Konfiguracija od 12000 kn, prijedlozi i savjeti

poruka: 351
|
čitano: 65.663
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konfiguracija od 40000 kn - misljenja i savjeti

W00000oooOOOOOOOOW

Svaka cast na ovakvoj cvrstoj volji da si tako nešto sloziš.

Ako se smije znat "xtremegamer" šta su ti roditelji rekli kad si im priopcio da ceš dat tolike novce (tj. bacit) na igranje?

Jer koliko sam ja skuzio ti još uvijek sa njima ziviš...

Ali sve u svemu svaka cast.

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija od 40000 kn - misljenja i savjet

Ajmo prijatelju jos slika ocemo :D Jesi uspio stavit pastu na proc i to sve? E i jedno pitanje kak to da se nisi odlucio za neko vodeno hlađenje, mozda si negdje napomenuo al se nesjecam a neda mi se gledat :-P

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan

Mozda su ga starci zabili kad su vidjeli na šta im sin potrošio novce  Smijeh

I još je digo kredit da sve to moze kupit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

W00000oooOOOOOOOOW

Svaka cast na ovakvoj cvrstoj volji da si tako nešto sloziš.

Ako se smije znat "xtremegamer" šta su ti roditelji rekli kad si im priopcio da ceš dat tolike novce (tj. bacit) na igranje?

Jer koliko sam ja skuzio ti još uvijek sa njima ziviš...

Ali sve u svemu svaka cast.

nemaju starci sta rec, ja radim sta zelim, ipak imam 27 godina, imaju izbora, ili ce me gledat kako trosim lovu na komp ili cu se vratit drogiranju a to nikako ne zele

mislav_01 kaže...

Ajmo prijatelju jos slika ocemo :D Jesi uspio stavit pastu na proc i to sve? E i jedno pitanje kak to da se nisi odlucio za neko vodeno hlađenje, mozda si negdje napomenuo al se nesjecam a neda mi se gledat :-P

ma jos nista ne ugrađujem dok mi ne stigne napajanje i retention bracket, mrzim ove intelove push pinove, to je najgluplji nacin zabijanja coolera na maticnu ikad, xigmatek bu sve to promijenil

tv sam narucio sa veleprodajnog skladista u splitu, stize mi ovaj tjedan intime-om, 17990 i jos uzmem jamstvo na 5 godina tj. nekih 6 % od cijene kod nas u technomaxu i hdmi kabel od nekih 3 metra, u svakom slucaju ispod 20 somova, dobit cu i popust 5% jer sam zaposlenik

"They couldn't hit an elephant at this dist..." - General John Sedgwick
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 17:50 (xtreme:gamer).
17 godina
neaktivan
xtreme:gamer kaže...
nemaju starci sta rec, ja radim sta zelim, ipak imam 27 godina, imaju izbora, ili ce me gledat kako trosim lovu na komp ili cu se vratit drogiranju a to nikako ne zele

OMG...
Procitao sam sve od prvog do zadnjeg posta i koliko vidim ti zapravo kupuješ tu konfu da bi bio "netko" 
Nisi uspio u real life i sad bjeziš od svijeta i problema, misliš si ako ceš bit nešto u WoW ili nekoj drugoj MMO igri ce riješit sve tvoje probleme...
Dakle ti sa tom konfom i svime time misliš pobjec od neke stvarnosti i svakodnevnice tako jer ceš se igrat ko "kralj" 
Drugim rijecima tvoj stav je ovako nešto:
Buuhuuh life sucks who care.... I sama tvoja izjava da si skuzio da je zivot sranje dovoljno mi govori...
Znaci nije ti sve u zivotu išlo kako si planirao, dozivio si par neuspijeha i ti si se predao...

Buuu ja sam nitko i ništa imam prosjecnu HR placu i radim 8 ili više sati dnevno ja sam nitko....

Takvim stavom nikako neceš napredovati, niti si napravit išta bolje...
Umjesto da si novce ulozio u sebe, plati si neko obrazovanje, osamostali se, nađi novu curu itd....
Ti ceš se još više zakopat.
No tu nije kraj, za godinu dana misliš prodat TV starcima i kupit novi opet na kredit ili otplatu, dođu nove komponente ti ceš ih opet kupovat.
I tako u nedogled..... 

17 godina
neaktivan

lol kakve veze ima koja je pozadina, vazan je samo krajnji ucinak, obrazovanja mi je vise pun qratz, od faxa sam odustao jer se zelim igrat, dosta mi je dolazenja s posla i strebanja, a brate nisam jedini koji se predaje od borbe s ovim svijetom, siguran sam da nas je jos puno kojima je pun qratz svega, poanta svega je da ja imam pravo odustati od svijeta i to pravo upravo koristim, ser*em se na svijet koji su drugi stvorili, ja idem stvarati svoj virtualni sad za par dana

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 18:17 (xtreme:gamer).
17 godina
neaktivan

lol kakve veze ima koja je pozadina, vazan je samo krajnji ucinak, obrazovanja mi je vise pun qratz, od faxa sam odustao jer se zelim igrat, dosta mi je dolazenja s posla i strebanja, a brate nisam jedini koji se predaje od borbe s ovim svijetom, siguran sam da nas je jos puno kojima je pun qratz svega

Ma gle ok sve super ja ti se divim radi tog pohvata ali kriv ti je razlog tj. povod radi cega sve to radiš.
Ti si se na to odlucio zato jer nisi uspio u real life i to ti je glavni razlog, a ljubav prema igrama je samo još veci poticaj da tako nešto napraviš. 
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

lol kakve veze ima koja je pozadina, vazan je samo krajnji ucinak, obrazovanja mi je vise pun qratz, od faxa sam odustao jer se zelim igrat, dosta mi je dolazenja s posla i strebanja, a brate nisam jedini koji se predaje od borbe s ovim svijetom, siguran sam da nas je jos puno kojima je pun qratz svega

Ma gle ok sve super ja ti se divim radi tog pohvata ali kriv ti je razlog tj. povod radi cega sve to radiš.
Ti si se na to odlucio zato jer nisi uspio u real life i to ti je glavni razlog, a ljubav prema igrama je samo još veci poticaj da tako nešto napraviš. 
 zasto nisam uspio u real life-u? imam stalan posao koji volim raditi i imam u malom prstu, imam curu vec 8 mjeseci, imam novi auto otplacen u 9 mjeseci, ne pusim, ne pijem ovisnicki, ne drogiram se vise, jedino sto nemam jahtu i svoj stan, definiraj uspjeh?  

crvi ce jest i mene koji ne zeli stjecati titule i materijalna bogatstva a bogami i Bill Gatesa i Will Smitha i tebe i sve ljude na svijetu, i to mene i tebe za manje od nekih 25000-30000 dana a vecinu i manje od toga, crvi dolaze i budi spreman, pitanje je samo kako ces provesti vrijeme u cekaonici dok cekas da budes pojeden.

tko se moze nametnuti kao autoritet da bi sudio da je moj odabir nacina prozivljavanja pogresan ili neciji drugi ispravan? svi koji su ikad samnom razgovarali su s*rali u pelene prije manje od 30000 dana tako da nemaju pravo suditi jer su obicni ljudi
17 godina
protjeran

Nikoga ne osuđujem,ali ovo me podsjeća na hikikomori sindrom. Ali kako reče Cartman: "Whatever, I do what I want!".Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
  zasto nisam uspio u real life-u? imam stalan posao koji volim raditi i imam u malom prstu, imam curu vec 8 mjeseci, imam novi auto otplacen u 9 mjeseci, ne pusim, ne pijem ovisnicki, ne drogiram se vise, jedino sto nemam jahtu i svoj stan, definiraj uspjeh?  

crvi ce jest i mene koji ne zeli stjecati titule i materijalna bogatstva a bogami i Bill Gatesa i Will Smitha i tebe i sve ljude na svijetu, i to mene i tebe za manje od nekih 25000-30000 dana a vecinu i manje od toga, crvi dolaze i budi spreman, pitanje je samo kako ces provesti vrijeme u cekaonici dok cekas da budes pojeden.

tko se moze nametnuti kao autoritet da bi sudio da je moj odabir nacina prozivljavanja pogresan ili neciji drugi ispravan? svi koji su ikad samnom razgovarali su s*rali u pelene prije manje od 30000 dana tako da nemaju pravo suditi jer su obicni ljudi
Khmm sad si sam sebi uskocio u usta. Prije si nešto sasvim durgo pricao...
No dobro svatko ima svoje ;) 
17 godina
neaktivan

lol ne zelim se ja s nikim svađat ovdje, u najboljem slucaju nadam se steci par online suboraca s kojima cu jeb*ati majku nekolicini amerikanaca u america's army i tako to hehe

eh da, zamalo sam ispusio *televiziju*, ona je narucena i stize ali kosta 18500 kad dodam jamstvo od 5 godina i hdmi kabel, uglavnom ja sam cijelo vrijeme brijao da ce meni american dati bez problema 18000 kn da ispeglam na 12 rata, ali pazi njesra, zovem ja amex veceras i kaze meni baba na telefonu, gospodine vi ste novi korisnik mozete dobiti samo 10000 kn odobrenje, FUUUUUUUUCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!

sva sreca da u mom technomaxu mozes platiti dio karticama, dio cekovima i dio antom gotovinom, tako ce i biti, 10000 kn american 12 rata bez kamata, 6 cekova po 1000 kn i ostatak kesh koji ce mi starci posudit , nekih 3000 kn, i uz onih 4000 koje su mi posudili za komp dugovat cu im 7000 kn fuuuuuccccckkk, sve je sređeno, panike nema, jos samo da mi sutra one babe u banci daju cekove i da mi ne stvaraju probleme i tv je moja, morat cu se svega odreci u sljedecih godinu dana zbog te televizije ali da vam pravo kazem "boli me moj Royal dick" kad je bal nek je maskenbal i ako vec moram otici s ovog svijeta otici cu sa 1000 fragova dnevno u americas army mothafuccckaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 20:39 (xtreme:gamer).
17 godina
neaktivan

vidi kaj sam nasao na linksu:

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=052705&id_artikl=052.705.002

prije par sati mi ljudi na toms hardware-u se zaklinju da je to najbolje 750w napajanje na svijetu, samo sto je 999 kn,

razmisljam da uzmem njega umjesto corsair-a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ti to nije potrebno toliko, ovo od corsaira ce odradit svoj posao sasvim OK

17 godina
neaktivan

update:

narucio sam ono gore napajanje iz linksa, 999 kn , PC Power & Cooling 750W, dovoljno reci da ga ugrađuju u Alienware pa vidjet cemo sta ce biti od toga, dolazi navodno u cetvrtak

nemogu vise gledati komponente u kutijama pa sam ugradio vecinu sto se ugraditi dalo

redom:

slika 1 pogled na prazno i usamljeno kuciste, bez mozga, samo ljustura od metala , plastike i gume

2     u antecu su vec napravili pripremu sa 6 ovih mjedenih vijaka za razmak

3    jedino sto sam ja imao napraviti je zavrnuti jos 3 komada i

4   dodati usamljenom antecu njegovu mamicu

5  zanimljiva stvarcica dosla s maticnom, sablona za konektore koja se ugradi jako lijepo i mekano

6  pogled s druge strane na mekanu presvlaku na koju ce nasjedati maticna

7   ugrađena sablona jako se lijepo uklapa u antec

8  maticna naslonjena na sablonu

9  vrijeme da mamici damo mozak...

10  pogled na unutrasnjost vagi.. hmmmm glave

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 0:11 (xtreme:gamer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nastavak

slika 11  pogled na mozak

12  posljednji pogled na mozak prije umetanja...

13  insertirano

14  no turning back, seal-ano

15  ostaci nevinosti

16  ajmo vidjet kako se Vendetta 2 montira, trebalo bi biti easy...

17  NOT !!! motherfukker mi je popio krv, mamu vam vasu i gumenim cavlicima-odbojnicima, cija je to fukking ideja, namucio sam se ko stoka dok sam ih progurao kroz uske rupice na ventu

18  V for Vendetta my ass, uz malo zrtvovanja prsta i malo krvi, ipak na kraju zadnji se smijem

19  dobar hladilnik za mozak, sve bu stalo lijepo bez naguravanja kolko vidim

20 ajmo raspakirat dominatore

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 0:09 (xtreme:gamer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

slika 21  par sekundi za uocit pin i klik, unutra su, svih 8 velicanstvenih giga

22         vendetta stavljena za odokativno mjerenje prostora

23         suprotni kadar

24         mjesta ima a mislim da ce i ostati kad se stavi airflow ovaj tjedan

25         predstavljam vam strava stvar iz asusovog mobo bundlea:  Q-Shieldove  (prvo u njih ustekas razne one switcheve i onda samo njih klap na maticnu)

26         e jedan savjet molim: ovaj konverter sam dobio s Vendettom ako ga zelim spojiti na napajanje umjesto na maticnu, sta je bolje? imati cooler spojen na maticnu ili straight to napajanje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 0:19 (xtreme:gamer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe zanimljiva fotelja Plač,ma ovo je bolje nego da se zavalis u jakuzi kadi il da si cijeli mjeseca dana na moru uhhh

17 godina
neaktivan

26                e jedan savjet molim: ovaj konverter sam dobio s Vendettom ako ga zelim spojiti na napajanje umjesto na maticnu, sta je bolje? imati cooler spojen na maticnu ili straight to napajanje?

Sasvim svjejedno di ceš ti njega ukopcat, ucinak je isti.
Ja bi rađe u maticnu da ti kucište i unutrašnjost izgleda ljepše...
Da se što manje znjora pruza prema maticnoj da ostatak kablova "sakriš" radi   ljepše preglednosti i "propuha" odnosno zracnog tunela unutar kucišta IMHO.
17 godina
neaktivan

Ako ga ukljucis u maticnu onda mozes kontrolirat broj okretaja, ako je u napajanju mislim da nemozes, kontam da je to glavna razika

17 godina
neaktivan

lol pazi review sa toms hardware-a za antec case:

Pros: This case is so good it makes me wants to have seckz with it

Cons: No place to have seckz with it

Other Thoughts: UNplu power before trying to have seckz with it!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

spojio sam sve ledice i switcheve na kucistu na maticnu, i sakrio kablove vrlo uspjesno

sad se samo nadam da ce kablovi iz napajanja biti dovoljno dugi da ih se moze provlaciti kroz straznju stranu kucista i sakriti sto efektivnije

slika 3 pokazuje nosac raspakiran i spreman za prihvat 47" televizije, moze drzati 55 kg a televizija je ispod 30 kg

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 16:43 (xtreme:gamer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ova konfiguracija na slici košta max 12k kn sa kučištem, nisam siguran kak si uspio nabit tih 40K.

Konfiguracija od 12k kn Konfiguracija od 12k kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ću ti samo reć da si me iznenadio sa idejom heheheh...ali isto tako i razočarao pogledom na svijet i kako sve stoji, jebi ga stari ima puno ljudi kojima je gore od tebe uopće i nemaju posla a niti zdravlje, nemoj bit blesav i sad ić kao narkoman non-stop u besmislene troskove da bi imao televiziju kao kino, a ionako ce ti ovo bit preveliko pa ces shvatit sto ti ljudi savjetuju...

Good luck i kad sve složiš daj slije obavezno!!!Cool

Carpe Diem
17 godina
neaktivan

Daj brze to malo, ove komponente postaju dosadne, di je telka, nosac za tipkovnicu i to Smijeh

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfiguracija od 12000 kn - misljenja i savjeti

tv su rekli ovaj tjedan, koliko INTIME-u treba da dostavi tv iz Splita u Rijeku? moram prvo platit racun od American-a za prosli mjesec da bih mogao ispeglati tih 10000 kn, sutra se nadam racunu onda bih ga odmah poslije posla platio i otisao u links po napajanje ako stigne

nosac za tipkovnicu i misa moram smislit, od kojih materijala, kojeg oblika i kakvog mehanizma, gotove komponente ili uradi sam, prosetat cu merkurom ovih dana malo u izvidnicu celicnih konstrukcija i opruga, bojim se da se to potrajati vise od svega, imam ideje u glavi ali su nedorecene i tko zna koliko izvedive

najbolje i najjednostavnije bi bilo stup kao za bench sa svake strane fotelje te platforma za misa i tipkovnicu koju bi samo dignuo gore po stupu kad se zelim ustati ili spustio kad sjednem igrati, nesto kao ovo remek-djelo u paintu ispod LOL !

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 20:50 (xtreme:gamer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija od 12000 kn - misljenja i savjet

Hoće sutra doć novih slika?

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan

vidjet cemo sta cu novo dobit od opreme, sutra vjerojatno busim rupe u zidu za nosac pa cemo vidjet dali cu stici postaviti ga, moraju mi se cijeli dan punit baterije za fukking busilicu, a kako kroz beton 4 rupe probusit s jednim punjenjem jao majko

17 godina
neaktivan

Odjednom si preimenovo u 12 000 Kn.Odlično samo naprijedOsmijeh.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
Konfiguracija od 12000 kn, prijedlozi i savjeti

evo jos sexy slikica, konacno doslo vrijeme da se stavi ono radi cega sam kupovao ovaj komp, HD4870X2, ubojica svih grafickih u sljedecih mjesec dana LOL

zadnja slika pokazuje Antec kako polako pocinje licit na nesto, jos cemo mu dodati napajanje, ventilatore za memoriju, dva coolermasterova prozirna blue (ili red ili green) 120mm fana, te Xigmatek mounting kit da mu ukupnu ljepotu ne narusavaju ruzni push pinovi vec cista xigmatekova ljepota na slici 10

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija od 12000 kn, prijedlozi i savjet

evo jos sexy slikica, konacno doslo vrijeme da se stavi ono radi cega sam kupovao ovaj komp, HD4870X2, ubojica svih grafickih u sljedecih mjesec dana LOL

zadnja slika pokazuje Antec kako polako pocinje licit na nesto, jos cemo mu dodati napajanje, ventilatore za memoriju, dva coolermasterova prozirna blue (ili red ili green) 120mm fana, te Xigmatek mounting kit da mu ukupnu ljepotu ne narusavaju ruzni push pinovi vec cista xigmatekova ljepota na slici 10

pitanje...
zkj si preimenovao u konfiguracija od 12 000kn(prije 40 000kn) itd.?????
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice