FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Nekako mislim da od ove sezone krecemo igrat 4-2-3-1. Bit ce puno rotacija i mislim da ce Messi cesto igrat u spici umjesto suareza, onda ce krila biti oslobodjena za dembelea I malcoma, a AMC za coutinha.
16 godina
FC Barcelona

Malcolm službeno u Barçi

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
protjeran

Sad imamo konačno dubinu u ekipi...Ono što je Real imao u Asensiu,Baleu,Kovačiću,Isco i ostalima...

Ovako ce i dalje biti postava za prvih 11.

Ter Stegen-Semedo-Umtiti-Pique-Alba-Busqets-Rakitić-Coutinho-Roberto-Messi-Suarez

A u zamjeni...Lenglet,Malcom,Dembele,Rabiot/Thiago,Cillesen,Denis,Vermaelen,Arthur...

Dosta dobra ekipa.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2018 19:15 (Boixus Nois PS).
10 godina
FC Barcelona

Kada u ekipi imas Messia i Coutinha onda to ne moze biti dobar tim, ovo je odlican tim.

Zavisi sve od Valverdea kako ce posloziti momcad, ovo je njegova finalna sezona tu cemo vidjeti sta zna ili ne zna. Barcelona ima sirinu ali moze ispast klub preplacenih zvjezda ako to Valverde ne bude znao poslozit.

Pa vidjeli smo Coutinha na ovom SP, takav igrac se jednom radja i po meni je dosta bolji od Neymara pogotovo zato jer ima mozga i ne siluje loptu bas takav tip igraca nam je falio i sad ga imamo, u prijevodu igrac za tim, ne igra za sebe.

Dembelea treba forsirat i iskoritit njegov puni potencijal pa sta bude bude. Tu mu je sad i Malcom kao konkurencija

Jedino cega me strah je to sto je Paco jedina ozbiljna zamjena Suarezu i toga da se Coutinho forsira na desnu stranu.

Po meni trebalo bi dovesti nekoga tipa Thiago koji bi brzo zauzeo mjesto u prvih 11 i jednog klasnog napadaca, pritom potjerat odredjene invalide.

Barcelona - Mes que un club
16 godina
Del_Boy97 kaže...
Mitch kaže...

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?

Evo pogledao koju tekmu...ima super dodir decko i osjecaj za for...ali jako me frustrira sto znam da nece igrat.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Da Pjace...Pjaca u HNL/u nije uspio dati 12 golova.Dolberg je nestao sa mape talenata ima 2 godine.

16 godina
A Malcom u duplo vise utakmica dao 12...uostalom Pjaca vise dodaje.

Mislim nebitno je usporedivat, Pjaca je bio ozljeden u najbitnijim trenucima, ali Malcom je tek stigao na mapu te na prilicno istu razinu na kojoj je Pjaca bio kad je presao u Juve.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš su stavili Romi, onako lagano, imam osjećaj kao da je to osveta za prošlogodišnjo izbacivanje iz LP. 

Pogledao ga malo na yt jer iskreno nisam ni čuo za njega do prije koji dan, kao i uvijek na YT svaki igrač izgleda kao novi Messi/Ronaldo/Neymar, treba ga vidjeti na djelu u najjačim utakmicama i u jačoj ligi. Ali sviđa mi se što je jako mlad i nije puno plaćen, samo treba vidjeti gdje će on igrati sad pored ovih starosjedioca, samo da Dembele ne ispašta opet ove sezone, previše je on plaćen da bi dobivao minute na kapaljku, ozljeda je iza njega, sad mora pokazati vrijedi li novaca.

Uglavnom nadam se da će se uskoro riješiti i ovih višaka, svi znamo tko su, i mislim da možemo očekivati još poneko pojačanje, neka špica ne bi na odmet bila, ali vjerojatno će Paco ostati pa će bit zamjena Sukiju. 

11 godina
protjeran

Ne mogu vjerovati da spominjes Pjacu i HNL u istoj rećenici sa francuskom ligom i Malcomom.

Pjaca nije nikad igrao u ozbiljnoj ligi i nema ga potrebe spominjati a to i govori cinjenica da ne moze biti standardan ni u Schalkeu gdje je skupio saku minuta.

Govoris da Pjaca vise dodaje a Malcomom medju najbolji igračima na SVIJETU po stvorenim šansama...Među TOP 5-6...

Toliko o tome.

12 godina
Jos jedan biser la masije je propao zbog barcinog ludog trosenja para.
Rip Deulofeu.
tito vampir! Bog I Hrvati!
12 godina
Rip Deulofeu.
10 godina
LeskiRM kaže...
Rip Deulofeu.

Neke momcice udaraju kompleksi :-) 

Ne brini proci ce to, samo zaboravi na sve traume koje ti je Barcelona priustila 

12 godina
Kaj se desilo s Deulofeuom? Vjerojatno isto kaj i s novim Messijima Tellom i Krkicem, mediokriteti u koji igraju u osrednjim klubovima
16 godina
LeskiRM kaže...
Kaj se desilo s Deulofeuom? Vjerojatno isto kaj i s novim Messijima Tellom i Krkicem, mediokriteti u koji igraju u osrednjim klubovima

kaj se s tobom desilo da u 1 ujutro po ljeti sjedis za kompom i na internetu komentiras igrace kluba kojeg mrzis? 

opusti se, bit ce sve u redu.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
10 godina
neaktivan
mrzech kaže...

kaj se s tobom desilo da u 1 ujutro po ljeti sjedis za kompom 

Bio je na mobitelu.

11 godina
protjeran

Evo prekrivenog Realovca.Onaj se bar ne pravi da je navijač Barce.

13 godina
protjeran
Doveli smo 3 igraca, a otisla su samo 2. to su igraci koji su odigrali dobro proslu sezonu(Iniesta i Paulinho). Ne vjerujem da cemo uspjeti prodati sve igrace koji su visak.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Vidal ce ici...on je jeftin...Za Rafinhu traze 35-40 ako bi spustili na 30 mislim da bi ga prodali...A gomesa dati i za 15 ak treba.

10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Evo prekrivenog Realovca.Onaj se bar ne pravi da je navijač Barce.

Naravno, sad za Juve navijam, pusa.

10 godina
FC Barcelona

Neki u ovoj temi ocito misle da je bitno njihovo mizerno misljenje. Ne znam zasto uopce citirati takve propuhe, pustite ih neka u svojoj glavi budu sretni.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sto mislite ko ce biti novo pojacanje...

Culi su jucer dok je abidal pricao da je jos jedan transfer gotov...Mozda prodaja a mozda kupovina.

Vidimo da novinari nemaju pojma niti ikakve informacije...To se vidilo sa tranaferom Malcoma.

Ne bi me cudilo da neko ime koje se nije spominjalo dode....

Volio bih da dovedu De Jonga lik je strava.Nakar ga i na posudbi ostavit.

Od ostalih imena mozda to mogu biti Thiago,Verratti,Vidal,Rabiot,Herrera.

Sumnjam da ce dovedti glupog Pareja koji se spominje zadnjih 5 godina.

16 godina

Vjerojatno Rabiot...Abidal ocito samo Francuze ganja ili francusku ligu (Lenglet, Malcom)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2018 19:05 (Mitch).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

everton ponudio 55mil eura za minu i dignea u paketu. mislim da je ovo odlicna ponuda i da bi je trebalo prihvatiti.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Malcom X u Barci hahahahhahahahahhaha. Ovaj jadni klub je potpuno izgubio kompas, biti ce dobro ako uspije zadrzati status prvoligasa.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
15 godina

Šteta što taj jadni klub šamara real-a već više od 10 godina.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Očitali nam lekciju kako se igra nogomet. Najjača ekipa na svijetu je ovaj real. 

Aj se odluci.

16 godina
ks95hr kaže...
x18x05x kaže...

Očitali nam lekciju kako se igra nogomet. Najjača ekipa na svijetu je ovaj real. 

Aj se odluci.

Cek ti to ozbiljno citiras predsezonsku poruku?

Stari moj vi ste na Bernabeu u 23.12 popili 3-0 gdje se lomio trofej za ligu. Koliko god bio dobar taj Real, mene bi bilo sram izgubit ligu protiv najveceg rivala na vlastitom terenu i to 3-0.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Real Madrid, prvak Europe zadnje 3 godine, a u glavama nekih barca kao dominira. Nije bolest sve sto boli...

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ks95hr kaže...
x18x05x kaže...

Aj se odluci.

Cek ti to ozbiljno citiras predsezonsku poruku?

Stari moj vi ste na Bernabeu u 23.12 popili 3-0 gdje se lomio trofej za ligu. Koliko god bio dobar taj Real, mene bi bilo sram izgubit ligu protiv najveceg rivala na vlastitom terenu i to 3-0.

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2018 2:08 (ks95hr).
14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

a inace se divi i zavidi Kraljevskom klubu jer je najjaca ekipa na svijetu koja ocitava nogometne lekcije po Novom Kampu.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_El_Cl%C3%A1sico_matches

od 2009 4 pobjede protiv barce,od toga 2 na bernabeu,al bitno da ocitavaju lekcije po novom kampu

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice