Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.157.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Tko će vozit Renaultovi ili Lotusovi vozači

17 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
VAPOR-X kaže...

Tko će vozit Renaultovi ili Lotusovi vozači

"Renaultovi", naravno!

BTW... Čini se da lanjskog Lotusa (bar ne pod tim imenom) više nećemo imati. Najvjerojatnija opcija je da će oni promijeniti ime u OneMalaysia F1 Team.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina
F1-IVO kaže...

Nek maknu ovu crvenu Total reklamu jer narušuje sklad boja na bolidu.

Hoćemo John Player Special:)

To je to na putu stare slave {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 11:21 (Flying Dutchman).
17 godina

Evo i fotografija "pravog" bolida obojenog novim bojama.

Naravno, riječ je o R30!

R30 obojen novim livrejima R30 obojen novim livrejima
15 godina
protjeran

Prvo sam mislio da se netko šali kad stvarno hmm kak se povijest ponavlja zamislite sada Kubicu da postane prvak u tom bolidu hehe bilo bi fora..

15 godina
F1-IVO kaže...

Šta nam se sprema od 2013:

danas vec postoje slicni motori...koja je ovo glupost za svijet F1

evo razni civici po japanu imaju 1600 kubika, turbinu-dvije, a snaga im je oko 500ks...neki cak i vise...i vrte se 9000 cirka...

poznato?

bez veze!

17 godina

Na Renaultovoj Facebook profilu objavljena je novost kako je Renault sklopio partnerstvo s Lotusom i kako će od sljedeće sezone Renault opskrbljivati motorima sljedeće momčadi: Red Bull Racing Renault, 1Malaysia Racing Team i Lotus Renault GP.

Dakle, prema svemu sudeći, dogodine ipak nećemo imati dva Lotusa na gridu.

17 godina
moderator

ZABRANA timskih naredbi koja je za momčadi Formule 1 vrijedila u osam proteklih godina, u petak je službeno ukinuta.

Učinila je to Međunarodna federacija autosportova (FIA) na sastanku svog Sportskog vijeća (WMSC) u Monacu u petak. Iz pravilnika je, konkretno, izbačen članak 39.1, zbog kojeg je ljetos na Velikoj nagradi Njemačke momčad Ferrarija izvrgnuta linču javnosti nakon što je Felipeu Massi naređeno da na prvo mjesto propusti Fernanda Alonsa.

Talijanska je momčad zbog očitog namještanja rezultata utakmice kažnjena s novčanom kaznom od stotinu tisuća eura.

Unatoč formalnom ukidanju zabrane, kazne za nesportske poteze poput Massina odnosno Ferrarijeva u Hockenheimu i dalje će biti moguće.

index.hr

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 18:00 (Miro).
17 godina
odjavljen
Miro kaže...

ZABRANA timskih naredbi koja je za momčadi Formule 1 vrijedila u osam proteklih godina, u petak je službeno ukinuta.

Učinila je to Međunarodna federacija autosportova (FIA) na sastanku svog Sportskog vijeća (WMSC) u Monacu u petak. Iz pravilnika je, konkretno, izbačen članak 39.1, zbog kojeg je ljetos na Velikoj nagradi Njemačke momčad Ferrarija izvrgnuta linču javnosti nakon što je Felipeu Massi naređeno da na prvo mjesto propusti Fernanda Alonsa.

Talijanska je momčad zbog očitog namještanja rezultata utakmice kažnjena s novčanom kaznom od stotinu tisuća eura.

Unatoč formalnom ukidanju zabrane, kazne za nesportske poteze poput Massina odnosno Ferrarijeva u Hockenheimu i dalje će biti moguće.

index.hr

ma ferrari mi je najjači,barem ne lažu kao ostali da nema goriva i slične gluposti

15 godina
neaktivan

dobro je ovo

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
Miro kaže...

index.hr

Ovo je najdebilnija izjava ikada....ukinulo smo team orders, ali i dalje ćete ih morai prikrivati sa debilnim šiframa i izmišljenim nedostacima jer bi se propuštanje i dalje moglo kažnjavati ako netko odredi da je to bilo nesportsko...{#}{#}...i {#}

Uglavnom ukinuli su team orders, ali su si ostavili mogućnost kažnjavanja određenih momčadi i/ili vozača po samovolji FIA-e...u prevodu: team orders su ukinute, ali pazite da nam ne stanete na žulj jer i dalje vas možemo kazniti po subjektivnoj procjeni.

15 godina
neaktivan
Miro kaže...

index.hr

ovo nema smisla

ako team orders nisu zabranjene zašto bi se onda kažnjavale ??

ili ih zabranite i kažnjavajte ili ih dopustite i nemojte ih kažnjavati

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 18:43 (patch123).
17 godina
odjavljen
patch123 kaže...
Miro kaže...

index.hr

ovo nema smisla

ako team orders nisu zabranjene zašto bi se onda kažnjavale ??

ili ih zabranite i kažnjavajte ili ih dopustite i nemojte ih kažnjavati

uvijek dobro dođu dolari za bernija

17 godina

Donosim vam jednu tužnu vijest...

Tom Walkinshaw, bivši trkaći vozač i vlasnik nekadašnjih F1 ekipa TWR i Arrows preminuo je danas od raka u 64. godini života.

Za vrijeme svoje karijere radio je za Benetton, Ligier i Arrows.

R.I.P. Tom... {#}

Više o Tomu Walkinshawu pročitajte OVDJE!

Tom Walkinshaw Tom Walkinshaw
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 22:53 (cro_blue).
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Nisam ni znao da boluje od raka:(

R.I.P.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
protjeran
cro_blue kaže...

Tom Walkinshaw, bivši trkaći vozač i vlasnik nekadašnjih F1 ekipa TWR i Arrows preminuo je danas od raka u 64. godini života.

R.I.P. Tom... {#}

A bio je već i u godinama..

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan

Zna netko dal će se druge godine Kimi Raikonnen vratiti u F-1.{#}

17 godina
neaktivan

Raikkonenenov otac iznenada premiuo.

R.I.P. Matti.

15 godina
neaktivan

A tuzno :( jos je k tome bio mlad

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
gamemaster2911 kaže...

Zna netko dal će se druge godine Kimi Raikonnen vratiti u F-1.{#}

Po svemu sudeći neće...tužno za nas...ali dobra odluka za njega, sad kad je najtežu sezonu u wrc-u odradio (prvu) mislim da bi mogao sljedeće sezone biti puno bolji. Ako ga bude volja...to je kod njega uvijek pitanje.

Evo i par dana stare vijesti koja nosi nekoliko interesantnih stvari.

Dakle po ovome izgleda da ipak ne dolaze niskoprofilne gume u F1, i opet se uvodi se nekoliko zanimljivih stvari poput oblikovanih podnica i slično.

Ukratko F1 bi trebala postati sporija ali zahtjevnija za vožnju, i opet ekonomičnija i efikasnija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 11:14 (miki1981).
17 godina

Dali je ovo novi Ferrari ili nagađanja......

ššššš - možda su u šumi
15 godina
protjeran
ZDS kaže...
cro_blue kaže...

R.I.P. Tom... {#}

A bio je već i u godinama..

Neznam što sam krvo napisao kad sam dobio toliko TD-a...

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Dali je ovo novi Ferrari ili nagađanja......

Nagadjanja...nadam se,pa nije avion bog ih hebo....

17 godina

Večeras tamo oko 10 do 9 prebacio sam na Z1. Bila je emisija županijskih 60. Bila su dva gosta u emisiji, jedan koji ima neke veze sa sljemenskom utrkom, a drugi koji ima neke veze sa budućom trkaćom stazom. Sad nisam pohvatao što je točno u planu da se bude radilo. Prebacio sam i taj lik je spominjao kako je Tilke bio kod nas i kako mu se svidio teren. Mislim da se teren zove Bistra ili tako nešto, nisam dobro razumio, ali valjda je to podno Sljemena. Nešto su spominjali da će se raditi staza, da će u veljači biti potpisan taj neki ugovor i da će biti teška, čini mi se 250-300 milijuna €. Pa me zanima da li tko zna što više o tome? Da li to znači da će Formula 1 doći i kod nas ili će to biti staza za neke druge vrste automobilističkih utrka? Eto, i ako sam što krivo naveo, molio bih da me ispravite, ipak sam zakasnio sa prebacivanjem na njihovu emisiju :D

16 godina
neaktivan

Već bilo..

Dobro si polovil sve ono kaj se u biti i zna.. Više od toga se nezna (bar ja nisam naletel na nove informacije.

Dakle staza se gradi (navodno),

Tilke je bio u Hrvatskoj izvidil teren sve mu se sviđa, bla bla, PR divno krasno,

Jean Todt je isto dao blagoslov gradnji staze,

Lokacija - Bistra :)

Sad ako se ima novaca ne vidim zašto se nebi ostvarilo, ali naglasak samih začetnika ideje je bio na to da ukoliko se staza izgradi ne očekujmo bolide formule1 na njoj. Možda u budućnosti ali odmah u početku ne.

Treba Slavica malo pomaziti Bernija pa će striček Berni dofurati karavanu F1 u naše krajeve. :)

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan

Hehehe, F1 u Hrvatskoj... kraj Kine, Indije, svih emirata i njihovih susjeda, dat će HR domaćinstvo VN. Da bi bilo kewl, bi, ali ajmo buuudđenjeeee, to se neće desiti.

Ipak lijepo da su nas posjetili iz FIA i potapšali po tjemenu :-)

Ljudi iz Valencije proklinju dan kad su dobili F1 i Americas cup jer su od toga dobili predivno uređenu rivu i planinu dugova koje ne pokrivaju sa dobiti od turizma pa nadoknađuju povećanjem poreza i neulaganjem u lokalnu infrastrukturu.

iddqd
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Armor kaže...

I, sjećate se onog prolaza Hakkinena na Spa Francorchamp između Schumahera..., naj potez u F1 uopće!

Bio je to jedini logican potez,ne znam zasto je toliko napuhan.

17 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
TyraBan kaže...
Armor kaže...

I, sjećate se onog prolaza Hakkinena na Spa Francorchamp između Schumahera..., naj potez u F1 uopće!

Bio je to jedini logican potez,ne znam zasto je toliko napuhan.

Ti odgovaraš na post star dvije godine!!!!

ššššš - možda su u šumi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice