A dođe ti na kraju na isto dal danas Hajduk pobjedi ili ne jer će sigurno ispast u 4. pretkolu
ne dođe na isto, zbog koeficijenta za naš nogomet. A i tko zna što se može dogoditi u 4. pretkolu.
još najbolje da se odmah predaju...
A dođe ti na kraju na isto dal danas Hajduk pobjedi ili ne jer će sigurno ispast u 4. pretkolu
ne dođe na isto, zbog koeficijenta za naš nogomet. A i tko zna što se može dogoditi u 4. pretkolu.
peterstern9 To je samo tvoje misljenje. Hajduk ima mladu i kvalitetnu ekipu, mogu oni puno toga.
Istina, jedino zbog koeficijenta, da im bude lakše za koju godinu. Realno gledajući, koga god dobiju u 4. pretkolu ne mogu proći.
To je samo tvoje misljenje. Hajduk ima mladu i kvalitetnu ekipu, mogu oni puno toga.
A da ipak čvrsto stanemo na zemlju i budemo realni? Premlada je to ekipa za Europu, neiskustvo će ih koštati prolaska, za ovu momčad je vrhunac 2. ili 3. mjesto u HNL-u. Dokaz ti je Lokomotiva koja ima mlade dečke, talentirane i motivirane, ali zbog iskustva nisu prošli dalje. Dinamo i Rijeka su ipak ozbiljnije ekipe, Dinamo pogotovo i od njih se može očekivati više.
To je samo tvoje misljenje. Hajduk ima mladu i kvalitetnu ekipu, mogu oni puno toga.
A da ipak čvrsto stanemo na zemlju i budemo realni? Premlada je to ekipa za Europu, neiskustvo će ih koštati prolaska, za ovu momčad je vrhunac 2. ili 3. mjesto u HNL-u. Dokaz ti je Lokomotiva koja ima mlade dečke, talentirane i motivirane, ali zbog iskustva nisu prošli dalje. Dinamo i Rijeka su ipak ozbiljnije ekipe, Dinamo pogotovo i od njih se može očekivati više.
Ja i jesam realan. Jesi pogledao koju utakmicu Hajduka? Mala <barca> nemam ti sta vise reci. Dinamo i Rijeka su imali amatere za protivnike zato su i prosli.
Lijepo da su pomladili ekipu, ali protiv Makedonaca smo vidjeli da ne znaju. Dao Bog da se poprave, ali čisto sumnjam.
Ja i jesam realan. Jesi pogledao koju utakmicu Hajduka? Mala <barca> nemam ti sta vise reci. Dinamo i Rijeka su imali amatere za protivnike zato su i prosli.
Ma kakva crna Barcelona? Ajde molim te budi realan, ni Hajdukov protivnik nije bio puno jači nego Dinamov ili Rijekin, naravno da su igrali dobro protiv slabijih, ali pravi test bi bio u 4. pretkolu protiv kvalitetnog protivnika. Bilo bi mi drago da se ponovi ono kao što je bilo jedne godine Dinamo i Hajduk u europskoj ligi, ali ruku na srce, u ovom trenutku jedino Dinamo u Hrvatskoj ima kvalitetu za iskorak u ligi prvaka/europskoj ligi.
Lijepo da su pomladili ekipu, ali protiv Makedonaca smo vidjeli da ne znaju. Dao Bog da se poprave, ali čisto sumnjam.
očito ti nisi gledao drugu utakmicu u Makedoniji...
Ma kakva crna Barcelona? Ajde molim te budi realan, ni Hajdukov protivnik nije bio puno jači nego Dinamov ili Rijekin, naravno da su igrali dobro protiv slabijih, ali pravi test bi bio u 4. pretkolu protiv kvalitetnog protivnika. Bilo bi mi drago da se ponovi ono kao što je bilo jedne godine Dinamo i Hajduk u europskoj ligi, ali ruku na srce, u ovom trenutku jedino Dinamo u Hrvatskoj ima kvalitetu za iskorak u ligi prvaka/europskoj ligi.
Ajde prosetaj malo. Pusti nas da se mi veselimo svome Hajduku. Imas tamo temu Dinamo pa ga velicaj, ovdje to ne prolazi.
Po nekima u ovoj temi najbojle bi bilo da uopce ne pokusamo napraviti nekakvi iskorak u europi.
Pojma nemam kakvi su ovi gruzijci osim sto citam s raznih portala. Izbacili su Aalborg cak im se i trener cudi kako su to uspjeli, klub im je u financijskim problemeima i imaju 12 novih igraca, nevidim zasto ova Hajdukova momcad to nebi mogla proc. A poslje sta bude mozda nam se posreci pa u 4. pretkolu opet dobijemo jednu Unireju.
Ne radi se ovdje ni o kakvom veličanju, ja samo iznosim činjenice onakve kakve uistinu jesu, bez nekakve euforije i slično. Ne omalovažavam ni Hajduk ni Rijeku, ali istini za volju Dinamo jedini ima šanse za ulazak u ligu prvaka/europsku ligu. Hajduk će vjerojatno proći Dila Goru, ali u 4. pretkolu ih očekuje vrlo težak protivnik (Unireja/Steaua su bili bingo jer su morali rasprodati momčad zbog financijske krize, teško da se opet takvo što ponovi) za kojeg treba imati puno previše sreće za odigrati kvalitetno svih 180 minuta. Hajdukova je momčad mlada, mogu povesti, ali ponavljam neiskustvo je ono što im nedostaje za ulazak u europsku ligu. Pravi primjer je Lokomotiva prije tjedan dana. Ako ste gledali utakmicu, shvatit ćete da je Lokomotiva slabija momčad od Dynamo Minska, ali su bili borbeni i trkom nadoknadili nedostatak kvalitete. U Zagrebu su čuvali prednost i igrali predefanzivno (neiskustvo) i zato su gosti poveli 0:2. Kad su se raspištoljili, izjednačili su na 2:2, ali onda opet zbog neiskustva su primili gol za 2:3 i ispali.
Rijeka ima odličnu momčad, ali lošiji koeficijent od Hajduka tako da već danas igraju sa jakom Žilinom. Ako prođu, u 4. pretkolu ih također čeka pakao. Pravi test i za njih i Hajduk. Sretno im bilo.
Dinamo ovisi o Mariboru i još nekim ekipama od kojih samo jedna mora izbaciti nositelja kako bi Dinamo mogao biti nositelj u 4. pretkolu. Ako se to ne dogodi, Dinamu bi na put mogao stati moćan Zenit kojem Dinamo teško može parirati. Dinamo u najgorem slučaju igra europsku ligu, ali liga prvaka je cilj prvenstveno zbog zarade, iako bi bilo ljepše gledati zanimljiviji nogomet u europskoj ligi.
Evo, pogledao sam Rijeku, ugodno sam iznenađen igrom, u 1. poluvremenu je bilo fenomenalno, vidi se da Riječani znaju igrat, kontrola lopte je odlična i opasni su stalno u napadu i kontrama, 2. poluvrijeme nakon kaj su poveli 2:0 su pali i Žilina je počela stiskat. Završilo je 2:1, po meni nezasluženo za Žilinu, trebali je biti barem 3:0 za Rijeku. Nadam se da Rijeka neće ispasti zbog previše promašenih prilika.
S druge strane, gledam sad Hajduk onako malo letimično, nakon 40 minuta igre mogu reći da je Hajduk barem 2. klase ispod Dinama i barem 1. klasu ispod Rijeke. Kao što sam rekao, Hajduk je dobio gol zbog neiskustva, previše prilika propuštaju i nema ideje u igri, previše prekršaja rade i u principu takva igra ne vodi nikuda. S ovakvom igrom sumnjam da će proći dalje. Možete bacati TD-ove, ali ja samo objektivno iznosim činjenice.
Objektivno nije i letimično laičko.
Objektivno nije i letimično laičko.
Oho, ispričavam se na nestručnosti, vidim da ovdje ima i sinova Pepa Guardiole, Jose Mourinha, Carla Ancelottija...moje iskrene isprike ekspertu
Srećom pa mene oči ne varaju i vodi me razum, a ne srce pa vidim kako Hajduk stvarno igra...
EDIT: Hajduk dobio crveni, mislim da je sad sve gotovo.
Kakva šteta. Dila se samo branila i zabila jedan. Bili smo bolji u svim segmentima osim u onom najvaznijem. Nadam se da cemo ih dobit tamo.
@peterstern9 - ti pišeš gluposti, a ovaj rezultat koji je završio te samo pomazio i dao ti krila da možeš i dalje pametovati, kao da i nisi gledao utakmicu, jer rezultat je ipak takav kakav je. A stanje na terenu je bilo posve drugo, ja sam jako zadovoljan kako su ovi dečki odigrali danas i apsolutno ni po čemu nisu zaslužili poraz.
najgore od svega je to što se dogodio ovakav poraz, jer sam poraz i nije neka teška stvar jer se od ovih mladih igrača ni ne očekuju neki rezultati ove sezone, ali na ovakav način nisu zaslužili izgubiti. Zato se nadam da još ništa nije gotovo i igra se još 90 minuta, večeras je Hajduk pokazao solidnu igru i bio puno bolja momčad od Gruzijaca koji se nisu ni vidjeli na terenu.
Dila Gori a baba se češlja.
fali sriće.
vratit će se u gruziji.
ukupna vrijednost Dila Gori je nešto više od 4M,dok Hajduka oko 20M...
pametnome dosta
Ovu utakmicu danas može jedino gledati navijač Hajduka koji je zaljubljen u Hajduk i reći da je bila kvalitetna utakmica. Dila Gora je užasna momčad, a Hajduk nema kvalitete da to iskoristi, to je nažalost istina. Hajdukovi igrači kad ide neka malo teža lopta nemaju kvalitetu zaštopati loptu nego se lopta odbije kao od kamena. Ne naslađujem se, dapače, žao mi je Hajduka, volio bih da nas u europi predstavljaju Rijeka, Dinamo, Hajduk i Lokomotiva, ali nažalost to nije moguće. Žao mi je što su svi protiv Mamića, a Mamić je stvorio europski Dinamo, za razliku od Hajdukove uprave koja je prevarila navijače i ljude, pokrala sve novce i prodala im priču da će Hajduk probati sa mladim igračima. Nažalost, ti mladi igrači nisu na razini europskog nogometa. Apsolutna je istina da danas Hajduk nije imao sreće, promašili su sve i svašta, nisu zaslužili izgubiti, trebali su pobjediti ili barem nerješeno su zaslužili, ako tako budu igrali u uzvratu, mogli bi proći. Ali kad uzmemu sve u obzir, igra Hajduka nije bajna.
Apsolutna je istina da danas Hajduk nije imao sreće, promašili su sve i svašta, nisu zaslužili izgubiti, trebali su pobjediti ili barem nerješeno su zaslužili, ako tako budu igrali u uzvratu, mogli bi proći. Ali kad uzmemu sve u obzir, igra Hajduka nije bajna.
eto, ono o čemu pričam. To je sve i tu si u pravu. Nisi ti ekspert ako kažeš da su Dinamo i Rijeka kvalitetnija ekipa od Hajduka kad se to zna i logično je da jesu kad se ima novca, a Hajduk ga nema. Ali si došao u temu bezveze nastrojen u negativnom tonu, Odmah da nemaju šanse, da nemaju kvalitete i to nam je zasmetalo.
a što se tiče Mamića, tu se nikad neću složiti s tobom i tvojim istomišljenicima, kad bi mi klub pao na takve grane da neki vlasnik u njemu vidi svoju privatnu prčiju i bogati se na njemu, onda prema tom klubu više ništa nebi mogao osjećati. Bolji mi je ovakav Hajduk nego 1000 takvih Dinama. Hajduk je u ovom trenutku što se tiče vodstva sve ono što pravi klub treba i biti. O dugovima ne pričam, napravili su ih prošli lopovi koji su protjerani. Samo baci pogled u ovim trenucima na publiku u Splitu i usporedi je sa onom u Zagrebu. Zašto tamo nema nikoga?
Shvatiti će te vi jednog dana kad on završi iza rešetaka da vam je lik mazao oči sve ovo vrijeme pod maskom nekih rezultata. Što će ti klub ako nema publike, ako nema veselja? ako se naslov prvaka i ulazak u LP slavi pred 2-3000 geldatelja?
eto, ono o čemu pričam. To je sve i tu si u pravu. Nisi ti ekspert ako kažeš da su Dinamo i Rijeka kvalitetnija ekipa od Hajduka kad se to zna i logično je da jesu kad se ima novca, a Hajduk ga nema. Ali si došao u temu bezveze nastrojen u negativnom tonu, Odmah da nemaju šanse, da nemaju kvalitete i to nam je zasmetalo.
a što se tiče Mamića, tu se nikad neću složiti s tobom i tvojim istomišljenicima, kad bi mi klub pao na takve grane da neki vlasnik u njemu vidi svoju privatnu prčiju i bogati se na njemu, onda prema tom klubu više ništa nebi mogao osjećati. Bolji mi je ovakav Hajduk nego 1000 takvih Dinama. Hajduk je u ovom trenutku što se tiče vodstva sve ono što pravi klub treba i biti. O dugovima ne pričam, napravili su ih prošli lopovi koji su protjerani. Samo baci pogled u ovim trenucima na publiku u Splitu i usporedi je sa onom u Zagrebu. Zašto tamo nema nikoga?
Shvatiti će te vi jednog dana kad on završi iza rešetaka da vam je lik mazao oči sve ovo vrijeme pod maskom nekih rezultata. Što će ti klub ako nema publike, ako nema veselja? ako se naslov prvaka i ulazak u LP slavi pred 2-3000 geldatelja?
Ispričavam se ako sam djelovao grubo, ali Hajdukova sadašnjica zvuči prilično grubo kada se iznosi u obliku sirovih činjenica. Neću više poticati svađu.
Mazao on nama oči ili ne, meni je gušt gledati Soudanija, Fernandesa i njihove majstorije za što je zaslužan Mamić, a jedva čekam vidjeti ih u europskim natjecanjima. HNL mi se neda gledati jer se sveo na Dinamovu dominaciju i od ove godine su tu 4 konkurenta za ostale pozicije.
Kada govorimo o publici, lijepo bih te zamolio da ne spominješ prošlu godinu jer je tada bilo očekivana mala gledanost zbog skupih ulaznica, zbog slabih protivnika u skupini ligi prvaka i zato što je bilo rasprodaje ključnih igrača taman pred početak sezone. Prisjeti se utakmice prije 2 godine sa Real Madridom i ostale 2 utakmice kada su se karte na crno prodavale za 2000kn+ i bio je stadion ispunjen do zadnjeg mjesta. Ove godine je već u prvoj euroskoj utakmici sa Fola Eschom bilo 10 000 ljudi što je odlična posjećenost jer inače nitko ne dolazi na pretkola. Sa Sheriffom je bila prepuna sjeverna i zapadna tribina, a istok zatvoren. Dakle, oko 15 000 ljudi. Ljudi se vraćaju na Maksimir jer žele vidjeti Soudanija i druge vrhunske igrače. Ako UEFA ne zabrani Dinamu gledatelje, vidjet ćeš ove godine prepun Maksimir u svakoj utakmici em jer ljudi žele vidjeti vrhunski nogomet em jer cu cijene godišnjih karata pristupačne s obzirom na stanje u državi. Tako da ti ova priča s publikom pada u vodu.
znači PSG je bio slabi protivnik. . . . . a dila gori je jači . . . jeli to misliš ?
znači PSG je bio slabi protivnik. . . . . a dila gori je jači . . . jeli to misliš ?
Žalosno je to što je PSG u 3. jakosnoj skupini, a bio je najjači u skupini.
Evo usporedbe nakon koje bi ti stvari trebale biti jasnije:
skupina lige prvaka 2011/2012.
Real Madrid
Lyon
Ajax
Dinamo
skupina lige prvaka 2012/2013.
Porto
Dinamo Kijev
PSG
Dinamo
Primjetiš li razliku u jačini protivnika u skupini? Zašto bi ljudi davali 600+ kuna da bi vidjeli samo PSG? Porto i Dinamo Kijev su ti atraktivni protivnici? Prije 2 godine je to bilo jasno jer je na Maksimir došla jedna od najjačih svjetskih ekipa - Real sa najboljim igračem - Ronaldom.
Žalosno je to što je PSG u 3. jakosnoj skupini, a bio je najjači u skupini.
Evo usporedbe nakon koje bi ti stvari trebale biti jasnije:
skupina lige prvaka 2011/2012.
Real Madrid
Lyon
Ajax
Dinamo
skupina lige prvaka 2012/2013.
Porto
Dinamo Kijev
PSG
Dinamo
Primjetiš li razliku u jačini protivnika u skupini? Zašto bi ljudi davali 600+ kuna da bi vidjeli samo PSG? Porto i Dinamo Kijev su ti atraktivni protivnici? Prije 2 godine je to bilo jasno jer je na Maksimir došla jedna od najjačih svjetskih ekipa - Real sa najboljim igračem - Ronaldom.
Meni se čini da bi PSG i Porto napunili svaki stadion u europi, samo nebi Maksimir. I to je to, što je tu nejasno.
Kada govorimo o publici, lijepo bih te zamolio da ne spominješ prošlu godinu jer je tada bilo očekivana mala gledanost zbog skupih ulaznica, zbog slabih protivnika u skupini ligi prvaka
pazi razloga za ne doći na stadion. A pričamo o skupini Lige Prvaka
pa na ovo će ti se navijači Hajduka samo slatko nasmijati, nemoj molim te pričati takve gluposti. Hajduk u pretkolu protiv j*bene Dila Gore napuni stadion sa 30-ak tisuća ljudi, a Dinamo se natječe u LP (pazi, u skupini LP!) i kao razlog ne dolaska su skupe ulaznice i slabi protivnici (u skupini LP!).
pa da Hajduk igra u skupini LP, protiv bilo koga, sa bilo kakvom ekipom, sa neznam kakvom cijenom ulaznica, opet bi se napunio stadion veličine 3 Poljuda, a ne jedan. I zapitaj se zašto je to tako. Zato što su navijalči Hajduka zadovoljni sa svojim klubom, a navijači Dinama to trenutno za taj klub ne mogu reći, jer je to trenutno privatna prčija. Ima i tu zadovoljnih, ali sam oni koji vire iz gazdine zadnjice. I nemoj ovo shvaćati kao neku uvredu prema Dinamu jer nemam ništa protiv tog kluba, samo protiv onoga tko ga vodi i u tome je poanta svega.
Svi znaju razlog zašto ljudi ne dolaze na Maksimir, i zašto su prije dolazili. To bi bilo to, neću se više prepirati bez razloga, nema smisla, a nije ni tema.
Kada govorimo o publici, lijepo bih te zamolio da ne spominješ prošlu godinu jer je tada bilo očekivana mala gledanost zbog skupih ulaznica, zbog slabih protivnika u skupini ligi prvaka
pazi razloga za ne doći na stadion. A pričamo o skupini Lige Prvaka
pa na ovo će ti se navijači Hajduka samo slatko nasmijati, nemoj molim te pričati takve gluposti. Hajduk u pretkolu protiv j*bene Dila Gore napuni stadion sa 30-ak tisuća ljudi, a Dinamo se natječe u LP (pazi, u skupini LP!) i kao razlog ne dolaska su skupe ulaznice i slabi protivnici (u skupini LP!).
pa da Hajduk igra u skupini LP, protiv bilo koga, sa bilo kakvom ekipom, sa neznam kakvom cijenom ulaznica, opet bi se napunio stadion veličine 3 Poljuda, a ne jedan. I zapitaj se zašto je to tako. Zato što su navijalči Hajduka zadovoljni sa svojim klubom, a navijači Dinama to trenutno za taj klub ne mogu reći, jer je to trenutno privatna prčija. Ima i tu zadovoljnih, ali sam oni koji vire iz gazdine zadnjice. I nemoj ovo shvaćati kao neku uvredu prema Dinamu jer nemam ništa protiv tog kluba, samo protiv onoga tko ga vodi i u tome je poanta svega.
Svi znaju razlog zašto ljudi ne dolaze na Maksimir, i zašto su prije dolazili. To bi bilo to, neću se više prepirati bez razloga, nema smisla, a nije ni tema.
Eto bravo, neda mi se tipkat ali to je to. . .
Meni se čini da bi PSG i Porto napunili svaki stadion u europi, samo nebi Maksimir. I to je to, što je tu nejasno.
Očito ne razumiješ kako stvari funkcioniraju u Zagrebu. Nitko do sada na utakmice lige prvaka nije išao s namjerom da Dinamo pobjedi nego vidjeti zvijezde tipa C. Ronaldo, Messi itd. Reci mi neku zvijezdu iz Porta ili Dinamo Kijeva? Karte su bile abnormalno skupe i misliš da će netko dati minimalno 600 kuna da bi vidio Ibrahimovića?
Ove godine se jasno vidi da Dinamo konačno ima kvalitetne igrače i ljudi prepoznaju da imamo nekakve šanse u ligi prvaka, Soudani je zvijer, kad prođe za 10 dana Ramazan će biti još bolji, možda Dinamo bude i 3. u skupini jer više nisu kanta za napucavanje. Uz to, godišnje karte se mogu kupiti već od 250 kn. Kakva god skupina bila ove godine, gledat će se vrhunski nogomet. Odličan razlog za povratak publike na stadion.
pazi razloga za ne doći na stadion
Svi znaju razlog zašto ljudi ne dolaze na Maksimir, i zašto su prije dolazili. To bi bilo to, neću se više prepirati bez razloga, nema smisla.
Pa meni je recimo to smiješno kad na utakmice pretkola EL(!) dođe 30k ljudi, ajde da Hajduk ima neku igru pa da ljudi dođu vidjeti lijepu igru, ali očito je da Hajduk nema kvalitete za nešto više od 4. pretkola europske lige, to mi nije jasno...
Pa meni je recimo to smiješno kad na utakmice pretkola EL(!) dođe 30k ljudi, ajde da Hajduk ima neku igru pa da ljudi dođu vidjeti lijepu igru, ali očito je da Hajduk nema kvalitete za nešto više od 4. pretkola europske lige, to mi nije jasno...
ajde eto dupli facepalm, kad jedan nije dovoljan. Znači smijeno ti je vidjeti da ljudi bezuvjetno podržavaju svoj klub u velikom broju, bez obzira na protivnika sa druge strane. A ustvari što se ja čudim, ništa čudno za nekoga tko podržava Mamića, bilo je i za očekivati. Tako funkcionira njegova publika ipak. Nemoj se ljuititi, ali ovo što pišeš, stvarno čovjek se zamisli nakon toga...
Očito ne razumiješ kako stvari funkcioniraju u Zagrebu. Nitko do sada na utakmice lige prvaka nije išao s namjerom da Dinamo pobjedi nego vidjeti zvijezde tipa C. Ronaldo, Messi itd. Reci mi neku zvijezdu iz Porta ili Dinamo Kijeva? Karte su bile abnormalno skupe i misliš da će netko dati minimalno 600 kuna da bi vidio Ibrahimovića?
Ove godine se jasno vidi da Dinamo konačno ima kvalitetne igrače i ljudi prepoznaju da imamo nekakve šanse u ligi prvaka, Soudani je zvijer, kad prođe za 10 dana Ramazan će biti još bolji, možda Dinamo bude i 3. u skupini jer više nisu kanta za napucavanje. Uz to, godišnje karte se mogu kupiti već od 250 kn. Kakva god skupina bila ove godine, gledat će se vrhunski nogomet. Odličan razlog za povratak publike na stadion.
pazi razloga za ne doći na stadion
Svi znaju razlog zašto ljudi ne dolaze na Maksimir, i zašto su prije dolazili. To bi bilo to, neću se više prepirati bez razloga, nema smisla.
E TAJ KO DO SADA NIJE DOLAZIO NA MAKSIMIR S NAMJEROM DA DINAMO POBIJEDI, NIJE NAVIJAČ, NEGO DRIPAC KOJI U SOBI IMA POSTER OD RONALDA I MESSIJA. MOŽDA I BIBERA.
Ovu utakmicu danas može jedino gledati navijač Hajduka koji je zaljubljen u Hajduk i reći da je bila kvalitetna utakmica. Dila Gora je užasna momčad, a Hajduk nema kvalitete da to iskoristi, to je nažalost istina. Hajdukovi igrači kad ide neka malo teža lopta nemaju kvalitetu zaštopati loptu nego se lopta odbije kao od kamena. Ne naslađujem se, dapače, žao mi je Hajduka, volio bih da nas u europi predstavljaju Rijeka, Dinamo, Hajduk i Lokomotiva, ali nažalost to nije moguće. Žao mi je što su svi protiv Mamića, a Mamić je stvorio europski Dinamo, za razliku od Hajdukove uprave koja je prevarila navijače i ljude, pokrala sve novce i prodala im priču da će Hajduk probati sa mladim igračima. Nažalost, ti mladi igrači nisu na razini europskog nogometa. Apsolutna je istina da danas Hajduk nije imao sreće, promašili su sve i svašta, nisu zaslužili izgubiti, trebali su pobjediti ili barem nerješeno su zaslužili, ako tako budu igrali u uzvratu, mogli bi proći. Ali kad uzmemu sve u obzir, igra Hajduka nije bajna.
Tek sam se sad vratija kuci pa citam ovo. Proliv cu dobit od tvojih gluposti koje pises, gleda sam s drustvom u kaficu utakmicu i zadovoljan sam igrom, ne i rezultatom. Gruzijci su u drugom poluvremenu igrali sa sestoricom u zadnjoj liniji (to ni talijani nisu sposobni izvest). Lopta nazalost nije htjela u mrezu iako je bilo sansi, gledam Hajduk dobrih 15-tak godina i nesjecam se da smo ikad imali momcad koja radi presing kad se izgubi lopta, i koja igra okomito s idejom kako doci do protivnickih vrata a ne kao i u proslosti nabi loptu pa sta bude. Obozavam ove analize nakon jedne odgledane utakmice, Tudore zasad radi odlican posao i ima ideju koju provodi.
Kakav je to europsi dinamo ? Gleda sam taj europski dinamo protiv Sheriffa neku vecer i jos mi nije jasno kako im niste utrpali 4-5 golova, Sheriff je ocajan klub i nemaju kvalitetu da pariraju dinamu. Kakve je to lazi uprava prodala koje novce pokrala o cemu ti pricas ? Ova uprava radi svoj posao poprilicno dobro za razliku od prijasnih uprava, ne razumim odakle ove gluposti izlaze ?
Nitko ne ocekuje od ovih igraca cuda, ali se mozemo nadati, dobro je rekao sportski direktor Andersson njemu nije jasno zasto svi gledaju negativno na sve ovo i pitaju se u kojem pretkolu cemo ispast umjesto da gledamo pozitivno i nadamo se najboljem.
Drzi se ti svog mamica i dinama a nama ostavi da se radujemo mladom i poletnom Hajduku.
ajde eto dupli facepalm, kad jedan nije dovoljan. Znači smijeno ti je vidjeti da ljudi bezuvjetno podržavaju svoj klub u velikom broju, bez obzira na protivnika sa druge strane. A ustvari što se ja čudim, ništa čudno za nekoga tko podržava Mamića, bilo je i za očekivati. Nemoj se ljuititi, ali ovo što pišeš, stvarno čovjek se zamisli nakon toga...
Mamića do nedavno nisam podržavao, ali shvatio sam na Hajdukovom primjeru kakvi sve ljudi mogu doći u upravu kluba i uništiti klub kao što su uništili Hajduk. Uz to sve, ljudima muljaju oči s pričom da imaju jaku ekipu i uspjevaju dovoditi 30k ljudi na pretkolo EL! Svaka im čast! Istovremeno mi je žao svih tih ljudi i Hajduka koji to trpi i godinama je sve slabiji dok se uprava bogati. Zato, nek nam Mamić živi dok Dinamo dominira u Hrvatskoj i igra u europskim natjecanjima već 7. godinu zaredom, a ove godine je najjači Dinamo nego ikada.