- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako neces radit video editing onda uzmi i5+16gb RAM-a+HDD+SSD(ne moras uzet SSD)+700w PSU+GTX 780
Kad dojdes u ducan onda jos malo popricaj sa prodavacima jer oni vecinom znaju
Ne uči ga nečemu o čemu nemaš pojma ;)
Oni su tu da ti uvale "best buy" za tu cijenu, a dobiješ smeće ;)
Čak toliko dobro zvuče da sam im skoro i povjerovao kad sam kupovao grafičku.. On meni hoće uvalit neku 6 seriju kao puno je bolja od ove 7770, manje troši, bla bla bla..
I kupim ja svoju 7770 i dođem kući, idem vidjet performanse ova 7770 je tri puta bolja nego ta 6 serije :)
A cijene su tu negdje..
- FuturaIT, 10200 kn, besplatno sastave i dostave doma.
- Imaš sve što si tražio.
- EDIT: Malo sam doradio, baci pogled.
Lol
Strpi se malo i složit će ti netko konfu
Ako neces radit video editing onda uzmi i5+16gb RAM-a+HDD+SSD(ne moras uzet SSD)+700w PSU+GTX 780
je,je....''ovaj proc nam slabo ide,amo uvalit nekoj budali...'',''ovaj je malo skuplji,al vrijedi te novce''....
Evo ja sam složio, još samo da mi netko to sve kupi jel ima dobrovoljaca?
Možda se nekome svidi pa si uzme gaming konfu.
jos samo fale 2 titana u SLI i masina i pol
- Razlika je i u procesoru, Zuper je složio Intel i7 2600k sandy i Nvidiu GTX760, a ja sam složio AMD FX-8320 i Radeona HD7950 boost.
- Ako clockaš Radeona, možeš bez problema doseći brzinu HD7970, a ta je zeru slabija od Nvidije GTX770.
- Ja nisam ubacivao nikakvog miša i tipkovnicu, to si izaberi sam, još ima lufta u budžetu.
Ako mislite na ona računala od 10200 i 10500, 10500 sa intelom je bolja opcija, ponajvise jer je gtx760 nešto jača grafička a i xfx 550 puno kvalitetnije napajanje. Takodjer intel i7 je znatno jači procesor. Sve u svemu bolja konfa
lp
- Preporučio je stari Sandy procesor, a postoje novi Ivy i Haswell procesori, dobro da se nije vratio na Pentiuma III.
- AMD je bolji procesor za igre, ponavljam OCom moga radeona može doći jako blizu GTX770, sada još reci da je GTX760 jači od ove.
EDIT: Ja sam stavio prozračnije kućište, bolji hladnjak za procesor.
- Napajanje koje sam stavio bez problema drži ovo i više od toga.
taj i7 je bolji od bilo kojeg amd proca, gtx 760 sam stavio jer je stock nešto jača od 7950 i ima odlično hlađenje. ali ako želi 7950, neka uzme, neće pogriješiti. to napajanje nije ni blizi xfx 550w. i amd nije bolji proc za gaming. to što će možda biti bolji za godinu, dvije, tri su nagađanja. trenutno je intel bolji gaming cpu
taj i7 je bolji od bilo kojeg amd proca, gtx 760 sam stavio jer je stock nešto jača od 7950 i ima odlično hlađenje. ali ako želi 7950, neka uzme, neće pogriješiti. to napajanje nije ni blizi xfx 550w. i amd nije bolji proc za gaming. to što će možda biti bolji za godinu, dvije, tri su nagađanja. trenutno je intel bolji gaming cpu
Slažem se u potpunosti
- Ako bi čovjek htio Intel, ovo je moj prijedlog. Noviji Haswell, može na 4GHz kroz množitelj, bez petljanja po naponu i frekvenciji.
- ADM.HR, 10000 KN s monitorom, besplatno slaganje i dostava.
- Ja sam složio 16GB RAMa, za mene ne treba više od 8GB, tu se može još uštedjeti.
- Stavio sam Nvidia GTX760 OC grafu.
- EDIT: Stavio sam 24" monitor.
- Ako bi čovjek htio Intel, ovo je moj prijedlog.
-ADM.HR, 9800 KN, besplatno slaganje i dostava.
Mislim da mu to i treba
jeli postoje neki intel procesor ( po mogucnosti i7) koji se ne treba overclockati jer neznam nista o tome
- Postoji i7 4770, bez oznake K.
- Ovako to izgleda, ADM, 10K kuna.
EDIT: Ne moraš clockat onaj i5, nema potrebe, može on tjerati sve igre na max. rezoluciju i detaljima bez problema i bez OCa, moći će ti još jedno vrijeme, bolje je ostaviti OC mogućnost za budućnost, može zatrebati.
- Nije problem OCati procesor, postoji na netu more tutorijala, a i BUG forum je tu za pomoć oko toga ili bilo čega drugoga.
jeli postoje neki intel procesor ( po mogucnosti i7) koji se ne treba overclockati jer neznam nista o tome
Nitko vas ne tjera da vi overclockate,a mozda vam jedan dan zatreba dodatne snage...pa zašto ne
Ja ne kužim zašto još tako puno ljudi misli da ako malo OC procesor da će ga skuriti ili nešto,pa mislim ako nedižete napon nemožete ga skuriti,i bolje uzeti K verziju jednom će ti trebati.
ne znam sta je Lukahec123 toliko navalio na i7? Ocigledno mu je neko reko da je to jak procesor a da je i5 sranje? ne kuzim
i7 2600K http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0300412
i7 3770K http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=int-ib-i7-3770k
Za igre ti je i5 dovoljan http://www.futura-it.hr/search.aspx?search=i5%203570k
- Stvarno nema potrebe za i7 4770k, za njega treba dobra matična i kad se to sve složi prelazi budžet.
- To je bacanje novaca u vjetar.
- Ovakav procesor bi bio dobar za rendanje videa, to ovdje svi prisutni dobro znaju, za igre i5 4670k je vrh.