koliko ja vidim po ovom pisanju koliko on misli potrošiti na računalo bilo bi jedno od najboljih u hrvatskoj TO SU IZMIŠLJOTINE Da mi je znati tko će to dati 40000 kuna za igranje HAHAHAHAHAHAHA
ma tuki marjanovu, nedam im kilovat struje nema sanse, prezivjet ce corsairovo 750, cujem da vise struje isporucuje po potrebi nego ostale marke 850 watne
ma tuki marjanovu, nedam im kilovat struje nema sanse, prezivjet ce corsairovo 750, cujem da vise struje isporucuje po potrebi nego ostale marke 850 watne
muke tako biti na starčevim grbači kad ne plačaš ništa to ti je samo bacanja novaca u zrak za godinu dana ta kof.će biti kanta
muke tako biti na starčevim grbači kad ne plačaš ništa to ti je samo bacanja novaca u zrak za godinu dana ta kof.će biti kanta

prekratak je zivot da se nebi igrali ljudi, igrajte se dok mozete, zalit cete kasnije kad budete starci puni love koju nemozete ponesti u grob,. novac, nekretnine, bogatstvo sami po sebi nista ne znaci, svi trenutno umiremo iz sekunde u sekundu i vazno je samo koliko si sretnih trenutaka imao u tom bijednom zivotu, meni je svako ovo otpakiravanje komponente sretan trenutak za koji sam mijenjao tesko steceni novac i to je ono sto znaci zivjeti
xtreme:gamer aj malo pogledaj privatne poruke xD
Da samo ja ne radim na internetu nego na aplikacijama koje su dosta zahtijevne zato molim te uhvati se pametnijeg posla i odrasti i igraj pokemone
sve 5 stari moj, ti zarađuj ja cu igrat, glavno da radimo ono sto volimo
nisam mislio na tebe xtreme:gamer
nego na jojo_surf
Ne nabijaj postove oblivion24
Što se tiče zastarjenja konfiguracije, te korištenja iste za igranje, moj stari (44), prošle je godine kupil PC za 15 000kn, samo da ima vise FPS-a na Americas Army-u, a danas je ista konf. vrijedna duplo manje...
I to ga ne smeta, vec planira kupiti drugu. Igranje ga vraca u proslost sa komodorcima, snajderima itd, a to mu je dovoljno da zarađuje samo za novi PC.
onda tvoj stari nije normalan (porez za budale što se tiče igranja to je za djecu 16 do 18godina) a ne za ljude koji imaju obitelj ubila vas velika inteligencija gledaj te kroz par godina što ste sve mogli kupiti s tim novcem kojim ste potrošili na igranje igrica život je vani a ne u sobi za računalom igrate neki šugavi GTA
Da samo ja ne radim na internetu nego na aplikacijama koje su dosta zahtijevne zato molim te uhvati se pametnijeg posla i odrasti i igraj pokemone
id.... jedan ova je grafička odlična za modeliranje sa OpenGL i dosta je jaka što jača to bolja
TOON Sorry nisam mislio tvog starog vrijađati ali malo je čudno da neko s toliko godina kupuje računalo radi igrica SVE OK
A da daje hrpu para na biciklisticku opremu jer se tim rekreativno bavi ali oce imat dobru opremu to bi bilo ok? Ili ti mislis da se ljudi preko 18 nesmiju bavit nicim sta ih veseli ako za to trebaju izdvojit novce?
A za tebe xtreme:gamer, daj vrati onu kameru od prije, ove nove slike su ti sve izvan fokusa do bola. Ili se to treses kad dobis novu komponentu?
To oblivion24
Sve ok! I meni bilo "cudno", ali kad ima para i kad ga veseli...
bas kad treba onda nema napajanja, na nabava.net svi koji imaju corsair 750 w u ponudi, svih sam nazvao i svi su u procesu nabavljanja nove posiljke, a nema ga nitko zato jer je razgrabljeno, a razgrabljeno je zato jer je to najbolje fukking napajanje na svijetu od 750 w, LOL evo vracena kamera od prije, ugradio sam hdd i przilicu, neda mi se ugrađivat maticnu dok ne dobijem taj xigmatek retention bracket, jer ako sad stavim vendettu sa push pinovima, kad dobijem crossbow morat cu skidat cijelu maticnu da bi ga montirao, jel ima netko iskustva koliko je tesko naknadno montirati retention mounting kit na proc?
ovi moduli u koje se ugrađuje hard su najprakticnija stvar na svijetu, izvadis ga, montiras sta zelis u njega i vratis modul natrag u leziste
Odmah si isplaniraj kako ces provest sve zice prije nego sto krenes trpat stvari unutra inace ces imat problema :-D Jao mogu mislit kak je imat jednu komponentu, a jos uvijek cekat drug mora da si nestrpljiv :D
lol apsolutni uzas, moram sad radit cijeli dan a tek sutra masovno zovem opet sve ove firme sa nabave.net jer sam zaboravio kad su rekli da im dolaze napajanja corsair 750w, ovaj put cu zapisat ime firme i pored imena njihovu procjenu dolaska, mislim da ce links dobit u ponedjeljak ili utorak ako se ne varam, e sad jedna vazna stavka
koliko mislite da trebam staviti termalne paste, imam onu koja je dosla u maloj vrecici sa ocz vendetta 2 (SILmore taiwan) a imam i TITAN Silver Grease TTG-S104 od prije 5 godina u nekoj injekciji maloj, koja je bolja? znam da treba staviti na sredinu poklopca proca i to jednu crtu okomitu na heatpipe-ove od coolera, ali koliko debelo?
Termalnu pastu stavis samo tanki "namaz" na proc. Dakle stavis malo vise na jedno mijesto (sredinu) i onda razmazes u tanak namaz toliko da ti se nevide ona slova na procu. Inace imas hrpu tih stvari i turitoriala na jubitou, evo sto sam ja ovak nabrzaka naso:
http://uk.youtube.com/watch?v=o7rPqCvCt0g
Ima vise nacina stavljanja kolko sam ja uspio pohvatat, ja sam stavljo kao ovaj lik u videu i sve OK
Što se tiče zastarjenja konfiguracije, te korištenja iste za igranje, moj stari (44), prošle je godine kupil PC za 15 000kn, samo da ima vise FPS-a na Americas Army-u, a danas je ista konf. vrijedna duplo manje...
I to ga ne smeta, vec planira kupiti drugu. Igranje ga vraca u proslost sa komodorcima, snajderima itd, a to mu je dovoljno da zarađuje samo za novi PC.
LOL
Vrijedi