ha-ha! :D
meni drago što je ovako završilo...
sve samo da smećari ne osvoje LP prije nas(afc)...
ha-ha! :D
meni drago što je ovako završilo...
sve samo da smećari ne osvoje LP prije nas(afc)...
Nadam se da ce ih Manchester razmontirati.. Sramota za suca, koji je potjeran sa Eura,dobio je sansu da sudi polufinale LP. Navijac sam Chelsea, i stvarno je steta sto nisu u finale.. Da su igrali kao prvu utakmicu.. Bunker.. Ne bih se zalio.. Reko bih nadigrala ih Barca.. Ali da momcad pardon.. ˝najatraktivnija momcad˝ ne uputi do 85 min. niti jedan udarac u okvir gola.. Sudac im je bio i 12 i 13 igrač.. Razbit ce ih Manchester.. Razbit!!!!
Sapunica se nastavlja i ako želite napenalit suca - click here
ruku na srce barcelona ove sezone igra najbolji i najljepši nogomet na svijetu i cijelu sezonu se trude da budu prvi i prvi put su im suci pustili da prođu
ruku na srce barcelona ove sezone igra najbolji i najljepši nogomet na svijetu i cijelu sezonu se trude da budu prvi i prvi put su im suci pustili da prođu
Svi dokazi fino i detaljno iznešeni su tu:
http://www.net.hr/sport/page/2009/05/08/0382006.html?pos=n2

Najbolji mi je 2.
Divovska pčela LOL
Mislim da ova tema već postoji npr. moja!
Uglavnom onaj sudac nema pišu.
i ovi iz HNL-a bi htjeli strance suce... :)))
eto prošlo je nešto više od mjesec dana...nikad zaboravljeni.