Chelsea- Barcelona

poruka: 147
|
čitano: 20.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

ha-ha! :D

meni drago što je ovako završilo...

sve samo da smećari ne osvoje LP prije nas(afc)...

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
RE: Chelsea- Barcelona
epic kaže...
 ruka je bila u neprirodnnom polozaju, jeli ti shvacas?? podignuta gore, jedino budala moze reci da sudac nije presudio ovu utakmicu
 Ne budi smiješan i pogledaj snjimak malo bolje, zaklonio je lice i takve situacije se ne sude kao penal.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
epic kaže...
 ruka je bila u neprirodnnom polozaju, jeli ti shvacas?? podignuta gore, jedino budala moze reci da sudac nije presudio ovu utakmicu
 Ne budi smiješan i pogledaj snjimak malo bolje, zaklonio je lice i takve situacije se ne sude kao penal.
 o da, sude se situacije u kojima igrač zakloni rukom lice jer to nije prirodni položaj ruke..
Jel ona pique-ova ruka možda bila u prirodnom položaju??? Ha?

"The Boss"
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
 o da, sude se situacije u kojima igrač zakloni rukom lice jer to nije prirodni položaj ruke..
Jel ona pique-ova ruka možda bila u prirodnom položaju??? Ha?
Jeli Pique štitio lice??? ha?
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Nadam se da ce ih Manchester razmontirati.. Sramota za suca, koji je potjeran sa Eura,dobio je sansu da sudi polufinale LP. Navijac sam Chelsea, i stvarno je steta sto nisu u finale.. Da su igrali kao prvu utakmicu.. Bunker.. Ne bih se zalio.. Reko bih nadigrala ih Barca.. Ali da momcad pardon.. ˝najatraktivnija momcad˝ ne uputi do 85 min. niti jedan udarac u okvir gola.. Sudac im je bio i 12 i 13 igrač.. Razbit ce ih Manchester.. Razbit!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

And the winner is ... (Belji se)

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 8:03 (stalker).
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Sapunica se nastavlja i ako želite napenalit suca - click here

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
stalker kaže...

Koji je ovo kur***...Igrača koji je reagirao kak bi i svaki čovjek kazne a suca koji je največa budala i kreten puštaju da i dalje sudi ko da se ništa nije dogodilo...
Ovo nema nigdje...
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan
stalker kaže...

onom sudcu treba zabranit da pomiriše teren a drogbu netreba sankcionirati jer je rekao istinu.
C'est la vie
17 godina
17 godina
neaktivan

još dokaza:

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
protjeran
PROTECTOR kaže...
epic kaže...
 omfg, njemu je veliki dio ruke bio povise glave , si ti glup? to se sudi za tvoju informaciju
King of the South!
17 godina
Chelsea- Barcelona

ma drgoba uopće nije bio ljut na suca nego je samo htio svijetu predstaviti svoj prvi

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
16 godina
neaktivan
fifiX kaže...

ma drgoba uopće nije bio ljut na suca nego je samo htio svijetu predstaviti svoj prvi

hahahaahaah nice1
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan

ruku na srce barcelona ove sezone igra najbolji i najljepši nogomet na svijetu i cijelu sezonu se trude da budu prvi i prvi put su im suci pustili da prođu

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10
17 godina
neaktivan
Pulja kaže...

ruku na srce barcelona ove sezone igra najbolji i najljepši nogomet na svijetu i cijelu sezonu se trude da budu prvi i prvi put su im suci pustili da prođu

nesto mi nece ruka na srce, za mene igraju smece nogomet kao i arsenal, jer je tu previse dodavanja a nema fajde, trebaju se ugledat na manchester 4 dodavanja i sansa za gol.
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
ManchesterUTD kaže...
Pulja kaže...

nesto mi nece ruka na srce, za mene igraju smece nogomet kao i arsenal, jer je tu previse dodavanja a nema fajde, trebaju se ugledat na manchester 4 dodavanja i sansa za gol.
 Manchester United meni ništ ne znači
Samo mi je drago što će ih Barca razmonitrat
pogotovo Messi
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...
Pulja kaže...

da manchester oni odlicno igraju ali malo previse onaj ronaldo glumi.....al dobbrrrrooooo jeee btw vidit ces finale.......
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
pogotovo Messi
 HA HA HA kaze djeda mraz, vidjeli smo sta zna barcelona, a i vidjeli smo prosle godine protiv manchestera, BARCA je smece
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
ManchesterUTD kaže...
Mitch kaže...
pogotovo Messi
 HA HA HA kaze djeda mraz, vidjeli smo sta zna barcelona, a i vidjeli smo prosle godine protiv manchestera, BARCA je smece
 Manchester je nula bez Van Der Sara i Ronalda
Vidjeli smo što su pokazali protiv Liverpoola (4-1 za Liverpool)
Kad je Sar bio ozljeđen a Ronaldo na klupi cijelo drugo poluvrijeme.
Barca dobi Madrid 6-2 a Man nemre puknut u okvir
Ošli smo u OFF_TOPIC
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 22:30 (Mitch).
17 godina
neaktivan
epic kaže...
 omfg, njemu je veliki dio ruke bio povise glave , si ti glup? to se sudi za tvoju informaciju
 Da, ruka mu je bila iznad glave ali lopta ga je pogodila dijelom u tijelo a dijelom u ruku. Osim neprirodnog položaja još jedan detalj je bitan - namjera.
 Ne planiram se s tobom dalje prepucavati jer postoji očigledna mogućnost da cijela rasprave preraste u uzajamno vrijeđanje. 
17 godina

nema se tu više nešto pričati. da je suđenje bilo pošteno, ne bi se digla tolika buka nakon utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
17 godina
Chelsea- Barcelona

Svi dokazi fino i detaljno iznešeni su tu:

http://www.net.hr/sport/page/2009/05/08/0382006.html?pos=n2

CoolCool

Najbolji mi je 2.

Divovska pčela LOL

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Mislim da ova tema već postoji npr. moja!

17 godina

Uglavnom onaj sudac nema pišu.

17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

i ovi iz HNL-a bi htjeli strance suce... :)))

Can't find a better Jam!
17 godina

eto prošlo je nešto više od mjesec dana...nikad zaboravljeni.Osmijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice