FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.683.628
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona

13.Bravo
6.Alves
7.Arda
8.Iniesta
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar Jr
14.Mascherano
18.Alba
20.S.Roberto
24.Mathieu

#FCBlive
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
Ej Dani, vrijeme je da sjedne na klupu i ne ulazi vise. Fakat previse griješi.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosta loše po meni,Alves curi na desnoj strani nenormalno,kriv je i za gol...Roberto nije za zadnjeg veznog,bez Busquetsa to nije ni priblizno dobro...Palmas dobro stisce Barcu imali su vise prilika,slicna utakmica kao i protiv Gijona...

15 godina
Prava šteta što su tako nisko u ligi. Puno jače ekipe ne igraju ovakav nogomet protiv Barce. Puno bi nam značila pobjeda ovdje.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

kako god završila tekma Las Palmas je zaslužio bod, jest da je Suki fulao sve i svašta, ali ovi su stvarno dobro odigrali, od presinga, do postavljanja, obrane, trke...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Suarez je mogao dati 3-4 golapa smo visili do zadnje sekunde...Stvarno sramotna partija da proiv Las Palamasa 3 oda dolaze u pitanje.Inače vidio se umor da ne mogu stojati na nogama.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Odlična utakmica, nije da svaki dan gledamo nekog da ima posjed protiv Barce. Razumljivo da je umor utjecao na naše igrače, teško je igrati svaka tri dana i još pobjeđivati.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

naša najgora utakmica sezone,nije mi jasno zasto alves stalno igra.

12 godina
FC Barcelona

proigravanje rakete za neymara u zadnjem napadu, 3 na 1 i ney puca ravno u golmana?!?

a dvojica slobodna na dijagonali... koje traćenje šansi dns, užas.

nebitno, 3 boda su tu, dobit arsenala i sevillu i bili bi u odličnoj poziciji.

&Black_Sheep
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

9 utakmica u prvom mjesecu, 8 utakmica u drugom mjesecu, 5 u trećem.. Ozbiljno se vidi umor, ali eto, posjedujemo kvalitetu da i kad loše igramo pobjeđujemo..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 18:13 (Hrvek1909).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Au ako budu ovako malo snage imali udrugom dijelu protiv Arsenala loše nam se piše...Je da je Barca stvorila dosta šansi ali opet nije dobro...

Ljudi nisam baš gledao prvo poluvrijeemali meni se čini da Arda još nije napravio pošteni sprint i da je u jako lošoj kondiciji..

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma bitna su 3 boda,trebamo biti sretni jer su unatoc teskom rasporedu uzeli sve moguce bodove i odvojili se kad je bilo potrebno,a 1-2 losije utakmice su ocekivane,ne mogu stalno ni briljirati...vidjelo se danas da polako razmisljaju o Arsenalu,pa Messi je odigrao jednu od losijih utakmica,nije se puno trudio,zato ocekujem da protiv Arsenala blista,Neymar isto nista previse posebno,osim bitnog gola,Suki mogao lako 3-4 gola,ali ne moze ni on svaku pospremiti...mene samo obrana brine,Alves je bio nesto bolji u 2.poluvremenu ali opet dosta losa,ali inace on uvijek velike utakmice odigra odlicno tako da i na to treba racunati,jos je falio Busquets koji je pola Barcine igre...Arsenal ce sigurno biti odmorniji posto im danas nije igralo vise od pola momcadi...u najgorem slucaju i nekakav minimalan poraz sa golom razlike,ili X uz barem 1 zabijeni gol nisu losi rezultati,kolko se sjecam zadnjih par puta Barca je uvijek kiksala u gostima kod njih pa doma rijesavala posao,bit ce tesko ali ne sumnjam u prolaz

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 18:40 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danijevo vrijeme je prošlo, danas katastrofalan. 
Veza ne izgleda kao veza bez Busquetsa, zato je Raketa i ušao na poluvremenu, on je malo više defenzivno orjentiran od Arde, a idalje može dai kvalitetnu loptu prema nazad. 
Busquets se očistio kartona i odmorio tako da ga imamo u sljedećim utakmicama na 100%. 
Las Palmas danas da je uzeo bod ne bi mogli reći da je nezasluženo, igrali su hrabro, a bome i stisli su nas u par navrata. 
Suarez, zabija, ali bome fula stvarno, danas minimalno 2 gola trebao dati. 

11 godina
protjeran
Slažem se...

U utorak bi mogli imati problema sa Alvesom na desnoj strani jer će tu igrati Alexis...Nije mi on u nekoj formi ipak je bio ozljeden ali mislim da ce Wenger staviti Walcotta u napat i da će tu biti problema sa njim a i Bellerin će se ubacivati u kontre sigurno a ako obrana bude ovakva kao danas neće biti dobro.

Inače siguran sam da prolazimo ali mislim da se to neće rjesiti u prvoj utakmici iako me nebi čudilo da bude kao i prošlih godina kad smo nakantali PSH,Bayerna i City-a u prvoj utakmici.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosta je slabo to jučer izgledalo, mogli smo komotno sa jedno 3,4 razlike dobiti a i mogli smo lagano ispustit rezultat, po meni je nekoga od msn-a trebao odmarati, nije bilo potrebe da svo troje igra ali nema veze, čim Busija nema, vezne linije nema na terenu. Na ovakvim tekmama se uzima prvenstvo, makar smo bili dosta loši, sve je individualno išlo, to je tako kad je takav sheban raspored, sad dolazi najgori dio, prvo Arsenal vani pa Sevilla doma....

Da se mene pita, Alvesa par tekmi na klupu i Vidala na njegovo mjesto, čovjek je kriminalan zadnjih par tekmi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Malaga - real m 1-1. Još Atletico da kiksa.
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Malaga - real m 1-1. Još Atletico da kiksa.

Sljedeću igraju Real i Atletico međusobno mislim da će to biti X.A može i pobjeda Reala , čak još bolje.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

kikso i Atletico, -8 do -9 stupnjeva u Madridu 

15 godina
Teško da će sad Barca isputit ovo. Dešavalo se prije da su neki slično ispustili ali kako Barca igra, ovo može samo se povećati.
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Teško da će sad Barca isputit ovo. Dešavalo se prije da su neki slično ispustili ali kako Barca igra, ovo može samo se povećati.

Znači ova pobjeda nad Las Palmasom je stvarno velika . Sumnjam da će Barca 9 bodova ispustiti ... Doći če kiks ali doći će i kod ostalih.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Today was a good day, još real i atm igraju slijedeću u kolu :D

Ako ovo ispustimo, onda stvarno ne znam....

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kamen Ingrad!!!

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jedan odličan video o Enriqueovoj Barci prosle sezone:

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

OFFICIAL: CDR finale će se igrati na Vincete Calderonu 22.5

15 godina
Nije kao Camp Nou ili bernabeu, al bolje i njihov nego neki manji.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta je sa Ardom?

11 godina
protjeran
MrSkunk43 kaže...

sta je sa Ardom?

Dobio je crveni protiv Reala prošle sezone kada je Ramos simulirao .

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima li neki HD live stream kanal da se moze pogledat utakmica? :D

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Ajmoooo, samo neka nema umora danas :)

EDIT:
Inače streamove tražim ovdje

http://www.ronaldo7.net/video/barcelona-live/barcelona-live-stream.html

Dođu nekih 15 - 30 min prije utakmice, samo skrolajte malo dolje i beIN HD Ustream preporučujem

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 19:45 (Hrvek1909).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Barça: Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.

Naš stzandardni sastav za jake utakmice.Nesjećam se kad je ovaj sastav loše odigrao.

Wenger je izajvio da će napasti najjaču Barcelonu u povijesti ako tako bude nadam se da će dati barem 3 gola.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice