FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.680.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
vgetik kaže...
Cerina15 kaže...

jeli ima kakav strem za gledanje s sličnom kvalitetom kao onaj od antimadridiste samo s engleskim komentatorom?

umara mi se mozak dok gledam ono

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=155143&part=sports  -   El Clasico Preview, ako nekog zanima počinje u 18:00h

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=154001&part=sports  -   Bit će puno linkova i na kojem jeziku su komentatori.

Vidim da niko nikad ne stavlja linkove od wiziwig stranice, a stvarno pokrivaju veliki opseg sporta.

da, wiziwig je odličan,to je bivši MyP2P,ali nikad nisam naletio na stream koji je kvalitetniji i ujedno i stabilniji od ovoga ruskog što stavljamo ovdje u temi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
sinister_axe kaže...
brane47 kaže...
Cerina15 kaže...

jeli ima kakav strem za gledanje s sličnom kvalitetom kao onaj od antimadridiste samo s engleskim komentatorom?

Ovo vam je jako dobra stranica, gdje uvijek mozete naci puno streamova..Netrebate nista instalirati, sve je preko Flasha..

www.lshunter.tv

Ali koliko vidim nema El Classica u HD-u.

Trenutno najbolja stranica za gledat.ja uvjek gledam na zadnjem streemu 2500kpbs,slika fenomenalna,i što je najvažnije bez prekidanja!

AUDIOFIL
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
vgetik kaže...
da, wiziwig je odličan,to je bivši MyP2P,ali nikad nisam naletio na stream koji je kvalitetniji i ujedno i stabilniji od ovoga ruskog što stavljamo ovdje u temi.

Obično Bloodzeed zna prenosit El Clasico, ali on je fan Tottenhama i stavlja premiership u prvi plan......

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 17:13 (vgetik).
15 godina
FC Barcelona

video za nabrijavanje,da se čovjek naježi {#}

FC Barcelona - Greatest Moments:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:03 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ovdje isto ima par linkova.

16 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako budete našli koji dobar HD link da ne prekida za vrijeme utakmica molio bih da ga postate ovdje.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
15 godina
epic kaže...

Ako budete našli koji dobar HD link da ne prekida za vrijeme utakmica molio bih da ga postate ovdje.

A jesi lijen. Pa cijelo popodne se ovdje postaju linkovi. Daj malo pogledaj ovu stranicu i stranicu unatrag!

16 godina
protjeran
jurica_m kaže...
epic kaže...

A jesi lijen. Pa cijelo popodne se ovdje postaju linkovi. Daj malo pogledaj ovu stranicu i stranicu unatrag!

Ajme meni, vidim linkove. Ne mogu sad znati kakav će koji biti. Isto vrijedi i za mene, ako naiđem na odličan stavim ga tu za vrijeme utakmice.

EDIT: da ne bi bilo zabune ne samo link, nego točno koji stream.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:32 (epic).
15 godina
volegradele kaže...
Ovo vam je jako dobra stranica, gdje uvijek mozete naci puno streamova..Netrebate nista instalirati, sve je preko Flasha.

Trenutno najbolja stranica za gledat.ja uvjek gledam na zadnjem streemu 2500kpbs,slika fenomenalna,i što je najvažnije bez prekidanja!

Volegradele ti je sve rekao. A za prekidanje puno toga ovisi o brzini interneta. Daj drugi put malo čitaj. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:37 (jurica_m).
17 godina
neaktivan
epic kaže...

EDIT: da ne bi bilo zabune ne samo link, nego točno koji stream.

ovaj nikada ne brejka i super je kvaliteta, jedina mana je šta je na ruskom, ali da se preživit. Naravno da ti najviše ovisi o brzini neta da li brejka ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:37 (Balvan8).
16 godina
protjeran
jurica_m kaže...

Volegradele ti je sve rekao. A za prekidanje puno toga ovisi o brzini interneta. Daj drugi put malo čitaj. {#}

No shit Sherlock!

Brzina mi je 6 Mbps, nisam mislio na štekanje neta nego ono stream-a, pa gašenje. Nekad radi opterečenosti.

15 godina
FC Barcelona
Sastav me iznenadio totalno: Valdes,Alves,Mascherano,Puyol,Adriano,Busquets,Thiago,Xavi,Iniesta,Tello i Messi. Stvarno se nisam nadao da će Thiago i Tello krenuti od početka,baš me zanima kako će odigrati ovako važnu utakmicu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 19:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
brane47 kaže...
Cerina15 kaže...

Ovo vam je jako dobra stranica, gdje uvijek mozete naci puno streamova..Netrebate nista instalirati, sve je preko Flasha..

www.lshunter.tv

Super stranica spremio sam ju u Bookmarkse. Iako je sramota od HRT feat Bruno Kovačević da ne prenose ovako veliku utakmicu, al glavno da on svrašava na skijanje pa svaku utrku prenose.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 19:19 (Praetorian1).
17 godina
antimadridista kaže...
Sastav me iznenadio totalno: Valdes,Albes,Mascherano,Puyol,Adriano,Busquets,Thiago,Xavi,Iniesta,Tello i Messi. Stvarno se nisam nadao da će Thiago i Tello krenuti od početka,baš me zanima kako će odigrati ovako važnu utakmicu.

Mene čudi što nema Piquea već neko vrijeme. Mislio sam da će ga danas staviti.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique se navodno posvađo s trenerom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 19:25 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Sastav me iznenadio totalno: Valdes,Alves,Mascherano,Puyol,Adriano,Busquets,Thiago,Xavi,Iniesta,Tello i Messi. Stvarno se nisam nadao da će Thiago i Tello krenuti od početka,baš me zanima kako će odigrati ovako važnu utakmicu.

Mene ništa ne čudi u sastavu osim da nema Fabregasa. Mascherano je trenutačno u prejakoj formi da ga izostavi. Tello je fantastičan igrač i valjda želi iznenaditi Real s njegovom prodornošću od prve minute. Thiago je također odličan, ali kao i Fabregas nejde ga gol.

15 godina
Praetorian1 kaže...

Pique se navodno posvađo s trenerom.

ma to su laži,nije igrao ni protiv Chelsea zbog ozljede,vjerojatno još nije 100% spreman.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo Barca, po minimalan zaostatak danas idemo{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš gledam na Ishohunteru utakmicu QPR protiv Totenhama i super je stranica, a komentator je onaj iz Pesa John Champion. S te stranice ću gledat i Barcu i Real.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 19:42 (Praetorian1).
13 godina
FC Barcelona

{#} {#} Jeli gledate Zagreb? Sa 3-8 došli na 12-10...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 19:48 (pr0n_addict).
17 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

{#} {#} Jeli gledate Zagreb? Sa 3-8 došli na 12-10...

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/sve-o-rukometu/58581.aspx?page=0&jumpto=2729223&sort=asc&view=flat {#}

btw još 10 min... ja mislim da sam ja nervozniji od samih igrača Barce. {#}

13 godina
FC Barcelona

Jeli ja jedini imam problema sa ulaskom na ovi link.

Nepismen
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

daj neko link sa tekme

na hahasport šteka

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Jeli ja jedini imam problema sa ulaskom na ovi link.

meni isto ne zeli, daj neko link koji radi {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

taj valdes je glup to treba prodat

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

sranje

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

na http://www.lshunter.tv/  i pod sopcast prvi link...radi,slika vrhunska.

Edit: link 7 isto.

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 20:22 (EraserHead).
15 godina
FC Barcelona

ma kura* dobe bezvezni gol i opet realizacija je na visini...omfg

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta, glupo primljen gol, Real ima dosta rupa u obrani, očekujem da će primit minimalno 2 komada, ali se treba čuvat njihovih kontri. Šteta što onog zicera Xavi nije zabio.. valjda neće opet počet promašivat sve i svašta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice