Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.754.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Pozdrav ekipa. Dugo se nismo čuli. Evo jedne fotke sa tradicionalnog kupanja od ove zime. Našao sam neki sweet spot za održavanje što se tiče forme i kilaže. Ubacio jako puno cardio treninga, pokušavam Vo2 max podignuti do 60 (jako teško!), ali pokušavam i snagu zadržati koliko je to moguće.

Ponovno uživam u treningu i veselim se godinama koje dolaze. Uskoro punim 32 godine. Oporavak je malo sporiji nego prije, ali snaga je i dalje tu i vjerujem da najbolje brojke tek dolaze. 

Kakva je kod vas situacija? Osim što kao i obično traži se gdje kupiti whey. Nisam ga kupio već godinama  Što unesem kroz prehranu - unesem. Mislim da bude oko 150g, ali iskreno nije me briga. Mislim da su malo precijenjeni proteini i da je sasvim dovoljno što unesemo kroz malo kvalitetniju prehranu. 

10 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
ljubek kaže...

Kakvi su ti HSN okusom i kako sjedaju na želudac? Do sad sam na trošio myprotein ali uzimam samo kad su popusit ali i sad je to postalo preskupo...inace je 2,5kg 240eura WTF...

meni je okus dobar, tiramisu je nekako jak, coffe je ok. uglavnom čokolada i karamela i slično sa čokoladom je ok. nikakvih problema sa želudcem.

2 godine
Evo da i ja pokazem trenutnu formu. 76kg na 179cm. Cilj je jos koju kilu cutat, pa da to bude fina podloga za bulk na jesen, a po ljeti odrzavanje.
11 godina

Znaci, drzao sam u kosarici tjedan i vise dana, na HSN stranici, 3x 2kg EVOWHEY proteina (ne basic). Nije mi se dalo odmah narucit. Tad je cijena bila 128 eura (sa saving planom na 3god). I prije 2 dana uđem i vidim, cijena 158. The nutrition isto, prosle god je 4kg amino wheya sa zlatnim clanstvom bilo cca 63, sad je 81. MyProtein isto eksplodirao nenormalno...

Pitao sam ih sve, jedini normalan (AI odgovor) sam dobio od HSN-a pa prenosim na slici. Došlo je doba kada je Konzumov, K plus posni sir, ili skyr (kada su na akciji, naravno), isplativiji ako racunamo samo kolicinu proteina na 100g od najjeftinijeg wheya (wheya koji nije shit).

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2026 18:04 (perix231).
15 godina

Bez wheya sam cca godinu i po dvije, počeo zaborav ljat piti ga nakon gym pa i prestao. Nikakvu razliku nisam vidio iskreno.

smažem ponekad kazeinski puding navečer i tjt.

i dalje kao što si i sam rekao, bolje je probat upucat to sve sa hranom koja je isto poskupjela ali hrana je hrana ipak.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
11 godina

A znam, da, samo sam navikao svaki dan vecerat zob whey i taj buckuris svega. Samo moram smisliti alternativu

15 godina
perix231 kaže...

A znam, da, samo sam navikao svaki dan vecerat zob whey i taj buckuris svega. Samo moram smisliti alternativu

Večeras zobene? zašto?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
11 godina

Zasto ne? Puno bolje mi ujutro odgovara jesti jaja, posni sir, tost i sl. Pa onda navecer jedem zob, kefir, whey, kikiriki maslac, voće ili kaj si vec sve tu ubacim. Tako jedem kada je neradni dan ili sam remote, a kad sam u uredu, onda je obrnuto zbog praktičnosti.

10 godina
perix231 kaže...

Znaci, drzao sam u kosarici tjedan i vise dana, na HSN stranici, 3x 2kg EVOWHEY proteina (ne basic). Nije mi se dalo odmah narucit. Tad je cijena bila 128 eura (sa saving planom na 3god). I prije 2 dana uđem i vidim, cijena 158. The nutrition isto, prosle god je 4kg amino wheya sa zlatnim clanstvom bilo cca 63, sad je 81. MyProtein isto eksplodirao nenormalno...

Pitao sam ih sve, jedini normalan (AI odgovor) sam dobio od HSN-a pa prenosim na slici. Došlo je doba kada je Konzumov, K plus posni sir, ili skyr (kada su na akciji, naravno), isplativiji ako racunamo samo kolicinu proteina na 100g od najjeftinijeg wheya (wheya koji nije shit).

je, poskupilo je. ja sam dobio email zašto fižu cijene. sve poskupilo u proizvodnji.

tek sad vidim. 24. traavnja naručio whey 5*500g, sa savings planom me ispalo 55.42€, sad je 75.22€.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:03 (HowYesN0).
11 godina

Ja pijem whey jer mi se dorucak sastoji od njega, zobena kaša koja mi je nazmjenjiva ujutro da unesem odma 50g proteina dok dan nije ni počeo. Ne koristim whey za one gluposti nakon treninga da ga mućkam u svlačionici i to... Ali ovo nije normalno, obično kupujem gold standard od optimum nutritiona, proizvodi se u irskoj najprodavaniji whey na svijetu, probao sam i svasta nesto drugo ali ovo on je 3 koplja iznad svega po okusu topljivosti. Smanjili su mu prije 3 tjedna pakiranje na samo 2kg sa 2300, a cijena u nebesima gotovo 90 eura za 2kg proteina je čista sramota. Ne znam jel netko od vas probao od OGISTRE proteine, domaća ekipa https://ogistra.hr/proizvod/100-pro-whey-2270-grama-basic-supplements/ , imaju super cijene 2300g za 58e, ekipa kaže da je vrh. Ovo sve ostalo je postalo bezobrazno. A na cutu kad si na dijeti i pazis na svaku kaloriju, 60g proteina dnevno iz wheya je krucialno bitno inače bi se utušio suhoj piletini ili junetini da uneses tih 200g dnevno a kalorijski mora biti malo, whey je jedini koji ima tako malo kalorija na toliku kolicinu proteina, i piletina naravno ali nje moras pojesti 100g  

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice