FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 421.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Liverpool
ATJ Lučko
14 godina
FC Liverpool

Koliko vidim po forumima, navijači su jako sretni zbog Balotelija, iako ima i onih koji misle da će sje?at atmosferu u svlačionici. Na papiru transfer izgleda idealno, ovakav igrač za malo para je pun pogodak ali stvar je u tome što je Baloteli tempirana bomba i pitanje je koliko je promjenio ponašanje(i Suarez se promjenio pa ponovno grize...). Rodgers gradi ekipu na teamworku i dobroj atmosferi u svlačionici, a ako se Mario nije popravio psihički bit će problema.

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Debitirat protiv Citya nece sigurno jer nisu sredjeni papiri,a nije imao niti jedan trening sa ekipom. Predstavljanje ce vjerovatno biti sutra oko 12 kao i svi Liverpoolovi transferi.

Jos uvijek neznam zasto ga ljudi i dalje napadaju te zovu zlocestim? Pa sta je covjek u Milanu napravio ? U onakvom okruzenju je bio daleko najbolji igrac,a jos je i dosta golova zabio. Njegov agent je rekao da mu je ovo posljednja sansa da se dokaze,a i sam je pristao na manju placu. Kada su ga navijaci onako docekali i sam je vidio u koju je porodicu stigao. Sazrio je malo,a i jos vise ce uz Gerrarda,a i Rodgersa jer njih dvojica su fenomenalni. Vidjet cemo uskoro sto ce se zbivati dalje.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
14 godina
FC Liverpool

Kažu da je stvar sređena, sada, hoće li zaigrati već večeras, pitanje je {#} ?!?!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/balotelli-potpisao-za-liverpool/767421.aspx

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
FC Liverpool
Imate link za večerašnju utakmicu ?
btw:Balotelli večeras ne može igrati ?
www.youtube.com/user/Raptor44HDProduction Free Sony Vegas Intro Templates !
16 godina
Re: FC Liverpool
ArminBHF44 kaže...
Imate link za večerašnju utakmicu ?
btw:Balotelli večeras ne može igrati ?

Ma najbolje ga odma stavit u utakmicu bez praktički niti jednog treninga s ekipom čim je službeno predstavljen 2 sata prije utakmice jel ?

Ima prijenos na SK, ako nemaš program ima brdo opcija na netu kako gledat utakmice u HD preko ITV-a ili nekih drugih stranica i programa.

LOL EUNE: slinA
12 godina
neaktivan
FC Liverpool
Nepotreban sarkazam ali hvala.
www.youtube.com/user/Raptor44HDProduction Free Sony Vegas Intro Templates !
14 godina
FC Liverpool

Tek je potpisao, ne može nikako igrati. Postava večeras izgleda ovako:Mignolet, Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno, Henderson, Gerrard, Allen, Coutinho, Sterling, Sturridge. 

Tu su još na klupi: Jones, Toure, Sakho, Manquillo, Can, Markovic, Lambert.

Jako sam zadovoljan transferima ovo ljeto, dobili smo jako puno na širini momčadi. Ova klupa izgleda sjajno, a treba tu još računati i na Lallanu i Balotellija koji će najvjerojatnije u prvu postavu čim budu spremni. Jedina sitnica na kojoj falimo, ali napominjem sitnica je zamjenski golman, eto jedino tu smo mogli uzeti još nekoga i onda bi ovo bio perfektan transfer rok, ali dobro je i ovako.

YNWA, idemo po pobjedu nad Cityem :)

btw. Ja gledam na ovom streamu(upišite lozinku, piše ispod): http://streamsp.com/  

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 20:56 (Keops).
15 godina
FC Liverpool

Real Madrid, Basel, LIVERPOOL, Ludogorec

Dobra skupina, trebali bi proći {#}. Ponoviti 2008./2009. i biti prvi u skupini hihi {#}.  

16 godina
FC Liverpool

LOL EUNE: slinA
14 godina
FC Liverpool

Odlična skupina, nebi trebali imati problema, osim borbe za prvo mjesto.

12 godina
FC Liverpool

Uzimamo li danas ?  {#}

moze neki stream na pp

14 godina
FC Liverpool

Obzirom na do sada viđeno, u zadnjih četri pet kola, protiv Basela očekujem rovovsku bitku sa golovima na obje strane.

Sada, tko će eventualno zabiti gol više, ja se iskreno nadam FC Liverpool.

ATJ Lučko
14 godina
FC Liverpool

Ekipa bez Sturridgea ne zna igrati napad, svarno ružno izgledamo.

14 godina
FC Liverpool
Prošlo kolo su dečki nekako na jedvite jade pobijedili, mogu li i večeras nešto slično ponoviti?!?!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 20:17 (ATJLučko).
12 godina
FC Liverpool
Za sad nije dobro, ako se danas izgubi treba se ozbiljno zapitati kako i s kim dalje ://
14 godina
FC Liverpool

Zašto se igralo sinoć, a ne vikendom? No dobro, s obzirom u kakvom smo stanju treba slaviti i pobjedu protiv Leicestera.

14 godina
FC Liverpool

Osobno, ne smeta mi Mario Manđukić u Arletico Madridu, ipak, tercet Hrvata u La Liga natjecanju lijepo zvuči a i izgleda. 

Ali, niti ova opcija mi ne izgleda niti zvuči loše, niti imalo!!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/metro-liverpool-ce-za-mandzukica-ponuditi-cak-36-milijuna-eura-/816067.aspx

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

Osobno, ne smeta mi Mario Manđukić u Arletico Madridu, ipak, tercet Hrvata u La Liga natjecanju lijepo zvuči a i izgleda. 

Ali, niti ova opcija mi ne izgleda niti zvuči loše, niti imalo!!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/metro-liverpool-ce-za-mandzukica-ponuditi-cak-36-milijuna-eura-/816067.aspx

Ne, hvala.

Muka mi ga je gledat u reprezentaciji, a ne još i u klubu svaku nedjelju.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
neaktivan
FC Liverpool

Nisam navijač Liverpoola,ali po meni Liverpool ima najbolje navijaće na svijetu,kada je Liverpool gubio 3:0 od Milana Liverpoolovi navijači su počeli pijevati "You'll Never Walk Alone" i na kraju su izjednačili i pobijedili Milan na penale.Svaki put se naježim kad pogledam ovo 

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
14 godina
FC Liverpool

Danas zadnji puta u ovakvom obliku postave, od Anfield Road stadiona i vjerne publike zauvijek oprašta Stevie G., Veliki Steven Gerarrd! 

Ja sam ponosan što sam bio dio ovog vremena, pogotovu ovog i ovakvog FC LIVERPOOL-a!!!! 

Ne znam koliko kojem klubu može pofaliti neki igrač, koji je završio sezonu u nekom klubu, ali koji je imao CIJELU KARIJERU u jednom klubu, čini mi se NEPROCJENJIVO!!!!! 

STEVIE G, YOU NEWER WALK ALONEEEEEEEE!!!!!

ATJ Lučko
15 godina
Definitivno odlazi veliki igrač. Trebat će vremena da se navikne na novi Liv bez Gerarda.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
FC Liverpool

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
neaktivan
FC Liverpool

Samo da dovedemo Lacazetta i prvenstvo je naše.Firmino je zvijer od igrača,Clyne i Ings isto,bit će ovo zanimljiva sezona :D

14 godina
FC Liverpool

Teško da će išta od Lacazettea biti, nek novine pišu koliko hoće, ali ja se ne želim tome nadati. Imati će on puno jače ponude od Liverpoola gdje će igrati i Ligu prvaka. Najrealnija opcija je da ćemo dovesti Bentekea i onda ako bi još našli nekog veznjaka rok bi bio odličan.

11 godina
neaktivan

Nije ni Benteke loša opcija,al zamjeram upravi Liverpoola jer kupuje svijetu "nepoznate" igrače,a za te novce su mogli dovest jedno pravo pojačanje,novog Suareza.Kolko su samo novaca potrošili na Balotellija,Lallanu,Borinija i ostale.

11 godina
protjeran

Dobro otvaranje sezone za Liverpool- mučili su se, ali Stoke je uvijek  tvrd i neugodan kući.

Trebat će par kola da se uigra ekipa i kad se vrati Sturridge to bi moglo odlično izgledat.

Brzi i neugodni Sterling nedostaje mnogo ali šta je tu je. Pojačanja izgledaju obećavajuće.

Clyne solidan na beku, Milner je kao što sam i pretpostavljao prije svega  radilica i trkač ali ima i solidnu tehniku,

Benteke debitirao odlično - gradi se , bori i odličan u skoku a kad bude imao više podrške iz veznog reda sigurno će se pokazati 

u pravom svijetlu. Od Firminha najviše očekujem, a u ovih par minuta što je dobio pokazao je kolko je neugodan i odličan tehničar.

YNWA 

14 godina

Kakav je Lovren bio danas, nisam gledao utakmicu?

11 godina
protjeran
Keops kaže...

Kakav je Lovren bio danas, nisam gledao utakmicu?

Iznenađujuće Lovren je bio dosta dobar.

Bez većih kikseva, osim kad je pokupio žuti radi nepotrebnog laktarenja.

Ipak mislim kad se Sakho oporavi da Lovren ide na klupu , 

jer Sakho nije sklon glupim kiksevima i odlično i smireno iznosi loptu.

14 godina
FC Liverpool

Vjeruj mi da je Lovren za sada u prvih 11 i biti ce bez obzira na Sakho-a samo ako ne počne s glupim kiksevima. Ovo je nova sezona i svi, a pogotovo Rodgers mu žele dati novu priliku da pokaze da moze biti dobar kao i u Southamptonu. Uostalom, malo je cudan Rodgers sto se tice Dakhoa, jako puno puta mu nije davao prilike kad je trebalo proteklih sezona sto mi je zao jer ako ne bude igrao ove sezone sigurno je da odlazi iduce ljeto.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice