Hrvatska nogometna reprezentacija izdvojena tema

poruka: 2.622
|
čitano: 468.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Hrvatska nogometna reprezentacija
toxic kaže...
Minneyar kaže...

Protiv Engleske jos ajde imamo dobre sanse, uf sto bih volio da ih naguzimo s obzirom na to koliko su bahati i kako su nas otpisali unaprijed... Ali protiv Francuske bi se moralo dogoditi cudo (svi nasi tekma zivota, svi njihovi nemaju svoj dan) da pobijedimo, ali to je nogomet, dogadala su se i veca cuda :)

Ma daj? Francuzi su svemirci ili?

Mene nisu impresionirali i ne cine mi se kao nepobjedivi.

Ali ajmo stepenicu po stepenicu.

Nisam ni napisao da su nepobjedivi, samo su bolji od nas objektivno :) Ali opet, u nogometu ne pobjeduje nuzno bolji pogotovo u knock out fazi, sve je moguce.

9 godina
Hrvatska nogometna reprezentacija

Zanimljivo kako svi imaju nesto reci i biti najpametniji a do prije mjesec,mjesec i pol su ti isti pricali kako Hrvatska nece proci grupu, kako necemo imat boda itd..

Kako god treba bit zadovoljan da na SVJETSKOM odes medju TOP 4. Sta bude bit ce, lose ne igramo to je sigurno, kvalitetu imamo, uzivajte i gledajte nemojte puno zamarat te vase glave necim sto vam ocito nije u dometu razmisljanja, neki bi se trebali drzat informatike ovdje. 

LP :) 

Barcelona - Mes que un club
16 godina
Minneyar kaže...
toxic kaže...
Minneyar kaže...

Protiv Engleske jos ajde imamo dobre sanse, uf sto bih volio da ih naguzimo s obzirom na to koliko su bahati i kako su nas otpisali unaprijed... Ali protiv Francuske bi se moralo dogoditi cudo (svi nasi tekma zivota, svi njihovi nemaju svoj dan) da pobijedimo, ali to je nogomet, dogadala su se i veca cuda :)

Ma daj? Francuzi su svemirci ili?

Mene nisu impresionirali i ne cine mi se kao nepobjedivi.

Ali ajmo stepenicu po stepenicu.

Nisam ni napisao da su nepobjedivi, samo su bolji od nas objektivno :) Ali opet, u nogometu ne pobjeduje nuzno bolji pogotovo u knock out fazi, sve je moguce.

Objektivno gdje su tocno bolji?

Ovdje u ovoj fazi je psihološki dio najveci problem i tko ce biti u tom segmentu jaci pobjeduje..

Sve 4 repke su podjednake te imaju svoje kvalitete i mane..

Ne možeš mi reci da se moramo bojati ako prodemo (daj Bože) jednog mbappea halo pa zaustavljali su se puno bolji igraci na ovom turniru...

13 godina
toxic kaže...

Objektivno gdje su tocno bolji?

Ovdje u ovoj fazi je psihološki dio najveci problem i tko ce biti u tom segmentu jaci pobjeduje..

Sve 4 repke su podjednake te imaju svoje kvalitete i mane..

Ne možeš mi reci da se moramo bojati ako prodemo (daj Bože) jednog mbappea halo pa zaustavljali su se puno bolji igraci na ovom turniru...

Igra im ima glavu i rep, odlicni su u kontrama, stvaraju i realiziraju sanse, dok je nasa igra bila prilicno jalova sve u svemu osim protiv uzasne Argentine. Pokoji pokusaj na individualnu kvalitetu, nekoliko s(p)retnih golova i puno znoja i muke za proci dvije reprezentacije koje su objektivno dosta losije od FR i BE. Ako se referiras na cinjenicu da smo zaustavili Messija, on je bio jedan covjek sa uzasnim timom, naravno da nije mogao nista. Francuska cijela funkcionira, i u obrambenom dijelu, Belgija koja je definitivno jedna od najjacih repki na svijetu im nije uspjela dati gol... najvise me strah Mbappe vs Strinic situacije, Strinic ce u najboljem slucaju moc napravit prekrsaj i dat im sanse iz ubacaja... I ne bih se slozio bas da smo podjednaki svi... Ja bih rekao da su Belgija i Francuska ipak za nijansu bolji nego mi i Engleska, tako da svakako ce nam biti vrlo teska utakmica bila ona za zlato ili za broncu. 

Naravno, polufinale je vec ogroman ogroman uspjeh i lijepo je biti u situaciji bez pritiska s obzirom da smo u svim preostalim tekmama underdog, mozda nam i to malo pomogne pa odemo jos koji korak dalje.

I naravno ta cudesna karakteristika nasih da igraju bolje protiv boljih protivnika :) Nadam se da ce protiv Eng eksplodirati.

14 godina

Baš tako, bili oni i četvrti ne možemo više reći da su luzerska generacija i možemo biti ponosni na to što su napravili dosad. To je jedna rijetka prilika koja tko zna kad će se ponoviti jer smo realno premali da možemo konstantno ponavljati nešto ovakvo kao ove velike reprezentacije pogotovo kad su ovi najbolji pred reprezentativnom penzijom. Realno od sva 4 polufinalista mi smo najslabiji među njima, ne puno ali jesmo. Međutim nogomet piše čudne a i lijepe priče i nadam se da možemo skinuti i Engleze i Francuze na kraju i podići tu kantu! 

15 godina

Mbappe je odličan igrač, ali ništa lošiji nije Hazard koji je bio potpuno nemoćan protiv Francuske. Bit je u tome kako se postavi igra i tko će koga strateški nadmudriti. HV je dobio JNA sa starinskim oružjem i Migovima 21. Oružje kao i igrači imaju svoj limit, ali ako se nađu nove taktičke ideje, ako se iznenadi protivnika i iskoristi to u svoju korist šanse su ti jako dobre. Nema nepobjedive ekipe, Brazil je izgubio 2:0 od Belgije koja je dva dana prije toga gubila od Japana 2:0. Francuska je jedva izašla na kraj s Australijom iako je bila puno bolja. Realno, Njemačka je za 2 klase bolja od Koreje, pa su bili pregaženi. To su pokazatelji da se može, nije lako ali nije niti nemoguće. Treba se sve poklopit, treba imati malo i sreće... Najvažnije od svega, ne treba biti impresioniran time što je netko "bolji", jer ako to imaš u glavi onda si izgubio utakmicu već prije nego je i počela.

16 godina

Ajmoooooooooooooooooo

7 godina
protjeran
toxic kaže...

Ajmoooooooooooooooooo

Ja to s posla ne mogu gledati...

Restrikcija

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
11 godina

Koji kralj 

16 godina
neaktivan

Niti jednu tekmu na ovom prvenstvu nisam opušteniji dočekao kao ovu sa Englezima. Ako pobijedimo odlično, a ako bude obratno biti među 4 najboljih na svijetu je također uspjeh. Samo kad zamislim da smo u ekonomiji, standardu, BRZINI INTERNETA ... među prve 4 zemlje na svijetu, odmah mi bude nekako lakše i cijenim ovo što nam je reprezentacija do sada postigla. Budimo veseli i sretni pa dok traje.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
11 godina
protjeran
13 godina
Jura iz druge galaksije kaže...

Niti jednu tekmu na ovom prvenstvu nisam opušteniji dočekao kao ovu sa Englezima. Ako pobijedimo odlično, a ako bude obratno biti među 4 najboljih na svijetu je također uspjeh. Samo kad zamislim da smo u ekonomiji, standardu, BRZINI INTERNETA ... među prve 4 zemlje na svijetu, odmah mi bude nekako lakše i cijenim ovo što nam je reprezentacija do sada postigla. Budimo veseli i sretni pa dok traje.

Ti si ko moj stari...On sve gleda opušteno.

Ja od ujutro na iglama.

Rakijica i persenčić.

Ako dođe do penala, zajebi - ode van. Neću gledat.

Minneyar kaže...

Nisu oduševili igrom - NO ; imaju Kantea, njega na Modrića i eto nam pizdarije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2018 17:18 (DarthMarkus).
10 godina

Off topic jel moguce da nema nigdje za kupiti dres cak ni obicna majica sa kockicama ?haha

13 godina

Mile, ako do sad nisi kupio....

10 godina
DarthMarkus kaže...

Mile, ako do sad nisi kupio....

Imam neki stari ali posto sam izgubio 34kg ne nosi mi se haljina bas 😁

7 godina
protjeran

a lipo li je gledat naslovnicu gugla :D

Salt n Pepa - Push It
13 godina

Utvaram si da će ista biti i u nedjelju  !!!!! 

ATJ Lučko
7 godina
protjeran

igramo na 1:0...obavezno moramo direct passing

Salt n Pepa - Push It
9 godina

Smrvit će nas 

10 godina

Hebiga sto je tu je, treba cestitat deckima ipak su usli medu 4 najbolje reprezentcije svijeta. Ali jos nije gotovo mozda ipak pojedem govno na kraju...

7 godina
protjeran

jedno od nasih krila mora razvuc igru u sirinu i nabacit u penalty box drugom krilu koje bi sjeklo u sredinu...ili napadacima ili centralnom veznom koji mora uletit u box iz dubine...bekovi nam moraju ostati iza krila i pruziti im support i biti osiguranje

Salt n Pepa - Push It
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2018 20:29 (Gorstak79).
9 godina
Ma ne mozes nista kad nemas lijevog beka...
Strinic uzas u ovih 30minuta
umjesto loptu glavom u aut on ju vraca u sredinu i modric napravio faul zbog toga uz kojeg je pao gol.

Perisic u napadu uzasan cijelo prvenstvo a strinic i on nemaju nikakvu kemiju
11 godina

Ovi englezi ko brzi vlak pored nasih.

14 godina
protjeran

Englezi su nekako svježiji, brži, bolje su se snašli u prvom poluvremenu.

All truly great thoughts are conceived by walking.
7 godina
protjeran

U drugom poluvremenu 4411 flexible control shorter passing....i razmontirat ove debile....

Salt n Pepa - Push It
7 godina
protjeran

Sks

FBs CDd CDd FBs

WMa CMd CMd WMa

AMCa

DLFs

flexible control shorter

i gazenje

Salt n Pepa - Push It
11 godina
AudioGorilla kaže...

Strinic uzas u ovih 30minuta

Strinic je uzas od prvog dana kada je zaigrao, mozes na brojat na prste jedne ruke koliko je dobrih tekmi odigrao u 8 godina

14 godina

Nikad ovi nisu bili nešto atletični, al sad se još ubili poslije rusije od alkohola pa izgledaju ko da su tjedan dana lokali. 
Kako god, sramotna igra, počeli ko p*čke, sad prema kraju poluvremena kao nešto. Najbolji vezni red Modrić i Rakitić, jedna velika NUUUULAAAAA. Najbolji igrač zadnje dvije utakmice Rebić, žalosno pokraj svih ovih zvijezda. 

I da, gol, Subašić, wtf? To si trebao bar dirat, a ne ostat spavat. 

11 godina
x18x05x kaže...

Englezi su nekako svježiji, brži, bolje su se snašli u prvom poluvremenu.

ma iz aviona se vidi tehnicki bolji, jaci, brzi, otvaraju se brzo imaju ideje ne drze presporo loptu kod sebe nego su dinamicni, nasi nabacuju loptu sa boka onak bezveze kud palo da palo, sporo se dodavaju ko da oni vode jebate, ma uzas od nase igre u prvom poluvremenu, cekaju samo neke poklonjene lopte da zabe gol, znaci bez ikakve ideje i taktike, jos je dobro da je 1:0 po svemu viđenom

dalic mora ozbiljno unormalit ekipu ako hoce nesto napravit u drugom poluvremenu a ocekujem jos jaci angazman engleza i pritisak.

7 godina
protjeran

nismo usli pribrano u utakmicu, ovo sto smo igali je namijenjeno za upijanje pritiska, osvajanje lopte duboko i zatim kontra...ako nije kontra, ubacaji u box...da smo ovako igrali protiv rusa, bili bi im ubacii bar 3 komada, ali ne mozemo ovako protiv engleza...

Salt n Pepa - Push It
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice