Ako večeras ne promjenim sat u koliko sati po našem vremenu počinje trka na bbc1?
u 7 sati
Ako večeras ne promjenim sat u koliko sati po našem vremenu počinje trka na bbc1?
u 7 sati
dali je netko gledao na netu (live) kvalifikacijsku utrku, zanima me spojio bih pc i lcd 42' pa gledao live. Kakva bi bila slika, dali bi bilo kakvih smetnji ili trzanja? za sljedeću utrku biti će spreman satelitski resiver da mogu gledati na njemačkom rtl-u
Nije loše, ali samo ako direktno gledaš sa BBC-a stream, a ne ovaj jer je to onda prijenos prijenosa.
BBCev stream kvalifikacija (prenose na BBCone) je danas bio na 800kb/s i kad sam ga razvukao na 1680x1050 izgledao je kao dobar divx DVD rip (onako, aproksimirano) :)
Ali čuvaj od duploga pomicanja sata... npr. ako ti mobitel to automatski obavlja.
Odlične vijesti. Sad čekam još samo vijest da su potpisali ugovor i nema sretnijeg od mene :D
...ali i to što od ponedjeljka do petka kane prenositi sve treninge, kvalifikacije, utrku i raditi jednu specijaliziranu emisiju....
Odlične vijesti. Sad čekam još samo vijest da su potpisali ugovor i nema sretnijeg od mene :D
Ima li netko ideju o kojim lokalnim televizijama je ovdje riječ?
Neslužbeno sam doznao da je varaždinski VTV potvrdio prijenose Formule 1 od VN Malezije, ali o ostalim televizijama ne znam ništa.
Ima šta za Dalmaciju? Dalmacija TV, Jadran TV?
Ima šta za Dalmaciju? Dalmacija TV, Jadran TV?
A što misliš radi čega se ja raspitujem!?
I ja računam na jednu od njih!
Uspio sam dodati 12 440 ali nažalost nemam signala za tu frekvenciju, Astra 2 28.2E
mislim da vam formula nemoze doc blize
i jos su neki u stanju to vrijedat,tipa ko sam ja da gledam takve programe
sutra cu gledat na rtl njemackom,nekako cu istrpit govor njihov,a onda uzivanje,sve treninge i kvalifikacije i utrke na tv-u mmm
Super, napokon da će i maxtv nećemu poslužiti
Sutra onda komentiramo prvu i posljednju utrku
Super, napokon da će i maxtv nećemu poslužiti
Sutra onda komentiramo prvu i posljednju utrku
Haha... Ako dobro ispadne, možda nas u paketu prime na neku od ovih lokalnih televizija!
Evo izbrisao sam stari stream i napravio 2 nova
http://www.livestream.com/bugf1komentari?t=789478
na ovom ce bit samo zvuk,tj nasi komentari
I Jos jedan
http://www.livestream.com/f1livestream?t=721225 - a na ovom ce bit i slika sa BBCja i nas zvuk Koji nema nikakve veze sa Bug.hr-om
hvala za ovo.super
p.s. oni koji misle gledat ovo i probudit se radi f1 napominjem da se sat pomice unaprijed sa 2 na 3 pa da ne zakasne sat vremena na f1 ;)
Evo izbrisao sam stari stream i napravio 2 nova
http://www.livestream.com/bugf1komentari?t=789478
na ovom ce bit samo zvuk,tj nasi komentari
I Jos jedan
http://www.livestream.com/f1livestream?t=721225 - a na ovom ce bit i slika sa BBCja i nas zvuk Koji nema nikakve veze sa Bug.hr-om
hvala za ovo.super
p.s. oni koji misle gledat ovo i probudit se radi f1 napominjem da se sat pomice unaprijed sa 2 na 3 pa da ne zakasne sat vremena na f1 ;)
prosle godine to nisam zapamtio al ionako se probudio da vidim studiof1 pa nisam puno propustio :)
i nadam se da ce uskoro ukinut to mjenjaje sata :D
Maknuli su hrvatsku s popisa.
wikipedija -.- mozes i ti uredit pa stavi da ce prijenos bit na hrt-u
Od kuda je ona slika ispod gornjeg linka? Nigdje se Hrvatska ne spominje?
EDIT: sada vidim gore da je Wiki editirana...
Maknuli su Hrvatsku s popisa.
to sam i ja primjetio,al reko mozda sam corav pa ne viidm dobro,al eto,nazalost,dobro sam vidio :(
to sam i ja primjetio,al reko mozda sam corav pa ne viidm dobro,al eto,nazalost,dobro sam vidio :(
Ljudi... Bez panike!
Sve se to lako vrati na Wikipediju!
Šalu na stranu... Još se čeka potpisivanje ugovora... Nadam se da ćemo i tu formalnost moći objaviti sutra tijekom prijenosa na forumaškom streamu!
Ljudi... Bez panike!
Sve se to lako vrati na Wikipediju!
Šalu na stranu... Još se čeka potpisivanje ugovora... Nadam se da ćemo i tu formalnost moći objaviti sutra tijekom prijenosa na forumaškom streamu!
ja nesto mislim da ako dode stvarno do potpisivanja ugovora da ce onda i ti kanali otic u neki dodatni paket u maxtv-u :D iovako su mi sve uzeli,sporta nema nigdje,i kad bi to napravili pa hebo bi im sve po spisku
EDIT: nasao sam na hotbird satelitu RTL svicarski ja mislim.Pogledao sam txt na njemu i u rasporedu je formula ujutro,a na rasporedu za danas pise da je bio i trening i kvalif. jutros. nalazi se na 11054/27500H pa me zanima jel moze netko potvrdit jel taj kanal prenosi jer sam cuo da se na satelitu moze samo pratit f1 na rtl DE na ASTRI i na ORF1 fta(iako,mislim da orf ne moze fta)?
http://www.index.hr/sport/clanak/formula-1-ipak-na-domacim-televizijama-prenosit-ce-je-lokalne-postaje/544253.aspx
Jest da je index ali svejedno cini se da su oni postovi prije bili u pravu...
Zna li netko tko je Goran Dijaković?
cekaj sta ste vi tako naivni da pomislite da ce neke ZNJ televizije prenositi F1????
ajde odite opet na wikipediju i vidite sta pise:
Croatia HRT 2 Croatian Live Live Live Live Live 16:9 feed. HDTV feed confirmed.
svi znamo da HRT2 nece prenositi, ovo se netko igra s nama, i od nasih televizija nema nade!!!
kako god - BBC
Poprilicno mi uvjerljivo djeluje da se skupi njih par kupe prava. Pokrivaju citavu hrvatsku. Zajedno uloze u produkciju svako odredjenu sumu novaca, djele zaradu. Tko zna mozda i bude kvalitetan program. Zasto ne. Zivi bili pa vidili
Zna li netko tko je Goran Dijaković?
Ako je vjerovati internetu - bivši komentator F1 u tandemu s Prasičkom u 90-ima, urednik i izdavač magazina AutoAuto.
Pamćenje i godine me slabije služi pa ne mogu potvrditi iz prve ruke
ja pratim F1 vec 15tak godina - nisam cuo nikad za njega...
Dečki, sve je spremno za sutrašnju VN Australije...
Forumaški stream ćete moći pratiti na već ranije spomenutim linkovima, a komentatorski duo je dobio pojačanje u mojoj malenkosti!
Ukoliko što bude jasnije oko prijenosa na lokalnim televizijama, mi ćemo svakako objaviti tijekom utrke!
Do tada, laka vam noć! Vidimo se sutra tijekom utrke!
cekaj sta ste vi tako naivni da pomislite da ce neke ZNJ televizije prenositi F1????
svi znamo da HRT2 nece prenositi, ovo se netko igra s nama, i od nasih televizija nema nade!!!
kako god - BBC
Zašto si ti uvijek tako negativan? Ako te televizije mogu otkupiti prava na prijenos, zašto ne? Da je sve to fake, nebi bilo oko toga toliko interesa. Istina, dok se ne potpiše ugovor, ništa nije sigurno, ali kako to sve napreduje, rekao bih da će ga potpisati.
Nemoj 100% vjerovat wikipedii. Imaj na umu da svatko može tamo uređivati članke i pisati provjerene ili neprovjerene informacije.
ne vjerujem nikome, vjerujem samo sebi i svom istinktu da od nasih televizija nema nicega ove godine...
kako god - BBC
nadam se da ces ostat bez ijednog prijenosa ove godine
sve teme u kojima sudjelujes izazivas minuse...jucer si izjavio kako je ovo patka,a izvori su ti koji?
ja sam presretan s lokalnim jer cu moci gledat i sVe treninge i emisije
Kad ćete vi krenut ujutro sa komentiranjem?