Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.165.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

Evo neki progress tokom jedne godine ako ne i manje

Prosla godina Prosla godina
Ova godina Ova godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 15:45 (XVII Mini).
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
XVII Mini kaže...

Tetovaža.

Karte.

Lucky.

14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

fino, lijep napredak latova i trapeza

poradi malo na zadnjem ramenu. Nije neki veliki napredak za godinu dana ali napredak se vidi

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav

Imam jedno pitanje.

Dobio sam MILK SHAKE okus vanilia, nikad nisam pio takvo što. Kako se pije i za šta služi?

P.s treniram često, trčanje, sklekovi, trbušnjaci itd..

AA
13 godina
neaktivan
toniancic kaže...

Pozdrav

Imam jedno pitanje.

Dobio sam MILK SHAKE okus vanilia, nikad nisam pio takvo što. Kako se pije i za šta služi?

P.s treniram često, trčanje, sklekovi, trbušnjaci itd..

To je obično piće.

Imaš instrukciju napisanu na pakovanju. Služi za osvježenje ili utaženje žeđi.

14 godina
neaktivan

Aha, hvala.

Iz švicarske je pa nerazumijem instrukcije. Kako se priprema, pošto je u zrncadima, samo se ubaci u vodu il?

AA
10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
Rast mišića i visina

Jeste li vidili ovoga Justin St Paul, 22 god, odnio prvo mjesto u muscle natjecanju (dakle nije fitness već ima posebna kategorija muscle model, nešto između BB i fitnessa)

mislim ja ne znam što reć, kaže da radi 2 god, prvu god compound vježbe i onda je prešao na izolate - ali u 2 god postić ovo, mislim pogledajte koliko mu se napuvala sisa, ja ne znam jeli ovo bolesna genetika ili šta, teško da će neko odmah u startu počet sa AAS ciklusima, ne znam..

onda ja ne da nemam genetiku nego sam retardiran

http://social.xfire.com/users/kiki3000
17 godina
Nitko, ali nitko ko se profesionalno bavi netjecanjem a da nije izricito natural natjecanje je na igli.
Previse love i prejaka konkurencija da bi bez igle mogli imat uspjeha.
14 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav svima,

ne znam je li ovo pitanje bilo, vjerojatno je, no da malo bumpam temu s tim.
L-Karnitin? Što mislite o njemu?

Od ljudi koji su na gubljenju masnih naslaga sam čuo samo najbolje.
Bilo trening, teretana, bilo kakva fizička aktivnost, vožnja bicikla. 
Ljudi su zadovoljni kako rezultatima tako i učinkom.

Meni dakle, konačno i isključivo treba topljenje masti prvenstveno.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako je istina da je u 2 godine postiga ovo,treba jako velike doze roidsa,i kontantno bit na tome.. ovo je jako zdravo za organizam i organe,ima sigurno dobar tlak,jetra su mu super.

Imaju oni  velike probleme sa zdravljem,pa čak i sada dok su mladi..a tek kasnije...

17 godina
sudy_freak kaže...

Pozdrav svima,

Zaboravi. Koristio razne fat-burnere uz neizostavni l-carnitine koji su mi po gymu preporučali,
ali jedino što je doista šljakalo bilo je smanjenje kalorija uz hiit, balansirane macrose i minerale/vitamine.
Ima od efikasnijih termogenički fat burneri, i recimo popularan zeleni čaj... ali termogenici nisu vrijedni
troška - pomoć je mizerni postotak, a nije neka ugoda imati visoku temperaturu ako ti netreba za liječenje od bolesti.
Zeleni čaj je ok čisto zbog toga jer "digne" slično kofeinu, pa se ima više volje za akcijom.
Poznat je i CLA("tonalin" od ulja šafranike), ali to se da, tko može, dobiti i kroz masnije mliječne namirnice. 
L-carnitine se hvali da pomaže i u većoj izdržljivosti, i realno organizam ga proizvodi (navodno sasvim dovoljno) i ima ga u mesu, 
ali ovaj suplementirani... iskreno...hm, mislim da je placebo dojam, ili simboličan postotak u nečijem mršavljenju..
Ne vrijedno tog novca. L-carnitinea još imam
negdje kutiju, usmrdile se ampule. Naravno ako guglaš, prvo će izletiti pozitivne preporuke jer 
ta rješenja prvo daju sajtovi koji žive od prodaje suplemenata poput bodyuilding.com, menshealth i sl.
Ali evo neka neutralna tumečenja:
http://watchfit.com/weight-loss/when-to-take-l-carnitine-for-weight-loss/

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
overhaul kaže...
sudy_freak kaže...

Pozdrav svima,

Zaboravi. Koristio razne fat-burnere uz neizostavni l-carnitine koji su mi po gymu preporučali,
ali jedino što je doista šljakalo bilo je smanjenje kalorija uz hiit, balansirane macrose i minerale/vitamine.
Ima od efikasnijih termogenički fat burneri, i recimo popularan zeleni čaj... ali termogenici nisu vrijedni
troška - pomoć je mizerni postotak, a nije neka ugoda imati visoku temperaturu ako ti netreba za liječenje od bolesti.
Zeleni čaj je ok čisto zbog toga jer "digne" slično kofeinu, pa se ima više volje za akcijom.
Poznat je i CLA("tonalin" od ulja šafranike), ali to se da, tko može, dobiti i kroz masnije mliječne namirnice. 
L-carnitine se hvali da pomaže i u većoj izdržljivosti, i realno organizam ga proizvodi (navodno sasvim dovoljno) i ima ga u mesu, 
ali ovaj suplementirani... iskreno...hm, mislim da je placebo dojam, ili simboličan postotak u nečijem mršavljenju..
Ne vrijedno tog novca. L-carnitinea još imam
negdje kutiju, usmrdile se ampule. Naravno ako guglaš, prvo će izletiti pozitivne preporuke jer 
ta rješenja prvo daju sajtovi koji žive od prodaje suplemenata poput bodyuilding.com, menshealth i sl.
Ali evo neka neutralna tumečenja:
http://watchfit.com/weight-loss/when-to-take-l-carnitine-for-weight-loss/

Tako sam i mislio.
No htio sam se uvjeriti ponaosob.
Budući da relativno brzo gubim masne naslage čim se bavim nekom aktivnošću, pretpostavljam da bi to bilo bacanje novca.

Prehrana i to je to što mi treba

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kada se uzima kreatin 5g-10g dnevno, da li tokom dana baš moram piti vodu ili mogu piti i voćne sokove? Da li je to svejedno? Tekućina je tekućina, pa sam zbog toga mislila da je svejedno. Da li možda netko zna?

15 godina
Rast mišića i visina

pa koja su to natural natjecanja ako postoje?

http://social.xfire.com/users/kiki3000
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

u vezi ovog St Paula: nema šanse da je natural. True natural momci na 5% izgledaju ispuhano, osušeno, mršavo, a ovaj dečkić je mesnat, mišići su puni.

Ne moraš biti genije da znaš može li se  doći do 94 kile čistih mišića  na 180 cm u 2 god, natural.

Mislim, Jeffa Seida se po netu često proziva da nije natural (i nije imo) ali on barem trenira već 10+ god, a ima istu kilažu i visinu kao ovaj momak koji trenka 2 god.

Naravno, ovaj momak svejedno ima elitnu genetiku.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
17 godina
Fly-Women kaže...

Kada se uzima kreatin 5g-10g dnevno, da li tokom dana baš moram piti vodu ili mogu piti i voćne sokove? Da li je to svejedno? Tekućina je tekućina, pa sam zbog toga mislila da je svejedno. Da li možda netko zna?

Ma možeš. Stvar ti je samo u tome da je voda najlakša za kalkulaciju, a i jer je bez dodatnih svojstava koje sokovi obično imaju a mogu utjecati na djelovanje/apsorpciju kreatina (šećer, kiseline, co2, vitamini, blabla). Inače, jasno da u tekućini računaš -tekućinu. Pa bila ona voda, juha, umak, mlijeko... ajd, litru rakije, gajbu žuje ili "navijački gemišt" u plastenki od 2l nebih preporučio u kalkulaciju :P
Dakle vjerojatno si dosad već doznala, ali apsorpciju kreatina pospješuje lužnatost, pa ga recimo znaju i prodavati u "alkaline" verziji, ili jednostavno uzmu s njim žličicu soda bikarbone, a na brzinu djelovanja mu (navodno) pozitivno utječe uzimanje sa brzo razgradivim šećerom (glukozom jel). Negativo utječe kiselina (koje zna biti u soku), kofein, a također ga ne preporučaju npr zajedno sa glutaminom. 
http://www.bodybuilding.com/fun/johnforb.htm

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 2:14 (overhaul).
17 godina
KIKI3ooo kaže...

pa koja su to natural natjecanja ako postoje?

http://www.naturalbodybuilding.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Natural_bodybuilding

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 7:16 (NEW_MAN).
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Fly-Women kaže...

Ma možeš. Stvar ti je samo u tome da je voda najlakša za kalkulaciju, a i jer je bez dodatnih svojstava koje sokovi obično imaju a mogu utjecati na djelovanje/apsorpciju kreatina (šećer, kiseline, co2, vitamini, blabla). Inače, jasno da u tekućini računaš -tekućinu. Pa bila ona voda, juha, umak, mlijeko... ajd, litru rakije, gajbu žuje ili "navijački gemišt" u plastenki od 2l nebih preporučio u kalkulaciju :P
Dakle vjerojatno si dosad već doznala, ali apsorpciju kreatina pospješuje lužnatost, pa ga recimo znaju i prodavati u "alkaline" verziji, ili jednostavno uzmu s njim žličicu soda bikarbone, a na brzinu djelovanja mu (navodno) pozitivno utječe uzimanje sa brzo razgradivim šećerom (glukozom jel). Negativo utječe kiselina (koje zna biti u soku), kofein, a također ga ne preporučaju npr zajedno sa glutaminom. 

Nemoj piti ništa drugo osim vode dok si na kreatinu, voćni sokovi, iako nisu gazirani, sadrže limunsku kiselinu koja negativno djeluje na napredak.  

btw. 
Jel tko koristio ovo ? Ima li kakve istine u tome članku ili se samo pres*ravaju? 

13 godina
Rast mišića i visina

''Istina, javljali su mi se ljudi koji su dobili 3 kg mišića tijekom prvih 48 sati. Dosta njih je pokazalo veliku izdržljivost tijekom vježbi i bržu regeneraciju nakon njih.

Neki s većim viškom kila dobivali bi 6 kg novih mišića svaka 2 tjedna.'' 

Nema tu nista istine , taj clanak je vrhunac ljudske gluposti. 

13 godina

Da je to tako, svih 1200 muškaraca sto je proslo kroz teretnu tog mladog gurua bi izgledalo kao Dwayne "The Rock" Johnson..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Nemoj piti ništa drugo osim vode dok si na kreatinu, voćni sokovi, iako nisu gazirani, sadrže limunsku kiselinu koja negativno djeluje na napredak.  

btw. 
Jel tko koristio ovo ? Ima li kakve istine u tome članku ili se samo pres*ravaju? 

Dobro sam se nasmijao na taj clanak,6kg misica svakih 2 tjedna,legit as fuck,jace sranje od steroida

l<l<l<l<l<l
17 godina
lithiumion kaže...

btw. 

Rucipe kaže...

''Istina, javljali su mi se ljudi koji su dobili 3 kg mišića tijekom prvih 48 sati. Dosta njih je pokazalo veliku izdržljivost tijekom vježbi i bržu regeneraciju nakon njih.

Neki s većim viškom kila dobivali bi 6 kg novih mišića svaka 2 tjedna.'' 

Nema tu nista istine , taj clanak je vrhunac ljudske gluposti. 

Hehe volim ovakve prevarantske članke jer mi daju priliku za reverse imaging akciju:)
Tako je "marko drobac" s prve slike odjednom na internetu postao "bertus" u drugoj prevarantskoj stranici.
"Velimir krunišić iz Gradiške" odjednom je "van der westhuizen"u trećoj prevarantskoj stranici, 
"Martin Mesić, Novi Marof" predstavljen kao Mike Chavez na četvrtoj prevarantskoj stranici
"delničanin Branimir jurić" je izgleda u stvarnosti Edward Ebeling
Blaž Papić, Zagreb je "Anton iz Kanade" sa pripadajućeg ruskog  sajta.
a da ne duljim, zvijezda i voditelj, "Danijel Šulc. Bodybuilder sam i trener. 15 godina imam vlastitu teretanu u Zagrebu"
je maneken sa stock fotage slike na kojoj nosi naziv "Casual portrait of happy university student guy standing with arms folded, laughing."
.
Dakle dečki, izgleda da nema čarobnog hulk losiona. nema "automatske izgradnje mišića". Samo ručni rad, prehrana, oporavak pa iznova.

14 godina
lithiumion kaže...
overhaul kaže...
Fly-Women kaže...

btw. 

Jel ti trollaš ili? Malo si mi čudan, tu dijeliš savjete za kreatin, a onda pitaš za ovakvu glupost. Pa svako s imalo mozga skuži u naslovu da je fejk.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovako ljudi, doma imam elasti joint, glutamin, impact whey od my proteina, dekstrozu i kreatin. Zanima me kako da pijem, do sada sam kreatin pio prije i poslije treninga 5g, proteine i dekstrozu poslije treninga, a elasti joint ujutro. Ne znam di da si ubacim glutamin sada? Pošto je kolega overhaul kolko sam skužio rekao da glutamin i kreatin nejdu skupa. 

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 12:59 (Bruno_K!ng).
13 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Ovako ljudi, doma imam elasti joint, glutamin, impact whey od my proteina, dekstrozu i kreatin. Zanima me kako da pijem, do sada sam kreatin pio prije i poslije treninga 5g, proteine i dekstrozu poslije treninga, a elasti joint ujutro. Ne znam di da si ubacim glutamin sada? Pošto je kolega overhaul kolko sam skužio rekao da glutamin i kreatin nejdu skupa. 

Pa uzimaš više od Keitha Richardsa u zlatno doba.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Ne vidim što je tu loše, ali dobro ;)

10 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
Onjegin kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Lose je to sto ta sranja nisu zdrava

13 godina
neaktivan
foobar333 kaže...
Bruno_K!ng kaže...
Onjegin kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Aj molim te reci što tu nije zdravo? Dekstroza mozda koja je običan šećer, kreatin, proteini? Pls zanima me.

10 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
foobar333 kaže...
Bruno_K!ng kaže...
Onjegin kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Aj molim te reci što tu nije zdravo? Dekstroza mozda koja je običan šećer, kreatin, proteini? Pls zanima me.

Nista, ako ti mislis da je zdravo pij. Sigurno te ja necu razuvjerit. 

Moje misljenje je da nista od tih suplementata nije zdravo, pocevski od wheya, kreatina bcaa itd. Eventualno riblje ulje i kvalitetan multivitamin+magnezij.

Pio sam ih sam jedno vrijeme, od wheya kreatina itd, i krvna slika mi nije bila bajna. Uostalom suplementi su relativno novi a to je multi milijunska industrija,  tako da nema sanse da ces nac neku tocnu studiju koja dokazuje povezanost izmedu bolesti i suplemenata. Isto kao i sa cigaretama u pocetku, nije se naravno znalo da su stetne, nego upravo suprotno. Sve se zataskavalo jer se velika para obrce.

Naravno da ti neces promjenit misljenje sad zbog par debila na forumu, ok, ja samo govorim sto ja mislim. Ne znaci da je moje misljenje ispravnije od tvog

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice