Sijećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoooL zaključana tema

poruka: 78
|
čitano: 12.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sjećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoL
coder_ kaže...
Pustite klinca da uživa u svom kompu i nemojte bit toliko ljubomorni.
Upravo tako.
Neka uživa na miru. Nije to ni nešto tako strašno. Ja imam računalo od preko 30k, pa nije "šik kao ovo". Šta bi bilo tek da imam QX9650 i ove zvijeri od kartica...
Sve ima svoju namjenu i ako može, ne postoji razlog da ne kupi. Ako ga nije briga za optimum cijene i gubitak na cijeni nego želi trenutno najbrže, zašto ne?

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
Sijećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoooL

Ali uzeo je loš monitor Izlanuo se

Zalosno  je  na  takvu  konfu  spojit  bilo  šta  drugo  sim  Dell  i  jace  monitore  Osmijeh

Umjesto  dvije  9800GX2  koje  ti  sluze  za  preseravanje  mogo  si  si  kupit  Dell  24"  od  6  tisuca  Namigiva

a  kad  i  onako  imaš  love  lako  si  kasnije  mogo  uzet  još  jednu  grafu.

Ali  glavno  je  da  ti  imaš  dvije  9800GX2  koje  NIKAD  nece  u  potpunosti  iskoristi  a  za  tvoje  oci  koga  briga  Smijeh

Ali  to  tako  inace  ide  ljudi  kupuju  mrcine  od  konfuguracija  i  onda  uzmu  neki  vznj  monitor  TN  matrice  koji  ce  i  onako  vjerovatno  duze  koristiti  od  svih  tih  komponenti  jer  ce  poslije  mjenjati  a  monitor  ce  ostati...

Ajde  poslije  sve  poslikaj  kad  upogoniš  to  cudo  Osmijeh

A  ovi  ostali  koji  ga  napadaju  za  lovu  itd..  šta  sad?  ljudi  troše  i  na  neke  druge  gluposti  svemirke  iznose  ako  moze  i  ako  ima  zelje  neka  Osmijeh

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam za rodjendan dobio komp od 6000 kn,a za krizmu dobivam od 10000kn,a roditelji su mi oboje prosječni radnici.To što ja mogu veće iznose izdvojit za računalo ne znači da sam bogat nego da npr. ne ulazem u nesta drugo kao npr auto ili tako nest.Sad takodjer dobivam mobitel od 2600kn.Za nekoga je to razbacivanje,a neto(kao moji roditelji)misle da je u tehnologiji buducnost.I to sto se Markalay hvalisa nema veze.I ja bi se na njegovom mjestu.A protiv njega govorite vi koji ste ljubomorni.

P.S.-Da se zna - svi bi htjeli bit bogati pa vam onda smeta kad neko drugi ima novaca.

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sijećate se onog klinca s mafijaškim kumom? Lo

......uživaj u tome kad možeš ,bar da sam ja tvojih godina mogao kupiti bar nešto približno ,ali vjeruj tad se moglo kupiti "comodore128" a u rangu tvoje love bar dva tri još za prijatelje......uživaj i samo uživaj!

v_maxcpp
17 godina
protjeran

mene moja kanta od 4500KN dobro služi

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
coder_ kaže...
Upravo tako.
Neka uživa na miru. Nije to ni nešto tako strašno. Ja imam računalo od preko 30k, pa nije "šik kao ovo". Šta bi bilo tek da imam QX9650 i ove zvijeri od kartica...
Sve ima svoju namjenu i ako može, ne postoji razlog da ne kupi. Ako ga nije briga za optimum cijene i gubitak na cijeni nego želi trenutno najbrže, zašto ne?

Cuj sad ovog.Sve hvalisavac do hvalisavca.Koga boli kita tko ima kakav PC.I sad si ti kao pametan sto imas PC od 30k kuna?.Prije bih rekao da se preseravas i hvalis po bugovom forumu jer ocigledno imas neki cudan kompleks ja imam najjaci PC na svijetu a i sama kupovina takvog racunala je ekonomski totalno neisplativa.U roku od samo 4 mjeseca nece vrijediti ni 15k kuna.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 12:48 (Romano).
17 godina
odjavljen

Slušaj, ti nas(osobe) ne poznaješ....i jedino što možeš prema nama osjetiti je zavist. Ništa više.
Nekome tko mene ili Naxema pozna sigurno nije ljubomoran odnosno drago mu je zbog prijatelja-drago mu je jer mu je prijatelj sretan zbog novog PC-a...
Zato me ništa ne dira ti što ti Romano kažeš...i ostali koji su bahato "protiv" nas.

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 14:10 (Malarkey).
17 godina

Fora je u tome što si ti mogao napisati na temu vaše konfiguracije, a otvarati temu samo da bi prestaviio ljudima svoju konfiguraciju je čisto hvalisanje, i svak ko imalo drži do sebe ne bi trebao biti ljubomoran na tebe jer si ti mali iskompleksiran, valjda mislš da više vrijediš ako imaš skup računar. Sve je uredu kada su poruke tipa imaš drama računar, čim neko nešto kontra napiše odma ljubomoran, vaki naki.lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ne, mene nitko nije uvukao u nikakvu priču, jer me iskreno boli kur** za to kaj ti kažeš....
Sad ću je ja izvlačit iz priče koja je stvorena na forumu, na kojem na dan provedem 20 min....i sad mi to jako puno u životu znači...
Ne, uopće....jer mi je se to skupa zabava...i ovaj PC...makar skupa zabava..ali ako imam para za takvu zabavu priuštiti ću si je...
A sad da se hvalim, ne hvalim se jer su dečki još prije mjesec dana rekli da kad komp stigne da slike postam...a pohvaliti ću se  frendu, prijatelju....
Jer kad će mi on reč da je super to će mi nešto u životu značiti...kaj mi znači to kaj mi ti kažeš da sam debil, da puno pričam..itd?
NIŠTA
A hvaliti se ne volim...volim takve stvari zadržati za sebe....al su mi prijatelji rekli da slike postam na nekom forumu, da se malo vodi rasprava i sve u svemu da se ZABAVIMO...
Pa molim da se više ne napada mene, nekoga tko kaže da je to Ok(ovaj PC) i nekoga tko isto ima para za sličan PC kao Naxem.
Da sam sad recimo postao slike PC-a u dijelu foruma "moja konfiguracija" opet bi se pričalo da se hvalim i da bzvz trošim pare. A rečeno mi je da se stave slike PC-a.
Iz tog se isčitava ljubomora i zavist.

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
17 godina

Ja sam svojevremeno za svojih 1.5god radnog staza i to u gradevini(pa si vi mislite kak je raditi od 7-19h po kisi, suncu i po neznam cemu sve ne, teske fizicke radove)!

A zbog cega, nemam auto, nisam ni kucu radil, nemam ni obitelji(svoje vlastite mislim) pa da na njih trosim.

Znanje steceno u skolli odumire ako se ne koristi!

Ajde nek neko objasni kamo odose pare?!

Pare su u mojim silnim tehnikalijama i velikoj paleti raznih birtija, diskaca i ciganskih harmonika!

Da, i ja sam mogel imati komp od 50000kn da mi je u glavu bas to lupilo!

Ali nemam, vise puno toga nemam jer neke stvari radi trenutaka gluposti padaju u provaliju, provaliju koje te vuce samo dolje, nema gore!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da si tamo stavio niko nebi ni primjetio, i ti to znaš, zato ne znam šta bi ti napisao više-manje to je to. Dabogda ti imao svaki 6 mjeseci novu konf. ako te to čini sretnim, samo ne moraš to stavljati na forum, to je moje mišljenje, nije grijeh imati para, ja troši na neke druge stvari, zato troši gdje god hoćeš, to su tvoje pare, ali ne moramo svi znati...

17 godina
odjavljen
lebo1 kaže...

Fora je u tome što si ti mogao napisati na temu vaše konfiguracije, a otvarati temu samo da bi prestaviio ljudima svoju konfiguraciju je čisto hvalisanje, i svak ko imalo drži do sebe ne bi trebao biti ljubomoran na tebe jer si ti mali iskompleksiran, valjda mislš da više vrijediš ako imaš skup računar. Sve je uredu kada su poruke tipa imaš drama računar, čim neko nešto kontra napiše odma ljubomoran, vaki naki.lol

"jer si ti mali iskompleksiran"-vidiš, to ti je forum...napadanje i donošenje zaključaka jer je netko (u ovom slučaju ja) stisnuo "otvori novu temu" umijesto "post reply"...
Ok, ja sam mali pizd** s jakim PC-em koji se voli hvaliti, koji je iskompleksiran i sve ono loše...itd. itd.
Neda mi se više o tom raspravljat...jer me ne dira niti mi ništa ne znači...
Armor je dobro rekao..svatko drži do onoga do čega mu je stalo...ja sam mogao za 25000 otići na mjesec dana u Australiju...i skroz sam toga svjestan
"pukao me" u glavu PC. Možda da je ovakva situacija bila za 3 godine i bi otišao u Australiju. Ali nije...stoga onaj tko bahato napada ne može bit ništa drugo nego ljubomoran.
Može reči da je bačen novac ali da sad ide u filozofije i psihologiju....oo to ne

"Ma koliko ovo preskupo bilo i bačeno, sline mi cure. Da imam dovoljno para da me nije briga, i ja bih si uštekao to čisto iz gušta. :D"

"Vadiš nam mast, je li...

Za onog što reče da si bacio novac citirat ću izreku istočnih nam susjeda...

Gde ima - tamo se i baca

E da, skoro ti zaboravih reći: mrzim te! ;)"
"Nije sve u novcu"

"Iskreno ja bih rekao da su bezveze bačene pare,... bolje da si kupio alienware kompjutor,... pa se s tim hvalit,... ajde i ovak ti svi zadivimo, tak da nije bedSmijeh

dečko uživaj dok možeš s novim kompjutorom, ..."
-neki su rekli da je to bačen novac...al nisu išli napadat, Bože moj

17 godina
neaktivan

Malarkey jel budes pokrenuo neke benchmarkove i pokazo nam kakve brojeve?

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina

Jedini tko je ovdje bahat si ti i tvoj frend naxema.Sta mi ima biti drago ?!Je*e mi se zivo i za tebe i za tvoj super PC,nisam niti najmanje ljubomoran.Ja,naime znam sastaviti PC koji nece imati overkill komponente.Ako te bas zanima imam C2Q na 2.4 overclockan na 3.2 ghz,2 x 8800gt i 4 GB ram-a i 22" 226BW Samsung i nisam se sigurno dosao ku**iti ovdje na forum kako ja imam super PC koji sam platio 20.000 kuna.

Racunalo  me je kostalo 6000 kuna i taj PC  koji si ti sastavio za 25.000 kuna nije brze  ni 15% od racunala koje sam ja sastavio i na kojem necu izgubiti 5000 kuna za godinu dana,dok si ti vec sad popusio 5000.Kuzis sad razliku?

Edit  by  LUXX:  Malo  pazi  na  rijeci.Editirane  one  2.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 15:54 (LUXX).
17 godina
odjavljen

Da. Početkom slijedećeg tjedna

17 godina
odjavljen

Pa ako ti se je** živo za moj PC onda ga nemoj komentirat....ja sam reko svoje...da se i MENI je** živo za tvoje ljubomorno mišljenje
A bahat nemam fkt razloga biti jer znam ko je ljubomoran i na neki način ljut.
Ko je reko da ti ima bit drago? daj čitaj malo...
Reko sam da je normalno da osoba na forumu za koju sad čuješ i nikad više nešto govori protiv tebe, a ti si u nečemu bolji od njega(općenito govorim)
Jer i jedina stvar koju ta osoba možda pomisliti je: koji kreten, ima bolji PC od mene, ajmo bit ljuti...
Fkt ono, živcirat se zbog nečijeg PC...i da se hvali neko..isto se ne treba živcirat...jer ja tebi ništa nisam, a ni ti meni..
(btw ponavljam, ne hvalim)

citat:

"Edit  by  LUXX:  Malo  pazi  na  rijeci.Editirane  one  2."

HiHiHiHi- ko je sad kakav ispao....xD

Da sam sad bio malo bahat još bi se i dalo reči, al da je Nexeem bahat? daj molim, kaj je on krivo rekao? rekao je da ima skupi PC i sad je on bahat?
Pa s kime ja uopće razgovaram....samo čekam da još netko dođe i da ima skuplji komp od tebe pa da i on bude bahat xD xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 16:12 (Malarkey).
17 godina
neaktivan
Romano kaže...
naxeem kaže...
coder_ kaže...
Upravo tako.

Cuj sad ovog.Sve hvalisavac do hvalisavca.Koga boli kita tko ima kakav PC.I sad si ti kao pametan sto imas PC od 30k kuna?.Prije bih rekao da se preseravas i hvalis po bugovom forumu jer ocigledno imas neki cudan kompleks ja imam najjaci PC na svijetu a i sama kupovina takvog racunala je ekonomski totalno neisplativa.U roku od samo 4 mjeseca nece vrijediti ni 15k kuna.
 LOL... a kako ti znaš jel to skupo li ne? Ja čak nemam niti blizu ovakve komponente niti bi tebi vjerojatno išta značila dva UPS-a, RAID kontroleri, diskovi.. monitori... Tek običan, najslabiji Quad 6600, 8GB memorije 800MHz (dakle čak niti neka specijalna memorija) i vrlo prosječan 3870X2... kartica od tek 2800kn. Ono što tu košta su 9 diskova, ups-ovi, monitori, skupo napajanje itd.
I sve to je potpuno mizerna cifra jer se ionao isplatilo višestruko.
A vrijedit će naravno. To nisu komponente koje gube na cijeni tako puno.
Još jednom kažem: apsolutno je licemjerno nekoga kritizirati na račun toga gdje troši novce. Da sam htio mogao sam i ja kupiti takvu zvijer.. većina može, ali potrebno se odreći drugih stvari.
Onaj tko se ne treba odreći ničega, ni ne mora- i baš ga briga.
Svi bi mi vozili supe aute,(ja bih jednog BMW-a 6),  stanove od 300m2 i quad SLI da imamo novca. Licmemjerno je tvrditi suprotno jer lažete sami sebi.
Neka dečko gušta ako može. Daj Bože da i ja svojoj djeci budem mogao kupiti quad SLI i da me ne boli džep za cijenu:)
@romano: omjer cijene i dobivenog je uvijek racionalniji izbor - da! ali ako dečka nije briga i ako si može priuštiti da ga nije briga zašto ne?

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 16:14 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Tema prožvakana.
Više se nema šta reci osim flamat.

CLOSED!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice