FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.690.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Jbg momci znaju da ce dogodine Real biti posran od strane Atletica i Barce i to brutalno...Momcad je ispucala svoju srecu vise nitko ne zeli ni doci tako da mozemo ocekivati cca po 3,4 gola u mrezi reala...

Za Barcu brutalan prijelazni rok Vidal je i sluzbeno novi igrac Barce.Jos je i stigla sluzbena ponuda WH za Gomesa...

Sto reci nego Abidalu odmah produziti ugovor.

Apsolutno ne. Real ce biti daleko bolji nego proslu sezonu. Bez obzira da li nekoga doveli ili ne. Sa olezabalom i viniciusom vec imaju jaci tim. Vaskez i asenho su zreliji. Ronaldo im je proslu sezonu vise smetao na terenu nego doprinosio tako da je dobro za Real sto vise nije tu.

10 godina
FC Barcelona

Mislim cak je i razumljivo to sto se neki pojedinci daju lako isprovocirat i izbacit iz takta pa onda polude i razbiju sve oko nas hahah.

Ovdje sve neki opasni, covjece ako do sad nisi skuzio da te pravim glupim i da se samo sprdam s tobom kao i ostatak foruma a ti places, trudis se odgovorit, pises biblije i tupis po istome, onda nikad neces ni skuzit da je zapravo svima zanimljivo potpalit malo vatru kraj nekog priglupog i malo se nasmijat. Bacis im kost oni se igraju sve dok im ne bacis jos jednu i tako ce u krug dok ne shvate da ih se vuce za nos a to ce bit - nikad ocigledno. I onda te osobe ocekuju da ih netko shvati ozbiljno a ima takvih sigurno 4,5 sta dolaze tu.

Cak ima par trolera koji svakodnevno dodju u ovu temu podjeliti nesto vrlo pametno sa nama ali kada vide da im ne uspjeva i da ih netko samo prca povuku se, a ovaj ostatak druzine.. frende, to mozes radit sta zelis on ne trza samo po svom tuce haha strasno, strasno.

Znam osobno 2 decka iz ove teme koji su dosta aktivni i bas smo komentirali kako je smijesno i zalosno kada mozes jedne te iste osobe navlacit na prakticki istu pricu tako da ostatak ove teme ne znam zasto se buni oko tih ljudi.. da ih nema ne bi se imali kome smijat.

Samo kada dodju sa svojim klasicnim forama bacite im kost i oni ce pocet lajat, ne grizu samo ne prestaju lajat

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2018 10:18 (el.šef).
11 godina
protjeran

Da taj rezervni desni bek koji ce vidjeti 5 utakmica u godini i brazi9lski klinac od 17 godina ce zamjeniti Ronalda koji daje po 50 golova svake sezone.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo i Vidal prodan za 8.5 plus 2 u varijblama...Odličan posao panj manje u ekipi...Još Paco/Munir,Gomes i Mina i to je to...Mina ce biti prodan 100 posto jer nema drzavljansto u EU.

Još makar jedan od ovih panjeva i nikad spremniji za novu sezonu.

10 godina

Navodno ce doci jos jedno ime a otici ce Mina, Paco i Gomes. To je vec sad odlicno ali treba malo ispraznit taj vezni, Denis mora otici.

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Evo i Vidal prodan za 8.5 plus 2 u varijblama...Odličan posao panj manje u ekipi...Još Paco/Munir,Gomes i Mina i to je to...Mina ce biti prodan 100 posto jer nema drzavljansto u EU.

Još makar jedan od ovih panjeva i nikad spremniji za novu sezonu.

imam osjecaj da kupovina jos uvijek nije gotova. prodajom paca, gomesa i mine cemo dobit 70,80mil eura.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Da...Abidal je napravio odličan posao...Onaj kloc Roberto nam je dužan 2 LP zbog svojih sugavih transfera.

Mogao bi doći FDJ nakon što Ajax završi sa LP.Možda ga se kupi a ostane na posudbi.

Ili neki spic nebi bio loš.

Očekuje se Mina za 35 miliona,Rafinha za 25 i Gomes za 20.

10 godina
FC Barcelona

Vec je odlican posao prodati Minu za 30/35M ali ako se radi o Manchester Unitedu njima se svakakve budale uvaljuju za opasne cifre tako da se ne bi cudio ako bi Barca izvukla 45/50M.

Ljudi i vecina novina prica o Pogbi ali cisto sumnjam da je to izvedivo a i vezni je trenutno bukiran.

Ja osobno bi volio da dodje jedna prava 9 koja ce malo uzdrmat Suareza.

Vezni red je super sada, jos ako bi Coutinho igrao u sredini to je preverzija, o napadu se nema sta pricati najbolji na svijetu, obrana bolja nego zadnjih 5 sezona, tu smo se uvjek mucili ali i na tom dijelu sada izgledamo JAKO odlicno.

Ovo je timcina, sada kada ovaj rok zavrsi treba se opustit i samo pratiti kako ce Valverde ovo poslozit sumnjam da ce imati kredita za jos jednu sezonu ako nesto fali ovu tako da ce sezona biti jako zanimljiva a bit ce i dosta pritiska, sto na trenera tako i na igrace koji su napokon dobili pravu konkurenciju. 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Počevši od 12.8. pa sve do 7.10. Barca ima na papiru izgledno lagan raspored, izuzev LP što ćemo saznati naknadno. Jako puno vremena da se isprobaju/rotiraju igrači, usavrši igra, rasporede formacije i onda puni elana uletit u tri teške tekme zaredom, Valencia (A), Sevilla (H) i Real (H). Znači da tih tekmi Barca vrlo lako može imati skor 7-0 u prvenstvu i usuđujem se gurnut ruku u vatru za clean sheet također

artuditu
10 godina
FC Barcelona

Ovaj mali Puig je odlican

15 godina

Nadam se da će prestat sa tim putovanjem u SAD i odigravanjem nepotrebni utakmica. Kakve su to pripreme ako ti fali pola ekipe?! 

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Nadam se da će prestat sa tim putovanjem u SAD i odigravanjem nepotrebni utakmica. Kakve su to pripreme ako ti fali pola ekipe?! 

neće, to rade zbog sponzora. iduce sezone idu u japan.

10 godina
FC Barcelona

Sta mislite o nekim Valverdeovim forsiranjima igraca na njihovim neprirodnim pozicijama?

Meni se to nimalo ne svidja. Ajde pripreme su pa se sve moze i treba probati ali kada vidis da ne moze igrati tu onda prestani forsirat a znamo koliko je bio uporan cak i kad netko odigra kriminalno 3 utakmice za redom na krivoj poziciji.

Bas me zanima kako ce postavit ekipu ovaj stari.. jedno je sigurno nitko ne treba ocekivat da ce mu Dembele,Malcom,Arthur igrati u prvoj. Sto je i razumljivo, trebaju sami izbaciti kolege iz prvih 11, ma da sve manje mi se svidja Valverde s nekim svojim odlukama ali uopce ne serem nit cu srat lik je kvalitetan takticar, ja mu dajem kredita jos ovu sezonu onda cemo znati je li za Barce.

Nemojte se cudit ako ce stavljat Coutinha desno, Malcoma lijevo, Roberto ce nam i dalje biti desni bek, cak se ne treba cuditi da Suarez igra lijevo krilo itd..

Ajde Roberto na beku to nije toliko lose ali ona sa Coutinhom je kriminalno sta je radio, sad ce malo jebat Malcoma i ostalu djecu na krivoj poziciji dok ne odigraju jedno 5,6 uzasnih utakmica i onda ce ih zacementirat na klupu. 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

navodno valverde želi jos jednog lijevog beka i veznjaka. Mislim da mozemo zaboraviti na igranje 4-3-3. protiv tottenhama je prvo poluvrijeme igrao 4-1-4-1. ne bi me cudilo da tako igra i cijelu sezonu.

10 godina
kexzoR kaže...

navodno valverde želi jos jednog lijevog beka i veznjaka. Mislim da mozemo zaboraviti na igranje 4-3-3. protiv tottenhama je prvo poluvrijeme igrao 4-1-4-1. ne bi me cudilo da tako igra i cijelu sezonu.

Zeli jos jednog veznog i lijevog beka, svugdje tako pise. Ne kuzim sta vezu vise dovodit samo ce ovog malog Arthura sjebat a decko je igracina, jedino ako ce Pogbu uzet u vezi koji bi zauzeo Raketino mjesto onda razumljivo.

Kako god, ne moraju vise nista ni dovodit ovo je vrh, sve sada ovisi o treneru.

8 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

glupa priča o formacijama se nastavlja i ove godine na forumu izgleda. Za one koji žele nešto da nauce:

17 godina

Pa evo vam Valverde forsira Malcoma na LW i odigrao je danas ko gola k.rcina.

United sluzbeno ne dovodi Minu, okrenuli se Maguireu i prodaji Roja

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2018 17:41 (Mitch).
13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Pa evo vam Valverde forsira Malcoma na LW i odigrao je danas ko gola k.rcina.

United sluzbeno ne dovodi Minu, okrenuli se Maguireu i prodaji Roja

Seru, žele da barca popusti i spusti cijenu.

17 godina
Pa zasto bi onda uzeli Maguirea za 80? Nije ih briga za pare.

Pogba ide u trampi za Pjanica ako ide igdje
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako je propala ova Barcelona, sta je ovo ljudi moji. Nikakve vizije i ideje. Opet slijedi 10-15 godina bez trofeja, mozda koji kup spanjolske i to je to.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
11 godina
Evil Access kaže...

Kako je propala ova Barcelona, sta je ovo ljudi moji. Nikakve vizije i ideje. Opet slijedi 10-15 godina bez trofeja, mozda koji kup spanjolske i to je to.

Po čemu si to zaključio? 

13 godina
protjeran
Mitch kaže...
Pa zasto bi onda uzeli Maguirea za 80? Nije ih briga za pare.

Pogba ide u trampi za Pjanica ako ide igdje

alegri je izjavio da je za njih prijelazni rok gotov.

10 godina
FC Barcelona

Sve se vise kuha oko Pogbe sreca pa ce samo tri dana trajat ova sapunica

13 godina
protjeran
FC Barcelona

pogba mi se ne svidja kao igrac :'( :( :( :'( citam na fejsu da su ponudili 110mil eura za njega :(

10 godina
kexzoR kaže...

pogba mi se ne svidja kao igrac :'( :( :( :'( citam na fejsu da su ponudili 110mil eura za njega :(

Odlican je on. Dok je igrao u Juveu bio je mozda i najbolji na svijetu u tom trenutku.. Mourinho bi i od Messia napravio loseg igraca.

On kada bi dosao igrao bi kao u Juventusul, vjerovatno i bolje.

Ne treba zaboravit da ovo sve skupa moze biti jedna navlakusa ali malo previse vijesti ima tako da je moguce da se nesto kuha, jedno je sigurno Barcelona bi lovila ovakvog igraca sigurno, znaju oni sta im donosi ovakav tip igraca + Valverde zahtjevao jos jednog veznog a ovo je bas nekako njegov tip igraca.

Navodno postignut dogovor izmedju njega i Barcelone.. Vidjet cemo, po meni i ako ne dodje ne gubimo nista, s druge strane ako dodje dobivamo jako puno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2018 13:30 (el.šef).
13 godina
protjeran
el.šef kaže...
kexzoR kaže...

Odlican je on. Dok je igrao u Juveu bio je mozda i najbolji na svijetu u tom trenutku.. Mourinho bi i od Messia napravio loseg igraca.

On kada bi dosao igrao bi kao u Juventusul, vjerovatno i bolje.

Ne treba zaboravit da ovo sve skupa moze biti jedna navlakusa ali malo previse vijesti ima tako da je moguce da se nesto kuha, jedno je sigurno Barcelona bi lovila ovakvog igraca sigurno, znaju oni sta im donosi ovakav tip igraca + Valverde zahtjevao jos jednog veznog a ovo je bas nekako njegov tip igraca.

Navodno postignut dogovor izmedju njega i Barcelone.. Vidjet cemo, po meni i ako ne dodje ne gubimo nista, s druge strane ako dodje dobivamo jako puno.

a ne znam sta da ti kazem, isti sam osjecaj imao kad smo trebali dovesti griezmanna. griezmann me nije nikad impresionirao, ista stvar s pogbom.

17 godina
FC Barcelona

Sta ne gubimo nista ako dode? Lik je Yaya Toure 2.0. Takav igrac koji se oslanja na duele i duge lopte bas nikad nije prosao u Barceloni. 

Pa cak i Brozovic je bolji kandidat od njega

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Rade bi da dovedu nelog panja od napadaca koji zna zabit gol glavom tipa Giroud...Dzeko ...

17 godina
FC Barcelona

U svakom slucaju Pogba i Giroud su dobri transferi.

Mislim da bi Barca B s njima bez problema uzela naslov Segunde.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Po meni, Kondogbia je puno bolji igrac od Pogbe, al jbg, nema frizuru u duginim pojama i nema puno lajkova na fejsu, zato ga i nitko od velikih klubova ne zeli kod sebe. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2018 18:53 (kexzoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice