Niti ja, V10 FTW. Ako već stavljaju 4 cilindraše s turbinom onda neka ih ne limitaju na ništa manje od 800KS
Ne znam kakvi će biti detalji svi, nisam siguran ni da li je sve već i sad određeno, iako ako nije vjerojatno će biti relativno brzo, jer moraju dati vremena proizvođačima da razviju nove motore. I mislim da se jošp ne zna ni da li će biti turbina u pitanju, prednabijanje da, ali nije još mislim određeno da li kompresorsko, ili turbinsko, ili pužno...ko će ga znat...možda i nešto peto smisle.
Ako itko ima više detalja o svemu tome bilo bi lijepo da piše, ili da link...
Ma meni ništa nije faliko zvuku hondica iz davnih dana, još iz McLarena...iako, istina, ne znam koliko su cilindara imali tada, ali na 1500ccm, vjerujem isto da je bilo 4, ili sam potpuno u krivu?
EDIT: našao sam, tada su to bili 1500ccm V6 twin turbo...i onda slijedeće godine kad su zabranili turbo su išli na V10, 3500ccm
Vjerujem da će se furati na štednju goriva, pa mi je turbinsko najlogičnije, premda da ne nagađam napamet treba pričekati službene informacije. Stare Hondice s V6 su dobro zvučale, prema 4 cilindara sam skeptik, kako netko spomene to će brujat ko kosilica. Ideala V6 turbo motori, 1.6, 900KS, strogo određene dimenzije difuzora. Naprijed i otraga po jednu "letvu" za spoiler (isto strogo definiranih dimenzija). Mala sloboda pri dizajnu nosa i karoserije bolida, ali neke male tolerancije samo. Pa da onda vidimo show