Pa daj pogledaj, direktno se zabio u Hamiltona. A za ovo s Vettelom, mogao mu je ostaviti više mjesta, pa momčadski mu je kolega i bio je brži.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Necu se svadjat,webber ne vozi prljavo ko neki...khm...
Turska vettel je skrenuo u webbera i to se lako vidi,nije mu obavezan ostavit mjesta,i citirat cu sennu
"If you no longer go for a gap that exists,you are no longer a racing driver,.Because we compete,compete to win"
Kina 2010,nije se zalio mami itati nego je reka svom trkacem inzinjeru sta je bilo,isuse
Australia,svasta se desava,greske se dogadjaju , singapurr,a sta bi ti molim te,da ti naslov ovisi o tome,sta ti nebi krenuo s unutarnje strane onako,aj mlolin te
koreja,ono je malo amaterska greska (ali svak ih radi nemos rec da nije) i NIJE namjerno rosberga odnia sa sobon,zasto bi njega,mislim da je htio odnio bi hamiltona,aj ti kontroliraj auto u onakvim uvjetima,jos unazad vozeci nekoh 100-150 kmh,lol
Ma šta se bzvz svađate, ne postoji vozač koji se bori za mjesto prvaka (ili se borio), da nije bio, bar malo, đubre.
Za svakog od njih može se naći po neka "mrljica", a pgotovo dns, kad su u igri i veeeliki novci.
Jedini čovjek na gridu, za kojeg sam siguran da još nije igrao prljavo je Kubica, ali kako nikad nije ni imao konkurentan bolid, onda ovo čisto hipotetski rečeno.
Pa to mi još dobro, samo nek se klone F1 sa tom ekologijom itd...
Bolje da imam normalnu F1 i posebnu "Eko1" seriju, nego da mi ubace 1.4 motore, još malo pa će u formuli biti oni 0.8 iz smartova
Turska vettel je skrenuo u webbera i to se lako vidi,nije mu obavezan ostavit mjesta,i citirat cu sennu
"If you no longer go for a gap that exists,you are no longer a racing driver,.Because we compete,compete to win"
Kina 2010,nije se zalio mami itati nego je reka svom trkacem inzinjeru sta je bilo,isuse
Australia,svasta se desava,greske se dogadjaju , singapurr,a sta bi ti molim te,da ti naslov ovisi o tome,sta ti nebi krenuo s unutarnje strane onako,aj mlolin te
koreja,ono je malo amaterska greska (ali svak ih radi nemos rec da nije) i NIJE namjerno rosberga odnia sa sobon,zasto bi njega,mislim da je htio odnio bi hamiltona,aj ti kontroliraj auto u onakvim uvjetima,jos unazad vozeci nekoh 100-150 kmh,lol
Da greške se događaju, njemu nekako često... Znaš postoji i "fair play", a ne da sve ostale vozače posprema u zid. Da amaterska grešaka, on je u F1 već jako dugo. Mislim da je Lauda rekao da je ovo u Koreji njegov jako prljav potez pošto se vidjelo da je okrenuo volan u smjeru trkače putanje...
Da greške se događaju, njemu nekako često... Znaš postoji i "fair play", a ne da sve ostale vozače posprema u zid. Da amaterska grešaka, on je u F1 već jako dugo. Mislim da je Lauda rekao da je ovo u Koreji njegov jako prljav potez pošto se vidjelo da je okrenuo volan u smjeru trkače putanje...
Sta ce lauda,nezna di su mu oci vise xD
Pa gleaj,nije lako volan drzat,jos pri tim brzinama,sijecam se nekolko primjera,kad je ljudima doslovo pobjega volan iz ruke,od sile...
On je dovoljno dugo u F1...je i Schumi,pa eno ga zajebo se u Abu dhabiu
nemoj mi protiv webbera,ne vozi prljavo,uostalom,zasto bi u australiji izbacio hamiltona,kad je tek druga trka bila i alonso je dobia prvu.....nisi logican sine
ma puno ljudi nisu ovdje logicni...blate druge ljude bez ikakvog razloga, a tesko im je promisliti malo...
ono u koreji - ajde probaj ti ostat pribran nakon toliko kise i sudara, pa se sjeti na koju stranu ti volan okrenut...mislim da je covjeku bilo prvo pri pameti dal je on ziv, bolio ga za druge...dogodilo se to sto se dogodilo, da je namjerno isao na rosberga - nije...

Neznam...gledam ovih zadnjih par postova i nisam više siguran: jel tu netko stvarno zaozbiljno tvrdi da je Webber u svom izlijetanju NAMJERNO gađao i pogodio Rosberga??
Neznam...gledam ovih zadnjih par postova i nisam više siguran: jel tu netko stvarno zaozbiljno tvrdi da je Webber u svom izlijetanju NAMJERNO gađao i pogodio Rosberga??
Kako da ne! Prije utrke je skinuo Mercedesov nišan i montirao ga na svoj bolid kako bi ga kasnije uspješno pomeo sa staze.
Kako da ne! Prije utrke je skinuo Mercedesov nišan i montirao ga na svoj bolid kako bi ga kasnije uspješno pomeo sa staze.
Pa zato mi nije jasno, a vidim gore neki to prilično ozbiljno tvrde, barem mi se tako čini.
Nego Ivo, daj mi reci, gledam statistiku MSC-a tvoju, na MSC stranici i na Wiki...odakle ova razlika od 6 bodova ukupno, i 1 startane utrke? I šta znači na Wiki engleskoj da je vozio 272 utrke, i onda u zagradi 271 starts?? Pa nije to 24h LeMansa da je mijenjao vozača usred utrke...
Pa zato mi nije jasno, a vidim gore neki to prilično ozbiljno tvrde, barem mi se tako čini.
Nego Ivo, daj mi reci, gledam statistiku MSC-a tvoju, na MSC stranici i na Wiki...odakle ova razlika od 6 bodova ukupno, i 1 startane utrke? I šta znači na Wiki engleskoj da je vozio 272 utrke, i onda u zagradi 271 starts?? Pa nije to 24h LeMansa da je mijenjao vozača usred utrke...
Da to nije kad je slomio nogu? Mislim da je nastupio za vikend, ali utrku nije mogao voziti, ili nešto slično...
EDIT: Ne, to je bilo u GP-u.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90869. Da a onda će raditi samo Vettelu...
Ma Vettel je RB-ova škola, uložili su pare u njega pa vjerojatno sad žele njegove rezultate, a ne Webberove pošto on nije RB-ova škola...
Iskreno za mene je Webber bolji vozač od Vettela.
Svaki tim ima onog drugog tj. "sporednog" vozača, a to je u RB-u Webber.
Njima je sad očito važniji Vettel.
Vidim Webber je u zrendi.... sjetite se samo sta je prico, plako, prije starta VN Juzne Koreje prosle godine. "Ovo nisu uvjeti za trku. Ne moze se po ovakvom vremenu. Losa vidljivost. Paste ce mrak.... itd" Webber je povremeno obicna pic*ica.
Ma Vettel je RB-ova škola, uložili su pare u njega pa vjerojatno sad žele njegove rezultate, a ne Webberove pošto on nije RB-ova škola...
Vjerovatno vise pomazu Vettel-u zato sto je svjetski prvak.
A inace,trebaju malo gledati te bolide i stabilnost a ne samo na brzinu.
Evo:
http://www.2shared.com/video/iENtluIc/FIA_Gala_2010-F1_season_highli.html
Nije neka kvaliteta ali je gledljivo:)
Kvaliteta je odlicna. Hvala!! I ja sam trazio po YT i nisam uspio nac.
btw. Najbolji dio je bio kad je Massa u intervjuu izjavio da nemaju timskih odredbi, onda je uslijedila prikladna glazba u pozadini i carobne rijeci: "Fernando is faster then you".
Šalabahter za Buttona...
samo da sada ne ode u sauber

I mene također.
Ovaj video kad pogledam divim se tom čovjeku. Usprkos tragedini pun je života i želje za utrkivanjem.
Btw, vidim da se neki čude što Red bull naginje prema Sebu. To nije ništa neočekivana. On je njihovo dijete.
Uložili su gomilu novaca u njega i stvorili trkača i sad se kroz njegove vožnje njima vraća uloženo.
Mark si je sam počeo kopat rupu kad je prošle sezone prilikom pobjede izjavio: ˝Not bad for number 2 driver˝.
(mislim da je to bilo nakon šta su sa njegovog bolida skinuli novu komponentu-prednje krilo i dali Sebu ali je Mark ipak pobijedio).
Evo mala zanimljivost: auto kojim se želi oboriti brzinski rekord koristi cosworth f1 motor kao pumpu za gorivo:
http://www.techradar.com/news/world-of-tech/car-tech/the-1-000mph-car-that-can-outrun-a-bullet-945127
Evo mala zanimljivost: auto kojim se želi oboriti brzinski rekord koristi cosworth f1 motor kao pumpu za gorivo:
http://www.techradar.com/news/world-of-tech/car-tech/the-1-000mph-car-that-can-outrun-a-bullet-945127
Zanimljivo, ali nazalost glupo i besmisleno. Najgluplje od svega je sto ovo i ne slici na auto.