EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 116.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
nicky.sl kaže...

Dobro je ali budu li ovako igrali protiv Španjolaca nayebali smo.

Nisu oni niti blizu kaj su nekad bili no daleko od toga jos uvijek su jako opasni.

Perišić daleko najbolji igrac radi čuda po toj ljevoj strani 

twice the pride double the fall
17 godina

Ako pobjedimo cehe bili nas kifla za spanjolce i idemo dalje 

17 godina
odjavljen

Dobro je zavrsilo, svaka cast nasima, uvjerljivo bolji! 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
13 godina

Svaka čast dečkima, al za mene je Čačić totalni panj - nije mijenjao dok mu neki nisu skroz popadali na terenu. Strinić je loš, svaka situacija na njegovoj strani je rizična, a u napadu jednostavno nema centaršut i to je to. Turci nisu na nivou i ako nastave ovako bit će kanta za sve ostale. 

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
neaktivan

Strinic i Srna jako losi... A na klupi mu sjede Jedvaj i Vrsaljko....   

Srna ima prednost samo zato sto ima iskustva, ali je užasno spor... Još igra poziciju u kojoj je potrebna brzina i okretnost.. Barem da Vrsaljko igra umjesto Strinica, lagano bi bilo 2-3 razlike...  

Srna je imao par prilike za pucati ili dobro ubaciti, ali dok se on namjesti da puca/ubaci, obrana se postavi 2x...  Lako je ubacivati protiv San Marina, ali ovdje se vec vidi kako su ga godine stisle..   

Ajd barem da ga je zamjenio tamo u 60/70min, ali ni to..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 17:07 (ToMisLaW).
9 godina
neaktivan

Realno gledano,cijela obrana nam je rizična i oba beka ne znaju centrirat,tak da....

12 godina
neaktivan

svjedočili smo uništavanju turske i pravo je čudo što nisu imali 6-7 komada u mreži

17 godina

Spor jer je star i zato mu je ovo zadnje prvenstvo ali po meni dobro je igrao i zaustavio par izglednih situacija za turke

16 godina
neaktivan
4mal kaže...

Spor jer je star i zato mu je ovo zadnje prvenstvo ali po meni dobro je igrao i zaustavio par izglednih situacija za turke

Ma je, ali da barem Vrsaljko igra umjesto Strinica, da imamo barem jednog dobrog bocnog, a Srna neka igra na iskustvo...   

Ali ni to.. Mandzo je imao oko 2 prilike solidne iz centarsuta, da je bio Vrsaljko/Jedvaj, imali bi jos vise prilika..   

Nadam se da ce protiv Ceske krenuti sa Vrsaljkom umjesto Strinica, i Pjaca umjesto Brozovica, a Brozovic i Badelj neka se bore za mjesto u sredini..   

Jer Pjaca je probojnij po strani i ima dobar dribling, dok Brozovic je vise za sredinu i sa šuteve sa 15-20 metara

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 17:17 (ToMisLaW).
17 godina

Vrsaljko da ali jedvaj lol 

13 godina

Ja navijam za Vrsaljka umjesto Strinića, ne vidim nikakve koristi od Strinićeve lijeve noge. Srna je nedodirljiv jbg i stvarno ima srce, al ne bi bilo loše razmišljati o tome da ga se izvadi iza 60. minute.

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina

mandzukic nije nista pokazao ,ima srece sto nam je klupa takva kakva je 

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

mandzukic nije nista pokazao ,ima srece sto nam je klupa takva kakva je 

Mandzukic je "fox in the box" igrac, on vecinom posprema ubacaje u mrezu, ali problem je sto te ubacaje izvode Srna i Strinic, sto znaci da su bila 2 konkretna ubacaja, i to 1/2 je od Modrica..   

Ne mozes reci da nije nista pokazao kada nije imao pravih prilika..   

12 godina
neaktivan

nakon ovakve destrukcije turaka samo nogometna neznalica može upirat prstom u jednog čovjeka i smatrat ga krivcem za pojedine greške u ekipi i biti razočaran bilo kim od naših

16 godina
ToMisLaW kaže...

i šta sad treba stajati kao panj ,mozda nece nista ni docekati ,vidim spominje se da treba vaditi brozovica ,a eto da je bilo malo srece utrpao bi 2 gola

9 godina
neaktivan

Istina,a kaj je najgore,ne zna nitko kak iskombinirat obranu....

Protiv češke po meni vrsaljko,ćorluka,vida i srna.

A protiv španjolske jadna nam majka....

5-4-1.

Vrsaljko,vida,ćorluka,šifo,srna-brozović,badelj,modrić-rakitić-perišić i nadajmo se čudu.

Ovo je preloše,premda su i drugi u banani....

12 godina
neaktivan

protiv češke nam može bilo tko igrat i razbit ćemo ih, a protiv šugavaca iz španjolske nam treba samo puni sastav i južnjaci nemaju šta tražit

9 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...

protiv češke nam može bilo tko igrat i razbit ćemo ih, a protiv šugavaca iz španjolske nam treba samo puni sastav i južnjaci nemaju šta tražit

'Rvatistan mentalitet....

Pripremi se za gorku pilulu....

17 godina

pogledah utakmicu, jedan teski prosjek, da nije bilo modricevog udarca (sta je desi jednom u 10 sansi) bila bi teza tragedija

turci su bili dosta losi, a nasi su bili mozda za nijansu bolji, sto je zalosno jer s obzirom na kadar igraca i s obzirom na igrace koje smo mogli povesti (ponajprije halilovic koji je lagano mogao odigrati na desnom krilu) moglo je to bit puno bolje.

brozovic nije los igrac, ali igra nesto sto uopce prije nije igrao tako da je bilo ''puno zuji, malo meda daje''. strinic ok u defenzivi, samo mu treba zabranit da nabaciva, srna poprilicno los. ne znam zato vrsaljko nije usao.

sve u svemu imamo sansu protiv ceha, a protiv spanjolaca cemo vidit kako oni budu odigrali protiv ceka. prolazak skupine je izvjestan. 

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
neaktivan

Točnije,dvije gorke pilule....

17 godina
ToMisLaW kaže...

Ma je, ali da barem Vrsaljko igra umjesto Strinica, da imamo barem jednog dobrog bocnog, a Srna neka igra na iskustvo...   

Ali ni to.. Mandzo je imao oko 2 prilike solidne iz centarsuta, da je bio Vrsaljko/Jedvaj, imali bi jos vise prilika..

Jedvaj nije za to još, puno crvenih radi iako ima potencijal veliki i dobar je ofanzivno.

Srna je bio dobar danas, dok je Strinić dosta stvari zajebo, ali opet veliki upgrade u odnosu na Pranjića što se tiče defanzive.

Badelj je isto trebao bit bolji, više puta je predao loptu protivniku svojim krivim pasovima, od njega se više očekuje!

Bilo je loših stvari, ali sve u svemu dobro. Puno lakše bi bilo za gledat da smo zabili i taj drugi gol.

Fortune favours the brave
17 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

pogledah utakmicu, jedan teski prosjek, da nije bilo modricevog udarca (sta je desi jednom u 10 sansi) bila bi teza tragedija

turci su bili dosta losi, a nasi su bili mozda za nijansu bolji, sto je zalosno jer s obzirom na kadar igraca i s obzirom na igrace koje smo mogli povesti (ponajprije halilovic koji je lagano mogao odigrati na desnom krilu) moglo je to bit puno bolje.

brozovic nije los igrac, ali igra nesto sto uopce prije nije igrao tako da je bilo ''puno zuji, malo meda daje''. strinic ok u defenzivi, samo mu treba zabranit da nabaciva, srna poprilicno los. ne znam zato vrsaljko nije usao.

sve u svemu imamo sansu protiv ceha, a protiv spanjolaca cemo vidit kako oni budu odigrali protiv ceka. prolazak skupine je izvjestan. 

Stvar je da je Halilovic jos uvijek prevelik balavac, nije zreo u glavi, odmah bi grizao da mu nije po volji u Francuskoj, za mir se isplati zrtvovat.

Srna spor, dosta slabi ubaci, on je sad u poziciji ko Stipe Pletikosa, bio je rupa na golu u zadnje vrijeme, ali zbog respekta je i dalje branio.

Strinic mi je uvijek bio neki osrednji, nema neki ubac niti pas.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 17:31 (Edge).
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
isuckatthisgame kaže...

ne navijam ja za hrvatsku zbog hrvatske, nego zbog tih dečkiju koji nisu nikome ništa skrivili i veliki su radnici za razliku od većine naših jebivjetara, nije to rvatsko razmišljanje već samouvjerenost koju dobiješ kao posljedicom primjećivanja stvari koje većina ne vidi

9 godina
neaktivan

čak najbolje ispada protiv češke izbacit i srnu i strinića.

3-5-2,a lijevi vezni(bočni-krilni) perišić,a desno brozović.

Inače banana....

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
ToMisLaW kaže...

i šta sad treba stajati kao panj ,mozda nece nista ni docekati ,vidim spominje se da treba vaditi brozovica ,a eto da je bilo malo srece utrpao bi 2 gola

Sto je stajao kao panj? Pretrcao je 10km...  Vracao se u obranu, klasicno za njega.. Nije imao perfektnu utakmicu, ali je bio solidan igrac sa obzirom na prilike..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 17:37 (ToMisLaW).
9 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...
fer-de-lance kaže...
isuckatthisgame kaže...

ne navijam ja za hrvatsku zbog hrvatske, nego zbog tih dečkiju koji nisu nikome ništa skrivili i veliki su radnici za razliku od većine naših jebivjetara, nije to rvatsko razmišljanje već samouvjerenost koju dobiješ kao posljedicom primjećivanja stvari koje većina ne vidi

Očito nikad nisi igrao nogomet.....

Badava si radnik,kad si nemoćan i beskoristan....

12 godina

Evo blizi pocetak utakmice Poljske i S. Irske. Po meni Poljska veliki favorit. Lewandowski daje gol, pa cak i F2 bi moglo biti.

17 godina
Edge kaže...

Stvar je da je Halilovic jos uvijek prevelik balavac, nije zreo u glavi, odmah bi grizao da mu nije po volji u Francuskoj, za mir se isplati zrtvovat.

Srna spor, dosta slabi ubaci, on je sad u poziciji ko Stipe Pletikosa, bio je rupa na golu u zadnje vrijeme, ali zbog respekta je i dalje branio.

da ali gledajmo to ovako. mi pravog ljevaka nemamo. ako ces vec stavit desnjaka da igra na desnom krilu onda bi njegova zadaca bila probit i nabacit. problem je u tome sto mi ne igrao sa dva napadaca trenutno nego samo sa jednim. halilovic je imao jako dobru sezonu u spanjolskoj i za mene je do pokazatellj da je on dobar igrac. jel on zrel ili nije ne interesira me. ako je mogao tamo igrat ok, ne vidim razloga zasto to ne bi mogao radit i u reprezentaciji.

vidim da netko prica protiv badelja. covik je dobio zadacu korektora sta uopce ne igra u klubu. nemos ocekivat da briljira. s obzirom na okolnosti ispalo je dobro. to je vec drugi igrac koji ne igra svoju prirodnu ulogu. zabrinjavajuc trend

It's not who you are, it's who you know.
13 godina
x18x05x kaže...
Nadam se pobjedi Turske, barem 1-2. Možda je Hrvatska bolja, al imaju lošijeg trenera.

Di si takticaru ? 

Za prvu utakmicu, protiv ovako borbenog protivnika odlicna tekma od nas. Da je Cacic malo pametniji drugo poluvrijeme Badelja van, Brozovica nazad i Vrsaljka na njegovu poziciju + ostaviti Srnu da igra defanzivnije. Rascetvorili bi ih. Drago mi je da imamo dva rijesenja svaki put. Ako zatvore sredinu udaramo preko bokova, ako zatvore bokove udaramo preko sredine gdje smo jos jaci. 

Mislim da Ceska nema sta trazit protiv nas, dok ce sa Spanjolcima ponovno biti dobra borba. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Edge kaže...

da ali gledajmo to ovako. mi pravog ljevaka nemamo. ako ces vec stavit desnjaka da igra na desnom krilu onda bi njegova zadaca bila probit i nabacit. problem je u tome sto mi ne igrao sa dva napadaca trenutno nego samo sa jednim. halilovic je imao jako dobru sezonu u spanjolskoj i za mene je do pokazatellj da je on dobar igrac. jel on zrel ili nije ne interesira me. ako je mogao tamo igrat ok, ne vidim razloga zasto to ne bi mogao radit i u reprezentaciji.

vidim da netko prica protiv badelja. covik je dobio zadacu korektora sta uopce ne igra u klubu. nemos ocekivat da briljira. s obzirom na okolnosti ispalo je dobro. to je vec drugi igrac koji ne igra svoju prirodnu ulogu. zabrinjavajuc trend

Realno gledano,naš sistem igre i dalje je krpanje pozicija i snalaženje s polurješenjima na krivim pozicijama....

Ali opet,skoro sve repke tak bave....

Po meni je Belgija jedina repka koja igra svoj sistem,i zato im ne gine ovaj Euro,koliko god vas to vrijedalo....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice