Šalabahteri

poruka: 420
|
čitano: 276.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Ponekad ovo koristim i radi :D:

hghghghg [IMG]http://i595.photobucket.com/albums/tt36/CroGlavi3r/signature-1.jpg[/IMG]
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

ima zanimljivih načina opisanih na: http://www.malverzacije.com/

14 godina
protjeran
Šalabahteri

ja cesto zalepim papiric selotejpom za svoj sat al ga uvelicam pa kad odgovaram procitam i reknem nastavnici da vidim koliko je sati

Crno oko
15 godina
neaktivan
RE: Šalabahteri
Black Eye kaže...

ja cesto zalepim papiric selotejpom za svoj sat al ga uvelicam pa kad odgovaram procitam i reknem nastavnici da vidim koliko je sati

dobra dobra..kod nas da pogledas na sat, mislim da bi cekao ispred ucionice s neopravdanim jer to profe kod nas nepodnose

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

dobra dobra..kod nas da pogledas na sat, mislim da bi cekao ispred ucionice s neopravdanim jer to profe kod nas nepodnose

???

Ne daju vam da vidite koliko je sati? A jel vam daju da dišete?

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
15 godina
protjeran
moj frend si isprinta tekst zrcalno, znači izgleda tekst nekako naopako, i pod odmorom zalijepi s ispod klupe, ali na gornjem dijelu, ak me kužite i onda uzme ogledalo i čita, profa i ak skuzi da mulja nes pod klupom nemre skuzit jer je s gornje strane.
*n00b us3r*
15 godina
Moj najbolji salic je da ga napisem u stihovima na klupu :)
Uvijek kad neki profesor zucne na te stihove pomisli da je neko iz dosade pisao pjesme po klupi pa se na to niti ne obazire :D
Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
15 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
lg-viewty kaže...

???

Ne smijemo gledati na sat jer smatraju da jedva cekamo da sat zavrsi i da nam je taj predmet dosadan..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
protjeran
Šalabahteri

Ja 'ko Odisej u školi :S... Drugima dajem savjete a sam za sebe se nemogu snać

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
lg-viewty kaže...
andy0101 kaže...
lg-viewty kaže...

???

Ne smijemo gledati na sat jer smatraju da jedva cekamo da sat zavrsi i da nam je taj predmet dosadan..

uh, a ja mislio da je moja škola stroga Izlanuo se

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
15 godina
protjeran
Šalabahteri

mi se u razredu složimo jedan zapričava nastavnika dok drugi rešetaju puškice u knjigu i tako redom...

16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
andy0101 kaže...
lg-viewty kaže...

???

Kako ti se zove škola? SŠ Hitlerjugend?

Why so serious?
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
andy0101 kaže...
lg-viewty kaže...

???

a kao znaju da nisu u pravu, i to rade samo da bi vas zaje*avali.

al ipak je to pretjerivanje, sta ako profesoru pobjegne, ili dezurni ne zazvoni na vrijeme? (necemo pricat o tome sta mu radimo ako zakasni :D)

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
lg-viewty kaže...
andy0101 kaže...
lg-viewty kaže...

???

Kako ti se zove škola? SŠ Hitlerjugend?

Ovo me je nasmijalo do suza:D.

15 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Paolo2612 kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

ovako, kod mene je situacija gadno kompliciranija.

prije testa profa nam uvijek da svoj prazan papir na kojemu je još i pečat škole!!! katastrofa.

imate koje ideje za ovakvu s*ebanu situaciju, ono sa papirom na unutarnjem dijelu majice mi nije baš nešto, imate kaj originalno?

sutra test.... :(

Uputa za slijedeće testove: Odmah ju pitaj 2 papira (ako je neki predmet gdje možeš puno pisati ili baljezgariti npr. matematika, fizika, sastavci itd.) Napiši ispit na jedan i mazni drugi da ti bude za slijedeći put.

hm, kak se tog nisam sjetio? :P

hvala!

Ali si onda skeniraj taj list, tj. pečat i isprintaš si koliko ti treba ;)

15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
moj frend si isprinta tekst zrcalno, znači izgleda tekst nekako naopako, i pod odmorom zalijepi s ispod klupe, ali na gornjem dijelu, ak me kužite i onda uzme ogledalo i čita, profa i ak skuzi da mulja nes pod klupom nemre skuzit jer je s gornje strane.

Ovo je dobra ideja :)

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

cijeli A4 format ispisao sa limunskom kiselinom

U šta si ulio limunsku kiselinu, u olovku il kaj?

ima se kupiti olovaka punjenih limunskom kiselinom + fluorescentno svjetlo

sve kod kineza ;)

Ili uzmeš npr. praznu patronu za nalivpero i nju napuniš....

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
PC Street Hacker kaže...

Vrlo zanimljivo,ali u nas uzimaju sva pića u razredu

Na nekim faksevima ti dopuštaju ako test traje dulje od 2 sata da imaš čokoladicu i bocu soka/vode/cole od 0.5l.

Barem sam tako čuo od jednog kolege

A može se isto to napraviti, ali s unutrašnje strane naljepnice (obično tamo budu pravila za nagradnu igru i sl.), pa stane puno više teksta. Otpiješ sok do nalijepnice ili do pola nalijepnice i samo malo nagneš da pročitaš.

15 godina
neaktivan
car kaže...

dobro varanje na testu

A možda onda umjesto bezveze razbacanog teksta prebaciti sliku u ascii (npr. ovdje http://www.renderimages.com/) i onda samo prepraviti neke dijelove teksta (ne cijeli) u šalabahter :) i nalijepiti na leđa majice na isti način i naći nekoga tko će u njoj sjediti u klupi ispred tebe :D

15 godina
protjeran
Sigurno znate svi onaj trik sa coca colom kada se skenira pa se peomjeni ono di piše sastav coca cole malim slovima. Za one koji neznaju ja sam sada na mobitelu pa nek traze na YouTubeu. I sad ja sam skeniro i otvorio sa photoshopom. Kako da sad izbrišem ona slova a da mi pozadina ostane i kako da onda nešta drugo napišem? Molim pomagajte imam ispit iz biologije.
15 godina
neaktivan
Marko_Aurelije kaže...
Sigurno znate svi onaj trik sa coca colom kada se skenira pa se peomjeni ono di piše sastav coca cole malim slovima. Za one koji neznaju ja sam sada na mobitelu pa nek traze na YouTubeu. I sad ja sam skeniro i otvorio sa photoshopom. Kako da sad izbrišem ona slova a da mi pozadina ostane i kako da onda nešta drugo napišem? Molim pomagajte imam ispit iz biologije.

Ima link gore na vrhu stranice, u prvom postu.

15 godina
protjeran
Šalabahteri

Ovo vam je prava stvar za salabahtere.Ja ovo planiram kupit kad skupim dovoljno para na NeoBuxu.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Javi se ovom tipu na mail: kemijske@gmail.com

Za 30kn dobiješ nevidljivu UV kemijsku i UV svjetlo sa druge strane. Izgleda kao normalna kemijska.

http://mpajic.carbonmade.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 12:42 (pajic3).
15 godina
protjeran

Pa kužim ja to ali što moram napravit u phoposhopu da bi to briso?

Imam photoshop cs4.

15 godina
protjeran
Marko_Aurelije kaže...

Pa kužim ja to ali što moram napravit u phoposhopu da bi to briso?

Imam photoshop cs4.

a da prvo naučiš koristiti photoshop?

Sk8er Boi
15 godina
protjeran

Nemam živaca za njega.

Pomagaj ti...

16 godina
protjeran
Šalabahteri

Sta je salic ja sam bosanac de recite

CAPETAN PRICE
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

To ti je đon...

16 godina
protjeran
nedIm kaže...

To ti je đon...

Hvala Osmijeh

CAPETAN PRICE
14 godina
Šalabahteri

Meni je najbolje bio dok sam pisao test iz vjerunauka.Sjedio sam odma klupu do profesora.Kad smo pisali test svi su stalno došaptavali nešt i slićno a profesor je onda imao uvjek nekog posla sa njima a ja sam si lijepo stavio bilježnicu na noge i sve ljepo prepisivao Smijeh.I dobio 5+ Smijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice