Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.031
|
čitano: 8.159.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
FlyBoy kaže...
Rucipe kaže...

Zasto svi forsirate to mlijeko sa malo masti i slicno ? 

Brijem da je nešto na tragu toga da se mast duže probavlja, i samim time odgađa probavu, pa i absorpciju proteina i UH, što je recimo beneficijalno nakon workouta, da u što kraćem roku dođu proteini do mišića.

Ja inače uzimam čisto radi toga što preferiram svoje dnevne masti unijeti iz kvalitetnijih izvora :)

A zasto je bitno da protein sto krace dodje do misica? :o

junkieHD los potez... lakse je skinut mast, tj brze ces  je skinuti, nego sto si je nabacio, takodjer je i mnogo lakse, brze skinut mast nego gradit misice.. Gradjenje misica je dugotrajan procest, a masti se mozes rijesiti u par tjedana... Dakle, ne boj se.. to sto si se zamastio u ta 2,3 tj nije nista., zasto bi isao na defku 2.5 mj ranije?? ne shvacam.. Drugo je da si se cijele godine mastio, pa shvacam..ali zbog 3 tjedna ? pa to sve mozes skinut u 10 dana defke

Umjetna sladila su ok.. imaju svoju svrhu.. Ok, to ne znaci da ces piti 4 litre cole zero dnevno, voda treba biti prioritet,ali ne moze svatko biti 4 litre ciste vode dnevno,, pukao bi.. zar ne? zato i sluze cole zero i te stvari, da olaksaju sve to, a opet ne utjecu na tvoj fizicki izgled kao sokovi puni secera

Jopaslav ako jedes dovoljno, rasti ces...ali dovoljno, dakle u tvom slucaju ce to biti malo vise nego sto ti mislis

Boixus Nois PS nisu to gluposti, to su programi koji 100% daju rezultat, nisu bez razloga najpopularniji ;) .. al druga stvar je sto ti ne moras trenirati po takvim programima, ako znas sam sebi slozitri nesto smisleno, ali vecina ljudi ne zna, pa se vrte u krug

Boixus Nois PS nebitno sad dal je natural ili ne, covjek je mrtav....

DuMe los ti smisao za humor.. malo je glupo da se salis u ovoj situaciji.... btw nisam fan Grega, niti iskreno nisam ni znao tko je on.. cuo sam za njega, vidio ga. ali nisam pratio sta radi, niti znam ista o njemu. ali ono 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 14:21 (exer1234).
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

ja sam mislio da je on natural????

Neko vrijeme je bio,valjda je stao sa natty rastom pa je zelio vise

Ljubomorne duše mogu da mi puše
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Greg Plitt mi je bio ljudina za razliku od Sergia Constancea,Bruyne,Ulisses i ostalih majmuna....

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 18:53 (Boixus Nois PS).
11 godina
protjeran
Cordas kaže...

Evo par slikica forme. 
Leđa su uvijek zaostajala pa sam ih malo forsirao, meni osobno sad su ok. Ne mogu se nikako uslikati da to ok izgleda. Na slikama leđa se više manje vidi kakve su ruke, a ove slike od naprijed su uslikane zbog prsa, da se vidi kakva su, iako njih nikad ne znam uslikati.
Na masi sam nekih 3 mjesea, dobio sam 4-5 kg, trbušnjaci se još uvijek koliko toliko vide, ali trenutno sam pun vode, što je i logično jer se ubijam u hrani tako da ništa od pločica, ali nije mi to ni bitno trenutno.

Kreatin?

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Cordas kaže...

Evo par slikica forme. 
Leđa su uvijek zaostajala pa sam ih malo forsirao, meni osobno sad su ok. Ne mogu se nikako uslikati da to ok izgleda. Na slikama leđa se više manje vidi kakve su ruke, a ove slike od naprijed su uslikane zbog prsa, da se vidi kakva su, iako njih nikad ne znam uslikati.
Na masi sam nekih 3 mjesea, dobio sam 4-5 kg, trbušnjaci se još uvijek koliko toliko vide, ali trenutno sam pun vode, što je i logično jer se ubijam u hrani tako da ništa od pločica, ali nije mi to ni bitno trenutno.

Kreatin?

ma ne, samo jede sterojide

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Greg Plitt mi je bio ljudina za razliku od Sergia Constancea,Bruyne,Ulisses i ostalih majmuna....

nisam ga nikad pratio tako da ne znam..a Sergia, jeffa, ulissiesea i te idiote nikad ne bi pratio, zato sto su vecinom umisljeni do bola, em su fake natty,, plus sto njihovu savjeti nikako nisu optimalni za neke naturalce,a pogotovo ne za pocetnike.. tipicni broscience nacin treninga i prehrane... Ugl ne treba nista lose o mrtvom covjeku.. ne znam ga, al mi je zao, naravno

13 godina
neaktivan

Koliko je samo ljudi uspjelo ispuniti svoje ciljeve zahvaljujući Gregu. Imao je poseban dar govora kojim je natjerao sve koji ga slušaju i one željne promjene, da ostvare zadane ciljeve, smršave, izgrade mišiće... Poslušajte njegove motivacijske govore. Šteta što tako zaista dobri ljudi napuštaju ovaj svijet. Greg Plitt, počivao u miru Božjem.

17 godina
obokan kaže...

Koliko je samo ljudi uspjelo ispuniti svoje ciljeve zahvaljujući Gregu. Imao je poseban dar govora kojim je natjerao sve koji ga slušaju i one željne promjene, da ostvare zadane ciljeve, smršave, izgrade mišiće... Poslušajte njegove motivacijske govore. Šteta što tako zaista dobri ljudi napuštaju ovaj svijet. Greg Plitt, počivao u miru Božjem.

Ali stvarno mi nije jasna bila ta njegova spika sa tračnicama?! Radio sklekove na željezničkim pragovima.
Zašto?!?!
Naravno, sad je i nebitno. Inače, nisam pažljivo gledao njegove upute za vježbe, ali ako nije otvoreno 
rekao da je dopingiran (a prema donjoj slici, nema dileme da jest), onda nisam siguran da mu savjeti vrijede ako se obraća "natty" rekreativcima?
Kome se da provjeriti upute, neka javi. Možda je imao dobre savjete, pa eto posthumno bude "ugrađen"
u nečiji napredak.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Rast mišića i visina

Gledam ovog Nixu,koja je to debilna seljacina,svi su naspricani samo je on NEČURAL.

Isto je stavio link za one strongamne da su nakemijani,seljacina jedna sta ne uzme on kad je pametan pa bude bolji od njih...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 19:45 (doky01akablava).
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Gledam ovog Nixu,koja je to debilna seljacina,svi su naspricani samo je on NEČURAL.

Isto je stavio link za one strongamne da su nakemijani,seljacina jedna sta ne uzme on kad je pametan pa bude bolji od njih...

ma on gleda na ''spricanje'' kao najvece moguce zlo sta postoji...zatucanost

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Lik mi se gadi, kad sam ga počeo gledat tamo na ljeto 2013 bio mi je super baš, ali sve više i više pokazuje kakva je seljačina. Nema ni trunku poštovanja prema nikom, pa čak ni prema preminulima. Tipična sirovina, liječi svoje komplekse što ima lošu genetiku i što je mastan na drugima. Čim netko bolje izgleda od njega traži neke izlike, očajan je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 22:13 (junkieHD).
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Neznam kako taj srpski klosar moze privlaciti toliko paznje...

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Neznam kako taj srpski klosar moze privlaciti toliko paznje...

Ma frajer ima šou izjave. Kao za njega ne postoji estetski bodybulding to je za njega glupost i to je samo šminkeraj ovo ono. Poštujem ja šta je on napravio sa svojim tijelom, ali karakter nula. Očito i malo zna o steroidima, pa nije to samo ušpricaj 2-3 puta u glutes i postat ću Coleman. Ali neka ga, zarađuje pare na budalama koje ne znaju puno toga.

14 godina
Rast mišića i visina

Ja sam neki dan pogledao likov video i kuzim zasto je popularan. Neke macho spike i to pale kod klinaca... a lik je uzasno napuhan i bahat, to sam zakljucio iz nekog videa i ne zelim ga vise ni gledati.

Od domaćih pratim samo Dariofitness, lik je zvijer sa 17.

15 godina
Rast mišića i visina

A nixa da, klasika svi su pogledali klip kad su počinjali, bilo ok, i kako idu dalje shvate da je tenkre lik.

KOja mu je fora s onom flekom na bicepsu?

I još uvijek su svi na sterkačima osim njega a? Nisam dugo gledao tog tulonju, jel šta napredovao i skinuo onu mast?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
Keops kaže...

Ja sam neki dan pogledao likov video i kuzim zasto je popularan. Neke macho spike i to pale kod klinaca... a lik je uzasno napuhan i bahat, to sam zakljucio iz nekog videa i ne zelim ga vise ni gledati.

Od domaćih pratim samo Dariofitness, lik je zvijer sa 17.

Kad vec spomijes Daria i Nixu,kao naruceno hahahah :D

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

zasto uopce i pratite tog jazavca nixu?

17 godina
exer1234 kaže...
doky01akablava kaže...

zasto uopce i pratite tog jazavca nixu?

Priznajem ja sam kliknuo samo jednom nečiji link odavde i mislio sam da je dečko komičar. 
Čekao sam da kaže "okej sad dosta šale, evo sad slijede pravi savjeti"... ali ništa od toga do kraja videa.
Zaključio sam da i nije nešto duhovit- ne volim takve, koji kao da su ispali iz reklame za B-net seljačinu,
pa dalje od tog jednog videa nisam gledao.
Ajd kad smo kod nabildanih seljačina, prati li tko kerumovog sina?
Ja naletio pri tatinom uljudbenom (od)govoru novinaru indeksa. Eto to je život kakvom bi 
mogao pozavidjeti i nixa 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 1:41 (overhaul).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel ima netko ko bi htio naruciti s myproteina pa da podijelimo troskove dostave, ili da cak skupimo za besplatnu.

14 godina
neaktivan
El_T1gr3 kaže...

Jel ima netko ko bi htio naruciti s myproteina pa da podijelimo troskove dostave, ili da cak skupimo za besplatnu.

za koliko bi nam odprilike dosao paket kad bi ja i ti skupa narucili?

16 godina
cod4gamer kaže...
El_T1gr3 kaže...

Ja cu isto narucivati 2.5 kg pa sam se javio kolegi,mozemo nas trojica.

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

ja jos nisam siguran hocu li narucivati...

17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
cod4gamer kaže...
El_T1gr3 kaže...

Pošto je 2.5 kg na webu.

http://stronglifts.com/5x5/
16 godina
Groza kaže...
doky01akablava kaže...
cod4gamer kaže...
El_T1gr3 kaže...

Pošto je 2.5 kg na webu.

252 kune sa okusom sa 20 % discounta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 21:59 (doky01akablava).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

moze

16 godina
exer1234 kaže...

moze

Sta i ti bi narucivao ? To je sad 20 % popusta,pitanje da li cu za par dana moci rijesiti 20 % popusta opet..

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E ljudi, pratio sam ovdje sta ste pisali o cijenama whey-a u raznim opcijama, ali svejedno bih da vas upitam sta mislite je li ovo prejeftino, tj.da nije prevara?

5KG WHey-a = 500kn

5KG = 500kn 5KG = 500kn
14 godina
neaktivan

Moze odgovor Boixus?

16 godina

Ako već idete u teretanu s namjerom da budete zdravi, jaki, lijepi NE preporučam da idete logikom što jeftiniji protin to bolji..

Na proteinima se ne štedi jer se svakakva smeća pakiraju i prodaju..

Bavim se sportskom prehranom, neću reklamirat, al govorim iz iskustva.. Pamet u glavu

PSN ID: Soja2706
11 godina
protjeran
Fikko kaže...

Moze odgovor Boixus?

tu je stara cijena stara 2 godine vec...Uvijek je tu negdje bila.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice