HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.560
|
čitano: 769.733
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
plavi08 kaže...

Naravno da postoji. Zato jer su odigrali loše. 

Tako je. Ne razumijem kako ljudima nije jasno da nogomet nije football manager iz 2005 gdje su igraci samo jedan vektor (brzina, obrana, napad), vec ljudi kojima se jedan dan ne dize iz kreveta, a drugi rasturaju. Neke skupine ljudi po jednoj utakmici prognoziraju propast kluba ili pak procvat kao da ne mogu translatirati zivotne lekcije u sport -- vjerojatno jer u zivotu nisu nista ni naucili. Forum nije format za slanje zivotnih mudrosti, ali treba znati da je dugorocno kontinuitet bitniji od bljeskova -- uvijek.

You have to be odd to be number one
15 godina
Uopće mi nije jasno o čemu vi baljezgate. Čovjek je napisao kako niti jedan igrač Hajduka osim Livaje nema mjesta u Dinamu i kao razlog je naveo jednu jedinu međusobnu utakmicu. JEDNU. I kad ja odgovorim da je Hajduk prošle sezone redovno šamarao Dinamo, vi počnete mudrovati i mijenjati kriterije. Znači ili budi konzistentan ili ne seri.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Konzistento sranje je znak zdrave probave. Jogurti pomažu u tome, a i fritule.Tako da po tom pitanju nije loše navijačima Hajduka.

Sad nogometno da ste bili konzistetni imali bi 15-ak bodova ispred Dinama od 30 koliko ih je Dinamo izgubil.

Naravno da boli. Al činjenica da niti 1 trenutni nogometaš Hajduka nema mjesta u 1. postavi Dinama. U zamjenama bi našli mjesta možda za 2-3.Nema veze sa ovih 4:1 što ste izgubili.

15 godina
Vezni igrač vam igra lijevog beka i propušta kao probušeni čamac ali eto Melnjak nije bolji od njega na toj poziciji? Napuhali se nakon što ste na jedvite jade dobili Bode nakon parkiranja autobusa cijelo drugo poluvrijeme. Ali eto Dinamo je najbolja ekipa svemira i šire. Ne kažem da niste bolji od Hajduka jer bi to bilo smiješno ali tvrditi da niti jedan igrač nema mjesta u vašoj ekipi je presmiješno. Bahati kao da ste Real, Barcelona i Liverpool kombinirano.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2022 17:49 (antimadridista).
7 godina
BlueMax kaže...
fer-de-lance kaže...
antimadridista kaže...
 što je Hajduk sve osim jedne igrao u gostima a Dinamo većinu doma (da mi je znati kako svake godine bude isto, svi klubovi koji se bore za europu u to vrijeme igraju HNL utakmice u gostima, dok Dinamo skoro sve a pogotovo one teže igra doma). Uz pretpostavku da Hajduk dobije ove dvije odgođene utakmice (doma protiv Gorice i protiv Rijeke) to je 1 bod razlike s tim da sljedeću protiv dinama igra doma.

Bravo, daj si 5.
AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2022 18:23 (cvaja997).
14 godina
neaktivan
Pazi tuduma, znači igrač koji je od strane sportskih novinara i kapetana klubova proglašen za NAJBOLJEG IGRAČA LIGE nema mjesta u Dinamu?
Koliko glup moraš biti za ovakav zaključak?
14 godina
BlueMax kaže...
Pazi tuduma, znači igrač koji je od strane sportskih novinara i kapetana klubova proglašen za NAJBOLJEG IGRAČA LIGE nema mjesta u Dinamu?
Koliko glup moraš biti za ovakav zaključak?

Mislim svejedno da Livaja ne bi nizašta potpisao za Dinamo,neke se stvari ne mogu kupiti!

..................................

Livaja care,moje saučešće zbog oca!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2022 11:38 (Milka30).
11 godina
HNK Hajduk Split

Ovo kaj tu pišete je fanatizam. A, ni jedan fanatizam nije dobar. Ti si igrač, sportski radnik, te moraš biti profesionalac. Ti možeš duboko u srcu biti vjeran svojem klubu, al život je život. 

Koliko je meni poznato Livaja je već na pragu da zaigra za Dinamo. Znači, u čemu je problem??

Čak je i ljubio Dinamov grb. Znači, već je bio spreman "izdati" bilu boju.

Kaj vi mislite da bi mnogi igrači DZG-a u njemu igrali da nisu dobro plaćeni?

Kaj vam toliko smeta Dinamo iz Zagreba, kaj vam smeta Uprava Dinama. Upravo, kao Uprava.

Klub ko klub.

Ostavite se iluzija. Razmišlajte racionalno, nikako kroz emocije.

dzg
14 godina
Pretpostavljam da neke smeta što je moderni Dinamo najvećim dijelom izgrađen na lopovluku, malverzacijama i kriminalu.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Pretpostavljam da neke smeta što je moderni Dinamo najvećim dijelom izgrađen na lopovluku, malverzacijama i kriminalu.

Fino ti je mozak ispran. Ako je netko ostecen u Mamicevom kriminalu, ostecen je Dinamo -- sto presude i govore. Vase uprave svoju nesposobnost skrivaju iza Mamica i kriminala

You have to be odd to be number one
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2022 18:41 (Top Bugovac).
15 godina
Hex je dinamovac inače.

A te priče "oštećen je samo Dinamo" možeš prodavati samo glupim ljudima. Ne treba dalje od toga da B ekipa igra u prvoj ligi. Toga nema ni u Uzbekistanu.
7 godina
HNK Hajduk Split

Dok nestrucna ulica vodi klupsku politiku,  do tad ce se gubit od Gzire,  Tobola... Slabljenjem Mamica pocinje Dinamov "uspon". Sa jednom opaskom,  Mamic je postavio temelje. Dobre temelje. Sad se gradi na njima. On je osudeni kriminalac,  to je cinjenica. Medutim, to sto je on napravio,  ulica nije. Modrica spave u Madridu,  Ljubicic je dobro otvorio sezonu,  Baturina i Brkljaca su u Dinamu. Kako to? 

15 godina
"Mamić je kriminalac, ali..."

Zbog takvog načina razmišljanja nam je država tu gdje je.
Inače "ulica' je preuzela Hajduk kad je klub bio pred gašenjem nakon što ga je politika potpuno uništila. Danas je taj isti klub financijski stabilan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2022 20:42 (antimadridista).
7 godina
HNK Hajduk Split

Trenutno 2:0

Edit: pogledaj seriju A i Barcelonu. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2022 22:37 (cvaja997).
14 godina
neaktivan
Temelje nije postavio Mamić nego Tuđman. Igrači su političkom direktivom išli u Dinamo i Dinamu je dana odriješena kesa. Od tada se ni jedan klub ne može natjecati s Dinamom i imamo ligu kakvu imamo.
12 godina
protjeran
BlueMax kaže...
Temelje nije postavio Mamić nego Tuđman. Igrači su političkom direktivom išli u Dinamo i Dinamu je dana odriješena kesa. Od tada se ni jedan klub ne može natjecati s Dinamom i imamo ligu kakvu imamo.

Vidošević te pozdravio haha

Zaista zavidna forma, dogodine više sreće.

12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
"Mamić je kriminalac, ali..."

Zbog takvog načina razmišljanja nam je država tu gdje je.
Inače "ulica' je preuzela Hajduk kad je klub bio pred gašenjem nakon što ga je politika potpuno uništila. Danas je taj isti klub financijski stabilan.

Financijski stabilan kažeš?

https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/sport/clanak/hajduk-drugu-godinu-zaredom-zavrsio-u-minusu-u-2021-izgubio-288-milijuna-kuna/2352934.aspx

Taj dug je sad ohoho veći.

14 godina
BlueMax kaže...

Za vrijeme Tuđmana, svi sportovi i svi nogometni klubovi, uključujući Hajduk su se obilato financirali javnim novcem
Dok je bilo Tuđmana i javnog novca, Hajduk je bio konkurentan
Nako zatvaranja pipe, Hajduk ide dole, a Dinamo zahvaljujući sjajnim prodajnim transferima ostaje evropski konkurenatan

9 godina
neaktivan

Budimo realni, ni Tuđman ni Canjuga nisu ništa napravili od Dinama, tj. kak se već zvao onaj drugi klub koji jesu bili a nisu 

Uzlet Dinama je počeo sa Zdravkom, i sve kaj su postigli je zahvaljujući njemu i dok je njega budu i dalje među financijski najuspješnijim klubovima Europe.

Pa vi pjevajte borbene...

pan y agujas
9 godina
Ih, sta je jedan dinamo, pa cijela drzava i drustvo su izgradjeni na tim temeljima i tekovinama ;)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
16 godina
HNK Hajduk Split

Ma da je kralj Tomislav bio skloniji Hajduku Dinamo ne bi vidio niti 1 naslova u posljednjih 15 godina. Sve je to zbog toga.

Nema to veze sa pogrešnim načinom upravljanja klubom. Koji kod svake promjene u 10ak (Naš Hajduk) godina je hvaljen (a bilo ih je 3-4), da bi bio poljuvan čim dođu novi i uvijek su prethodni (oni hvaljeni) krivi i sad su ovi savršeni i rade pravi posao.

Umisle da jedan ili dva poluigrača bogovi (barem dok ne odu besplatno ili u konkurenta ) i da sa njima mogu pokoriti sve do Karpata.

11 godina
HNK Hajduk Split

Hvale se da su nekaj pošteni, bla, bla, al...pogledajte kaj rade ti i takvi "navijači"...

Opet blokade važnih prometnica

To nisu navijači, to su teroristi - zapela curica na respiratoru.

Batine, željezne šipke...

Hm, jel to ta demokracija kraj propagiraju HST-ovci??

Zašto batinama na sve kaj vam nije po volji??

Smetam vam taj i takav football manager?? Pa, odite to onda riješti sa njim.

Nemojte mene i ostale normalne ljude uvlačiti u vaše borbe.

Kaj smo vam mi krivi?

Da nije bilo brze intervencije snaga MUP RH, moglo je mnogo toga poći po zlu? Napad na policiju je napad na državu i svakog njenog građanina.

Nije bitno koje je boje huligan. Huligan je huligan. Nema opravdanja za nasilje.

Nulta tolerancija na bilo kakvu vrstu nasilja.

dzg
12 godina
PzKpfw kaže...

Smetam vam taj i takav football manager?? Pa, odite to onda riješti sa njim.

Nemojte mene i ostale normalne ljude uvlačiti u vaše borbe.

Kaj smo vam mi krivi?

Da nije bilo brze intervencije snaga MUP RH, moglo je mnogo toga poći po zlu? Napad na policiju je napad na državu i svakog njenog građanina.

Nije bitno koje je boje huligan. Huligan je huligan. Nema opravdanja za nasilje.

Nulta tolerancija na bilo kakvu vrstu nasilja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2022 13:15 (nicky.sl).
17 godina
HNK Hajduk Split

Jel moguće da se zaziva Dambrauskasova ostavka? Meni je to nakaradno i ako se misli išta ostvariti (osvojiti prvenstvo kroz 2-3 sezone) onda je otpuštanje trenera radi par poraza (od kojih je jedan nebitan, i 2 realno očekivana) užasno glup potez.

To je ovako jedan objektivni komentar, nisam navijač Hajduka.

Koristite blage riječi i jake argumente
12 godina
protjeran
Dodinho kaže...

Jel moguće da se zaziva Dambrauskasova ostavka? Meni je to nakaradno i ako se misli išta ostvariti (osvojiti prvenstvo kroz 2-3 sezone) onda je otpuštanje trenera radi par poraza (od kojih je jedan nebitan, i 2 realno očekivana) užasno glup potez.

A kak osvojiti prvenstvo ako postoje očekivani porazi?

Koji su to? Od onog koga se želi skonuti sa trona, Dinama?

Ne postoji trener koji može sa tom ekipom Hajduka osvojiti prvenstvo, jednostavno je to nerealno očekivati, tako da smjene trenera i bilo kojih funkcionera istog tog kluba je samo mazanje očiju javnosti i provođenje volje vlastitih navijača.

Da su rekli da im je cilj u idućih 20-30 sezona uzet prvenstvo to bi bilo realna prognoza, ali to navijači ne žele čuti, nitko tko voli Hajduk, ali to je surova realnost.

12 godina
Dodinho kaže...

meni je totalno glupa ta politika tjeranja trenera nakon par neuspjeha (općenito u svim sportovima) - umjesto da nekome daju šansu na dulji period...

well, it's sport - you win some, you lose some... ne možeš stalno pobjeđivat...

gluplja mi je bila odluka da ne traže odgode nekih utakmica zbog gustog rasporeda, a mogli su...

9 godina
neaktivan
Silent horror1992 kaže...

Ne postoji trener koji može sa tom ekipom Hajduka osvojiti prvenstvo, jednostavno je to nerealno očekivati, tako da smjene trenera i bilo kojih funkcionera istog tog kluba je samo mazanje očiju javnosti i provođenje volje vlastitih navijača.

Da su rekli da im je cilj u idućih 20-30 sezona uzet prvenstvo to bi bilo realna prognoza, ali to navijači ne žele čuti, nitko tko voli Hajduk, ali to je surova realnost.

Upravo to, samo neki ljudi to ne kuže.

Čitam dosta nedavno vijesti i vidim da je u Japanu umrla baba u 115. godini života.

Onda sam odjednom shvatio da sam zapravo mlad (za današnje pojmove).

Pa si mislim, ta je baba preživjela i svjetske ratove, i industrijske revolucije, itd...

Znači, mlad sam još pa mi predstoji dug život (bar pola godina te babe i ja sretan) pa i postoji šansa da za svoga života doživim događaje poput: elektrana s održivom net positive nuklearnom fuzijom, ljudsku kolonizaciju Marsa, smislena kvantna računala, teleportaciju, nastajanje umjetne inteligencije, itd.

Ali jedno znam sigurno da neću doživjet: da Hajduk osvoji 1. HNL  

pan y agujas
17 godina
Silent horror1992 kaže...

Pa Villareal pobogu.

Klubu a i momčadi za veliki rezultat treba stabilnost, a stabilnost donosi trener.

14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Slažem se, ali koji poraz je nebitan?

17 godina
BlueMax kaže...

Slažem se, ali koji poraz je nebitan?

Uzvrat protiv Vitorije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2022 8:41 (Dodinho).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice