Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.677.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija - Zagreb
sandman92 kaže...

Kad dođete na akademiju bit ce koji k*** sam se prijavio,  za sad nas je 311,   u prvih mj dana kad imate probni rok odustalo sigurno 30 njih, a di je jos kraj.

Možeš li nam malo pojasniti zbog čega su ti ljudi odustali? Zbog fizičkog napora, Psihićkog, ili nešto treće? i dali netko izbačen ili su svi sami otišli?

8 godina
neaktivan
Policijska Akademija - Zagreb

imaš puno razloga, bolji posao, ne vide se u tom poslu, ne  sviđa im se kako sustav funkcionira itd, a oni koji nisu fizicki spremni na kraju ce past nazalost, za cure je velik problem poligon pješackih prepreka 

9 godina
neaktivan

Jel vasoj klasi sad na kraju ocjenjuju poligon il ne? I po kakvom rasporedu imate sad praksu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 18:51 (Staklenko).
8 godina
neaktivan

da za ocjenu je, imali smo zimsku praksu, sada imamo praksu svaki drugi vikend do kraja i onda mj dana ljetne prakse 

9 godina
neaktivan

Uh gadno, kad smo mi bili uredjivao se tek. Ali uz malo vjezbe se da, tarzan je malo zeznut na pocetku haha... a otkad vam je ljetna praksa?

8 godina
neaktivan
Ljetna praksa ce bit od 20.6 do 12.7
7 godina
neaktivan
Ljudi moji LAPD je po treninzima mila majka za nas
8 godina
neaktivan

treba li uz sve dokumente prilozit i ovu potvrdu izabranog lijecnika da ne bolujem od kronicnih i psih. bolesti?

8 godina
neaktivan

To kad ces ic na ljecnicki nosis taj papir 

7 godina
neaktivan
Da vas cujem,koliko vas se planira prijaviti s obzirom na nove uvjete? Smatram da ce puno ljudi odustati s obzirom da placa od 3500 kuna ili manje pripravnickih prvih 6mj nije bas dovoljno ako te stave u recimo dubrovacku zupaniju? Ili zadarsku? Stan,rezije,zivot? Ili ce se prijaviti samo ljudi iz toplijih krajeva :D
12 godina

Eto natjecaja 

8 godina
neaktivan
Ja se planiram prijavit ,kakvi god uvjeti bili :)
8 godina
neaktivan
VaraždinkaMF kaže...
Da vas cujem,koliko vas se planira prijaviti s obzirom na nove uvjete? Smatram da ce puno ljudi odustati s obzirom da placa od 3500 kuna ili manje pripravnickih prvih 6mj nije bas dovoljno ako te stave u recimo dubrovacku zupaniju? Ili zadarsku? Stan,rezije,zivot? Ili ce se prijaviti samo ljudi iz toplijih krajeva :D

Pa prijavit će se ljudi iz svih krajeva, iz nekih više, nekih manje. I svatko tko se prijavio, ako se dobro raspitao, mogao je zaključiti da velik broj ide na granicu i u te deficitirane županije. I tako je unazad nekoliko godina. I po meni tu nema nikakvih novih uvjeta u ovom natječaju. Jedina novost je što sada traže 400 ljudi i što su sada bar napisali koje su prioritetne županije, iako se to već sve uredno zna. 

7 godina
neaktivan
Dali je potrebno imati vozacki ili?
8 godina
neaktivan
Veronika kaže...
Dali je potrebno imati vozacki ili?

Nije navedeno kao uvjet. Pročitaj natječaj.

7 godina
neaktivan
Pozdrav ima li ko da je upisao prosle godine i trenutno je na akademiji?
7 godina
neaktivan
Pozdrav,ovaj natjecaj je za one poslije srednje skole ili 3. i 4. razred srednje skole?
12 godina
akademikant kaže...
Pozdrav,ovaj natjecaj je za one poslije srednje skole ili 3. i 4. razred srednje skole?

nakon srednje...

7 godina
neaktivan
Dobro je da su naglasili prioritetne županije zato što nisu baš svi Slavonci znali da će ih "baciti" u Dubrovnik i ostale južne krajeve pa sada odlaze iz policije zbog nemogućih uvjeta
7 godina
neaktivan
Oce li bit problema ako nosim naocale mislim dptr mi je -0.50 i -0.25
8 godina
neaktivan
Police Officer32 kaže...
Dobro je da su naglasili prioritetne županije zato što nisu baš svi Slavonci znali da će ih "baciti" u Dubrovnik i ostale južne krajeve pa sada odlaze iz policije zbog nemogućih uvjeta

Za Slavonce je, nažalost, logično da će oni najviše nadrapati. Deficit je u svim postajama i upravama, ali u spomenutim krajevima je najviše manjka ljudi. I svakom natječaju piše da će se zapošljavati sukladno potrebama službe. Ako ne znaš gdje su najveće potrebe službe, odeš u postaju pa pitaš, imaš prijatelje, njihove prijatelje i poznanike, zoveš akademiju, kadrovsku MUP-a i saznaš. Znaš kad je zadnji put u natječaju bilo navedeno u koje će se županije primati prioritetno? Prije desetak godina - natječaj 2007./2008. Još od tada je granica prioritet.

Ne krivim ništa Slavonce, teško im je i riskiraju, ali očekivati da ćeš dobiti posao baš u Slavoniji je meni malo čudno. Vjerujem da ima tih koji su dobili doma, ali u manjini su. Ako su nekome uvjeti nemogući, naravno da će otići, bio on Slavonac, Istrijan itd. I zato i pitaju na motivacijskom, pogotovo u Zagrebu, jesi li spreman raditi daleko od kuće.

9 godina
neaktivan

Kako to mislis da u Zagrebu pitaju dal si spreman raditi daleko od kuce? Niko iz Zagreba nije dobio posao van puz-a. Samo uzmite u obzir da ce vas vecina radit na granici iz ove dvije grupe sto su do sad zaposlene s prosle klase nesto manje od 90 posto je otislo na granicu i to svako izbjegava misliti da ce radit na granici ali to se dogadja masovno. Pogotovo je lose ako iz mjesta kao Varazdin odes u naprimjer Istru gdje garazu tesko iznajmis ispod 1500 kn, a stacionara nema.

7 godina
neaktivan
Moj frend zavrsio je prije nekih 4-5 godina.... iz Svetog ivana zeline je,ali nije dobio mjesto u puzu. S obzirom da oni koji produ godinu sa odlicnim imaju pravo direktan upis na fakultet bez cekanja nekog roka kao proslih godina,predpostavljam da ce ti dobiti posao u puzu a ostali po ostalim navedenim zupanijama. Predpostavljam!
8 godina
neaktivan
Staklenko kaže...

Kako to mislis da u Zagrebu pitaju dal si spreman raditi daleko od kuce?

U Zagrebu na Policijskoj akademiji je komisija na motivacijskom razgovoru pitala kandidate jesu li spremni raditi daleko od kuće. A nisu samo Zagrepčani išli u Zagreb na motivacijski. Na to sam mislila.

7 godina
neaktivan
Zna li netko hoce li ove godine biti natjecaj za skolovanje 3. i 4. razreda srednje skole za zanimanje policajac?
11 godina
neaktivan

Odakle ti ovaj podatak da svi koji prođu godinu s odličnim uspjehom imaju pravo na direktan upis na fakultet? 

7 godina
neaktivan
Negdje sam procitala ima na netu o tome nesto,a i prico mi je frend da je to unazad 2 godine.......
7 godina
neaktivan
Negdje sam procitala ima na netu o tome nesto,a i prico mi je frend da je to unazad 2 godine.......
8 godina
neaktivan

Da istina ako prođes sa 5.0 mozes sta god hoces ic na fax ili birat radno mjesto po zelji,  tko zeli nek mi se javi u poruci dat cu mu svoj fb pa ako ce nekad imat pitanja u vezi akademije drage volje cu mu pomoc 

11 godina
neaktivan
sandman92 kaže...

Da istina ako prođes sa 5.0 mozes sta god hoces ic na fax ili birat radno mjesto po zelji,  tko zeli nek mi se javi u poruci dat cu mu svoj fb pa ako ce nekad imat pitanja u vezi akademije drage volje cu mu pomoc 

Dobro si rekao, samo ako je u pitanju prosjek 5.0 (samo odličan uspjeh nije dovoljan za direktan upis na fakultet). 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice