Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.031
|
čitano: 8.159.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina

Kad si vec krenio mogao si napisati sto to valja?

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan

Ja kada sam uzimao bilo je oko cca 450kn za 2,4 kg(ili koliko vec) Dymatize. Zato mi je ovo pravo jeftina varijanta, malo sam skeptican oko toga da nije prepakivano, a i koliko znam nije neko "blato" od proteina.

11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Uzimam ga godinu dana i protein ko protein.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Rast mišića i visina

Bas citam po internetu ovakve teme, narocito u vezi prehrane.

Najvise sam njuskao o tom posnom siru...

Citao svasta - kako jedan valja, drugi ne itd...

Danas bio u gradu (prije toga prosnjofao po netu jel ima kaj na akciji) i kupio posni sir od Domila (Vindija).

500g - 10kn (akcija)

Mogu rec da sam ocekivao sir na koji se moras koncentrirat da ga proguces, kad ono, pa to je fino :D

Malo sam snjofal i za to integralno brasno, gledam cijene - naravno :) i onda se sjetim da mi odlican prijatelj ima vlastiti mlin :D

Kud ces vece srece, niti da sam Ameriku otkrio :)

Truth in engineering.
14 godina
Batista kaže...

Bas citam po internetu ovakve teme, narocito u vezi prehrane.

Najvise sam njuskao o tom posnom siru...

Citao svasta - kako jedan valja, drugi ne itd...

Danas bio u gradu (prije toga prosnjofao po netu jel ima kaj na akciji) i kupio posni sir od Domila (Vindija).

500g - 10kn (akcija)

Mogu rec da sam ocekivao sir na koji se moras koncentrirat da ga proguces, kad ono, pa to je fino :D

Tako je i meni bilo kad sam probao. Očekivao sam da neće biti jestiv, a kad ono -zapravo nije loše. Međutim, s vremenom mi je postao užasan okus tako da sam sad došao do faze da ga uopće ne mogu jesti. Šteta, predobra namirnica.

15 godina
Rast mišića i visina

Došao mi je kreatin ali nema one mjerice šta ima u wheyu? 5 g je 1 mala žličica? Daj odgovorite jedva čekam probat :p

xfire: GStyle|KIKI3000
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 15:59 (KIKI3ooo).
15 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Došao mi je kreatin ali nema one mjerice šta ima u wheyu? 5 g je 1 mala žličica? Daj odgovorite jedva čekam probat :p

da, 1 teaspoon = 5 grams (water)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 16:35 (dmanz).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

e ljudi trebam pomoc, treniram vec 2 godine al bez ikakvih suplemenata i ta sranja al sad mislim da je vrijeme da uzmem neki kreatin pa sta mi preporucate kakav?

17 godina
KIKI3ooo kaže...

jesi siguran da je nez? obično se utope u prahu pa ih je teško iskopati.
Ali ne očekuj nikakvih čuda. Nećeš postati kao popaj nakon špinata.

DooP kaže...

e ljudi trebam pomoc, treniram vec 2 godine al bez ikakvih suplemenata i ta sranja al sad mislim da je vrijeme da uzmem neki kreatin pa sta mi preporucate kakav?

monohidrat je ok. ali ako smatraš da su suplementi "sranja", neznam... nastavi još par godina bez toga.

Fikko kaže...

Ja kada sam uzimao bilo je oko cca 450kn za 2,4 kg(ili koliko vec) Dymatize. Zato mi je ovo pravo jeftina varijanta, malo sam skeptican oko toga da nije prepakivano, a i koliko znam nije neko "blato" od proteina.

To je proizvod druge firme. Myprotein je bulk prodavač,
nema fancy pakiranja i sponzorirane bildere ili glumce.
Ovaj koji si naveo nema ni okusa, čista sirovina iz prerade sirutke.
Dakle, da. Normalna cijena za myprotein impact bez okusa
u vreći je oko +/- 100 kn po kili

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 18:41 (overhaul).
14 godina
neaktivan
Fikko kaže...

E ljudi, pratio sam ovdje sta ste pisali o cijenama whey-a u raznim opcijama, ali svejedno bih da vas upitam sta mislite je li ovo prejeftino, tj.da nije prevara?

5KG WHey-a = 500kn

zavisi. .ak je bez okusa, onda je preskupo, ak je s okusom, onda nije prejefino, dobra prilika.. nikad ne moze biti prejeftino, samo preskupo

14 godina
neaktivan
soja kaže...

Ako već idete u teretanu s namjerom da budete zdravi, jaki, lijepi NE preporučam da idete logikom što jeftiniji protin to bolji..

Na proteinima se ne štedi jer se svakakva smeća pakiraju i prodaju..

Bavim se sportskom prehranom, neću reklamirat, al govorim iz iskustva.. Pamet u glavu

pojasni mi to...? dal mislis da onda recimo jeftini myprotein ne valja ili sta? znaci bolje je sto skuplje?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

zivimo u hrvatskoj normalno je da cemo ici na sto jeftiniju varijantu.svaka cast onome ko moze sebi priusitit 908grama ON wheya za 290 kn.ja za te pare kupim 2500grama myproteina i traje mi cijeli mjesec.a kakva je situacija jos malo i kupovat cemo essential whey 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nije stvar samo u tome... nego, koja je zapravo i razlika izmedju ta 2 proteina? mislis da je ON kvalitetnij? vise ces misica izgraditi s njim? ili sta :) .. 

13 godina
cod4gamer kaže...

zivimo u hrvatskoj normalno je da cemo ici na sto jeftiniju varijantu.svaka cast onome ko moze sebi priusitit 908grama ON wheya za 290 kn.ja za te pare kupim 2500grama myproteina i traje mi cijeli mjesec.a kakva je situacija jos malo i kupovat cemo essential whey 

Bio je izolat za bozic od myproteina 5kg za 290kn. Ali se brzo rasprodalo, treba pratit te cijene i rasprodaje.

14 godina
neaktivan
antimon95 kaže...
cod4gamer kaže...

Bio je izolat za bozic od myproteina 5kg za 290kn. Ali se brzo rasprodalo, treba pratit te cijene i rasprodaje.

nevjerujem

13 godina
Rast mišića i visina

Pratio tjedan dana unos kalorija preko myfitnesspal i zaključio da unosim 2000-2200 kcal cijelo vrijeme . Ovaj tjedan digao kalorija na 2600 kcal i nisam ni kile dobio nakon tjedan dana a snaga otisla gore jako . 

Ubacio 500 gr sira za veceru i zobene ujutro obavezno . 

Jel imate za preporucit neki shaker 600-700 ml da se može u njemu nositi a da se ne prosipa , znaci da ima dobro brtvljenje ? 

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

nije stvar samo u tome... nego, koja je zapravo i razlika izmedju ta 2 proteina? mislis da je ON kvalitetnij? vise ces misica izgraditi s njim? ili sta :) .. 

ne mislim da je kvalitetniji nego samo kazem svoje stajaliste oko cijena.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
Rucipe kaže...

Pratio tjedan dana unos kalorija preko myfitnesspal i zaključio da unosim 2000-2200 kcal cijelo vrijeme . Ovaj tjedan digao kalorija na 2600 kcal i nisam ni kile dobio nakon tjedan dana a snaga otisla gore jako . 

Jel imate za preporucit neki shaker 600-700 ml da se može u njemu nositi a da se ne prosipa , znaci da ima dobro brtvljenje ? 

Biciklisticki bidoni ti nisu ok ?

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Osobno koristim ovaj, odličan shaker za tako malo novaca.

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

ne mislim da je kvalitetniji nego samo kazem svoje stajaliste oko cijena.

ma kazem onom gore padobrancu

17 godina
cod4gamer kaže...

Meni baš ne odgovaraju ti prearomatizirani wheyevi. Imam trenutno osim myproteina od ON-a kazein(jer kod nas nije bilo myprotein kazeina niti ikog drugog bez arome), ali jedva ga jedem, 
užasno mi je prejaka aroma(vanilija). Tako mi je i sa Dymatize (on je stvarno zasmrdio cijeli stan kad bih samo otvorio kutiju double chocolate) i scitecom, musclepharmom, 
a jedino mi nešto manje intenzivnu aromu imali Multipower (ali neprirodan okus), weider okusa capuccino(mislim da je neka kava bila) ali da ne tupim.. ako mogu birati, uzmem Myprotein bez okusa.
Dakle meni osobno uopće nije bitan novac, nego volim prirodan okus i boju bez dodataka sladila.  

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
Rast mišića i visina

@Batista kako u njih ubaciti shake sa zobenim i wheyom . tj kako popiti ? 

@dmanz taj sam i mislio kupiti , jel se otvarač gore lako otvara ili treba primjeniti ipak silu ? 

17 godina
Rucipe kaže...

@dmanz taj sam i mislio kupiti , jel se otvarač gore lako otvara ili treba primjeniti ipak silu ? 

Hm, pa obicno ja pijem dok odsarafim poklopac jer mi se neda cuclat. Otvor je cca 6cm.

mozda ne kuzim da taj shaker ima neki feature koji standardni bidoni nemaju

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 22:54 (Batista).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jedino kaj je bitno je %proteina, ostalo je sve više manje kozmetika, a ako je nešto dodano onda je to praktički u tragovima.

Svi prozivođači nude i koncentrate, i izolate i sta ti ja znam sta ne, i sa po 98% udijelom proteina... 

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
15 godina
Rast mišića i visina

overhaul jedino tebi vjerujem pošto si preiskusan. Kako piješ kreatin? Jel sasebno ili uz proteine poslije teretane? I drugo pitanje piješ li recimo mjesec dana svaki dan jednom pa tjedan dana pauze ili?
S obzirom da dugo vremena piješ zanima me stvarno kako konzumira kreatin netko tko ga koristi duže vrijeme.

17 godina
1.Lovac kaže...

overhaul jedino tebi vjerujem pošto si preiskusan. Kako piješ kreatin? Jel sasebno ili uz proteine poslije teretane? I drugo pitanje piješ li recimo mjesec dana svaki dan jednom pa tjedan dana pauze ili?
S obzirom da dugo vremena piješ zanima me stvarno kako konzumira kreatin netko tko ga koristi duže vrijeme.

Aa hvala 
A kreatin, uglavnom u wheyu, nema okusa pa mi je tako okej. 
No nekad ako ne jedem whey, razmutim u onoj whey doza posudici s vodom,
pa poslije "isperem grlo" sa sokom, čajem ili čašom vode... ovisi što imam.
S time da je to uglavnom nakon vježbanja, iako se on u biti 
dulje vremena zadržava u tijelu, pa djeluje svakako, ali eto čitah da je malo
efektivniji nakon vježbe, pa da ne izmišljam neku svoju nauku:
http://www.mensfitness.com/nutrition/supplements/when%E2%80%99s-the-best-time-to-take-creatine
Da, uzmem nakon 5 do 7 tjedana po jedan tjedan pauze. Dali
koristi takva pauza za odvikavanje od vanjskog kreatina nemogu se 100% kladiti,
ali opet radije koristim po ustaljenim uputama dok netko ne dokaže suprotno:)

15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

pa sad, ne znam kak da objasnim jer ne znam na kaj misliš pod lako, ako se pitaš dal se bude sam otvorili neočekivano, nebude. Znači, odgovor bi bil da, treba primjeniti silu.

15 godina
Rast mišića i visina

mali update :)

volim sto vole mladi
15 godina
Rast mišića i visina

overhaul hvala najljepša na odgovoru. Nažalost ne postoji ovaj gumb "Hvala" u temi, al šta ćemo...
E a sad 3. pitanje kojeg sam se slučajno sjetio. Svugje čitam da je potrebno piti veće količine vode/tekućine ako se trenira, a pogotovo kada se uzima kreatin. Jel to istina, tj. piješ li veće količine vode dnevno. Više od 2-3 litre i piješ li na silu vodu ko šta sam negdje naletio da piše.
Šteta šta ne mogu nać te linkove odmah bi stavio, ako nađem obavezno ću editirat...

16 godina
1.Lovac kaže...

overhaul hvala najljepša na odgovoru. Nažalost ne postoji ovaj gumb "Hvala" u temi, al šta ćemo...
E a sad 3. pitanje kojeg sam se slučajno sjetio. Svugje čitam da je potrebno piti veće količine vode/tekućine ako se trenira, a pogotovo kada se uzima kreatin. Jel to istina, tj. piješ li veće količine vode dnevno. Više od 2-3 litre i piješ li na silu vodu ko šta sam negdje naletio da piše.
Šteta šta ne mogu nać te linkove odmah bi stavio, ako nađem obavezno ću editirat...

ja mislim da je 3 litre sasvim dovoljno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice