necu zaboraviti kada san ispisa cilu klupu i naravno dode kuja od profesorice Mr.Labrovic ce mi doci u prvu klupu. Aggrrrrrrrrrrrrrrr
Šalabahteri
- poruka: 420
- |
- čitano: 276.560
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
necu zaboraviti kada san ispisa cilu klupu i naravno dode kuja od profesorice Mr.Labrovic ce mi doci u prvu klupu. Aggrrrrrrrrrrrrrrr
a hahahahahahahahahaha loooooool tako se i meni znalo desit.
omg
bolje to nego da ti je vidila klupu pa bi dobio jedan :P
omg
bolje to nego da ti je vidila klupu pa bi dobio jedan :P
faco kako nekuzis pa onako bi baren pokusa, a ovako cim me je primistila koda mi je upisala aša u dnevnik
jednom u srenjoj sam ovo iskoristia, kako su bile kamene pločice, sve sam ipisa na njih...
ne vidi se nego pod određenim kutem, zavisi kako je osvjetljeno u razredu,
i tako se ja vrtia, doša prof i gleda, pa se ja dignia sa stolice, gleda klupu i ništa
nije moga skužit
Kod mene dok sam isao u srednju, tehnika i vrsta salabahtera je ovisila o profesoru i vrsti testa.
Na primjer iz geografije gdje je profa bila malo starija i nije se previse kretala bila je dovoljna samo knjiga ispod klupe.
Iz fizike nisam ni jedan test kroz 4 godine napisao bez salabahtera, uvijek isti trik. Ispod poklopca kalkulatora
nalijepljen papir sam formulama. Ako bi profa posumljala poklopac sam nabrzinu spremio ispod majice ili vec gdje sam
stigao (nikad me nije uhvatila, a sad jos i studiram fiziku).
Normalno tu su bili nezaobilazni papirnati svih veličina, imali smo zensku u razredu koja je uvijek na komp sitnim fontom
napisala salabahter pa bio onda cijeli razred kopirao od nje.
Iz hrvatskog kad smo imali neki ogromni test uvijek sam napisao na klupu ispod papira ogromni salabahter. Fora je
bila u tome da kako sam prepisivao sa salabahtera tako sam i brisao tako da nakon 15 min testa nije bilo vise nista na
klupi.
jednom u srenjoj sam ovo iskoristia, kako su bile kamene pločice, sve sam ipisa na njih...
ne vidi se nego pod određenim kutem, zavisi kako je osvjetljeno u razredu,
i tako se ja vrtia, doša prof i gleda, pa se ja dignia sa stolice, gleda klupu i ništa
nije moga skužit
a o kakvim ti kamenim plocicama pricas, di su bile te kamene plocice?
a di bi bile nego na podu...
a di bi bile nego na podu...
aha, steta...
Za veoma kratkovidne, kao što sam ja prije bio, uzeo sam sunčane tamne naočale i unutra naljepio šalabahtere tako da... :)
a onaj 2. post na 1. stranici
ono sa fluorescentnim svjetlom, pročitao jučer i danas bio test, isplatilo se, sve sam uradio, cijeli A4 format ispisao sa limunskom kiselinom i uzeo si prazan upaljač, i na času ga vrtio a papir na stolu, profa pita šta će mi upaljač, ja reko ništa, nako, nervozan, prazan je, i :..
znam par dobrih fora.
1. napišeš si na kompjuteru, isprintas i zaljepiš na đon od patika. I stavis nogu preko noge (znate sta mislim). Ak te profa skonta samo spustis nogu i ustanes se i pokazes da nema nigdje nista. ALI zaljepite par minuta prije sata da šverc bude čist.
2.ako imas sat i majicu sa dugackim rukavima, s jedne strane zaljepis sa selotejpom a s druge strane zakačiš za sat
3. (za odgovaranje) ako imas dugacku kosu uzmes slusalice od moba ili kupis talkie-walkie (ima u metrou 4 komada 450kn) i stavis mobitel u đep. Slušalice provučeš kroz majicu ali s leđa. Ako nije tisina u razredu frend ti sve govori (sam pazi da ti frend sve zna)
cijeli A4 format ispisao sa limunskom kiselinom
U šta si ulio limunsku kiselinu, u olovku il kaj?
ma orginal ti je da uzmes salabahter stavis ga između nogu i sa nogama ga stegnes da dobro vidis (da nije zguzvani) i samo s ocima pogledavs u salabahter i pises ako dođe netko do tebe sto ce ti rec rasiri noge XD
znam par dobrih fora.
1. napišeš si na kompjuteru, isprintas i zaljepiš na đon od patika. I stavis nogu preko noge (znate sta mislim). Ak te profa skonta samo spustis nogu i ustanes se i pokazes da nema nigdje nista. ALI zaljepite par minuta prije sata da šverc bude čist.
2.ako imas sat i majicu sa dugackim rukavima, s jedne strane zaljepis sa selotejpom a s druge strane zakačiš za sat
3. (za odgovaranje) ako imas dugacku kosu uzmes slusalice od moba ili kupis talkie-walkie (ima u metrou 4 komada 450kn) i stavis mobitel u đep. Slušalice provučeš kroz majicu ali s leđa. Ako nije tisina u razredu frend ti sve govori (sam pazi da ti frend sve zna)
e ova je dobra samo neznam kako ce to izgedat da stavis nogu preko noge pod satom makar mislim da nebi ni primjetili (profesori)
ma orginal ti je da uzmes salabahter stavis ga između nogu i sa nogama ga stegnes da dobro vidis (da nije zguzvani) i samo s ocima pogledavs u salabahter i pises ako dođe netko do tebe sto ce ti rec rasiri noge XD
Mi smo imali slucaj kad je moj kolega tako drzao salabahter i dosao mu je nastavnik i rekao da se digne i vidio mu je salbahter i dobio 1.
cijeli A4 format ispisao sa limunskom kiselinom
U šta si ulio limunsku kiselinu, u olovku il kaj?
ima se kupiti olovaka punjenih limunskom kiselinom + fluorescentno svjetlo
sve kod kineza ;)
Ja si sve napišem na papir dimenzija otprilike 5 puta 4 al pišem ultra malim slovima, ondqa sa jednom rukom podbočim glavu, ono kao mučim se, drugu ruku stavim između te ruke i glave i ćitam, ako se nešto posumnja šalabahter je toliko mal da se brzo izgubi...
Još nisam ulovljen
Ovako, za ovaj nacin svercanja morate jedino imati dobar vid, a ispit koji pisete mora biti na vasem papiru- znaci da pisete na vlastiti papir, a zadatke ste dobili od profesora...
Uzemete bilo koju tehnicku olovku i uvucete spic (ili ga maknete) i onda normalno pisite po papiru sta vam treba (i to ce se lagano urezati). Ono sto pisete ce se vidjeti pod određenim kutom svjetlosti, ovisi kako kome. Niti jedan prof nece skuziti. To vam je dobra fora ako pisete recimo fiziku a nemozete popamtiti sve formule ili neku tezu definiciju.
Ovako, za ovaj nacin svercanja morate jedino imati dobar vid, a ispit koji pisete mora biti na vasem papiru- znaci da pisete na vlastiti papir, a zadatke ste dobili od profesora...
Uzemete bilo koju tehnicku olovku i uvucete spic (ili ga maknete) i onda normalno pisite po papiru sta vam treba (i to ce se lagano urezati). Ono sto pisete ce se vidjeti pod određenim kutom svjetlosti, ovisi kako kome. Niti jedan prof nece skuziti. To vam je dobra fora ako pisete recimo fiziku a nemozete popamtiti sve formule ili neku tezu definiciju.
pa gle fiziku dobijemo formule na ploču, a zar nemisliš da ne bi bilo čudno da se ja počnem dizat, pa vrtit papir, itd...
pa gle fiziku dobijemo formule na ploču, a zar nemisliš da ne bi bilo čudno da se ja počnem dizat, pa vrtit papir, itd...
ozbiljno? ja ovo nikad nisam dobio...
Ja ne dobijam formule na ploci, a ni ne pisemo na svoj papir.Jedino se mozemo izvuc na to da nam treba papir za racunanje.
E pa ja dobijem svaki put do sad
E pa ja dobijem svaki put do sad
To ovisi o profesoru :), BTW duboko smo offtopic
Uvijek kopiram i umanjim 5 puta npr Engleski riječi, itd... Naravno zaljepim ga okolo selojtepom kad ga vadim iz džepa (da ne šuška)
imam jednu posebnu metoda pogotovo za geografiju kad je sljepa karta....
Uvijek kopiram i umanjim 5 puta npr Engleski riječi, itd... Naravno zaljepim ga okolo selojtepom kad ga vadim iz džepa (da ne šuška)
imam jednu posebnu metoda pogotovo za geografiju kad je sljepa karta....
a to je koja metoda?
meni je najblje kod profesora drzat salabahter u grudnjaku mslm ispast ce nepristojan ak bude gledo ....nikad me nisu uwatili..... :D
meni je najblje kod profesora drzat salabahter u grudnjaku mslm ispast ce nepristojan ak bude gledo ....nikad me nisu uwatili..... :D
da sam ja profesor, ja u grudnjaku ne bih trazio salabahter, iako bih to rekao...
dosel je 12 mesec... prepun ispita... hvala svima kaj su pisali tehnike... trebat ce mi puno
Ja doma napravim na bijelom papiricu salabahter i sa selotepom obljepim na ruku.i prekirijem rukavom i nema sanse da me ko vidi
Ja jednostavno pitam bilo kojeg pijatelja u razredu(dok pišemo test ) ili jednostavno sve pišem u bilježnicu i pod ispitom izvadim iz torbe i prepisujem ali , čak neki profesori negledaju prvih 5-10 min. i mi svi prepisujemo
Čak neki put pitam profesora-profesoricu za odgovor i oni mi kažu ali ima i onih profesora koji nedaju takvo što.