol

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan

Opet će biti luda trka, možda se ove sezone desi da kišna utrka (a po prognozama bi mogla biti) bude mirnija od suhih. Koliko Istambul ždere gume, suha utrka bi mogla izgledati out lap, fastlap, in lap i tako stalno. Već najavljuju po 5 i više ulazaka u bokseve.

I ako nitko neće, ja ću reći: ove sezone je previše pretjecanja.

DRS i gume koje se troše brže od hrvaske plaće ubijaju borbu. Bolid sa dva kruga istrošenijim gumama uopće nema nikakve šanse za obranu od napada, plus što će Charlie penalizirati svakog tko proba napraviti dva obrambena poteza. I šta sad, od pred tri sezone kada su se svi vozili u formacijskim krugovima i nije bilo pretjecanja, a strategija bokseva je bila najvažnija stavka, do sto pretjecanja kao na autocesti ove sezone, bez ikakve borbe i gušta za gledanje, opet strategija pitstopa odlučuje utrku.

Znam, nikad zadovoljan,ali mi ova pretjecanja bez borbe zbilja nisu neki adrenalinski rush.

iddqd
17 godina

Ma samjoš fali nadolijevanje goriva, i sve bi sjelo an svoje mjesto.

Gume bi se malo manje trošile, a i manje bi ovisilo o boksu u tome trenutku (tu ne računam Ferarri{#})  a vozač bi duže vremena radio stabilne krugove.

14 godina
neaktivan
badmad kaže...

Opet će biti luda trka, možda se ove sezone desi da kišna utrka (a po prognozama bi mogla biti) bude mirnija od suhih. Koliko Istambul ždere gume, suha utrka bi mogla izgledati out lap, fastlap, in lap i tako stalno. Već najavljuju po 5 i više ulazaka u bokseve.

I ako nitko neće, ja ću reći: ove sezone je previše pretjecanja.

DRS i gume koje se troše brže od hrvaske plaće ubijaju borbu. Bolid sa dva kruga istrošenijim gumama uopće nema nikakve šanse za obranu od napada, plus što će Charlie penalizirati svakog tko proba napraviti dva obrambena poteza. I šta sad, od pred tri sezone kada su se svi vozili u formacijskim krugovima i nije bilo pretjecanja, a strategija bokseva je bila najvažnija stavka, do sto pretjecanja kao na autocesti ove sezone, bez ikakve borbe i gušta za gledanje, opet strategija pitstopa odlučuje utrku.

Znam, nikad zadovoljan,ali mi ova pretjecanja bez borbe zbilja nisu neki adrenalinski rush.

Kisa u Turklandu...nebi bilo lose vidit,zamisli potop i onaj 8 zavoj,heheh

Moram se slozit,a i to pravilo samo jedne promjene pravca je meni glupost al dobro nismo mi glavni ljudi FOMa i FIAe

DRS jedina dobra stvar sta ce izac iz toga,je to sto ce bit ukljuceno u igru F1 2011

Samo da se webberu sredi KERS i to ce bit dobra trka hehe,ko prosle godine Webber Vettel Hamilton Buttton...to jest ako se vettel ne zabije u webbera opet,lol

Ferrari,na njih sam prestao mislit lol,oni se bore sa Merc GP i skoro sa Force indiom lol

17 godina
insomniac kaže...

Moram se slozit,a i to pravilo samo jedne promjene pravca je meni glupost al dobro nismo mi glavni ljudi FOMa i FIAe

Zašto? Pa nije samo jedna promjena pravca u čitavoj utrci.{#}

To pravilo nije ništa novo, samo je od ove godine izgleda formalizirano i dodano službenim pravilima, dok se do sad provodilo kao dogovor među vozačima.

Pravilo je sasvim jasno i logično i potrebno. Zamisli pokušaj pretjecanja u Monzi pri 340 na sat, a da se onaj ispred može predomišljati koliko hoće na koju će stranu, to jest više nego jednom pokušati zatvoriti pokušaj pretjecanja. Preopasno.

15 godina
insomniac kaže...

Kisa u Turklandu...nebi bilo lose vidit,zamisli potop i onaj 8 zavoj,heheh

DRS jedina dobra stvar sta ce izac iz toga,je to sto ce bit ukljuceno u igru F1 2011

Samo da se webberu sredi KERS i to ce bit dobra trka hehe,ko prosle godine Webber Vettel Hamilton Buttton...to jest ako se vettel ne zabije u webbera opet,lol

Ferrari,na njih sam prestao mislit lol,oni se bore sa Merc GP i skoro sa Force indiom lol

Inače to pravilo su sami vozači odredili, događalo se jednom davno svašta na stazama, i vozači su se dogovorili oko tog ograničenja i sami ga uvrstili u pravilnik.

14 godina
neaktivan

I stand corrected

Ili ispravljen sam za malo slabije s engleskim hehe

17 godina
neaktivan

samo da ispravim samog sebe za pretjecanja: nema ih previše, mislio sam napisati da su prelagana. Hvala na pažnji.

iddqd
15 godina
badmad kaže...

samo da ispravim samog sebe za pretjecanja: nema ih previše, mislio sam napisati da su prelagana. Hvala na pažnji.

Neka možda jesu, neka nisu, u svakom slučaju beskonačno je puta više zanimljivo od onih procesija od pred par godina kojima je zanimljivost bila 0.

Ali opet ni tada nisam propustio ni jednu utrku, pa sigurno neću ni sada.

17 godina
neaktivan

Sitno:

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
17 godina

Dva i pol preduga tjedna...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan

Kako se Vettel sada okrenua pa zabia u zid {#}

15 godina

Je, gadno je zaševio... Ružno za vidjeti.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
redrum781 kaže...

Dva i pol preduga tjedna...

već sam mislio da sam fulao utrku ili da je problem na serveru pa nitko nije mogao pisat u temu
:D

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina

Practice 1

ššššš - možda su u šumi
17 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

daj link na neku sliku ili video, pratio sam samo f1.com app na mobitelu i vidio njihove kratke komentare...

znači - dalje vozi rezervni bolid?

...
17 godina
Miro kaže...
Mitsuoka kaže...

daj link na neku sliku ili video, pratio sam samo f1.com app na mobitelu i vidio njihove kratke komentare...

16 godina
neaktivan
Miro kaže...
Mitsuoka kaže...

Prema govoru komentatora, bolid ce se tokom popodneva popraviti - kao sto je rekao - za vecinu ekipe mehanicara nista od shoppinga popodne u istanbulu. {#}

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Miro kaže...
Mitsuoka kaže...

Prema govoru komentatora, bolid ce se tokom popodneva popraviti - kao sto je rekao - za vecinu ekipe mehanicara nista od shoppinga popodne u istanbulu. {#}

uff, našao je i četvrti apex na zavoju {#}

iddqd
17 godina

Alonso:

"Svi dijelovi koje smo donijeli su aerodinamičke prirode pa bolid ima više gripa. No, ne znamo je li to zbog guma, zbog staze ili zbog samih dijelova."

Di su ovi iz Ferraria lonce pogubili.....?

ššššš - možda su u šumi
17 godina
moderator

Practice 2

...
15 godina

nisam stigao nista gledati, fax cijeli dan, i opet moram ic...i tako cijeli tjedan 0-24 tako rec...

vidim da mercedesi su ok, vettel se dobro zabio, ali nema previse posla, nos promjenit, ovjes i tako...kako vidim trbusi nisu dobili po picci

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice