13.Bravo
6.Alves
7.Arda
8.Iniesta
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar Jr
14.Mascherano
18.Alba
20.S.Roberto
24.Mathieu
#FCBlive

Dosta loše po meni,Alves curi na desnoj strani nenormalno,kriv je i za gol...Roberto nije za zadnjeg veznog,bez Busquetsa to nije ni priblizno dobro...Palmas dobro stisce Barcu imali su vise prilika,slicna utakmica kao i protiv Gijona...
kako god završila tekma Las Palmas je zaslužio bod, jest da je Suki fulao sve i svašta, ali ovi su stvarno dobro odigrali, od presinga, do postavljanja, obrane, trke...
Suarez je mogao dati 3-4 golapa smo visili do zadnje sekunde...Stvarno sramotna partija da proiv Las Palamasa 3 oda dolaze u pitanje.Inače vidio se umor da ne mogu stojati na nogama.
naša najgora utakmica sezone,nije mi jasno zasto alves stalno igra.
proigravanje rakete za neymara u zadnjem napadu, 3 na 1 i ney puca ravno u golmana?!?
a dvojica slobodna na dijagonali... koje traćenje šansi dns, užas.
nebitno, 3 boda su tu, dobit arsenala i sevillu i bili bi u odličnoj poziciji.
9 utakmica u prvom mjesecu, 8 utakmica u drugom mjesecu, 5 u trećem.. Ozbiljno se vidi umor, ali eto, posjedujemo kvalitetu da i kad loše igramo pobjeđujemo..
Au ako budu ovako malo snage imali udrugom dijelu protiv Arsenala loše nam se piše...Je da je Barca stvorila dosta šansi ali opet nije dobro...
Ljudi nisam baš gledao prvo poluvrijeemali meni se čini da Arda još nije napravio pošteni sprint i da je u jako lošoj kondiciji..
Ma bitna su 3 boda,trebamo biti sretni jer su unatoc teskom rasporedu uzeli sve moguce bodove i odvojili se kad je bilo potrebno,a 1-2 losije utakmice su ocekivane,ne mogu stalno ni briljirati...vidjelo se danas da polako razmisljaju o Arsenalu,pa Messi je odigrao jednu od losijih utakmica,nije se puno trudio,zato ocekujem da protiv Arsenala blista,Neymar isto nista previse posebno,osim bitnog gola,Suki mogao lako 3-4 gola,ali ne moze ni on svaku pospremiti...mene samo obrana brine,Alves je bio nesto bolji u 2.poluvremenu ali opet dosta losa,ali inace on uvijek velike utakmice odigra odlicno tako da i na to treba racunati,jos je falio Busquets koji je pola Barcine igre...Arsenal ce sigurno biti odmorniji posto im danas nije igralo vise od pola momcadi...u najgorem slucaju i nekakav minimalan poraz sa golom razlike,ili X uz barem 1 zabijeni gol nisu losi rezultati,kolko se sjecam zadnjih par puta Barca je uvijek kiksala u gostima kod njih pa doma rijesavala posao,bit ce tesko ali ne sumnjam u prolaz
Danijevo vrijeme je prošlo, danas katastrofalan.
Veza ne izgleda kao veza bez Busquetsa, zato je Raketa i ušao na poluvremenu, on je malo više defenzivno orjentiran od Arde, a idalje može dai kvalitetnu loptu prema nazad.
Busquets se očistio kartona i odmorio tako da ga imamo u sljedećim utakmicama na 100%.
Las Palmas danas da je uzeo bod ne bi mogli reći da je nezasluženo, igrali su hrabro, a bome i stisli su nas u par navrata.
Suarez, zabija, ali bome fula stvarno, danas minimalno 2 gola trebao dati.
Dosta je slabo to jučer izgledalo, mogli smo komotno sa jedno 3,4 razlike dobiti a i mogli smo lagano ispustit rezultat, po meni je nekoga od msn-a trebao odmarati, nije bilo potrebe da svo troje igra ali nema veze, čim Busija nema, vezne linije nema na terenu. Na ovakvim tekmama se uzima prvenstvo, makar smo bili dosta loši, sve je individualno išlo, to je tako kad je takav sheban raspored, sad dolazi najgori dio, prvo Arsenal vani pa Sevilla doma....
Da se mene pita, Alvesa par tekmi na klupu i Vidala na njegovo mjesto, čovjek je kriminalan zadnjih par tekmi.
Sljedeću igraju Real i Atletico međusobno mislim da će to biti X.A može i pobjeda Reala , čak još bolje.
kikso i Atletico, -8 do -9 stupnjeva u Madridu
Znači ova pobjeda nad Las Palmasom je stvarno velika . Sumnjam da će Barca 9 bodova ispustiti ... Doći če kiks ali doći će i kod ostalih.
Today was a good day, još real i atm igraju slijedeću u kolu :D
Ako ovo ispustimo, onda stvarno ne znam....
Kamen Ingrad!!!
OFFICIAL: CDR finale će se igrati na Vincete Calderonu 22.5
sta je sa Ardom?
sta je sa Ardom?
Dobio je crveni protiv Reala prošle sezone kada je Ramos simulirao .
Ima li neki HD live stream kanal da se moze pogledat utakmica? :D
Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ajmoooo, samo neka nema umora danas :)
EDIT:
Inače streamove tražim ovdje
http://www.ronaldo7.net/video/barcelona-live/barcelona-live-stream.html
Dođu nekih 15 - 30 min prije utakmice, samo skrolajte malo dolje i beIN HD Ustream preporučujem
Barça: Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.
Naš stzandardni sastav za jake utakmice.Nesjećam se kad je ovaj sastav loše odigrao.
Wenger je izajvio da će napasti najjaču Barcelonu u povijesti ako tako bude nadam se da će dati barem 3 gola.