Juventus FC

poruka: 132
|
čitano: 31.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Juventus FC

Jučer kiks na domaćem terenu.Srećom imamo jednu utakmicu manje.

Sharing Is NOT Stealing!
13 godina
neaktivan
Juventus FC
Da sva sreća... Počinju me zabrinjavati ovi glupi kiksevi, mislim, ovo se nebi nikako trebalo dešavat... nisam imao priliku sinoć gledati utakmicu, kako je bilo?
14 godina
neaktivan
Juventus FC

Ma bili smo dobri nego su oni imali nesto tipa "lucky punch".Jedino mi se ne sviđa što je u prvoj postavi igrao Matri.

Sharing Is NOT Stealing!
14 godina
neaktivan
Juventus FC

u zadnjih 4-5 tekmi su u padu forme , a bonuci nas je zahebo za gol protiv milana i sad ovaj zadnji , nezz nekako mi se cini da to nije onaj Juve od prije nekih mjesec dana

16 godina
Juventus FC

Katastrofalna forma, malo je tu kriv i Conte sa svojim taktičkim mudrolijama. Bonucci ne zaslužuje igrati u prvih 11 ali očito da ga Conte jako cjeni. Sad će nažalost morati igrati jer su Chiellini i Barzagli out 10(Chiellini), tj. 20(Barzagli) dana.

Šta će izmislit protiv Bologne u srijedu da mi je vidjet. Boriello, promašaj IMHO i ga treba vratiti u Romu na kraju sezone. Alex mora dobit više minutaže jer nam je napad kriminalan. Vučinič mi je pojeo sve živce protiv Chieva. Quagliarella se trudi ali mu treba sto prilika da zabije jedan gol.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan
Juventus FC

Ne razumjem što se više događa sa igračima.Protiv Bologne nerješeno i tako zadnjih 5 utakmica.Gdje je nestao onaj Juve sa početka sezone?!

Sharing Is NOT Stealing!
13 godina
neaktivan
Juventus FC

Sve gore i gore...

14 godina
neaktivan
Juventus FC

Nemogu vjerovat ,opet 0:0.Milan dobio i sad je to 4 boda ispre.

Sharing Is NOT Stealing!
13 godina
neaktivan
Re: Juventus FC
Mamic kaže...

Nemogu vjerovat ,opet 0:0.Milan dobio i sad je to 4 boda ispre.

Da dok je milan u formi mi smo zasad u padu, nadam se brzom izvlačenju...

16 godina
Juventus FC

Konačno utakmica u kojoj nisam sve živce izgubio.Petarda Fiorentini.

Nadam se da je ovo početak pozitivne serije.U utorak uzvrat kupa pa u nedelju šinter.

Conteu jedino zamjeram stavljanje u igru onog panja od Borriella,dok Ale čami na klupi,sramota.

Ne znam ako ste primjetili,Pirlo se ošišao, sad ima da se šiša pred svaku utakmicu {#}.

14 godina
neaktivan
Juventus FC

jel igra tko juventus fantasy manager na iphonu,ako igra dodajte me za partnera ,code je rLdmWXx1.

Da imamo malo vecu klasu u napadu ove sezone scudeto 100% nas ,ovako borba ce biti sa Milanom do samog kraja ;treba ih u utorak u kupu izbaciti a onda Inter pomesti iduce kolo:p

14 godina
neaktivan
Juventus FC

Iako se išlo u produžetke ,nakon Milanovog preokreta u drugom poluvremenu ,Vučinoć nas vodi u finale prekrasnim golom,pogledajte sami: http://www.24sata.hr/nogomet/vucinic-je-donio-finale-kupa-golom-milanu-u-produzetku-258504 .

Sharing Is NOT Stealing!
13 godina
Juventus FC

Gledao sam sinoć samo produžetke preko live stream-a i mogu reći da smo zasluženo zabili taj gol (mogli smo ih i više).

Stvarno prelijep gol Vučinića.

Hajduk živi vječno!
16 godina
Juventus FC

Totalno zasluženi prolaz u finale.Dobro prvo poluvrijeme, nešto slabije drugo i na kraju furiozan prvi produžetak.Del Pieru naklon do poda,Vučinić,izvozao Antoninija da je ovom još danas slabo{#}

plus ona bomba od drugog gola.Sljedeći, Inter.

14 godina
Juventus FC
Ispravak netočnog navoda; u finalu se ide na Napoli, ili u što je vrlo teško povjerovati, Siena!!!!
ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
Ispravak netočnog navoda; u finalu se ide na Napoli, ili u što je vrlo teško povjerovati, Siena!!!!

Nisam mislio na kup,nego na ligu.Znam da se ide na Napoli ili Sienu.

16 godina
Znam do to necete priznati,al na snimci se vidi da je Del Piero dirao loptu rukom.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
emerik kaže...
Znam do to necete priznati,al na snimci se vidi da je Del Piero dirao loptu rukom.

Može link do tvoje snimke, jer na ovima koje ja gledam, Del Piero ima dvije ruke i nijedna ne dira loptu.

14 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...
emerik kaže...

Može link do tvoje snimke, jer na ovima koje ja gledam, Del Piero ima dvije ruke i nijedna ne dira loptu.

Ma pusti ga,mozda Del Piero ima 3 ruke,ma ko to zna vise {#}...Vidis da je samo došao započinjat uzaludnu raspravu..

Sharing Is NOT Stealing!
16 godina
Juventus FC

Kakva utakmica sinoć.Bez riječi sam.Cijela ekipa odigrala odlično.Inter se dobro držao sat vremena ali onda su se raspali.Šteta da Vučinić i Quagliarella nisu zabili one zicere.

14 godina
neaktivan
Juventus FC

Drago mi je za Caceresa otkad se vratio skoro u svakoj utakmici u kojoj je igrao zabio je gol.

Sharing Is NOT Stealing!
13 godina
Juventus FC

Napoli razbijen 3:0!

'53 Bonucci

'75 Vidal

'83 Quagliarella

Hajduk živi vječno!
13 godina
neaktivan
Juventus FC

Sad će bit puno teže stizat Milana jer su ispali iz lige prvaka i ostaje im samo jedan front... Ali ako ovako nastavimo igrati, mogli bi lako osvojiti scudetto. Ono protiv Napolija je neopisivo, pa mogli su ih 10-0 dobit. Savršenstvo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 21:43 (Gozz).
14 godina
Juventus FC
Nisam gledao u cijelosti utakmicu, hebiga nisam stigao iz razloga tehničke prirode, pobjeda je neupitna, glatka i elegantna, toliko da sam ostao zaprepašten kako Napoli nije mogao dati njanci jednog jedincatog gola??!!
Kada jednom Napoli-u ne dozvoliš to zadovoljstvo i odneseš i clean sheet, moj naklon i kapa dolje, iduće godine, ako makar malo obnove igrački kadar, biti će vrrrrrrrlo velika i za*ebana škvadra za odigrat dooooobru utakmicu, u vrlo kasnoj fazi Lige Prvaka sezona 2012/2013, Ave Cezare!!
ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Nisam gledao u cijelosti utakmicu, hebiga nisam stigao iz razloga tehničke prirode, pobjeda je neupitna, glatka i elegantna, toliko da sam ostao zaprepašten kako Napoli nije mogao dati njanci jednog jedincatog gola??!!
Kada jednom Napoli-u ne dozvoliš to zadovoljstvo i odneseš i clean sheet, moj naklon i kapa dolje, iduće godine, ako makar malo obnove igrački kadar, biti će vrrrrrrrlo velika i za*ebana škvadra za odigrat dooooobru utakmicu, u vrlo kasnoj fazi Lige Prvaka sezona 2012/2013, Ave Cezare!!

Da, talijanima iskreno treba jaki Juventus! U svakom pogledu, što je Juve jači i ostale ekipe postaju bolje... Iskreno ove godine ja neznam kako je Milan ovako daleko mogao doći u LP, baš me začudilo jer talijani nemaju kapaciteta, ali kad je mogao Apoel valjda mogu i oni :D.  Od Intera sam očekivao da ispadnu kako i jesu, jerbo su bili u silaznoj putanji forme... Ništa, dogodine lovimo polufinale LP i scudetto, a i kup nebi bio loš :d

13 godina
neaktivan
Juventus FC

Vrh se lagano preuzeo...  {#}

13 godina
neaktivan
Juventus FC

Idemo juve lazio 1-0, Pepe  30`

14 godina
neaktivan
Juventus FC

1:1 ,dali su gol u 44 min..Idemo Juvee samo jako !!!

Sharing Is NOT Stealing!
13 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Imao sam osjećaj danas da će bit x/1... Valjda se desi :D

14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Mamic kaže...

Imao sam osjećaj danas da će bit x/1... Valjda se desi :D

Igrao sam to na kladionici,prolazii!

Sharing Is NOT Stealing!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice