Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.034
|
čitano: 8.175.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

Kako tu fale kvalitetna veslanja da popune leđa i detaljiziraju ih.

Inače ramena su bombe, gg.

za street, dobro.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
Rast mišića i visina

goranmactavish, IMHO, izvrsna forma za dvometraša:)

Evo mene opet malo s linkovima. Čitam malo općepoznate savjete
za zaštitu leđa od ozljeda, tj. greške koje se rade ako se ne pazi i uči raditi pravilno:
http://www.muscleandfitness.com/workouts/workout-tips/two-spine-mistakes-revealed

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
Re: Rast mišića i visina
DuMe kaže...
Malo igra bojama xd

Dobar si {#} koje su ti proporcije?

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

što mislite o ovoj tranformaciji,meni se čini više kao postignuto u dvije tri godine nego u 40 dana koliko lik piše

16 godina
Nitro233 kaže...

što mislite o ovoj tranformaciji,meni se čini više kao postignuto u dvije tri godine nego u 40 dana koliko lik piše

ovo je moguce jedino uz steroide, vrhunsku prehranu i vrhunske treninge. takve transformacije vidimo kod glumaca, najbolji primjer c. bale.

15 godina
Nitro233 kaže...

{#}

15 godina
Rast mišića i visina

Kako se pravilno mjere ramena?

Ne znam ni sam kako ni zašto, ali kao da ramena najbrže dobijem.. Ljudi koji me nisu vidjeli par mjeseci su se iznenadili kako sam se "raširio"..

Anyway, izmjerio sam po onom načinu: ruku uz tijelo i stati uza zid. Označiti krajeve ramena i to onda izmjeriti. Po mojoj računici, meni ispada nekih 47 cm tj. 18.5". Sad ne znam jel to ok s obzirom da imam samo 75kg na 182 cm i s obzirom da ne vježbam ozbiljno..

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
dv14 kaže...

Ne znam ni sam kako ni zašto, ali kao da ramena najbrže dobijem.. Ljudi koji me nisu vidjeli par mjeseci su se iznenadili kako sam se "raširio"..

Anyway, izmjerio sam po onom načinu: ruku uz tijelo i stati uza zid. Označiti krajeve ramena i to onda izmjeriti. Po mojoj računici, meni ispada nekih 47 cm tj. 18.5". Sad ne znam jel to ok s obzirom da imam samo 75kg na 182 cm i s obzirom da ne vježbam ozbiljno..

ja ti imam 188cm i skoro 80 kg.. ramena 130+ cm otprilike koliko se sjećam, ja sam ih mjerio isto kako mjeris prsa samo ides oko ramena.

12 godina
crack kaže...
dv14 kaže...

ja ti imam 188cm i skoro 80 kg.. ramena 130+ cm otprilike koliko se sjećam, ja sam ih mjerio isto kako mjeris prsa samo ides oko ramena.

on je mjerio izmedu 2 "točke" znaci od desnog ramena do lijevoga.. i meni je oko 48,49,a visok sam oko 184,5.

Amber Heard <3
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Došo mi novi suplement,možda pogađate koji bi to mogao biti? :)

12 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Gram galenikinoga testa.{#}

14 godina
neaktivan
res03pem kaže...
crack kaže...
dv14 kaže...

on je mjerio izmedu 2 "točke" znaci od desnog ramena do lijevoga.. i meni je oko 48,49,a visok sam oko 184,5.

mjeri se cijeli obim.. kod mene je 134

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

whey

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 12:45 (exer1234).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa, triba mi jedan kvalitetan savjet, kako se vi zagrijavate za čučnjeve, pošto mi je skoro 40 godina triba mi kvalitetno zagrijavanje(stare kosti jbg{#})da dobro pripremim tijelo, radin SL 5X5 i čučanj je osnova, trenutno san na SQ-115kg,BP-85kg,DL-130kg,OHP-50kg i BR-65kg, sve je 5X5 osim DL koji je 1X5, svaki savjet za kvalitetno zagrijavanje je dobrodoša.SmijehBTW 193/100 sam.

http://www.zajedno.tv/strategija-razvoja-hrvatske/
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 13:01 (Groza).
12 godina
neaktivan
Groza kaže...

Ekipa, triba mi jedan kvalitetan savjet, kako se vi zagrijavate za čučnjeve, pošto mi je skoro 40 godina triba mi kvalitetno zagrijavanje(stare kosti jbg{#})da dobro pripremim tijelo, radin SL 5X5 i čučanj je osnova, trenutno san na SQ-115kg,BP-85kg,DL-130kg,OHP-50kg i BR-65kg, sve je 5X5 osim DL koji je 1X5, svaki savjet za kvalitetno zagrijavanje je dobrodoša.SmijehBTW 193/100 sam.

Hmm, probaj prije čučnjeva uraditi Cossack Squat da ugriješ kukove, onda 2-3 seta za zagrijavanje. Imašovdje vodič solidan.

http://www.dieselsc.com/how-to-warm-up-the-perfect-lower-body-warm-up-sequence/ - Isto dobro stvar prije prazne šipke. Imaš još mobilitywod od Kelly Starretta i videe na flexforall2 od Matta Ogusa, a i Kit Laughlin je dobar u tome isto (istezanje i zagrijavanje).

Sve najbolje u čučnjevima. Koji stil radiš? High ili low bar? Imaš na Candito Training HQ dobar video o tehnici i svemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 13:18 (Kramerdida).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Hvala na linkovima proučit ću, radim low bar.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

cudno. mislim da bi sve to trebalo ici mnogo gore

17 godina
neaktivan

Kome govoriš ?

12 godina
neaktivan
Groza kaže...

Hvala na linkovima proučit ću, radim low bar.

Možda ga jednom probam, zasada mi je neugodan i čudno se osjećam, držat ću se svojih High bar Olimpic stil čučnjeva do ATG ili blizu toga. Cilj je 200 kg ATG jednom pri 80 kg uraditi bez ičega, bez remena i poveza oko koljena, samo ja, trenerka i majica.

13 godina
dv14 kaže...

Najbolje ti je mjeriti opseg . Meni je opseg 140 cm ramena . 

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
dv14 kaže...

Najbolje ti je mjeriti opseg . Meni je opseg 140 cm ramena . 

minus par cm.. sto je ok ;) tako sam i ja nekako.. naravno. svatko ce napisati koji cm vise, nitko sigurno nece manje :D

13 godina
Rast mišića i visina

@exer1234 pošto živiš blizu mojeg mjesta zamoli bih te da dodes kod mene i premjeris me . Hvala . 

15 godina
Rucipe kaže...

@exer1234 pošto živiš blizu mojeg mjesta zamoli bih te da dodes kod mene i premjeris me . Hvala . 

Super, uslikaj ga poskrivećki i stavi na forum da se čudimo toj marveloznoj formi.

{#}

13 godina
Rast mišića i visina

Znaci da ponesem makro objektiv ? Hahahaha :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 14:55 (Rucipe).
15 godina
Rucipe kaže...

Znaci da ponesem makro objektiv ? Hahahaha :) 

A ovako nešto, da stane dječak u kadar. {#}

14 godina
neaktivan
Groza kaže...

Ono što su ti gore naveli + leg extension za zagrijavanje koljena i quadova.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
17 godina
neaktivan

Ako si mislija na sprave za leg extension, zasad ih izbjegavam i držim se freeweight-a, ali svejedno hvala na savjetu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 15:40 (Groza).
17 godina
Groza kaže...

Ako si mislija na sprave za leg extension, zasad ih izbjegavam i držim se freeweight-a, ali svejedno hvala na savjetu.

Neznam jel to sad popularno na forumu, ali ja noge zagrijavam bicikliranjem:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
overhaul kaže...
Groza kaže...

Neznam jel to sad popularno na forumu, ali ja noge zagrijavam bicikliranjem:)

Pssst nemoj da te exer čuje.

{#}

Btw. nakon ovog multiple energizera pišam černobil zeleno da me strah lol
{#} 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Znači,stigo jučer BCAA od Olimpa... moćan dodatak!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice