Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.143.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Schumix kaže...
Promster kaže...
@insomaniac Webber nikad neće biti najbolji. Da bude dobar treba mu se sve poklopiti, i vozi iznimno prljavo: Hamilton-Australia, Vettel-Turska(samo nemojte da se svađamo, samo oni znajušta je bilo), Hamilton-Singapur, i nakon što se skršio u Koreji odlučio je povesti nekoga sa sobom, jadni Rosberg je nastradao. Sad za to da se ne plače (žali), zadnje što se sjećam je Kina 2010, da ga je Hamilton izgurao van sa staze...

{#}{#}

Pa daj pogledaj, direktno se zabio u Hamiltona. A za ovo s Vettelom, mogao mu je ostaviti više mjesta, pa momčadski mu je kolega i bio je brži.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 13:46 (Promster).
14 godina
neaktivan
Promster kaže...
@insomaniac Webber nikad neće biti najbolji. Da bude dobar treba mu se sve poklopiti, i vozi iznimno prljavo: Hamilton-Australia, Vettel-Turska(samo nemojte da se svađamo, samo oni znajušta je bilo), Hamilton-Singapur, i nakon što se skršio u Koreji odlučio je povesti nekoga sa sobom, jadni Rosberg je nastradao. Sad za to da se ne plače (žali), zadnje što se sjećam je Kina 2010, da ga je Hamilton izgurao van sa staze...

Necu se svadjat,webber ne vozi prljavo ko neki...khm...

Turska vettel je skrenuo u webbera i to se lako vidi,nije mu obavezan ostavit mjesta,i citirat cu sennu

"If you no longer go for a gap that exists,you are no longer a racing driver,.Because we compete,compete to win"

Kina 2010,nije se zalio mami itati nego je reka svom trkacem inzinjeru sta je bilo,isuse

Australia,svasta se desava,greske se dogadjaju , singapurr,a sta bi ti molim te,da ti naslov ovisi o tome,sta ti nebi krenuo s unutarnje strane onako,aj mlolin te

koreja,ono je malo amaterska greska (ali svak ih radi nemos rec da nije) i NIJE namjerno rosberga odnia sa sobon,zasto bi njega,mislim da je htio odnio bi hamiltona,aj ti kontroliraj auto u onakvim uvjetima,jos unazad vozeci nekoh 100-150 kmh,lol

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ma šta se bzvz svađate, ne postoji vozač koji se bori za mjesto prvaka (ili se borio), da nije bio, bar malo, đubre.

Za svakog od njih može se naći po neka "mrljica", a pgotovo dns, kad su u igri i veeeliki novci.

Jedini čovjek na gridu, za kojeg sam siguran da još nije igrao prljavo je Kubica, ali kako nikad nije ni imao konkurentan bolid, onda ovo čisto hipotetski rečeno.

14 godina
neaktivan
Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina

Pa to mi još dobro, samo nek se klone F1 sa tom ekologijom itd...

Bolje da imam normalnu F1 i posebnu "Eko1" seriju, nego da mi ubace 1.4 motore, još malo pa će u formuli biti oni 0.8 iz smartova{#}

14 godina
insomniac kaže...
Promster kaže...

Turska vettel je skrenuo u webbera i to se lako vidi,nije mu obavezan ostavit mjesta,i citirat cu sennu

"If you no longer go for a gap that exists,you are no longer a racing driver,.Because we compete,compete to win"

Kina 2010,nije se zalio mami itati nego je reka svom trkacem inzinjeru sta je bilo,isuse

Australia,svasta se desava,greske se dogadjaju , singapurr,a sta bi ti molim te,da ti naslov ovisi o tome,sta ti nebi krenuo s unutarnje strane onako,aj mlolin te

koreja,ono je malo amaterska greska (ali svak ih radi nemos rec da nije) i NIJE namjerno rosberga odnia sa sobon,zasto bi njega,mislim da je htio odnio bi hamiltona,aj ti kontroliraj auto u onakvim uvjetima,jos unazad vozeci nekoh 100-150 kmh,lol

Da greške se događaju, njemu nekako često... Znaš postoji i "fair play", a ne da sve ostale vozače posprema u zid. Da amaterska grešaka, on je u F1 već jako dugo. Mislim da je Lauda rekao da je ovo u Koreji njegov jako prljav potez pošto se vidjelo da je okrenuo volan u smjeru trkače putanje...

14 godina
neaktivan
Promster kaže...
insomniac kaže...
Promster kaže...

Da greške se događaju, njemu nekako često... Znaš postoji i "fair play", a ne da sve ostale vozače posprema u zid. Da amaterska grešaka, on je u F1 već jako dugo. Mislim da je Lauda rekao da je ovo u Koreji njegov jako prljav potez pošto se vidjelo da je okrenuo volan u smjeru trkače putanje...

Sta ce lauda,nezna di su mu oci vise xD
Pa gleaj,nije lako volan drzat,jos pri tim brzinama,sijecam se nekolko primjera,kad je ljudima doslovo pobjega volan iz ruke,od sile...

On je dovoljno dugo u F1...je i Schumi,pa eno ga zajebo se u Abu dhabiu

nemoj mi protiv webbera,ne vozi prljavo,uostalom,zasto bi u australiji izbacio hamiltona,kad je tek druga trka bila i alonso je dobia prvu.....nisi logican sine

15 godina

ma puno ljudi nisu ovdje logicni...blate druge ljude bez ikakvog razloga, a tesko im je promisliti malo...

ono u koreji - ajde probaj ti ostat pribran nakon toliko kise i sudara, pa se sjeti na koju stranu ti volan okrenut...mislim da je covjeku bilo prvo pri pameti dal je on ziv, bolio ga za druge...dogodilo se to sto se dogodilo, da je namjerno isao na rosberga - nije...

14 godina
@ Insomniac Nemoj ti meni Laudu xD Da zadnje šta se sjećam da je nekome pobjegao volan iz ruke jest Petrovu sad u Maleziji hahaha. BTW: Neda mi se svađat, svako ima pravo na svoje mišljenje, ti na svoje ja na svoje... :)
15 godina

Neznam...gledam ovih zadnjih par postova i nisam više siguran: jel tu netko stvarno zaozbiljno tvrdi da je Webber u svom izlijetanju NAMJERNO gađao i pogodio Rosberga??

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Neznam...gledam ovih zadnjih par postova i nisam više siguran: jel tu netko stvarno zaozbiljno tvrdi da je Webber u svom izlijetanju NAMJERNO gađao i pogodio Rosberga??

Kako da ne! Prije utrke je skinuo Mercedesov nišan i montirao ga na svoj bolid kako bi ga kasnije uspješno pomeo sa staze.{#}

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
F1-IVO kaže...

Kako da ne! Prije utrke je skinuo Mercedesov nišan i montirao ga na svoj bolid kako bi ga kasnije uspješno pomeo sa staze.{#}

Pa zato mi nije jasno, a vidim gore neki to prilično ozbiljno tvrde, barem mi se tako čini.

Nego Ivo, daj mi reci, gledam statistiku MSC-a tvoju, na MSC stranici i na Wiki...odakle ova razlika od 6 bodova ukupno, i 1 startane utrke? I šta znači na Wiki engleskoj da je vozio 272 utrke, i onda u zagradi 271 starts?? Pa nije to 24h LeMansa da je mijenjao vozača usred utrke...

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Pa zato mi nije jasno, a vidim gore neki to prilično ozbiljno tvrde, barem mi se tako čini.

Nego Ivo, daj mi reci, gledam statistiku MSC-a tvoju, na MSC stranici i na Wiki...odakle ova razlika od 6 bodova ukupno, i 1 startane utrke? I šta znači na Wiki engleskoj da je vozio 272 utrke, i onda u zagradi 271 starts?? Pa nije to 24h LeMansa da je mijenjao vozača usred utrke...

Da to nije kad je slomio nogu? Mislim da je nastupio za vikend, ali utrku nije mogao voziti, ili nešto slično...

EDIT: Ne, to je bilo u GP-u.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 18:33 (Smooth Operator).
14 godina

http://www.autosport.com/news/report.php/id/90869. Da a onda će raditi samo Vettelu...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 19:34 (Promster).
15 godina
neaktivan
Ma vidis da je neka sje*ana situacija u red bull-u,Webber mrzi Vettela sto je ocigledno,problem sa bolidima,problem imali sa taktikom,nesto se jednostavno pocelo desavati tu.
I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
14 godina
Aliser kaže...
Ma vidis da je neka sje*ana situacija u red bull-u,Webber mrzi Vettela sto je ocigledno,problem sa bolidima,problem imali sa taktikom,nesto se jednostavno pocelo desavati tu.

Ma Vettel je RB-ova škola, uložili su pare u njega pa vjerojatno sad žele njegove rezultate, a ne Webberove pošto on nije RB-ova škola...
17 godina

Iskreno za mene je Webber bolji vozač od Vettela.

Svaki tim ima onog drugog tj. "sporednog" vozača, a to je u RB-u Webber.

Njima je sad očito važniji Vettel.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
protjeran

Vidim Webber je u zrendi.... sjetite se samo sta je prico, plako, prije starta VN Juzne Koreje prosle godine. "Ovo nisu uvjeti za trku. Ne moze se po ovakvom vremenu. Losa vidljivost. Paste ce mrak.... itd" Webber je povremeno obicna pic*ica.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 22:23 (Tallahasee).
15 godina
neaktivan
Promster kaže...
Aliser kaže...

Ma Vettel je RB-ova škola, uložili su pare u njega pa vjerojatno sad žele njegove rezultate, a ne Webberove pošto on nije RB-ova škola...

Vjerovatno vise pomazu Vettel-u zato sto je svjetski prvak.

A inace,trebaju malo gledati te bolide i stabilnost a ne samo na brzinu.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kvaliteta je odlicna. Hvala!! I ja sam trazio po YT i nisam uspio nac.

btw. Najbolji dio je bio kad je Massa u intervjuu izjavio da nemaju timskih odredbi, onda je uslijedila prikladna glazba u pozadini i carobne rijeci: "Fernando is faster then you".{#}

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina

Šalabahter za Buttona...{#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

...da se nadovežem...

"Red Bull - Gives you dreams" {#}

17 godina
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
14 godina
doktor1 kaže...

Šalabahter za Buttona...{#}

samo da sada ne ode u sauber

17 godina

evo prvi put da sam pogledao video, tu se stvarno vidi da obadvijca znaju voziti hebeno!!!

17 godina
Taj lausitzring me uvjek podsjeti na alexa zannardija...
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan

Ovdje mozete skinut ili pogledat online prve tri utrke ove sezone

17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Taj lausitzring me uvjek podsjeti na alexa zannardija...

I mene također.

Ovaj video kad pogledam divim se tom čovjeku. Usprkos tragedini pun je života i želje za utrkivanjem.

Btw, vidim da se neki čude što Red bull naginje prema Sebu. To nije ništa neočekivana. On je njihovo dijete.

Uložili su gomilu novaca u njega i stvorili trkača i sad se kroz njegove vožnje njima vraća uloženo.

Mark si je sam počeo kopat rupu kad je prošle sezone prilikom pobjede izjavio: ˝Not bad for number 2 driver˝.

(mislim da je to bilo nakon šta su sa njegovog bolida skinuli novu komponentu-prednje krilo i dali Sebu ali je Mark ipak pobijedio).

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 1:11 (F1-IVO).
17 godina

Evo mala zanimljivost: auto kojim se želi oboriti brzinski rekord koristi cosworth f1 motor kao pumpu za gorivo:

http://www.techradar.com/news/world-of-tech/car-tech/the-1-000mph-car-that-can-outrun-a-bullet-945127

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Evo mala zanimljivost: auto kojim se želi oboriti brzinski rekord koristi cosworth f1 motor kao pumpu za gorivo:

http://www.techradar.com/news/world-of-tech/car-tech/the-1-000mph-car-that-can-outrun-a-bullet-945127

Zanimljivo, ali nazalost glupo i besmisleno. Najgluplje od svega je sto ovo i ne slici na auto.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice