Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.136.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Slažem se da je bbc prijenos najkvalitetniji (ne zbog slike)

Ali većini gleadtelja je ugodnije sve to pratiti na hrvatskom jeziku, osim toga ne moraju svi biti sposobni kemijat sa vpn-om i proxy-jem ili slagat satelitsku da bi pratili bbc.

Žalosno je da i slovenci i bosanci imaju prijenos F1, dok mi (zasad) to nemamo. Pa bio i komentator Jergović...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

Ma meni sve odgovara, samo da se dobro vidi na velikoj telki. Kako su naši otkazali prije početka sezone tako sam si riješio satelitsku na Astru 2 i gledam BBC-eve "streamove".

Telka mi stara 4:3 72 cm i vidim savršeno sve sa pozicije sa kojem gledam, uobičajeno ležećki. Velika prednost su, kako je već i rečeno, iskustvo i upućenost komentatora i obim cijele emisije, koja počinje dosta prije i završava kasnije, doznaje se masu zanimljivih stvari itd.

Iako sam siguran da ću barem koliko toliko prebaciti na naše lokalce, ako niš drugo da vidim kako se snalazi ekipa. I ovim putem svaka im čast, posao su stvarno odradili veliki uopće da su osigurali prijenose. To je super stvar, i da su to odradili prije prve utrke ja se nebi ni zafrkavao sa novim satelitskim tanjurem, i traženjem Astre2.

EDIT: i da se razumijemo, "streamovi" BBC-a na satelitskoj su savršene kvalitete, tj nemaju nikakve veze sa kvalitetom streamova koji se gledaju preko neta, jer to naravno nije ni ista stvar. Streamovi na satelitskoj služe BBC-u za njihov RedButton interaktivni program, pa oni kao takvi ni nisu zasebni programi. Baš zbog toga ih neki recieveri ni ne pronalaze u automatskoj pretrazi, već treba, kao u mom slučaju, upisivati i PID-ove da bi ih našao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 10:53 (miki1981).
17 godina

Šta se tiče one osječke televizije... Kako to da nema formule na TV rasporedu od TV Istre (za koju se prvu pričalo prošli tjedan, a sada je in valjda osječka)- A nema ni na kanalRI....

I još ono.. "svečano potpisivanje ugovora između lokanlnih televizija...."

Šta će feštat kada potpišu ili.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 11:01 (doktor1).
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

redrum781 kaže...

Slažem se da je bbc prijenos najkvalitetniji (ne zbog slike)

Ali većini gleadtelja je ugodnije sve to pratiti na hrvatskom jeziku, osim toga ne moraju svi biti sposobni kemijat sa vpn-om i proxy-jem ili slagat satelitsku da bi pratili bbc.

Žalosno je da i slovenci i bosanci imaju prijenos F1, dok mi (zasad) to nemamo. Pa bio i komentator Jergović...

nemas sta kemijat...skines 1 program, upalis ga, otvoris bbc-jevu web stranicu i gledas...nema ni 30 sek posla

miki1981 kaže...

Ma meni sve odgovara, samo da se dobro vidi na velikoj telki. Kako su naši otkazali prije početka sezone tako sam si riješio satelitsku na Astru 2 i gledam BBC-eve "streamove".

Telka mi stara 4:3 72 cm i vidim savršeno sve sa pozicije sa kojem gledam, uobičajeno ležećki. Velika prednost su, kako je već i rečeno, iskustvo i upućenost komentatora i obim cijele emisije, koja počinje dosta prije i završava kasnije, doznaje se masu zanimljivih stvari itd.

Iako sam siguran da ću barem koliko toliko prebaciti na naše lokalce, ako niš drugo da vidim kako se snalazi ekipa. I ovim putem svaka im čast, posao su stvarno odradili veliki uopće da su osigurali prijenose. To je super stvar, i da su to odradili prije prve utrke ja se nebi ni zafrkavao sa novim satelitskim tanjurem, i traženjem Astre2.

EDIT: i da se razumijemo, "streamovi" BBC-a na satelitskoj su savršene kvalitete, tj nemaju nikakve veze sa kvalitetom streamova koji se gledaju preko neta, jer to naravno nije ni ista stvar. Streamovi na satelitskoj služe BBC-u za njihov RedButton interaktivni program, pa oni kao takvi ni nisu zasebni programi. Baš zbog toga ih neki recieveri ni ne pronalaze u automatskoj pretrazi, već treba, kao u mom slučaju, upisivati i PID-ove da bi ih našao.

jedna stvar je 28" druga je 17"...vjeruj mi nije nimalo ugodno, ne raspoznaju se brojke neke...

17 godina

Pa meni nije problem pokrenut program i otvorit stranicu, ali to ne znači da je to tako jednostavno nekom drugom. Zato i velim da je prosječnom čovjeku najugodnije kad se možeš fino zavalit u fotelju/kauč/krevet upalit telku i gledat F1.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

ne treba ti nikakvo znanje za to...

program instalirat znaju 90% korisnika kompjutera, pokrenes ga, otvoris link i to je to...

a televizija je za lijene :)

17 godina
RuskeGTT kaže...

ne treba ti nikakvo znanje za to...

program instalirat znaju 90% korisnika kompjutera, pokrenes ga, otvoris link i to je to...

a televizija je za lijene :)

Nemožeš se ravnati po sebi. Nekome je i to velika muka i nauka.

15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Šta se tiče one osječke televizije... Kako to da nema formule na TV rasporedu od TV Istre (za koju se prvu pričalo prošli tjedan, a sada je in valjda osječka)- A nema ni na kanalRI....

I još ono.. "svečano potpisivanje ugovora između lokanlnih televizija...."

Šta će feštat kada potpišu ili.....

{#} Jesi sam sebi postavio pitanje i dao odgovor ili? Glavno da si zapazio ono svecano. Kolko sam pohvatao konce kad nekome dajes milju eura na 3 godine onda je to ja mislim jako svecano. A kolko kuzim sad treba tih milju raspodjelit na kolacice lokalaca i vidjet ko ce s kolko para sudjelovat u tih milju eura. Mozda ti je sad jasnije zasto jos nema na programu?

BTW ja cu festat kad pogledam prvi trening. Nadam se da ce mi lokalci ustedit pare za satelitsku... pa sljedi: cevapcici, luk - poriluk i gajbica Zuje. Cheers {#} A bivsa mi gospodja Kovacevic pere, pegla i .....

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 14:16 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan

Ako bude sunčano u Maleziji predviđa se 3 pa čak i 4 ulaska u boksove.

Baš me zanima dal su šta Crveni i Mečka radili da malo ublaže loš start jer mislim da ih je McLaren opako iznenadio (netko ih je čak i otpisao).

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
F1-IVO kaže...

Baš me zanima dal su šta Crveni i Mečka radili da malo ublaže loš start jer mislim da ih je McLaren opako iznenadio (netko ih je čak i otpisao).

A mene zanima šta se radilo u McLarenu, jer RB je idalje ispred njih, i to vjerovatno oko sec ispred, a da ne spominjem da se još i počelo pričati da će im glavni vozač u protivnički tabor...

15 godina

mene zanima sta ce poduzeti mercedes...posto 1. trka im bila fijasko

i dali ce petrov opet biti medu prva 4-5?

17 godina
F1-IVO kaže...

Meni uopće Crveni loše ne izgledaju. Mislim, 4. mjesto Alonsa nakon onako lošeg prvog kruga je dobar rezultat. Iako nisu bili konkurentni za pobjedu, ipak su pokazali znatno više brzine nego Merc u Australiji.

Nadam se da će Australija ostati najnekonkurentnija utrka za Mercedes, ipak je malo atipična staza za F1, nitko ne dizajnira auto za Alberts Park, nego za Catalunyu, pa...{#}

17 godina

Kada je svečano potpisivanje ugovora!?!? (danas je 07.04.2011). Da i ja zafeštam sa "lokalcima". Al kvragu, zašto nitko više ništa ne piše o tome na portalima ili u novinama..... Pa osigurali su "dio" sredstava....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 10:24 (doktor1).
17 godina

Sutra ćemo vidjeti jeli to bila samo "vijest", ili će nešto biti od toga.

Iskreno se nadam da ću opet moći gledati F1 na telki, i da razumijem komentatore svaku riječ.

Nije da ne razumijem engleski, ali engleskog nemam na telki, već samo njemački, koji razumijem kao i klingonski{#}

15 godina
rooswelt1991 kaže...

Sutra ćemo vidjeti jeli to bila samo "vijest", ili će nešto biti od toga.

Iskreno se nadam da ću opet moći gledati F1 na telki, i da razumijem komentatore svaku riječ.

Nije da ne razumijem engleski, ali engleskog nemam na telki, već samo njemački, koji razumijem kao i klingonski{#}

Hehe, to je i meni bio razlog zašto sam išao na soluciju sa satelitskom, jer pored mog znanja njemačkog jezika jedina realna opcija je bili ili druga satelitska, ili online stream, koji nije dolazio u obzir zbog nezadovoljavajuće kvalitete.

16 godina

Od Petka u programu NeT-a možete pratiti sve treninge i utrke Formule 1. 

Prvi trening je na rasporedu u petak od 04.00 do 05.30, drugi od 08.00 - 09.30.

U subotu je na rasporedu treci slobodni trening od 07.00 - 08.00 te kvalifikacije za Veliku nagradu Malezije u 10.00 sati koja je na programu u Nedjelju u 10.00 sati u izravnom prijenosu.

http://www.net-tv.hr/

Australija-6,5/10
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 11:47 (DaNiTo).
15 godina
protjeran
DaNiTo kaže...

U subotu je na rasporedu treci slobodni trening od 07.00 - 08.00 te kvalifikacije za Veliku nagradu Malezije u 10.00 sati koja je na programu u Nedjelju u 10.00 sati u izravnom prijenosu.

Mogu samo ponovit: svaka cast lokalci. Ali i svaka cast ekipi koja je uspjesno pljuvala ili jos uspjesnije ignorirala napore lokalnih televizija da dobiju prava prijenosa.

17 godina
DaNiTo kaže...

Bemti, a prije sat vremena sam gledal i niš nije pisalo. Program još nisu izmijenili...

Svaka čast. Pitanje je da li će emitirati u 16:9?

Mislim pravi 16:9 ne onaj hateveovski

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 12:28 (redrum781).
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Mogu samo ponovit: svaka cast lokalci. Ali i svaka cast ekipi koja je uspjesno pljuvala ili jos uspjesnije ignorirala napore lokalnih televizija da dobiju prava prijenosa.

U svakom slučaju najzanimljivija stvar od kad su im odašiljači proradili. Konačno je netko shvatio da ne žele svi gledati Ezele, Mezele, Bezele i ostale Mehmedpaše i Luis Albertote.

A i lokalci su valjda shvatili da im neće dolaziti oglašivači dok imaju format programa ala dvije stolice, zavjesa i ... ta-daaa!!! talkshow "vrckavog" naziva (ono kao Politička kuhinja, Korner zastavica, Moje selo Neveselo, Modna razgldenica). I lokalne vijesti o vodovodu.

Tako da razumijem skepsu svih koji nisu vjerovali ili / i dalje ne vjeruju da će lokalne tv prenositi F1. No i crvena sjetla će se ugasiti pa ko vidi, vjerovat će.

iddqd
17 godina
neaktivan

Da li netko zna kakve su vremenske prognoze za ovaj vikend? Hoce li biti kiše {#}

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Da li netko zna kakve su vremenske prognoze za ovaj vikend? Hoce li biti kiše  {#}

Vrlo lako moguće. LINK      LINK2

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
protjeran

Post sa foruma.hr:

"Poštovani,

S ponosom Vas obavještavamo da smo od Formula One World Championship Ltd. uspjeli ishoditi ekskluzivna prava na prijenose utrka prvenstva Formule 1™ za sezone 2011. – 2013.
Izravni prijenosi utrka Formule 1™ kao i posebnih emisija i svih sadržaja vezanih uz natjecanje emitirati će se istodobno na području čitave Hrvatske u sklopu programa najjačih regionalnih televizija.
Slobodni smo Vam ponuditi sponzorstvo i marketinški prostor unutar tv prijenosa Svjetskog prvenstva Formule 1™ 2011. godine na TV NET-u.
U 19 vikenda, od 10. travnja i VN Malezije do 25. studenog i VN Brazila, prenosit će se sva grand prix događanja, svi treninzi, kvalifikacije, utrke, press konferencije, a pratit će ih emisije prije i poslije utrke te posebne emisije tokom tjedna.
Komentatorsku ekipu sačinjavaju iskusni novinari koji F1 prate preko 35 godina a među
kojima su Goran Dijaković, Mladen Jergović (glavni komentatori) i Dino Milić-Jakovlić. TV ekipu čini oko 30 ljudi.
Nadamo se da će Vam ova ponuda biti zanimljiva (Formula 1™ je jedan od tri najgledanija svjetska sportska događaja svake godine). "

14 godina
neaktivan

bojim se da će i u maleziji red bull bit dominantan jer i bez kersa u australiji su išli ko sam vrag.

pošto navijam za Ferrari hti bi da bude drukčije al teško

17 godina
neaktivan

Ima NET TV na Iskonu?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*
16 godina
Tallahasee kaže...

Post sa foruma.hr:

"Poštovani,

S ponosom Vas obavještavamo da smo od Formula One World Championship Ltd. uspjeli ishoditi ekskluzivna prava na prijenose utrka prvenstva Formule 1™ za sezone 2011. – 2013.
Izravni prijenosi utrka Formule 1™ kao i posebnih emisija i svih sadržaja vezanih uz natjecanje emitirati će se istodobno na području čitave Hrvatske u sklopu programa najjačih regionalnih televizija.
Slobodni smo Vam ponuditi sponzorstvo i marketinški prostor unutar tv prijenosa Svjetskog prvenstva Formule 1™ 2011. godine na TV NET-u.
U 19 vikenda, od 10. travnja i VN Malezije do 25. studenog i VN Brazila, prenosit će se sva grand prix događanja, svi treninzi, kvalifikacije, utrke, press konferencije, a pratit će ih emisije prije i poslije utrke te posebne emisije tokom tjedna.
Komentatorsku ekipu sačinjavaju iskusni novinari koji F1 prate preko 35 godina a među
kojima su Goran Dijaković, Mladen Jergović (glavni komentatori) i Dino Milić-Jakovlić. TV ekipu čini oko 30 ljudi.
Nadamo se da će Vam ova ponuda biti zanimljiva (Formula 1™ je jedan od tri najgledanija svjetska sportska događaja svake godine). "

S istog tog foruma...

"Pozdrav svima koji su se ovih dana informirali o prijenosima utrka F1 na našoj televiziji.

Na žalost niti naša a niti ostale lokalne televizije nisu uspjele postići dogovor oko prava na prijenose utrka Formule 1.

Stoga je odgovor NE, nećemo prenositi utrke iako nam je to bila namjera i intenzivno smo sudjelovali u pregovorima.

Zahvaljujem na interesu i srdačno pozdravljam ljubitelje F1 cirkusa."

E sad koliko tu ima istine to neznam

17 godina

Puno pozdrava iz makedonije i svaka vam cast sta ste pljuvali po vasim tv kucama za da obezbedite f1 prenos!E sad bih molio da mi neko odgovori jel se ova vasa NET TV gleda na satelitu posto nisam kuci pa nemogu proveriti!Ako se prenosi ondak super gledacemo prenose f1 na nasem razumljivom hrvatskom jeziku ,posto dzaba i hd slika na sky germani kad nerazumem nista!Unapred hvala na odgovoru!

17 godina
Kill Frenzy kaže...
Tallahasee kaže...

Post sa foruma.hr:

"Poštovani,

S istog tog foruma...

"Pozdrav svima koji su se ovih dana informirali o prijenosima utrka F1 na našoj televiziji.

Na žalost niti naša a niti ostale lokalne televizije nisu uspjele postići dogovor oko prava na prijenose utrka Formule 1.

Stoga je odgovor NE, nećemo prenositi utrke iako nam je to bila namjera i intenzivno smo sudjelovali u pregovorima.

Zahvaljujem na interesu i srdačno pozdravljam ljubitelje F1 cirkusa."

E sad koliko tu ima istine to neznam

Pa pogledaj stranicu od Net-a.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan

http://www.autosport.com/news/report.php/id/90490

Evo izgleda da ce promijeniti boje oznaka za gume. Kazu da ce kada se vrti dominirati boja ovisno o tvrdoci gume. Ovo bi moglo fora izgledati.

17 godina
neaktivan

Kanal Ri na web stavio obavijest da prenose F1!

iddqd
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

http://www.autosport.com/news/report.php/id/90490

Evo izgleda da ce promijeniti boje oznaka za gume. Kazu da ce kada se vrti dominirati boja ovisno o tvrdoci gume. Ovo bi moglo fora izgledati.

Ovo sa oznakama je žešći fail Pirellija. Jedini razlog zašto ih markiraju je da gledatelji vide koju komponentu tko ima, i onda se to ne vidi!  (dobro je netko primjetio na forumu kod predstavljanja guma da se neće baš moći kužiti, evo mu imaginarni TU, neda mi se tražiti post {#}).

iddqd
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice