FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.684.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ne treba nam nitko u veznom redu.
13 godina
FC Barcelona

Ma vala ne treba nam niko nigdje

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 11:44 (CoLLo).
13 godina
protjeran
Tako je,jaki smo na svim pozicijama.
11 godina
protjeran
Ptodati Mathieua i dovesti Gayu iz Valencie i neki mladi stoper tipa Stones ili Laporte..
I to je to
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sportsport.ba/ino_fudbal/engleski-klubovi-takodjer-dobivaju-zabranu-transfera/181727

Zamislite situaciju da po pet najboljih klubova iz pojedinih liga dobiju zabranu transfera..

Mislim da bi nogomet bio puno zanimljiviji, uigraniji sastavi, manje nelogičnih stomilijunskih transfera itd

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadam se da će tako biti...Da konačno neki manji klub tipa LECISTER napravi neki veći korak u PL .

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Nadam se da će tako biti...Da konačno neki manji klub tipa LECISTER napravi neki veći korak u PL .

ili real madrid u primeri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 15:29 (kexzoR).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Fifina zabrana je apsurd. Cijeli život živim u Madridu s obitelji. Uznemirilo me sve to, ali moram biti smiren. Sljedeći tjedan će to biti riješeno. Fifina kazna nema smisla. To je greška", rekao je Zidane

11 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

"Fifina zabrana je apsurd. Cijeli život živim u Madridu s obitelji. Uznemirilo me sve to, ali moram biti smiren. Sljedeći tjedan će to biti riješeno. Fifina kazna nema smisla. To je greška", rekao je Zidane

Kakav klaun je ovaj Zidane...

Sada su se svi digli na noge , a kad je Barca bila u pitanju bilo je ne leglno vrbovanje maloljetn dijece...

Zidane nisi ni došao na klupiu već se sramotiš...Neće on doečekati ljeto na klupi Reala...

Pogba želi u Barcu i negdje drugo , samo zbog Barce bi napustio Juventus...Čim je Barca pokazala interes za Sanesom i Stonesom odmah je i Real...Kako smiješno...

Nebi me čudilo sad kad bi kupili Nolita samo da ga barca ne kupi.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pogba navija za Real Madrid gdje mu igra najbolji prijatelj Varane a trener mu je najveci idol Zidane

11 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Pogba navija za Real Madrid gdje mu igra najbolji prijatelj Varane a trener mu je najveci idol Zidane

HAHAHAHHAHA

Ojj čovjek 100 puta izjavio da želi igrati u Barci ili Arsenalu, izjavio njego vagent da neće u Real jer to nije klub koji se brine z amlade igrače nego samo gleda akko će rpodati to više dresova, svi mediji prenjli informaciju da samo želi u Barcu a ovaj dođe sa izmišljotnama iz svoje glave.

Niakd nije nii spomenio Real i Ronalda tako da samo sanjaj...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dosta je razgovora sa k,launovima evo lijepih vijesti...

Službeno : Celta Vigo je dovela Beavuea iz Lyona koji je inače napadač to bi značilo da Nolito odlazi.Sjaje vijesti i mislim da će u sljedećih par dana doći do službene potvrde transfera,Nolita u Barcu-

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 22:17 (Boixus Nois PS).
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...

HAHAHAHHAHA

Ojj čovjek 100 puta izjavio da želi igrati u Barci ili Arsenalu, izjavio njego vagent da neće u Real jer to nije klub koji se brine z amlade igrače nego samo gleda akko će rpodati to više dresova, svi mediji prenjli informaciju da samo želi u Barcu a ovaj dođe sa izmišljotnama iz svoje glave.

Rekao je nedavno: kao dijete sam zelio igrati za Arsenal ili Barcelonu. Cuj to. Arsenal ili Barcelonu. I sam sebi se smijao. Znas kakva su djeca. Gle recimo sebe, djeci same gluposti padaju na pamet.

11 godina
protjeran
ks95hr kaže...
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...

HAHAHAHHAHA

Rekao je nedavno: kao dijete sam zelio igrati za Arsenal ili Barcelonu. Cuj to. Arsenal ili Barcelonu. I sam sebi se smijao. Znas kakva su djeca. Gle recimo sebe, djeci same gluposti padaju na pamet.

Klaune link daj...Mžeš izmisliti svašta jer ljudima poput tebe to jest mlađoj populaciji mašta je jača stzrana.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2014/01/03/4518123/pogba-i-dreamt-of-playing-for-barca-or-arsenal

http://www.express.co.uk/sport/football/633936/Paul-Pogba-transfer-latest-Barcelona-Lionel-Messi

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...

HAHAHAHHAHA

Klaune link daj...Mžeš izmisliti svašta jer ljudima poput tebe to jest mlađoj populaciji mašta je jača stzrana.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2014/01/03/4518123/pogba-i-dreamt-of-playing-for-barca-or-arsenal

http://www.express.co.uk/sport/football/633936/Paul-Pogba-transfer-latest-Barcelona-Lionel-Messi

Evo i na sport.es 

http://www.sport.es/es/noticias/barca/pogba-elegido-barca-4821595

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovaj ks95hr je najveći troller na formu...reuzeo je moju ulogu i mladih dana.Netreeba se obazirati na njega pokazao je svoje znanje..Jedva čekam da Real prospe bodove pa da nestane sa foruma dok Ronaldo ili Bale ne natrpju Las Palmas.

15 godina
FC Barcelona

Cristiano opet namjerno udara igrače bez lopte. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li opet proći bez kazne, kao i svaki put dosad. Siguran sam da hoće, jer ipak je puno gore ono što je napravio Suarez kad je rekao igračima Espanyola da su "waste of space". To zaslužuje puno veću kaznu od namjernog udaranja igrača. Sve se može kad nosiš bijeli dres u Španjolskoj.

https://t.co/7gZHdXfyj0

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Ma kakva kazna, tko je kriv ovog glupom igraču Sportinga što se našao na putu. Točno se vidi da je Ronaldo išao na loptu i slučajno opalio ovog volejem u pakšu, nebitno što je lopta bila 5 metara od njega.

11 godina
protjeran
vrinho kaže...

Ma kakva kazna, tko je kriv ovog glupom igraču Sportinga što se našao na putu. Točno se vidi da je Ronaldo išao na loptu i slučajno opalio ovog volejem u pakšu, nebitno što je lopta bila 5 metara od njega.

Vrino vrati se odakle si došao...Kad navijači Reala kažu da treba dobiti kaznu onda znaš o čemu je stvar.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...
vrinho kaže...

Vrino vrati se odakle si došao...Kad navijači Reala kažu da treba dobiti kaznu onda znaš o čemu je stvar.

mislim da je čovjek bio sarkastičan

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Boxuse, nisam ni sumnjao da baš ti nećeš shvatiti sarkazam

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 17:38 (vrinho).
11 godina
protjeran
vrinho kaže...

Boxuse, nisam ni sumnjao da baš ti nećeš shvatiti sarkazam

Hehe najseo sam ,ipak te nisam puno viđao u ovoj temi pa sam mislio da je neki Realov fanboy došao oprvdati čovjeka iz svojih mokrih snova.

14 godina
FC Barcelona

''Navijam'' za Real isto ko i za Barcu, već sam napisao jednom u Realovoj temi jer mi je tako lakše pratiti i uživati u nogometu, bez opterećenja.

A Ronalda i ovaj danas ispad ne mogu opravdavati ni najzagriženiji fanovi Reala, pa i Ronalda samog.

15 godina
Barça: Bravo, Aleix, Mascherano, Piqué, Alba, Busquets, Rakitić, Iniesta, Messi, Suárez i Neymar.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
FC Barcelona

Samo se pitam kolika ce kazna za ovaj danasnji potez biti, i to pri rezultatu 5-1 za Real..

15 godina
Uopće se ne zamarati sa tim glumcima iz madrida.
15 godina

Šteta za onaj crveni karton. Ovi se zatvorili i utakmica je za k. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 21:08 (x18x05x).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neide Suareza za sad, iako je zadužan za oba gola...Nadam se da će zabitii

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Utakmica izgubila draž iskljucenjem golmana,ali sta je tu je...Suarez je bas u maloj golgeterskoj krizi,izvlaci se asistencijama,nadam se da ce proraditi,stize Arsenal uskoro...Neymar ima novi trademark,ono primanje dugih lopti,prelijepo...Vidal jako dobar po desnoj strani,podsjeca na Alvesa u najboljim danima...nadam se jos ponekom pogotku u nastavku,vjerovatno ce i Arda uci umjesto Rakete,da i njega malo vidimo...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Vidal je odličan iako ovo nije mjerilo...Stvarno 18 miliona za ovakvog igrača je sitnica...Živo me zanima tko je brži on ili Alba , usudio bih se reći Vidal...

Utakmica nisšta specijalno...Neymar kad krene u punom sprintu pa tu promjenu smjera nema ni Messi.Najzabavniji igrač na svijetu uz to i najbolji strijelac lige...Nemože bolje...

Suarez treba zabiti samo da se smiri malo...Messi prosejčan.Raketa jako razigran vidi s a želi datigol...

Arda,Sergi Roberto IN a Iniesti i Busqets odmor...Nadam se da Munir neće ulaziti stvarno nema živaca...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice