Hajduk 2009/10 zaključana tema

poruka: 59
|
čitano: 8.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Hajduk 2009/10
kostolomac kaže...
Nike iD 10 kaže...
leon321 kaže...

Hajduk iz godine sve gori i gori, po svemu

jel a za koji ti klub navijas? dinamo?

hajduk uopce nije toliko los koliko u hnlu maminjo namjesta utakmice ......budimo realni hajduk je skroz dobar klub samo je uprava s*ebana....

To se vidi po rezultatima zadnjih godina kad nisu ništa osvojiliNamigiva

pa nisu oni krivi kriva je uprava...kako jedan hajduk moze izgubiti 1-0 od sibenika na poljudu a dinama dobije 2-0 na maksimiru...ili 3-0 na poljudu......to mi objasni i evo ti sad na indexu da su utakmice neke namjestene ja mislim da je dinamo na*eba i zagreb

15 godina
Hajduk kad lose igra opet ce pobijedit Dinama.
15 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10
mama mi je gej a otac lezbijka
16 godina
neaktivan
Što mislite o (mogućem) dolasku Barcelone na Poljud?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
Bilo bi mrak, jos da Hajduk pobjedi, cijeli svijet bi cuo za naseg Hajduka.
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Bilo bi mrak, jos da Hajduk pobjedi, cijeli svijet bi cuo za naseg Hajduka.

ma pobjedit će hajduk,to nije uptinu

jedino je upitno hoće li oni doći

džaba njima messi kad sa druge strane stoji najveći klub na svijetu Cool

17 godina
neaktivan

Neće se Messi naigrat pored Panđe i Buljata !Smijeh

I see banned people.
15 godina
neaktivan
Groza kaže...

Neće se Messi naigrat pored Panđe i Buljata !Smijeh

lol

15 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Ma Ibricic mladi Nazi ce njima pokazat!!1 xD

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
15 godina
neaktivan
Hexler4 kaže...

Ma Ibricic mladi Nazi ce njima pokazat!!1 xD

da nema ibričića hajduk bi bio još u većim govnima nego što je sada

15 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

U pravu si.Jedan od najboljih tranfera u zadnjih par godina je ipak Ibricic.A braca Sharbini su potpuni promasaj na odnosu onoga sto su dosad pokazali.

15 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

hajduk je bolji od dinama sta dokazuje statistika u zadnjih 8 medusobnih dvoboja

15 godina
neaktivan
pepe77 kaže...

hajduk je bolji od dinama sta dokazuje statistika u zadnjih 8 medusobnih dvoboja

hajduk samo nema sreće ko dinamoMršti se

16 godina
neaktivan
Pored toga što je Hajduk u ku*#u (uprava, treneri) ima manje 'satelitskih' gradova sa klubovima koji igraju u 1. HNL koji puštaju utakmice kao što je to kod Dinama. Oko Zg-a ima skoro 50 posto klubova iz 1. HNL i većina njih pušta utakmice Dinamu.
Da nebi ispalo da je samo do toga, Hajduk nikako da se sredi. Imaju najjaču postavu na papiru, ali im fali trener. Volio bih da se vrati Ante Miše, vodio je klub odlično, i onda je otišao, bezveze.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pored toga što je Hajduk u ku*#u (uprava, treneri) ima manje 'satelitskih' gradova sa klubovima koji igraju u 1. HNL koji puštaju utakmice kao što je to kod Dinama. Oko Zg-a ima skoro 50 posto klubova iz 1. HNL i većina njih pušta utakmice Dinamu.
Da nebi ispalo da je samo do toga, Hajduk nikako da se sredi. Imaju najjaču postavu na papiru, ali im fali trener. Volio bih da se vrati Ante Miše, vodio je klub odlično, i onda je otišao, bezveze.

ma bolje bi bilo da ih VULIĆ preuzme

15 godina
protjeran
Miro kaže...

Loš start u novoj sezoni, ali i velika reorganizacija kluba - obilježje su ovog trenutka.

Bili navijači Hajduka ili ne, vjerujem da svi želimo da se što prije vrati na stare staze slave - svima je u interesu dobar, stabilan i jak Hajduk!

P.s.

Prepucavanja i podbadanja nisu dozvoljena - ako niste navijač Hajduka ili nemate neki konstruktivan post, ignorirajte ovu temu!

"velika reorganizacija kluba"? haha, velika reorganizacija kluba su rezultati 3:0, 4:1, 5:0  exc exc, a ne konstanti rezultati 1:0, 1:1, 2:1 tj izvlačenja u zadnji tren, Dinamo sada ima iste rezultate kao i Hajduk, a Hajdukovci cjetaju od sreće dok Dinamu takvi isti rezultati su jako loša forma......toliko o tome

p>
15 godina
neaktivan
ahuramazda kaže...
Šef kaže...

ma bolje bi bilo da ih VULIĆ preuzme

MA KAD GOD HAJDUKU IDE LOŠE PREUZME IH VULIĆ I ONDA OSVOJE NASLOV

NAKON TOGA ON ODE I OPET GA ANGAŽIRAJU KAD UĐU U GOVNA

sry na caps lock

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 22:57 (patch123).
16 godina
neaktivan
Meni nije jasno zašto je Ante Miše otišao? Pa imao je skoro 10 pobjeda zaredom, onda 2-3 loše utakmice i odmah otišao ća. Šteta...
Ah, da, Vulić je najbolje riješenje za Hajduk trenutno (poslije Ante)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Meni nije jasno zašto je Ante Miše otišao? Pa imao je skoro 10 pobjeda zaredom, onda 2-3 loše utakmice i odmah otišao ća. Šteta...
Ah, da, Vulić je najbolje riješenje za Hajduk trenutno (poslije Ante)

eto, ja sam dinamovac, ali slažem se s tobom, Miše je nakon onih govana, ali baš GOVANA, u koje su upali došao i zaredao ohoho pobjeda, i oni njega nogiraju, haha, činjenice govore umjesto mene

p>
15 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Zamislite ovaj šok da Hajduk osvoji ove godine I kup(vjerojatno) i ligu (10%).

15 godina
protjeran
Hexler4 kaže...

čisto sumnjam da će uopće i kup osvojit, jednostavno nemaju tu kvalitetu da osvoje kup.

p>
15 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
Hexler4 kaže...

čisto sumnjam da će uopće i kup osvojit, jednostavno nemaju tu kvalitetu da osvoje kup.

p>

eto šibenik ima Smijeh

meni se čini da si ti došao ovdje samo podhebavat,a zapravo ti je krivo jer je hajduk izbacio voljeni dinamo iz kupa

15 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
Hexler4 kaže...

p>

Eeeej!!!! Ako imamo upravu s glupanom Kerumom i njegovin surjakon Svaguson ne znaci da nemamo kvlaitetu da osvojimo kup. A usput Hajduk bar zna koje je godine osnovan i di a bome se to za Dinamo nemoze rec.I također imamo i unikatno ime :P.

15 godina
neaktivan
Hexler4 kaže...
Eeeej!!!! Ako imamo upravu s glupanom Kerumom i njegovin surjakon Svaguson ne znaci da nemamo kvlaitetu da osvojimo kup. A usput Hajduk bar zna koje je godine osnovan i di a bome se to za Dinamo nemoze rec.I također imamo i unikatno ime :P.

dinamo više promijenio imena nego hajduk trenera u zadnjih nekoliko godina Cool

15 godina
protjeran
Hexler4 kaže...
Fish Sandwich kaže...
Hexler4 kaže...

p>

pa i nemate baš.......:)

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Hajduk_Kula

15 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...

ne znam ja ko tu koga kopira

Hajduk Kula osnovan-1925

Hajduk Split osnovan -1911

Dinamo Tbilisi osnovan-1925

Dinamo Kijev osnovan-1927

Dinamo Zagreb osnovan-1945

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 8:49 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Fish Sandwich kaže...

ne znam ja ko tu koga kopira

Hajduk Kula osnovan-1925

Hajduk Split osnovan -1911

Dinamo Tbilisi osnovan-1925

Dinamo Kijev osnovan-1927

Dinamo Zagreb osnovan-1945

ova zadnja godina ti je kriva, tu treba biti 1911

15 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
ova zadnja godina ti je kriva, tu treba biti 1911

NK Dinamo je osnovan 9. lipnja 1945. odlukom komunističkih vlasti koje su ukinule prijeratne hrvatske klubove. Dinamo nastavlja tradiciju najtrofejnijeg i najpopularnijeg zagrebačkog kluba prije 2. svjetskog rata HŠK Građanski koji je osnovan 26. travnja 1911.

dinamo dobiva ime 1945. što znači da kopiraju ostale klubove dok hajduk ima svoje ime i od nikoga ga nije uzeo

15 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Ma čak ni BBB-i neznaju kad slave svoj rođendan niti rođendan svog kluba, pa ste došli ode govorit o 'Ajduku , get a life!!

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice