GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.379
|
čitano: 829.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Stigao je i 3. napadač. Iz Augsubruga, Nathanaël Mbuku. Tamo se nije nešto naigrao, ali ima preko 80 utakmica u 1. francuskoj ligi. Sasvim solidna opcija za zamjenskoga napadača.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/nathanal-mbuku-novi-igrac-dinama

11 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
fighterZu kaže...

Stigao je i 3. napadač. Iz Augsubruga, Nathanaël Mbuku. Tamo se nije nešto naigrao, ali ima preko 80 utakmica u 1. francuskoj ligi. Sasvim solidna opcija za zamjenskoga napadača.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/nathanal-mbuku-novi-igrac-dinama

Nije napadač nego je krilo

10 godina

Realno...bili smo bolji...al eto, rezultat to ne pokazuje.

Čestitke Hajduku.

Očekivao sam totalni raspad Hajduka s obzirom na njihovu situaciju, al eto, baš im se potrefilo.

Livaja se zna "izvadit" od ostalih nema kaj i akcija je bila lijepa.

Dinamo mora poradit na obrani, mislim da je to jedini dio koji zakazuje općenito...ostalo smo poprilično dobri...čak bih rekao "champions league worthy".

imaju je*** raspored zadnjih par tjedana...makar, brate, Rog je komotno mogao pitat golmana gdje hoćeš u one dvije prilikeu drugom poluvremenu, a obje fulao....jbga

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 22:14 (MasterG).
9 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo je zasluženo izgubio, mali Baturina spor, badava mu neki potez kad je spor, petko banana, Pjaca na svojoj strani i kao da nije došao na tekmu, makedonac može grijat klupu ( skoro svaku loptu šalje nazad ), sve u svemu nije večeras bilo igre u Dinamu. 

p.s. tzv navijači na južnoj tribini su sramota... da sam Zeko, rekao bih svom kolegi u Hajduku da više njihovi navijači ne mogu na Maksimir do kraja ove godine ..., Nek gledaju iz Splita

Taraba WoW
14 godina
Taraba kaže...

p.s. tzv navijači na južnoj tribini su sramota... da sam Zeko, rekao bih svom kolegi u Hajduku da više njihovi navijači ne mogu na Maksimir do kraja ove godine ..., Nek gledaju iz Splita

Eto Boysi nikad u Splitu nisu koristili baklje. Ruže bacaju. Debili i jedni i drugi, da se razumijemo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 22:20 (antimadridista).
9 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odi u svoju temu o Hajduku i tamo se vesli pobjedi i ne opravdavaj idiote sa južne tribine.

Taraba WoW
10 godina
Taraba kaže...

Dinamo je zasluženo izgubio, mali Baturina spor, badava mu neki potez kad je spor, petko banana, Pjaca na svojoj strani i kao da nije došao na tekmu, makedonac može grijat klupu ( skoro svaku loptu šalje nazad ), sve u svemu nije večeras bilo igre u Dinamu. 

slažem se sa Baturinom, nekako je baš van svake neke forme, zabijao se, a nije napravio ništa...Petković, ne znam što bih uopće rekao osim katastrofa, napravio ništa...BTW nekako mi se čini da je Cordobu trebao izvadit oko 70-te min, kao da se ozlijedio i maltene je bio miljama od svoje pozicije, odnosno nije pratio "igru".  (inače mi je lik mrak ono što sam gledao, nije da sam puno gledao)

jeb** južbnu tribinu iobacanje baklji i sve to...ali brate, kako su mogli na stadion donesti valjda 100 baklji! (dan, dva, tri, tjedan...prije)? meni je to presmješno bilo za gledat...smatram to apsolutnim failom security/policije/organizatora (Dinama)/HNL-a 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 22:27 (MasterG).
14 godina
Taraba kaže...

Odi u svoju temu o Hajduku i tamo se vesli pobjedi i ne opravdavaj idiote sa južne tribine.

Nitko ne pravda nikoga od tih debila. Samo ti kažsm da tom tvojom logikom tvoji vlastiti navijači nebi smjeli gostovati nigdje u Hrvatskoj. Jel ti jasnije sad?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
antimadridista kaže...
Taraba kaže...

Nitko ne pravda nikoga od tih debila. Samo ti kažsm da tom tvojom logikom tvoji vlastiti navijači nebi smjeli gostovati nigdje u Hrvatskoj. Jel ti jasnije sad?

Ma pusti ga, boli ga gubitak...

Slažem se sa tobom, treba ih posnimat i nema dalje, nema utakmica na kojima ćeš doći, svih 100 (ako je svaki bacio jednu baklju, jer je izgledalo kao da iih je 100 bačeno).

Nadam se da su ih snimili, da će ih legitimirat i ćao tvoja sezona.

BTW imam na kvartu lika koji je bio banan na Dinamove utakmice (sad ću bubnut, jer se ne sjećam točno) 2 godine....znam da mu za svaku domaću utakmicu dolazila policija doma u provjeru da li je doma...pa jel nekome to treba?

9 godina
MasterG kaže...

slažem se sa Baturinom, nekako je baš van svake neke forme, zabijao se, a nije napravio ništa...Petković, ne znam što bih uopće rekao osim katastrofa, napravio ništa.

jeb** južbnu tribinu iobacanje baklji i sve to...ali brate, kako su mogli na stadion donesti valjda 100 baklji! (dan, dva, tri, tjedan...prije)? meni je to presmješno bilo za gledat...smatram to apsolutnim failom security/policije/organizatora (Dinama)/HNL-a 

A lako ih unesu, imaju pomoć od nekog oko toga ... Meni je najgore kad se navijači bilo kojeg kluba žele posrati i onda vele mi smo navijači. mi smo ovo - ono. Jebote pa dokle više ta balavurdija da radi kaj hoće i nikom niš? Bio sam jednom na kup tekmi Dinama u Gajnicama, i gledam te klince, koji još jedu tuđim zubima, uopće ne prate utakmicu nego gledaju prema tribinama skim bi se mogli potući. Jedan stariji čovjek ih gleda a oni svi u glas prema njemu sa pogrdnim riječima. Da ih pitaš koji je rezultat na utakmici ne bi imali pojma.

Taraba WoW
10 godina
Taraba kaže...
MasterG kaže...

slažem se sa Baturinom, nekako je baš van svake neke forme, zabijao se, a nije napravio ništa...Petković, ne znam što bih uopće rekao osim katastrofa, napravio ništa.

A lako ih unesu, imaju pomoć od nekog oko toga ... Meni je najgore kad se navijači bilo kojeg kluba žele posrati i onda vele mi smo navijači. mi smo ovo - ono. Jebote pa dokle više ta balavurdija da radi kaj hoće i nikom niš? Bio sam jednom na kup tekmi Dinama u Gajnicama, i gledam te klince, koji još jedu tuđim zubima, uopće ne prate utakmicu nego gledaju prema tribinama skim bi se mogli potući. Jedan stariji čovjek ih gleda a oni svi u glas prema njemu sa pogrdnim riječima. Da ih pitaš koji je rezultat na utakmici ne bi imali pojma.

Apsolutno potpisujem...to su za mene ekstremi...oni koji su tako odgojeni ili ekstremi koji su jednostavno takvi sami od sebe.

Ekstrem nije dobar nigdje, niti u prehrani niti u vjeri niti u edukaciji...pa ni u sportu (a bavio sam se vrhunskim sportom, i predstavljao Hrvatsku na mnogim natjecanjima kroz svojih 17 godina sporta, znam kako to zvuči, ali ne lažem - i u reprezentaciji)

Da se ovako izrazim, super je imati to nešto što voliš (u ovom slučaju NK...Dinamo/Hajduk/Rijeka/Međimurje/ma jeb*** Zelengaj ili Pregrada u Zagorju)...sve 5...ali daj nađi neku višu razinu života osim ekstremno i slijepo volit nešto toliko da bi maltene ubio nekog radi nečeg.--za mene su ovi ekstremi, zgubidani koji doslovno ne znaju bolje, niti traže bolje.

Jedino gdje priznajem ekstrem je kad je u pitanju rat i obitelj...tu nema dalje...za to i ja ubijam....ali veličati jednu i drugu, u ovom slučaju nogometnu, stranu toliko van pameti da ne vidiš dobro od zla mi je apsurdno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 22:45 (MasterG).
14 godina
MasterG kaže...

Čestitke Hajduku.

Očekivao sam totalni raspad Hajduka s obzirom na njihovu situaciju, al eto, baš im se potrefilo.

Dinamo mora poradit na obrani, mislim da je to jedini dio koji zakazuje općenito...ostalo smo poprilično dobri...čak bih rekao "champions league worthy".

imaju je*** raspored zadnjih par tjedana...makar, brate, Rog je komotno mogao pitat golmana gdje hoćeš u one dvije prilikeu drugom poluvremenu, a obje fulao....jbga

Ma kakav raspad Hajduka. Pa sjetite se u kakvoj je situaciji Dinamo bio prošle sezone. Svojima u okruženju sam govorio da bi Hajduk mogao dobiti tu utakmicu (čak i Hajdukovci mi nisu vjerovali ). Dinamo nakon svake reprezetnativne stanke igra kriminalno loše. Dok su se rošade događale u Hajduku, Gatusso je možda napokon i imao mir raditi sa momčadi kako spada sa vrijeme reprezentativne stanke. Derbi je derbi koliko god neki mislili da je neka ekipa prividno loša ili prividno dobra.

Nije samo obrana problem, Dinamo nema dobre mehanizme u napadu kad nema Mišića. To se danas pokazalo. Dok drugi uzdižu Petka, pravi igrač bez kojega Dinamo ne može je J. Mišić. Jednostavno njegove prizmne duboke lopte odgovaraju ovom Dinamu i Dinamo o njima previše ovisi). A nijedan igrač na klupi to ne može nadomjestiti, osim možda, sad će te se iznenaditi, Bernauera. Dinamo u veznoj liniji nema takoga igrača koji može tako dobro igrati u oba pravca. Zato je jednim dijelom Baturina odmah za koplje ispod kad nema Mišića na terenu.

Nisam previše optimističan za ovu sezonu s obzirom da se moraju igrati te europske utakmice, i to puno teže utakmice već one u prošloj sezoni. I smatram da nemamo 2 momčadi za igrat i europu i HNL, kako neki stručnjaci smatraju. Naši rivali će biti odmorni u HNL-u. Očekujem krš i lom ove sezone, a ne nekakva lagana sezona. Možda sam previše negativan u ovome trenutku, ali moramo se trgnuti i uozbiljiti. Ne možemo 2 utakmice zaredom si dozvoliti da nemamo dobar pristup.

Nisam optimističan za Bayern. Nadam se da neće biti gaženje što nažalost se ne bi iznenadio u ovom trenutku kako nam obrana izgleda. Ali što je tu je, idemo korak po korak. Daj mi samo pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 22:51 (fighterZu).
10 godina
fighterZu kaže...
MasterG kaže...

Čestitke Hajduku.

Ma kakav raspad Hajduka. Pa sjetite se u kakvoj je situaciji Dinamo bio prošle sezone. Svojima u okruženju sam govorio da bi Hajduk mogao dobiti tu utakmicu (čak i Hajdukovci mi nisu vjerovali ). Dinamo nakon svake reprezetnativne stanke igra kriminalno loše. Dok su se rošade događale u Hajduku, Gatusso je možda napokon i imao mir raditi sa momčadi kako spada sa vrijeme reprezentativne stanke. Derbi je derbi koliko god neki mislili da je neka ekipa loša.

Nije samo obrana problem, Dinamo nema dobre mehanizme u napadu kad nema Mišića. To se danas pokazalo. Dok drugi uzdižu Petka, pravi igrač bez kojega Dinamo ne može je J. Mišić. Jednostavno njegove prizmne duboke lopte odgovaraju ovom Dinamu i Dinamo o njima previše ovisi). A nijedan igrač na klupi to ne može nadomjestiti, osim možda, sad će te se iznenaditi, Bernauera. Dinamo u veznoj liniji nema takoga igrača koji može tako dobro igrati u oba pravca. Zato je jednim dijelom Baturina odmah za koplje ispod kad nema Mišića na terenu.

Nisam previše optimističan za ovu sezonu s obzirom da se moraju igrati te europske utakmice, i to puno teže utakmice već one u prošloj sezoni. I smatram da nemamo 2 momčadi za igrat i europu i HNL, kako neki stručnjaci smatraju. Naši rivali će biti odmorni u HNL-u. Očekujem krš i lom ove sezone, a ne nekakva lagana sezona. Možda sam previše negativan u ovome trenutku, ali moramo se trgnuti i uozbiljiti. Ne možemo 2 utakmice zaredom si dozvoliti da nemamo dobar pristup.

Nisam optimističan za Bayern. Nadam se da neće biti gaženje što nažalost se ne bi iznenadio u ovom trenutku kako nam obrana izgleda. Ali što je tu je, idemo korak po korak. Daj mi samo pobjede...

Slažem se sa sa gotovo svime navedenim.

Petković je, barem do sad, ove sezone realno shit...ali, kad gledam sa usporedbom prošle sezone.

Gdje je maltene, solo osvojio ligu i bio apsolutni vrh 4mj (pa i više).

Ja gledam to kao da ga uspoređujem sa najboljom...formom/igrom/klupskim stanjem/ligom...ikad) nadam se da mu to nije bila najbolja sezona u njegovoj karijeri.

Jbga, trenutno...i ja bih ga stavio i reko "Ma možda će se konačno probudit, napravit čudo iz ničega i krenut kao prošle sezone"....ali za sad, jedno veliko NE.

Što se tiče ostatka, ne znam, meni to izgleda čak i ok (osim obrane, koja je po meni kritična)...

Slažem se sa komentarom za Mišića, ali realno, koliko smo njega vidjelida možemo procijenit konzistenciju itd.

Baturina mi nije izgledao toliko loše..osim što je silovito gurao među 5 igrača u 16m  (kao da Barcu gledam koja MORA ući sa loptom u gol)...al ok, slažem se...na kraju nije napravio ništa spektakularno

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Možda sam sada malo prenegativan u ovome trenutuku. Više sam naginjao prema pobjedi ili X-u. Ali s obzirom na prvu utakmicu sa Qarabagom, utakmicu sa Rijekom (gdje je bez problema Rijeka mogla odnijeti sva 3 boda) pa reprez. pauza znao sam da ako se ne izađe sa pravim pristupom, dogoditi će se isto što i prošle godine u prvoj utakmici HNL-a sa Hajdukom. U igri jesi malo bolji, ali imaš predosjećaj da će Hajduk doći do šanse i dati gol, a mi ćemo svoje poslije prokockati. Al i malo je previše toga lako ćemo pristupa (prvenstveno radi medija i ulaska u ligu prvaka). Stalno imam osjećaj da premalo riskiramo sa dodavanjima, u obje utakmice idemo na siguricu. I ono što sam primjetio kod Jakir-a su čudne odluke kad se utakmica gubi. Nisu mi bile jasne neke pozicije nakon primljenoga gola.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 23:25 (fighterZu).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

21 utakmica bez poraza (18 pobjeda i 3 nerješena)
Teorija velikih brojeva, moralo se i to desiti.
Nije zaslužen poraz, ali je pitanje da li je i zaslužen osvojen bod protiv Rijeke. To je nogomet.
Po meni je pogreška promjena sustava u 3-5-2 u drugom poluvremenu.
To je super protiv slabijoj ekipa, ali problematično protiv kvalitetnijih. 
Prvo poluvrijeme 7-1 udarci, korneri 4-1. Drugo poluvrijeme 12-9 udarci, korneri 4-4

Gol, dvije vezane pogreške. Mmaee nepotrebno izlazi u pokrivanje igrača u sredinu, Katarina (do tada i poslije odličan) ne istrčava van (da ostavi Livaju u ofsajdu), već ga ide pokrivati. 
Naravnom, da je Rog zabio, moglo je to sve otići u nekom pozitivnijem smjeru.
Petković opet loš.
Cordroba ima potencijala. Stalno traži dubinu, ide u dribling. Treba još popraviti defanzivni blok i taktičko postavljanje. Nekoliko je puta nepotrebno izašao u neispješan presing i ostavio ranjivu svoju stranu.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo umjesto da ubije prvenstvo zadnje dvije tekme se postavio kao ona stvar. Protiv Rijeke je zalaganje na kraju bilo sramota.

Danas ne razumijem kaj je Jakirović izvodio. Vraćanje na prošlu sezonu? 

Razumijem da Ademi igra derbi, al od 60. minute kada i može nekog ulovit na terenu. 

Cordoba koji se još prilagođava u prvoj. Kulenović na klupi. Pred kraj tekme kad se vadi ubacuješ debitanta. WTF.

S kojim god sastavom izašao Dinamo bi opet napravio više prilika. Al ovako laički gledano mi izgleda kao totalni promašaj roatcije igrača i sustava za ovu tekmu. Da je krenuo obrnuto a azvršio u ovom sastavu kako je započeta tekma mislim da bi bilo par komada u Hajdukovoj mreži.

Ovako kao da vole živjet pod stresom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 1:13 (plavi08).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Svima lagano oduzet na placi 20 posto i igracima i treneru ,tu su radi place pa ce ih to najvise zaboljet i kao bonus za sramotu trening odmah ujutro u 8 ,igracima za pristup a treneru za neznanje kako motivirat igrace za hnl,i neznam jel se vidjelo na prijenosu al  s tribana se vidjelo,ponasanje livaje kada je simulirao prekrsaj i bio van terena pa lik ude u teren pa se opet baci u terenu samo da bi zadrzao vrijeme katastrofa ,klupa hajduka koja dvaputa pukne loptu sa strane u teren tako da se na terenu nalaze dvije lopte samo da se zadrzi vrijeme sramota ,onda bakljada torcide i onoliko unesenih baklji sramota policije i redarske sluzbe tu bi trebali frcat otkazi ,onaj mulac od suca ,prilaze mu igraci i unose u facu a on umjesto da im da zute kartone on se snjima raspravlja i onda ga na kraju u nervoze i sudi lose , pa nije ni cudo sto pljuju po sucima i sto djeca rade gluposti kad su institucije od sudaca klupe redara igraca policije tako srozane a trebale bi bit uzor tim klincima 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 9:21 (Andi_zg).
10 godina
Andi_zg kaže...

Svima lagano oduzet na placi 20 posto i igracima i treneru ,tu su radi place pa ce ih to najvise zaboljet i kao bonus za sramotu trening odmah ujutro u 8 ,igracima za pristup a treneru za neznanje kako motivirat igrace za hnl,i neznam jel se vidjelo na prijenosu al  s tribana se vidjelo,ponasanje livaje kada je simulirao prekrsaj i bio van terena pa lik ude u teren pa se opet baci u terenu samo da bi zadrzao vrijeme katastrofa ,klupa hajduka koja dvaputa pukne loptu sa strane u teren tako da se na terenu nalaze dvije lopte samo da se zadrzi vrijeme sramota ,onda bakljada torcide i onoliko unesenih baklji sramota policije i redarske sluzbe tu bi trebali frcat otkazi ,onaj mulac od suca ,prilaze mu igraci i unose u facu a on umjesto da im da zute kartone on se snjima raspravlja i onda ga na kraju u nervoze i sudi lose , pa nije ni cudo sto pljuju po sucima i sto djeca rade gluposti kad su institucije od sudaca klupe redara igraca policije tako srozane a trebale bi bit uzor tim klincima 

je, vidlo se ovo Livajino i na TV-u...ali što reći, klasično zadržavanje vremena, svi to rade

14 godina
Andi_zg kaže...

,onda bakljada torcide i onoliko unesenih baklji sramota policije i redarske sluzbe tu bi trebali frcat otkazi 

Izgleda da ovakva situacija odgovara vodstvu i nekome od gore. Jer me nitko ne može uvjeriti da se onoliko baklji može unijeti na stadion nezapaženo. Da je 10 baklji ajde dogodi se, uvijek nekako promakne. Ali ovo je sve gore i gore, cijela artiljerija po 15 minuta gori i puca i da to na ulazu u stadion prolazi samo tako? Moš mislit.

HNS lijepo ubire lovu od kazni, nit su orali nit kopali. A ta lova ko zna gdje završava. Jer ulaganja se ne vide. Bitno da tereni u Kranječevićevoj, u Puli, Šibeniku itd. izgledaju kao neka njiva za sadnju povrća a ne prvoligaški stadion i igrači se na tim terenima ozljeđuju samo tako.

Kako je moguće da nitko od ljudi koji su plaćeni za osiguravanje utakmice i policije nikad ne bude kažnjen za ovakve propuste? Jer to je njihov posao da spriječe unos. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 11:31 (antimadridista).
3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Mora se priznati da je Hajduk taktički odigrao mudrije, uz genijalnog Livaju zasluženo pobijedio.

Čestitam Hajduku.

Pa da, prznica Dalić ne zove našeg najboljeg napadača u repku.

Možda bi, da mu Livaja pokloni najnoviji iPhone (ne mora ga ni kupiti)

合氣道
13 godina
Zaporožac kaže...

Mora se priznati da je Hajduk taktički odigrao mudrije, uz genijalnog Livaju zasluženo pobijedio.

Čestitam Hajduku.

Utakmica siromašna pravim prilikama.  Haduk je svoju iskoristio, a m svoju nismo.

Čestike Hajduku na pobjedi.

Livaja se oprostio od reprezentacije.

Nikoga ne treba moliti da igra za Hrvatsku

Da želi igrati, igrao bi.

14 godina
C64 kaže...
Zaporožac kaže...

Čestitam Hajduku.

Utakmica siromašna pravim prilikama.  Haduk je svoju iskoristio, a m svoju nismo.

Oprostio se od reprezentacije jer nitko iz te reprezentacije nije stao u njegovu obranu nakon što je napadnut na treningu REPREZENTACIJE, znači ne Hajduka. I oprostio se nakon što ga Dalić nije pozvao jer ga, citiram, "želi zaštititi od eventualnih nereda u Rijeci".

To mi dođe tipa ko da ne zove Modrića u reprezentaciju ako se igra u Splitu jer bi ga tamo netko mogao vrijeđati. Sve priče velika familija ovo, ono. A u toj situaciji nula bodova od familije.

10 godina
antimadridista kaže...
C64 kaže...
Zaporožac kaže...

Čestitam Hajduku.

Oprostio se od reprezentacije jer nitko iz te reprezentacije nije stao u njegovu obranu nakon što je napadnut na treningu REPREZENTACIJE, znači ne Hajduka. I oprostio se nakon što ga Dalić nije pozvao jer ga, citiram, "želi zaštititi od eventualnih nereda u Rijeci".

To mi dođe tipa ko da ne zove Modrića u reprezentaciju ako se igra u Splitu jer bi ga tamo netko mogao vrijeđati. Sve priče velika familija ovo, ono. A u toj situaciji nula bodova od familije.

Ovak...do sada sam se maltene sa svime slagao što si rekao...ali ovo brate, nema veze sa vezom...to što on nije u repki definitivno nije razlog što si spomenuo.

Livaja je odličan igrač, ali je očito mentalni/socijalni idiot za sve drugo....što izgleda funkcionira u Hajduku, gdje je sa svojima i nije takav ili ga ne doživljavaju takvim, sve pet.

ne možeš se tako ponašati u REPKI...nije on nikakav Bog niti batina (pa ni Modrić)...nitko nije...i tako bi trebalo ostati...al respekt se treba ZARADITI godinama.

Pričam o kemiji sa ostalima, a nitko ne može reći da su svi igrači repke Zagrepčanci, pa da su ga zato "napali" odnosno nisu branili...ako ne ide, onda ne ide.

To što si "najbolji" igrač ne znači ništa, ako te nitko drugi ne poštuje niti možeš komunicirati sa ostalima...onda ne možeš niti funkcionirati sa ostalima...ne postoji solo igrač niti klub u reprezentaciji.

Moje mišljenje je da taj igrač u niti jednom drugom Hrvatskom klubu ne bi opstao.

Zabijao bi golove itd...ali radi profesionalnosti drugih, ne njega.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 22:30 (MasterG).
14 godina
MasterG kaže...
antimadridista kaže...
C64 kaže...
Zaporožac kaže...

Čestitam Hajduku.

Ovak...do sada sam se maltene sa svime slagao što si rekao...ali ovo brate, nema veze sa vezom...to što on nije u repki definitivno nije razlog što si spomenuo.

Livaja je odličan igrač, ali je očito mentalni/socijalni idiot za sve drugo....što izgleda funkcionira u Hajduku, gdje je sa svojima i nije takav ili ga ne doživljavaju takvim, sve pet.

ne možeš se tako ponašati u REPKI...nije on nikakav Bog niti batina (pa ni Modrić)...nitko nije...i tako bi trebalo ostati...al respekt se treba ZARADITI godinama.

Pričam o kemiji sa ostalima, a nitko ne može reći da su svi igrači repke Zagrepčanci, pa da su ga zato "napali" odnosno nisu branili...ako ne ide, onda ne ide.

To što si "najbolji" igrač ne znači ništa, ako te nitko drugi ne poštuje niti možeš komunicirati sa ostalima...onda ne možeš niti funkcionirati sa ostalima...ne postoji solo igrač niti klub u reprezentaciji.

Moje mišljenje je da taj igrač u niti jednom drugom Hrvatskom klubu ne bi opstao.

Koliko je prošlo igrača sa upitnim mentalnim sklopom kroz reprezentaciju dosad, pa to nikome nije smetalo? Kakav je slučaj bio recimo Ćorluka? Imao je masu ekscesa kroz karijeru, ne vidim da mu se govorilo da ne smije igrati u reprezentaciji zbog toga (pjevao je jebi se jebi Splite između ostalog) sad je još i u stožeru reprezentacije nakon klupske karijere.

Rebić je još veći propuh u glavi od Livaje pa nikome nije smetao dok je igrao na toj razini kao na SP 2018. Kasnije kad su došle ozljede i kad je pao, odjednom se počelo pričati o tome kako se nezna ponašati i slično.

A to da Livaja nigdje nebi tako prolazio osim u Hajduku su gluposti. Čovjek je bio proglašen najboljim igračem Grčke lige dok je igrao tamo. A njihova liga se popiša po našoj.

Anyway, zagazili smo debelo u off topic, neću dalje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 23:06 (antimadridista).
16 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Di ste ovdje našli raspravljati o Livaji i reprezentaciji?!?

Ako vas baš škaklja ta tematika, imate temu - Hrvatska nogometna reprezentacija

...
10 godina
antimadridista kaže...
MasterG kaže...
antimadridista kaže...
C64 kaže...
Zaporožac kaže...

Čestitam Hajduku.

Koliko je prošlo igrača sa upitnim mentalnim sklopom kroz reprezentaciju dosad, pa to nikome nije smetalo? Kakav je slučaj bio recimo Ćorluka? Imao je masu ekscesa kroz karijeru, ne vidim da mu se govorilo da ne smije igrati u reprezentaciji zbog toga (pjevao je jebi se jebi Splite između ostalog) sad je još i u stožeru reprezentacije nakon klupske karijere.

Rebić je još veći propuh u glavi od Livaje pa nikome nije smetao dok je igrao na toj razini kao na SP 2018. Kasnije kad su došle ozljede i kad je pao, odjednom se počelo pričati o tome kako se nezna ponašati i slično.

A to da Livaja nigdje nebi tako prolazio osim u Hajduku su gluposti. Čovjek je bio proglašen najboljim igračem Grčke lige dok je igrao tamo. A njihova liga se popiša po našoj.

Anyway, zagazili smo debelo u off topic, neću dalje.

slažem se za OT, samo da ovo stavim

"Moje mišljenje je da taj igrač u niti jednom drugom Hrvatskom klubu ne bi opstao."

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

naši nisu došli na tekmu večeras

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Usrali se ko grlice, niti trke, niti presinga, ništa. Spustili gaće još na aerodromu.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

sta se ovo desava

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

A skužili frajeri da se može igrati protiv Bayerna. Ajmo!

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice