Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.802
|
čitano: 4.151.658
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Ma ovo nije moguce sa feraijem, ovo se nije ni jednom dogodilo dok su bili Englezi(Ross Brawn) u Ferariju  a sad ovi talijani (Stefano Domenicali) su sranje.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina
protjeran

tooo....Alonso ponovo pokazao da se moze massa *ebat...budud decki naucili...bez brige...taman dok alonso nadmasi shumija sa pobjedama

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
17 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
doxy kaže...

tooo....Alonso ponovo pokazao da se moze massa *ebat...budud decki naucili...bez brige...taman dok alonso nadmasi shumija sa pobjedama

Šta bola? Aj vozi...
17 godina

Jaako dobra utrka, šteta za ferrari ali kako ja navijam za mercederse na naki naćin mi je drago.

na neki način su to i zaslužili jer su sa onim sustavom u pit-u htjeli dobit nekoliko desetniki prednosti i to im se osvetilo!!!

P.S. ako želiš radit Ferrariveom boksu moraš biti nabildan do jaja inače će te ubiti ono njihovo crijevo xd

we need power
17 godina
neaktivan

Utrka je bila katastrofaaaaa(za ferari) a u cijelosti je ogroman spektakl, ne mogu vjerovati da su karte koštale samo 60 dolara 

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan

Mislim da je nakon ovoga sigurno odzvonilo tim svjetlima za puštanje van.Vidli smo već kad je Kimi drugi put išel u boks naprijed je bil mehaničar z "lizaljkom" koji ga je pustil van.Kod tak napetog kraja sezone oni se idu igrati s "svjetlima"!

PS:izgleda da su onoga koji se je igral s tim svjetlima natamburali u boksu.Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2008 16:44 (toma).
17 godina
neaktivan

Mene samo interesuje u sto je gledao onaj sto je upalio zeleno???

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan

pod hitno trebaju vratit ( lizalicu) jel na ovaj način gubit pobjede i bodove je presmješnoViče

17 godina
neaktivan

evo utrka je bila fantasticna i na jednu ruku mi je drago da je masa igubio bodove jer su bezveze u spa hamiltonu uzeli bodove.

valjda su sad naucili lekciju u ferariju makar nisu lampice krive nego covjek koji stiska jer se na snimci vidjelo da se upalila zelena lampica i onda odmah nazad crvena.

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Jadni massa da su ono meni napravili bilo bi postala po boxu :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan

E moj Ferrari... Massa stvarno nema sreće ove sezone.

Kimi mi je prije ove utrke bio još donekle ok, ali sad mi se uopće više ne sviđa... Ima previše onakvih grešaka, a da ne spominjem to da skoro u svakoj utrci vozi najbrže krugove, ali ipak skoro nikad ne pobjeđuje...

Svaka čast Alonsu i Rosbergu.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan

Ee šta se desilo nakon onog čupanja cijevi? Nisam mogao nakon toga gledati...

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan

Svaka čast Fernandu Alonsu.

Baš mi ga je bilo žao nakon što je onako nesretno ispao u drugom krugu kvalifikacija.

Ali onda se na VN Singapura pokazao kao pravim vozačem, sa 15-tog mjesta na prvo. =)

Dobro je i rekao jedan od one dvojice komentatora, Alonso bi trebao voziti bolji bolid.

A ono s čupanjem cijevi je stvarno katastrofa za Ferrari.

Kao oni hoće da budu posebni, ovo, ono, i eto im sad na.

Poslije toga je Massa kažnjen, a i ona scena je bila smiješna kad oni Ferrarijevi mehaničari nose onako cijev na ramenima. xD

Sve u svemu jedna od boljih utrka ove sezone, a budući da je i prva noćna utrka ostat će itekako zapaćena.

Ostaje nam čekati do sljedeće utrke, a to je za 2 tjedna i VN Japana.

17 godina
naxeem kaže...

Ee šta se desilo nakon onog čupanja cijevi? Nisam mogao nakon toga gledati...

massa se zaustavio skroz na kraju pit lane-a i čekao da mu mehaničari dotrče isčupat crijevo van.. s čim su naravno imali problema :D
izgubio je jako puno vremena tu..
17 godina
neaktivan

Strašno... pole position i onda takvo sranje (opet).

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
moderator

Stvar je u tome da je citav f1 cirkus na limitu sto se tice tehnologije i brzine, od brzine bolida na stazi, fitnessa vozaca, efikasnosti i uskladjenosti ekipe mehanicara u boksu, itd.

Naravno, uvijek se ganjaju da srezu jos tih par stotinki ispred ostalih, bilo na stazi, bilo u boksu, samo sto je kazna za gresku onda ogromna.

Ferrari je htio to skratiti s tim svjetlima (i biti cool), pa eto sta se desilo...

Iako bi volio da Hamilton bude prvak, stvarno mi je zao da se to desilo Massi.

Ja volim da se prvenstvo odluci na stazi, a ne zbog greski koje se desavaju, pa neko odustane i ostane bez bodova, a dobar je vozac.

Ali greske i kvarovi su sastavni dio utrke i desavaju se.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina

Na zalost nisam pogledao utrku jer nisam bio doma.

Zna li netko da li negdje postoji mogucnost da se download-a snimka utrke da je mogu pogledati?

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
17 godina
neaktivan
Scuderia kaže...

Na zalost nisam pogledao utrku jer nisam bio doma.

Zna li netko da li negdje postoji mogucnost da se download-a snimka utrke da je mogu pogledati?

torrenti
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

Imaš PMNamigiva

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Daj saberi se...koji Alonso šminker - veze nema sa formulom, obični maneken...Ako je tko zaslužio pobjedu u ovoj utrci onda je to Masa - pokazao je da mu ove sezone na suhim stazama nemože niko ništa. Nemam ništa protiv da se Hamiltona stavlja u isti koš sa vrhunskim vozačima ko što je Masa al ovog šminkera nemogu podnijeti.
Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.
17 godina
neaktivan

Kad se male ruke slože
sve se može sve se može!

Kad se mnogo malih složi,
tad se snaga stoput množi,
a to znači da smo jači,
kad se skupimo u zbor.

Mala iskra požar skriva,
kap do kapi rijeka biva,
hajde sada svi u jato,
kao vrapci živ živ živ.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 14:23 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

E da, to je ta legendarna slika, hehe.

Jesam se ismijao kad sam to vidio tijekom jučerašnje utrke.

A što se Alonsa tiče nikako ne bih rekao da je šminker.

Čovjek stvarno odlično vozi.

Pokazao je to dok je prije vozio za Renaultu i McLaren Mercedes.

Sada je opet u Renaultu, a sve mi se čini da će nakon ove sezone opet promijeniti tim.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kad se male ruke slože
sve se može sve se može!

Kad se mnogo malih složi,
tad se snaga stoput množi,
a to znači da smo jači,
kad se skupimo u zbor.

Mala iskra požar skriva,
kap do kapi rijeka biva,
hajde sada svi u jato,
kao vrapci živ živ živ.

Umro sam od smijeha...sramota da se to jednom ferrariju dogodi
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
maky kaže...

pod hitno trebaju vratit ( lizalicu) jel na ovaj način gubit pobjede i bodove je presmješnoViče

u potpunosti se slazem sa tobom lizaljka rula Belji se al onaj sistem zeleno crveno im je očajan da vise nemre bit očajan
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
neaktivan

Daj saberi se...koji Alonso šminker - veze nema sa formulom, obični maneken...Ako je tko zaslužio pobjedu u ovoj utrci onda je to Masa - pokazao je da mu ove sezone na suhim stazama nemože niko ništa. Nemam ništa protiv da se Hamiltona stavlja u isti koš sa vrhunskim vozačima ko što je Masa al ovog šminkera nemogu podnijeti.
 E necemo tako i ja mrzim Alonsa ali sto je je on je to jedan od najboljih vozaca zajedno sa Kimijem. ovdje ne mozemo ubrajat Massu i Hamiltona jer su oni djeca neiskusna, to se potvrdilo prosle godine zadnje 2 utrke.
17 godina
neaktivan
wtf hamilton neiskusan??

a kaj je ono kad je vec par puta proso u direktnom dvoboju i raikonena i massu????

h
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Ma ne možete poreći, Hamilton je itekako neiskusan.

Samo se prisjetite posljednje utrke prošle sezone, gdje je uvelike pokazao kako je neiskusan.

Mogao je osvojiti naslov prvaka, ali njegova neiskusnost ga je toga koštala.

I od tada pa do dana današnjeg se nije ništa bitno promijenilo.

Lako je Hamiltonu kad vozi za McLaren Mercedes.

Neka stave Hamiltona u neku slabu momčad pa da ga onda vidimo.

Ne bi bio bio ni sjena ovoga što je sada.

17 godina
neaktivan

Veliki sam fan Ferrarija ali ne bih bas Lewisa nazvao neiskusnim.Mozda prosle sezone ali on je dijete McLarena i 10-ak godina pod Ron Dennisovom zastitom.Decko vozi odlicno i svaka mu cast iako ga ne preferiram.Prosle godine je izgubio naslov iskljucivo zbog prepucavanja na relaciji Dennis-Alonso.Ove godine je McLaren samo njegov i ima podrsku kompletne momcadi.Pokazao je da se zna nosit sa svjetskim prvakom u ekipi sto je jako bitno za samopouzdanje.Gresku koju je napravio u Kini prosle godine mozemo pripisati neiskustvu al voznju po kisnom Fujiju perfekcijom.Sto se tice Fernanda on je vozac koji ne podnosi brzog timskog kolegu al zauzvrat izvuci ce vise iz slabijeg bolida nego ostali.To je nesto posebno sta su samo jos dva velikana imali u sebi (Schumacher & Senna).Felipe je takodjer izrastao u pravog trkaca i jos mu fali malo da se popravi u mokrim uvjetima pa da se prikljuci velikim vozacima.Kimi takodjer ima urodjenu brzinu ali izgleda nije bas uvijek Iceman.Ima i on osjecaje i koliko god on to poricao i pritisak cini svoje.Talijanska nacija od njega ocekuje da nastavi tamo gdje je Schumy stao al Kimi nije taj profil vozaca.Trenutno ima krizu al vjerujem da ce se izvuci i barem Felipeu pomoci u osvajanju naslova.Decko na kojeg treba racunati je Vettel koji odlicno vozi talijanskog crvenog bika i izrasta u velikog vozaca.Nebi me cudilo da je nakon Monze potpisao predugovor sa jednom od vodecih momcadi.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
benko kaže...
wtf hamilton neiskusan??

a kaj je ono kad je vec par puta proso u direktnom dvoboju i raikonena i massu????

h
 ja mislim da je vise puta bilo obrnuto, a i tad kad je hamilton prolazio Kimija ovaj il je imao hladne gume(sto je najveci ferarijev problem)
ili je imao sranje bolid.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

V.Prosle godine je izgubio naslov iskljucivo zbog prepucavanja na relaciji Dennis-Alonso.Ove godine je McLaren samo njegov i ima podrsku kompletne momcadi.

Ja bi prije rekao da je dobio priliku za naslov zbog tog prepucavanja Denis-Alonso jer mu je Denis sve namjestao i skroz zapustio Alonsa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice