Real-u je lakše osvojit LP nego La Ligu.
FC Barcelona
- poruka: 50.771
- |
- čitano: 5.499.116
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Javi se kada budete imali La Liga koliko ima Real - NIKAD!!!
Uh, ja sam mislio da si ti napustio forum. Kad ono evo te. Ajde odbij Francove osvojene lige a svi znamo kako su osvojene, pa ćeš vidjet tko ima više.
Uh, ja sam mislio da si ti napustio forum. Kad ono evo te. Ajde odbij Francove osvojene lige a svi znamo kako su osvojene, pa ćeš vidjet tko ima više.
Mijenjali bi vi oba ova trofeja za sansu da zaigrate u finalu LP, ovao ce te morati gledat Real kako stvara povijest, opet. h h ha ha ah hahahaahahahhahaaa
Mi bi sigurno osvojili LP da nismo igrali ligu. Bolje ovako :D
Tko to "mi"? Ti si provaljen i ne pripadaš više ovom forumu i ovim navijačima.
Tebe sigurno ne ubrajam u "mi", mizantrope.
a dannyja? Jel još uvijek po tebi lažov ili si se preobratio? Čisto da znam..
a dannyja? Jel još uvijek po tebi lažov ili si se preobratio? Čisto da znam..
iscitaj ga pa zakljuci sam. Ja kao historicar se drzim cinjenica i ne dopustam manipulaciju.
Kad Evil Devil napravi kaos u grupi. Još ima lik 10 profila pa se sam sa sobom svađa.
hahaah jadan real ne zna ni sam kako provlaci ovako. hahaah koja smijurija od utakmice a bayern isto fula 10 prilika
Mogo je 3 penala svirat.Ali eto ipak je to STALA Madrid.
Najveci lopovi u povijesti
Mogo je 3 penala svirat.Ali eto ipak je to STALA Madrid.
Najveci lopovi u povijesti
Nisam morao ni otvoriti temu, već znam da si ti komentirao utakmicu kluba koji nema veze s ovom temom. Bolje se provući naknap, nego sramotno ispasti od Rome.
Realu svatko trpa u zadnje vrijeme, moglo bi biti zanimljivo finale.
Dan zalosti navijaca barce, Real prosao, opet. Ovih par zadnjih godina su kao los san iz kojeg se nikako probuditi.
Ovo je Barcina tema a ne Realova.
Ne pričamo o sreći i nesreći nego o lopovskim poslovima sa penalima kao i inače.
Ajde u drugu temu vamo si davno pročitan
Pa vidim da si i tamo išao kukati, ništa neobično za tebe.
Ne pričamo o sreći i nesreći nego o lopovskim poslovima sa penalima kao i inače.
Kažeš L O P O V S K I M !!!!!
Pa vaša je suvremena povijest podosta okićena takvim i sličnim epitetima, da ne spominjem kakve poraze imate, kao khm khm khm khm od Rome, alooooooo!!!!!
Normalno da jesam.Nije kukanje nego iznošenje činjenica koje cijeli je svijet danas vidio.
A ti i dalje negiraj to bml ja ću pisati što želim.
Normalno da jesam.Nije kukanje nego iznošenje činjenica koje cijeli je svijet danas vidio.
Cijeli svijet je vidio da je Real zasluženo u finalu LP, a ti kukaj do 2022.
I sad će im Liverpool utrpat 4 komada, bolje da nisu ni prošli u finale.
5-4 Za Real.. Potpisujem
Nemamo mi kreaciju protiv svake ekipe, Real ocigledno ima.
A i kad postanemo previse kreativni imamo jos vise rupa nego oni.
To je posljedica toga kad u ekipi imas Messija, Iniestu, Dembelea, Coutinha, Neymara, Suareza itd...uglavnom svaki od njih iznosi loptu i otvara prostor iza sebe.
Real ipak malo drugacije dolazi do golova, a ne kroz driblinge Messija itd.
pusti ga, ovo mu daje smisao zivotu. Da smo u finalu objesio bi se. A to ne bi bilo nimalo dobro za drzavu.
Realu je svejedno koga će pobijediti u finalu
I prosle godine u finalu se govorilo da ce juve razmontirat real, pa se desilo sta se desilo. Iako real ne igra trenutno na svojoj razini nikad ga netreba otpisivat.
Bayern se moze zalit na odluke i to, al ako oni nisu u stanju pobjedit ovakav real, onda ni ne zasluzuju prolaz. Vjerujem da je tot prosao da bi napravio dar mar dalje i dan danas mislim da je tot kao bolja momcad ispao, al jbga ispao je, oni su real nakantali u grupnom da im real nije mogao nista
I prosle godine u finalu se govorilo da ce juve razmontirat real, pa se desilo sta se desilo. Iako real ne igra trenutno na svojoj razini nikad ga netreba otpisivat.
Bayern se moze zalit na odluke i to, al ako oni nisu u stanju pobjedit ovakav real, onda ni ne zasluzuju prolaz. Vjerujem da je tot prosao da bi napravio dar mar dalje i dan danas mislim da je tot kao bolja momcad ispao, al jbga ispao je, oni su real nakantali u grupnom da im real nije mogao nista
Finale je skroz druga prica. jedna utakmica, 25 dana za pripremu. S tim sto je liverpul u malo boljoj poziciji jer ima 2 kola odigrat u ligi a Real 5. Sve je moguce, i puno vise faktora utjece nego u polufinima i ranije.
Iman neki osjećaj da će Barca razmontirat Real sad u nedilju
Nisam bio u pravu...nakon dodatnog testiranja zadnjih misec dana, izgleda da se ne radi o counter, vec o attacking mentalitetu. Najveca fluidnost modernih formacija je flexible, sa kojim se koristi cijeli teren, i sredina i krila, i ocekujem da ce u buducnosti centralni igraci biti izbaceni i da ce se ici na very fluid, sa 8 wide igraca, sto bi u biti bio pravi total football, very fluid attacking...osim ako nedje ne grijesim u iscitavanju podataka iz simulacije...