Barcelona-Chelsea

poruka: 16
|
čitano: 3.366
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Barcelona-Chelsea

koje je vaše mišljenje, ko tu prolazi, broj golova i može li ova utakmica biti slična onoj chelsea-liverpool di je bilo stvarno golijade.ja mislim da će proći barcelona jer su stvarno dobri ove sezone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 21:38 (GaMeR 04).
17 godina
Barcelona-Chelsea

mislim da barca ide dalje

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Barcelona-Chelsea

ma nema šanse da se tu nešto predvidi...

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
17 godina
RE: Barcelona-Chelsea
Red Devil kaže...

ma nema šanse da se tu nešto predvidi...

Dijelimo isto mišljenje
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina

To je polufinale LIGE PRVAKA!Ne možeš ništa predvidjet.Svi će dati sve od see da uđu u finale!

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Barcelona-Chelsea

ja mislim da se barcelona i neće baš previše mučiti ali svatko ima svoje mišljenje.

16 godina
neaktivan

volio bi da barca prodje jer nije zanimljivo ako chelsea prodje....onda ce opet igrat dva engleska tima u finalu so mi je cista GLUPOST

17 godina
neaktivan
Barcelona-Chelsea

Ko da je važno ko će proć kad ih u finali ćeka man utd hehe šala mala al brijem da će barca proć

Man Utd forever AMD Athlon64 X2 5000+, 2GB DDR2 800mHz RAM, Radeon HD3850 512mb
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 23:07 (Spank Master).
16 godina
neaktivan

pa bilo bi dobro da se sastanu barca i pobjednik arsenal-man unt.......wow 300 poruka

16 godina
neaktivan
Barcelona-Chelsea

U ovom vrhuncu natjecanja tesko je nekoga odabrat kao favorita, jer svatko moze pobjedit svakoga, to su takvi klubovi kojima nije bitno dali se igra doma ili u gostim, njihova snaga i timski rad su nevjerovatni. Barcelona je stvarno odlicna ove sezone u ligi prvaka, ali Chelsea je na krilima Guus Hiddinka spreman za nevjerovatne stvar, tip je stvarno zna motivirat igrace i poslozit tim u kratkom vremenu. Dajem prednost Chelsea.

16 godina
Barcelona-Chelsea

Ma dinamo će sigurno pobjedit.Belji se

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
16 godina
neaktivan
Emil-ri kaže...

U ovom vrhuncu natjecanja tesko je nekoga odabrat kao favorita, jer svatko moze pobjedit svakoga, to su takvi klubovi kojima nije bitno dali se igra doma ili u gostim, njihova snaga i timski rad su nevjerovatni. Barcelona je stvarno odlicna ove sezone u ligi prvaka, ali Chelsea je na krilima Guus Hiddinka spreman za nevjerovatne stvar, tip je stvarno zna motivirat igrace i poslozit tim u kratkom vremenu. Dajem prednost Chelsea.

ma mi ne pricamo koje favorit.....vec koji bi par bio najzanimljivije gledat u finalu
17 godina
Barcelona-Chelsea

navijač sam Barcelone i mislim da će Barca proć dalje al neće biti lako

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
16 godina
neaktivan

BARCA PROLAZI 200%, CHEALSEA BARCI NE MOŽE NIŠTA, A I BILO BI DOSADNO OPET GLEDAT ENGLESKO FINALE

MES QUE UN CLUB

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Barcelona-Chelsea

Ja sam za Chelsea-Arsenal finale. To je zato je ne volim Barcu i zato jer mi je Arsenal najdrazi klub u Premier ligi.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
17 godina
hellraiser1110 kaže...

Ja sam za Chelsea-Arsenal finale. To je zato je ne volim Barcu i zato jer mi je Arsenal najdrazi klub u Premier ligi.

I ja isto...I ja ne volim Barcu,a za Chelsea navijam več 6 godina...
No sve je to otvoreno...
Barca praktički još nije dobila pravog protivnika,u četvrtfinalu je dobila Bayern,koji je trenutno slab i neorganiziran...Dok je Chelsea sa jednim Liverpoolom odigrao utakmicu koja če se pamtiti,a i Guus Hiddink ima znatno više iskustva od Guardiole...
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice