Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.806
|
čitano: 4.153.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Red Bull je definitivno najavio dominaciju!

...jedino što ih može spriječiti u tome je njihova malodušnost koju su prošle godine više puta pokazali!

Kad vidim Petrova kako je bez većih problema došao do šestog mjesta, sve mi je više žao što nema Kubice. S ovakvim bolidom, Kubinjo bi se sigurno borio za prva dva startna reda. ...ovako se moramo pripatiti s ovom dvojicom! {#}

Što se tiče ostalih, zapanjuje me količina početničkih pogrešaka najiskusnijih vozača. Barrichello je izletio poput kakvog klinca, a Schumacher i Heidfeld su na sličan način (doduše, bez izlijetanja) gubili vrijeme u ključnim trenucima letećeg kruga!

I za kraj... Sauber me najugodnije iznenadio!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Pobjednik se već zna al za ostatak poretka će biti zanimljivo gledati.
inox
15 godina
Miro kaže...

znači komentirali su insomniac i RuskeGTT ?

nisam ja, ja cu kad bude malo normalnije vrijeme, jer da sam komentirao bi kratko receno bio izbacen od kuce jer bi probudio svih (ne zbog deranja nego zbog pricanja koje smeta SVIMA u stanu a i sire...)

oces da ti posaljem screenshotove? nisu neke kvalitete, posto je sa streama, al ajde

14 godina
neaktivan
Miro kaže...

ne ja,i r005w3lt

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina

sunašce mu žareno.... Moj Ferrari je razočaranje kvalija, a Mclaren je predobar sa obzirom na očekivanja. Ja sam iznenadjen i uvredjen :-(

16 godina

bravo za mclaren da je tu do redbulla,i naravno kobayashi solidan...a ferrari nis koristi ali nista novo{#}

bla bla
17 godina
Jela se meni samo čini ili pirelli puno više dimi kod blokiranja kotača nego bridgestone prijašnjih godina?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
moderator
RuskeGTT kaže...
Miro kaže...

nisam ja, ja cu kad bude malo normalnije vrijeme, jer da sam komentirao bi kratko receno bio izbacen od kuce jer bi probudio svih (ne zbog deranja nego zbog pricanja koje smeta SVIMA u stanu a i sire...)

oces da ti posaljem screenshotove? nisu neke kvalitete, posto je sa streama, al ajde

hvala, ne treba, sam sam ulovio!

insomniac kaže...
Miro kaže...

ne ja,i r005w3lt

e, to mi treba, da znam (na)javiti na BOL-u! glas je bio odlično razumljiv i s obzirom na neiskustvo i uvjete bili ste - super!

sutra je trka u 8h (po našem vremenu), ali rekli ste da ćete se i ranije spajati?

...
17 godina
insomniac kaže...
Miro kaže...

ne ja,i r005w3lt

Odnosno rooswelt1991 tu na forumu{#}

Ukratko, malo smo kasno krenuli, imali smo još poteškoća sa pokretanjem streama.

I imali smo nešto malo poteškoća sa moji mikrofonom (odnosno ja sam u početku pričao, ali me nitko nije čuo ništa{#}

Ali riješili smo to brzo.

Planirali smo možda ubaciti večeras neku "emisiju" sa snimkom kvalifikacija, gdje bi usput napravili neki uvod u sezonu, odnosno što možemo očekivati od koje momčadi tjekom sezone.

Malo bi pojasnili ova nova pravila koja su uvedena, jer očigledno još nisu svima jasna.

Sutra ćemo valjda uspijeti prenjeti cijelu emisiju sa bbc-a, koja je jako kvalitetna, tako da oni koji gledaju preko streama nebi bili zakinuti za takvo nešto.

Što se tiče gledatelja bilo ih je konstatno oko 15, s obzirom da su neki vjerovatno odustali, jer stream nije počeo na vrijeme, mi bi sutra bili zadovljni za nikih 20ak slušalaca.

16 godina
neaktivan

ovo je perverzija.... Redbull sekundu brzi od svih drugih.... Ferrari i Mercedes GP jako razocarali, Mclaren se pokazo kao jedini konkurent Redbull-u. Ali ovo je Australija, nespecificna staza,ovjde nepobjeđuje uvjek najbrži bolid... Samo se nadam da ce na sljedecoj utrci drugi bit blize Redbull-u, jer ce sezona bit dosadna s dominacijom jedne ekipe. Ali ipak prvo pricekajmo sutrasnju utrku, tko zna, mozda u uvjetima utrke bude drugacija slika, puno ce faktora igrat ulogu, potrosnja gume, strategija, olakšana preticanja.... Nebi se cudio da J.Button ulovi trecu pobjedu za redom ovdje... (Mclaren je donekle konkurentan Redbull-u, Button je njezan prema gumama, Button je jako snalažljiv kad je u pitanju strategija)

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
mtopol kaže...

ovo je perverzija.... Redbull sekundu brzi od svih drugih.... Ferrari i Mercedes GP jako razocarali, Mclaren se pokazo kao jedini konkurent Redbull-u. Ali ovo je Australija, nespecificna staza,ovjde nepobjeđuje uvjek najbrži bolid... Samo se nadam da ce na sljedecoj utrci drugi bit blize Redbull-u, jer ce sezona bit dosadna s dominacijom jedne ekipe. Ali ipak prvo pricekajmo sutrasnju utrku, tko zna, mozda u uvjetima utrke bude drugacija slika, puno ce faktora igrat ulogu, potrosnja gume, strategija, olakšana preticanja.... Nebi se cudio da J.Button ulovi trecu pobjedu za redom ovdje... (Mclaren je donekle konkurentan Redbull-u, Button je njezan prema gumama, Button je jako snalažljiv kad je u pitanju strategija)

Da ali jednom mclarenu nije radio KERS i imali su neki problem sa balansom (mislim da se radi o hamiltonu jer su rekli da je sve radilo da bi imao oko pola sec brže vrijeme) i da bi bio jako blizu redbull-u ali nikako brži, jer Vettle nije uopće koristio KERS{#}

14 godina
neaktivan

Samo da napomenem,ja jos streamam intervjue sa vozacima poslije kvala,pa upadajte ako mozete

EDIT: Nisam vise,zavrsili su
EDIT EDIT:http://www.livestream.com/bugf1stream/video?clipId=pla_8f7c9e71-ed92-4fa7-9bba-4462e067b210&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb Snimka kvala koje sam ja prenosio (dio Q1,i cijeli ostatak,mozete pogledat ponovo :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 8:33 (insomniac).
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
mtopol kaže...

Da ali jednom mclarenu nije radio KERS i imali su neki problem sa balansom (mislim da se radi o hamiltonu jer su rekli da je sve radilo da bi imao oko pola sec brže vrijeme) i da bi bio jako blizu redbull-u ali nikako brži, jer Vettle nije uopće koristio KERS{#}

ajde daj neki link ili nesto, odakle ti ta informacija??

17 godina
mtopol kaže...
rooswelt1991 kaže...
mtopol kaže...

ajde daj neki link ili nesto, odakle ti ta informacija??

Moj kolega ti je dao link{#}

Dakle ako si ostao do kraja stream, vidio bi da smo prenosili i komentare sa pit-line-a, i sa konferencije sa prva tri vozača.

dakle ovu su provjerene informacije od provjerih izvora{#}

16 godina
neaktivan

Decki svaka cast na streemingu, sad sam bas pogledo snimku, ali kad ste komentirali Vettelov kers da se vidilo na kameri da nije koristio, ja sam pregledo snimku, i uopce nije bila grafika ukljucenda da se vidi dal koristi kers ili ne...

17 godina
mtopol kaže...

Decki svaka cast na streemingu, sad sam bas pogledo snimku, ali kad ste komentirali Vettelov kers da se vidilo na kameri da nije koristio, ja sam pregledo snimku, i uopce nije bila grafika ukljucenda da se vidi dal koristi kers ili ne...

Pa bila je ona grafika koja pokazuje brzinomjer i desno od nje se nalazi jedan stupac sa "munjom" na sebi i kod Vettela kod brzog kruga ništa se nije micalo, iako sam ja mislio da je to tehnička pogreška na kraju se ispostavilo da uopće nisu željeli koristiti kers.

Strašno je kako idu...

14 godina
neaktivan
Miro kaže...
RuskeGTT kaže...
Miro kaže...

hvala, ne treba, sam sam ulovio!

insomniac kaže...
Miro kaže...

ne ja,i r005w3lt

e, to mi treba, da znam (na)javiti na BOL-u! glas je bio odlično razumljiv i s obzirom na neiskustvo i uvjete bili ste - super!

sutra je trka u 8h (po našem vremenu), ali rekli ste da ćete se i ranije spajati?

Mislim da je u 7,zato sto se sat pomice?

17 godina
moderator
insomniac kaže...

ja sam gledao po f1 app na telefonu (ali jako loše radi na androdiu, izgleda da imaju nekih problema), ok stavit ću u 7 u najavi, pa javi ako treba ispraviti...

bude najave ubrzo na BOL-u na naslovnici

...
17 godina
Miro kaže...
insomniac kaže...

ja sam gledao po f1 app na telefonu (ali jako loše radi na androdiu, izgleda da imaju nekih problema), ok stavit ću u 7 u najavi, pa javi ako treba ispraviti...

bude najave ubrzo na BOL-u na naslovnici

U 8 počinje utrka, a mi smo mislili staviti onu emisiju sat vremena prije, tako da i to čujemo.

možda bi jednio uz tu najavu mogao u negdje ubaciti , bar u zagradu, da se vrijeme u natrag, i da su ti termini po "novom" (dakle poslije pomicanja sata) da se nebi ljudi zbunili

17 godina
odjavljen

da li vrijede i dalje ove upute u 1. postu za bbc prijenos?

ako ne onda ako mi može netko dat link za upute,može i pp

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
M4X kaže...

Ne vrijede ti upute, ali ima neki novi tutrijal par stranica iza.

Uglavnom radi se sa nekim expat programom, pa ćeš već naletiti ako budeš tražio.

Ili možeš gledati BUG stream{#}

17 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
M4X kaže...

Ne vrijede ti upute, ali ima neki novi tutrijal par stranica iza.

Uglavnom radi se sa nekim expat programom, pa ćeš već naletiti ako budeš tražio.

Ili možeš gledati BUG stream{#}

možda i budem,malo sam poslušao,pohvale za trud, malo mi slabo "svršavate"{#}

fali mi prašićko i novak{#}

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
15 godina
neaktivan

Meni sad nije jasno,jel utrka pocinje u 7 ili u 8 ? >.>

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
neaktivan

Sad sigurno negdje Jergović svršava na Hamiltona i Mclaren.... {#}

16 godina
Odite na SLO 2, oni vam prenose.
Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
17 godina
Aliser kaže...

Pa počinje u 8. (po sadašnjem vremenu)

Ali sutra se sat pomiče, tako da po sadašnjem vremenu počinje u 7, a ako si pomakneš sat večeras onda ti počinje u 8.

Naravno, emisija počinje sat vremena ranije...

16 godina
Neće ovo bit dobro za Ferrari. Sekunda i pol minimalni zaostatak :/
Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
17 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...
Aliser kaže...

Pa počinje u 8. (po sadašnjem vremenu)

Ali sutra se sat pomiče, tako da po sadašnjem vremenu počinje u 7, a ako si pomakneš sat večeras onda ti počinje u 8.

Naravno, emisija počinje sat vremena ranije...

podrazumijeva se da se satovi pomiču, nema "jučer je u ovo vrijeme bilo xx"!

start je sutra u 8h!

EDIT: ali je korisno ustati ranije i "poslušati" najavnu emisiju {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 10:15 (Miro).
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Neće ovo bit dobro za Ferrari. Sekunda i pol minimalni zaostatak :/

Ali ovo je Australija, specificna utrka, vjerojatno vec na sljedecoj utrci ce Ferrari bit blize Fedbull-u. A sto se sutrasnje utrke tice, samo se sjetimo koliko u australiji prosjecno odustane bolida, Ja mislim ce tu jos bit svega i svacega....

15 godina
neaktivan

Eh eh !! Malo sam kasno vidio link za live streaming tako da sam propustio današnji "prijenos". Isprićavam se "autorima". Kad poćinje uvodna emisija ? U 6 sati ujutro ( po novom računanju vremena ) ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice