Zasto svi forsirate to mlijeko sa malo masti i slicno ?
Brijem da je nešto na tragu toga da se mast duže probavlja, i samim time odgađa probavu, pa i absorpciju proteina i UH, što je recimo beneficijalno nakon workouta, da u što kraćem roku dođu proteini do mišića.
Ja inače uzimam čisto radi toga što preferiram svoje dnevne masti unijeti iz kvalitetnijih izvora :)
A zasto je bitno da protein sto krace dodje do misica? :o
junkieHD los potez... lakse je skinut mast, tj brze ces je skinuti, nego sto si je nabacio, takodjer je i mnogo lakse, brze skinut mast nego gradit misice.. Gradjenje misica je dugotrajan procest, a masti se mozes rijesiti u par tjedana... Dakle, ne boj se.. to sto si se zamastio u ta 2,3 tj nije nista., zasto bi isao na defku 2.5 mj ranije?? ne shvacam.. Drugo je da si se cijele godine mastio, pa shvacam..ali zbog 3 tjedna ? pa to sve mozes skinut u 10 dana defke
Umjetna sladila su ok.. imaju svoju svrhu.. Ok, to ne znaci da ces piti 4 litre cole zero dnevno, voda treba biti prioritet,ali ne moze svatko biti 4 litre ciste vode dnevno,, pukao bi.. zar ne? zato i sluze cole zero i te stvari, da olaksaju sve to, a opet ne utjecu na tvoj fizicki izgled kao sokovi puni secera
Jopaslav ako jedes dovoljno, rasti ces...ali dovoljno, dakle u tvom slucaju ce to biti malo vise nego sto ti mislis
Boixus Nois PS nisu to gluposti, to su programi koji 100% daju rezultat, nisu bez razloga najpopularniji ;) .. al druga stvar je sto ti ne moras trenirati po takvim programima, ako znas sam sebi slozitri nesto smisleno, ali vecina ljudi ne zna, pa se vrte u krug
Boixus Nois PS nebitno sad dal je natural ili ne, covjek je mrtav....
DuMe los ti smisao za humor.. malo je glupo da se salis u ovoj situaciji.... btw nisam fan Grega, niti iskreno nisam ni znao tko je on.. cuo sam za njega, vidio ga. ali nisam pratio sta radi, niti znam ista o njemu. ali ono