koje je vaše mišljenje, ko tu prolazi, broj golova i može li ova utakmica biti slična onoj chelsea-liverpool di je bilo stvarno golijade.ja mislim da će proći barcelona jer su stvarno dobri ove sezone.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da barca ide dalje
ma nema šanse da se tu nešto predvidi...
ma nema šanse da se tu nešto predvidi...
To je polufinale LIGE PRVAKA!Ne možeš ništa predvidjet.Svi će dati sve od see da uđu u finale!
ja mislim da se barcelona i neće baš previše mučiti ali svatko ima svoje mišljenje.
volio bi da barca prodje jer nije zanimljivo ako chelsea prodje....onda ce opet igrat dva engleska tima u finalu so mi je cista GLUPOST
Ko da je važno ko će proć kad ih u finali ćeka man utd hehe šala mala al brijem da će barca proć
pa bilo bi dobro da se sastanu barca i pobjednik arsenal-man unt.......wow 300 poruka
U ovom vrhuncu natjecanja tesko je nekoga odabrat kao favorita, jer svatko moze pobjedit svakoga, to su takvi klubovi kojima nije bitno dali se igra doma ili u gostim, njihova snaga i timski rad su nevjerovatni. Barcelona je stvarno odlicna ove sezone u ligi prvaka, ali Chelsea je na krilima Guus Hiddinka spreman za nevjerovatne stvar, tip je stvarno zna motivirat igrace i poslozit tim u kratkom vremenu. Dajem prednost Chelsea.
Ma dinamo će sigurno pobjedit.
U ovom vrhuncu natjecanja tesko je nekoga odabrat kao favorita, jer svatko moze pobjedit svakoga, to su takvi klubovi kojima nije bitno dali se igra doma ili u gostim, njihova snaga i timski rad su nevjerovatni. Barcelona je stvarno odlicna ove sezone u ligi prvaka, ali Chelsea je na krilima Guus Hiddinka spreman za nevjerovatne stvar, tip je stvarno zna motivirat igrace i poslozit tim u kratkom vremenu. Dajem prednost Chelsea.
navijač sam Barcelone i mislim da će Barca proć dalje al neće biti lako
BARCA PROLAZI 200%, CHEALSEA BARCI NE MOŽE NIŠTA, A I BILO BI DOSADNO OPET GLEDAT ENGLESKO FINALE
MES QUE UN CLUB
Ja sam za Chelsea-Arsenal finale. To je zato je ne volim Barcu i zato jer mi je Arsenal najdrazi klub u Premier ligi.
Ja sam za Chelsea-Arsenal finale. To je zato je ne volim Barcu i zato jer mi je Arsenal najdrazi klub u Premier ligi.
No sve je to otvoreno...
Barca praktički još nije dobila pravog protivnika,u četvrtfinalu je dobila Bayern,koji je trenutno slab i neorganiziran...Dok je Chelsea sa jednim Liverpoolom odigrao utakmicu koja če se pamtiti,a i Guus Hiddink ima znatno više iskustva od Guardiole...