Aikido :)

poruka: 7
|
čitano: 3.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav !

Vidim da nemate Aikido na  forumu još pa rekoh da otvorim!

Slobodno pišite o Aikidou,seminarima,zanimljivostima itd.!

Ako nekoga nešto zanima slobodno neka pita

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:07 (Painmaker).
13 godina
neaktivan

Evo slobodno cu pitat šta je to?

gjurki
14 godina
neaktivan
Re: Aikido :)

Japanska borilačka vještina :)  slobodno googlaj ima dosta stilova i načina izvođenja. Osnivač tradicionalnog odnosno Aikikai Aikidoa je O'sensei Morihei Ueshiba. :)

13 godina
neaktivan
Painmaker kaže...

Japanska borilačka vještina :)  slobodno googlaj ima dosta stilova i načina izvođenja. Osnivač tradicionalnog odnosno Aikikai Aikidoa je O'sensei Morihei Ueshiba. :)

Bas sam malo sad progooglo:) ali ako se upustim u to, proučavat ću do sutra ujutro:) Vidim to je neš srodno wing chunu i tome jel? Zanimljivo izgleda:) Samo imam osjećaj da bi ti to koristilo na ulici moraš jako jako puno vježbat i bit jako dobar u tome, dok recimo s boksom ili takvim agresivnijim borilačkim sportom nakon 3-4 mjeseca treniranja si ajmo reć dosta nadmoćniji od drugih (o ulici pričam naravno) :)

gjurki
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:23 (Volvox).
14 godina
neaktivan

Da slično je Wing Chunu imaju neke poveznice kad se dublje pogleda .

Iskreno što se tiče ulice u pravu si treba dosta treninga i muke da se savlada aikido u toj mjeri što se tiče realne samoobrane i to su posebne tehnike,pripreme treninzi, dok na boksu i takvim to naučiš udarit par puta u vreču i deri miško tj. sprman si za ulicu. Ali gledano psihički i dokle češ dogurati agresivnim načinom radije biram sporiji i mirniji put ka nekim rezultatima :)  Nije bit samo tuča nego i odrastanje , odgajanje da budemo dobri ljudi. Nemoj čitat krivo ne mislim da su ljudi loši što treniraju agresivnije vještine imam puno prijatelja dobrih samo nažalost ne izađe ih puno na pravi put :)

13 godina
neaktivan
Painmaker kaže...

Da slično je Wing Chunu imaju neke poveznice kad se dublje pogleda .

Iskreno što se tiče ulice u pravu si treba dosta treninga i muke da se savlada aikido u toj mjeri što se tiče realne samoobrane i to su posebne tehnike,pripreme treninzi, dok na boksu i takvim to naučiš udarit par puta u vreču i deri miško tj. sprman si za ulicu. Ali gledano psihički i dokle češ dogurati agresivnim načinom radije biram sporiji i mirniji put ka nekim rezultatima :)  Nije bit samo tuča nego i odrastanje , odgajanje da budemo dobri ljudi. Nemoj čitat krivo ne mislim da su ljudi loši što treniraju agresivnije vještine imam puno prijatelja dobrih samo nažalost ne izađe ih puno na pravi put :)

Da slažem se:) Mada ja mislim da nebi imao strpljenja toliko:D

gjurki
14 godina
neaktivan

Hehe pa da dosta ljudi nema vremena za takvo sta :P

Nista budi mi dobro odoh sad na trening ^^ idem malo produbit znanje :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice