Mijenjam i nadoknadjujem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Mijenjam i nadogradujem

Pozz evo nakon 3 godine odlucio sam svoje racunalo malo dovest u red. ovo je moja trenutna konfa:

Asus p7p55 lx - matična

Intel i5 760 - proc

Scythe ninja 3 - cooler

Corsair ddr3 1333mhz 2x4gb - ram

Asus nvidia gtx 470 v2 - grafička

Corsair 850 tx series - napajanje

ssd 64gb + 2 hdd od 320 i 500

sound blaster xfi extreme gaming edition - zvučna

I sad savjet pitanje sve tražim... nakon 1 cijelog dana googlanja citanja i usporedjivanja odlučio sam se za slijedeći postupak:  -  mjenjanje grafe maticne i procesora i odlučio se za ovu kombinaciju pa me zanima vase misljenje:

MBO - Asus Sabretooth 990fx r2

Grafa - asus 7870 v2

Proc - amd fx-4300

U obzir morate uzet slijedece: - cijena novih stvari je 4400kn (znaci vase kombinacije nesmiju prelazit tu svotu), DA gamer sam i to strastveni i ocu da sve ide ko po špagi!

inace nisam bio fan amd-a (posto mi je zgorio 1 proc) a pogotovo nisam bio fan ATI-a jer u proslosti problemi sa driverima i uzasnim chipsetima itd... ali odlucio sam se na tu kombinaciju radi cijene i performansi....

Pa eto molim vas komentirajte, predložite svoje ili pak popljujte moje... whatever. Sve prihvačam...

Unaprijed hvala.

Pozz od Dude

Dudo

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Mijenjam i nadogradujem

Pozdrav!

Ja bi prvo promjenio samo grafu i vidio kako se to ponasa sa tvojim i5 760. Trebalo bi raditi bez problema, IMO. Za sve po spagi; preporucam nVidiu (iako ni ona nije bezgresna sa driverima).

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice