Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.163.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina
foobar333 kaže...
doky01akablava kaže...

Not sure if...

Nope, photoshop.

Hodgetwins su natty, msm da nemaju vise od 85-90kg max

Photoshop,a objavili na fejsbuku lol

17 godina
doky01akablava kaže...

Not sure if...

Decki su metar devedeset a ovaj kepec je valjda metar i pol.

Pratim ih na youtube jer su smjesni :) ne mislim da se njima smijem nego kaj izvadaju i kak se glupiraju :) 

15 godina
Rast mišića i visina

MARPO Rope Trainers - Rope Pulling and Climbing

Zakon sprava, nema je nigdje :(

xfire: GStyle|KIKI3000
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 14:32 (KIKI3ooo).
17 godina
Da je i ima moral bi je platit nekih 20 000 kn na gore, ovisno o modelu.

Za 20 000 kn si slozim doma fitness da se sposeres.
14 godina
neaktivan
foobar333 kaže...

Nope, photoshop.

Hodgetwins su natty, msm da nemaju vise od 85-90kg max

ti stvarno vjerujes u to da su natty?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

MARPO Rope Trainers - Rope Pulling and Climbing

Zakon sprava, nema je nigdje :(

Triceps station,uhvatiš konop jednom rukom,ispružiš je do 180°,vratiš do 90° i tako 10 ponavljanja u 5 serija,približno isti rezultati.Naravno,ruke mijenjaš,5 serija po jednoj ruci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 14:56 (CyberPlague).
15 godina
NEW_MAN kaže...
Da je i ima moral bi je platit nekih 20 000 kn na gore, ovisno o modelu.

Za 20 000 kn si slozim doma fitness da se sposeres.

Ma ovo se može složit u vlastitom aranžmanu/kućnoj radinosti

xfire: GStyle|KIKI3000
17 godina
Moze se ali ne vidim smisao te sprave. To je vise za bolnice i rehabilitaciju nakon udesa ili neceg. Staro dobro željezo je zakon.
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

vidjeh ovo sad, cini mi se dosta dobro... obicno mlijeko na litru ima oko 33 grama proteina, a ovdje kaze da ovo ima 50% posto vise sto bi znacilo 66 grama proteina na litru mlijeka :) di ima ovog za kupit?

http://danas.net.hr/novac/coca-cola-izbacila-na-police-svoj-novi-napitak-cijena-nije-bas-popularna

the legacy lives on
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 17:55 (MeResina123).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Posto sam dobio bananka na 7 dana, evo da sve nadoknadimo:

Rucipe 

Kao sto smo vec pricali, ne gledaj sta kad jedes, tj nek te to ne zamara... Meal timing je daleko daleko manje bitan od sveukupnih kalorija.. MT nece imati nikakvog utjecaja, osim u slucaju ako imas recimo 2 treninga dnevno (snage), gdje ti je ipak bitno da nadoknadis malo glikogena,i isto tako je bitan u slucaju da ti recimo prije trenina pase odredjena hrana,kolicina uh, proteina, masti , koje ce ti dati najoptimalniji trening, tj da se ne osjecas umorno, da si pun snage itd... jedino je u tom slucaju bitno, ali to je sve individualna stvar..

Kolicina hrane, namirnice itd nisu bitne. ako mozes toliko pojesti, pojedi.. ali gledaj da ne ides bas odmah na spavanje jer osobno nema sanse da zaspem ako imam toliko hrane u stomaku.. osjecam se lose.. tesko... 

FlyBoy TO za max 30 g proteina po obroku je mit.. Cak sam od jednog natjecatelja cuo da je max 20 .. (frend bio isao na neki seminar pa mi rekao) .. Iokano se hrana probavlja po par sati, tako da ce se sve to iskoristiti.. 100g u obroku, tijelo ce uzeti kad mu bude trebalo i to je to.. Po tvojoj logici onda ako unosis 250g proteina, znaci trebao bi jesti 8 puta dnevno.. no way

foobar333 Takodjer imas krivo misljenje.. Kako znas da je bas 50 g po obroku max? citao si istrazivanja, studije? pokazi mi to da vidim:. .. pusti price.

FlyBoy po cemu je klasicna bb prahrana bolja za tebe? 1. ogranicen si namirnicama, 2 ogranicen si time da moras jesti svaka 2,3 sata.. znaci ako nisi kuci, moras nositi hranu sa sobom, kao hardcore.. wow..  3. psihicki se ubijas.... 4. da ne nabrajam dalje

Lakse je za psihu i za sve da imas neogranicen izbor namirnica, da jedes kad god zelis, i kad god mozes... a ne da se ubijas time da nisi jeo , i da ce nastati katabolizam.. Najgore je sto takvih trenera kod nas ima na more.. sve se krstim kad citam

DuMe Dario je natural. zasto ne? lik je mlad, najbolje godine za napredak. testosteron divlja, genetika odlicna.. lik zna trenirati, hranit se.. ne vidim nikakav problem.. Na njemu ne vidim nista sto bi bilo cudno, osim sto je genetski iznad vecine ljudi... Financijski je ogranicen. hrani se vecinom ono sto mu starci kupuju, unosi vjerojatno manje proteina nego sto bi bilo optimalno, i onda pricas da je na AASu, gdje ti treba mnogo vise financija ... 

DuMe ne znam o roidsima skoro nista,ali znam prepoznati nekog na roidsima, tko ih je kvalitetno iskorsitio.. Drugo je onaj tko je bacio pare pa nije nista ucinio. Dajem za primjer mog frenda, prosao ciklus 10 tj , trening katastrofa, prehrana katastrofa. svaki tjedan opijanja.. na kraju rezultat.. izgledao je gore nego prije...  Najlakse je optuzivati nekog.. Vama je recimo Jeff said natural,a u godinama u kojima je Dario sad, je izgledao 10 puta impresivnije.. al natural je ;) .. ne pricajte gluposti.

Cak i vas omiljeni nixa na kojeg drkate svaki dan, kad bi se srezao ispod 10%, sigurno bi izgledao jednako impresivno, jer i sam drzi solidnu kolicinu mesa na sebi.. ali on je natural.. 

Dario izgleda impresivno jer mu je bf dovoljno nizak, ima solidnu kolicinu misica na sebi, i dobra genetika..  

foobar333 Ti zaista pricas gluposti, bubas napamet... Sigurno uzima creatin, pa je zato takav...Creatin is steroid, trust me bro

Cudni ste vi.. cim netko izgleda bolje od vas, odmah je steroidas... ;) ..

Skejter2710 gdje si nasao bas onih 9 kalorija..  :D  .. ta racunica nek ti bude pocetna tocka. to ne znaci da ces s toliko kalorija bas rasti, ali da se mozes orijentirati.. ne postoje carobne formule... nego krenes od neceg, pratis, vidis dal rastes ili ne,, ako ne, povecavas kalorije,,ako prebrzo dobivas kg, malo smanjis.. igras se s time.. ti kalkulatori su samo da lakse odredis neku pocetnu tocku.

Skejter2710 nekom kome jako zaostaju ruke, moze imati samo arm day.. iako je po meni to besmisleno... Radi sve 2-3 x tjedno, odaberi prave vjezbe, suficit i ruke ce rasti...

Ne brini se za "nezdravu" hranu.. to je sve mit..  Unosi sve vrste masti,a ne samo "zdrave " masti kao sto vecina preporucuje. jer ces na taj nacin bankrotirati...jmeni su glavni izvor masti jaja.. Gdje bi bio kad bi svaki dan kupovao recimo bademe, ljesnjake itd.. pa to je skupo ko sam vrag.. 

Skejter2710 jedi pecenu slaninu,.. ja je jedem s jajima, to mi bude isto kao neki izvor masti, ako sam recimo low s mastima na kraju dana, uvijek ispecem i malo slanine... Posto masnoce najlakse popunim, onda gledam da ih sto vise sacuvam za kasnije..

Skejter2710 kitu 10 kiflica ima samo 60 uh... 

foobar333 ne slazem se s tobom. ne mozes jesti sto vise.. jer kolicina misica koju cesti gradati je ogranicena, i svaki visak ce ici u masti, ili se nece iskoristitit... dakle , pametnije je da racunas koliko jedes.. ne moras cak ni racunati sve 100%,ali da se ne prezderavas neograniceno.. Racunaj jedno vrijeme i kasnije ces otprilike znati koliko cega jedes.. Na defki bi ipak bilo pozlejnije da racunas.

pizza nema 80% masti, o cemu ti pricas?

ParaNO1d fatburneri su marketinski trik.. nista vise. .pogledaj sastav pa ces sam vidjeti.

MeResina123 treba tu defka i izgledat ces odlicno ... Unosi svaki dan uh, tj svaki dan unosi jednaku kolicinu kalorija i svega.... osim kad radis refeed dan, tad malo spustis proteine i masti, i povecas uh

dmanz veoma lose.. piletina i brokula 2x,, nemas uh... brzo na informiranje... Cekaj ti si na keto? cemu onda glukoza uopce? 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nije to keto... to samo prehrana s manje UH nego inače

12 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Not sure if...

Nije photoshop, obojica su oko 193 visoki i ~95 kila, tako bar kažu. Uglavnom rekao bih da više nisu natty, pogotovo gledajući ovu sliku.

10 godina
neaktivan
junkieHD kaže...
doky01akablava kaže...

Not sure if...

Nije photoshop, obojica su oko 193 visoki i ~95 kila, tako bar kažu. Uglavnom rekao bih da više nisu natty, pogotovo gledajući ovu sliku.

Ma da,ako su ovo oni onda sigurno nisu natty vise. Nisam znao,zadnji put sam ih pratio vise od god i tada su izgledali puuuno slabije nego na ovoj slici tako da da,vvj nisu natty vise

12 godina
Rast mišića i visina

ima tko da je iz ri ili sa krka a da ce ici kupit u lidla posni?

radim pa ne stignem tijekom dana do kukuljanova kupit.

ako je tko blizu da kupi za mene jedan paket bio bi zahvalan,a pare bi dao naravno pri preuzimanju sutra.

&Black_Sheep
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Joj exer, ne citas sa razumijevanjem, nisam rekao da tijelo ne može iskoristiti više od 30g proteina odjednom, već da ne može iskoristiti više od 30g proteina odjednom na izgradnju mišića, a i upitno je da li će te proteine iskoristiti na izgradnju mišića, ukoliko nisu zadovoljene osnovne tjelesne potrebe, tj energija za rad organizma. Ovo vrijedi za normalne uvjete, poslije treninga za vrijeme kataboličkog prozora se ta brojka penje na više. 

Imaš brdo studija koje ti to potvrđuju, ne moraš se praviti grbav...

Evo ja se opskrbio Milbonom 

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kuhana jaja+milbona+maslinovo ulje FTW

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav..

Zadnjih nekoliko mjeseci pijem bas puno vode(boca od litre) i idem cesto na toalet urinirati.Slucajno sam procitao da pojacano pjenjenje mokrace i cest odlazak na wc je bolest bubrega.Sad malo kad sam gledao na drugim stranicama nitko to nije napisao I sve sam sigurniji da sam zdrav.

Nadam se da mi netko moze pomoci jer na bug. Ima samo jedna aktivna tema o zdravlju,vjezbanju itd.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Pozdrav..

Zadnjih nekoliko mjeseci pijem bas puno vode(boca od litre) i idem cesto na toalet urinirati.Slucajno sam procitao da pojacano pjenjenje mokrace i cest odlazak na wc je bolest bubrega.Sad malo kad sam gledao na drugim stranicama nitko to nije napisao I sve sam sigurniji da sam zdrav.

Nadam se da mi netko moze pomoci jer na bug. Ima samo jedna aktivna tema o zdravlju,vjezbanju itd.

Ako piješ puno vode, logično je da ćeš puno i urinirati. Ja svaki dan 4-6 litara i tjera me puno više nego kad sam 1-2l pio.

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Pozdrav..

Pijes puno,pisas puno,simple as that

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Pozdrav..

Ako primjetiš da češće ideš urinirati to znači da piješ više vode nego što trebaš.

To je bodibilderski mit ili nešto, ali puno vode ti ne znači ništa. Samo što dobiješ nedostatak svih elemenata koji tvore urin i opterećuješ urinarni trakt.

10 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Pozdrav..

Pitaj uputnicu od doktorice i odnesi mokracu u lab. za svaki slučaj

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Joj exer, ne citas sa razumijevanjem, nisam rekao da tijelo ne može iskoristiti više od 30g proteina odjednom, već da ne može iskoristiti više od 30g proteina odjednom na izgradnju mišića, a i upitno je da li će te proteine iskoristiti na izgradnju mišića, ukoliko nisu zadovoljene osnovne tjelesne potrebe, tj energija za rad organizma. Ovo vrijedi za normalne uvjete, poslije treninga za vrijeme kataboličkog prozora se ta brojka penje na više. 

Imaš brdo studija koje ti to potvrđuju, ne moraš se praviti grbav...

Evo ja se opskrbio Milbonom 

pa cijelo tvoje tijelo je izgradjeno od proteina.. ne samo misici.. Ali daj mi studiju da samo 30g proteina po obroku koristi samo za misice. daj da vidim tu studiju??IStina je samo da studije pokazuju da ce  tijelo tih 30 grama uzeti odmah, a ostalo ce sacuvati za kasnije, tj nemoguce je odmah svih , bubam, 100grama iskorsititi.. shvacas? Ti pricas da je 100g proteina po obroku bezveze, da ostalih 70 bacas, a ja kazem da nije istina.. Gleda se dugorocno, svaki dan, kroz tjedne, mjesece..

12 godina
Rast mišića i visina

daj ti tu studiju di kaze da ako unese 100g proteina u jednom obroku da se ostatak koji ne ide odma u izgradnju misica ne izbacuje iz tijela neg si ga tijelo uzima po potrebi....

&Black_Sheep
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da smanjim vodu ili da samo nastavim ovako?

Pa nekako je i logicno da ako pojem puno vode da cu i ici na wc puno.

Brojat cu koliko sam isao.Kazu da je 4 do 6 puta normalno.

Hvala :)

14 godina
u2Noobish4Me kaže...

daj ti tu studiju di kaze da ako unese 100g proteina u jednom obroku da se ostatak koji ne ide odma u izgradnju misica ne izbacuje iz tijela neg si ga tijelo uzima po potrebi....

A što vi mislite da protein kada se unese odmah krene izgrađivati mišiće? 

Djeluje samo nakon obroka? 

Po toj logici ako cijeli dan ne uneseš ni gram proteina, umrijet ćeš.

Tijelo je ipak malo kompleksnije nego što mislite i par pročitanih bro science članaka ga neće objasniti.

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Da smanjim vodu ili da samo nastavim ovako?

Pa nekako je i logicno da ako pojem puno vode da cu i ici na wc puno.

Brojat cu koliko sam isao.Kazu da je 4 do 6 puta normalno.

Hvala :)

10-12

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

10-12 puta je normalno?

Really?

17 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

pa cijelo tvoje tijelo je izgradjeno od proteina.. ne samo misici.. Ali daj mi studiju da samo 30g proteina po obroku koristi samo za misice. daj da vidim tu studiju??IStina je samo da studije pokazuju da ce  tijelo tih 30 grama uzeti odmah, a ostalo ce sacuvati za kasnije, tj nemoguce je odmah svih , bubam, 100grama iskorsititi.. shvacas? Ti pricas da je 100g proteina po obroku bezveze, da ostalih 70 bacas, a ja kazem da nije istina.. Gleda se dugorocno, svaki dan, kroz tjedne, mjesece..

A Moderate Serving of High-Quality Protein Maximally Stimulates Skeletal Muscle Protein Synthesis in Young and Elderly Subjects; Journal of the American Dietetic Association, Volume 109, Issue 9, Pages 1582-1586

Coingestion of Carbohydrate and Protein Hydrolysate Stimulates Muscle Protein Synthesis during Exercise in Young Men, with No Further Increase during Subsequent Overnight Recovery; Journal of Nutrition, doi:10.3945/jn.108.092924

Houston, Michael. (1992) Protein and Amino Acid Needs of Athletes. Nutrition Today, 27, 36-38.

McCarthy, Paul. (1989). How Much Protein Do Athletes Really Need? Physician and Sports Medecine, 17, 173-175

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 15:44 (FlyBoy).
14 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

dat cu ti kasnije, nemam bookmarkirano.. Citaj Aragona, Helmsa..ljude koji rade istrazivanja, imas studija, koji pokazuju kako je zapravo sta.. tome se treba voditi To sto ti pricas je cisti bs . (broscience)... objasni mi onda IF ? u 2 obroka sve kalorije, i dalje napredujes jednako ili cak i bolje nego prije.. znaci po tvom bi onda samo 60 g proteina iskoristio posto je ostalo sve visak.. tijelo je stroj,, iskoristit ce sve, ne brini se..

drakula789 pij koliko trebas. zedan? popijes.. tako ja radim. ne pijem na silu jer nema potrebe... ugl to bude oko 2-4 l dnevno

Cordas e upravo to sto kazes.... 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

koja zver

sta mislite jel pije sterojide? (troll)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 18:51 (exer1234).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice